63345
  • Robe77
    21:00-kor kezdődött, de Ti 22:41-kor már 3 órája öltök bogarakat? Ezúton szeretnék gratulálni. :D Am háromnegyedkor mi már befejeztük. Szóval...
  • Nephin
    Ja, esett legendary alapanyag fegyver is, köszi még egyszer, Anet, hogy kidobott a vacak rendszer. :D
  • JaSoN HuNTeR #54729
    Király volt :D Jó event volt csak nagy volt a lagg.!
  • Nephin
    Ancient.*
  • Nephin
    Exoticok, antient karka shell és 20-as bag. Erről maradtam le. Köszi, Anet. :D
  • Nightlord
    Ezért nem kell trial.Voltunk elegen a játékban.Ráértek volna még ezzel..
  • Nephin
    Az, két órát szenvedtem a dögökkel, kidobott, most meg nem tudok visszalépni... ha emiatt lemaradok a most tuti eső epic végső lootról, morcos leszek. :D Persze ha visszaenged, akkor 2 silver lesz a vége. :D
  • Newfronter
    Log-in szerver megint halott, mondjuk nem csodálom. :S
  • JaSoN HuNTeR #54723
    Most egy nagy Karka ellen harcolunk.
  • maniac001
    Egy dögunalmas fos semmi szar. Még most is tart, 3 órája bogarakat ölünk. Epix fail ez az egész.
  • Dobronski
    valaki learná mi volt a nagy event? csak addig voltam, amig kijottunk a feszekbol.
  • Nightlord
    Undorító ez a mai LAG.Be se érdemes lépni..
  • Guren
    mindkettő jó mindkettőre. próbáld ki, hogy neked melyik tetszik jobban.
  • Nightlord
    Én meg így vagyok csak éppen a Mesmerrel.
    Pár napja próbálgatom és tetszik.Ebben a játékban valahogy nincs kedvem központban lenni mint voltam a warrior-al,thief már jobban tetszett de mesmer még thief-n is túltesz.
    GS maradhat mert tudja használni(kedvenc fegyverem:),sword is+pisztoly.Lehet ranged vagy közelről csapkodni szal tényleg nyerő most jelenleg a Mesmer.Nem is nehéz vele játszani mégis erős class,lehet vinni játékstílusba annyi taktikát amennyit csak akarok:)
  • Tatyla
    sehogy
    amúgy felvittem egy guardiant 17-re egész kellemes élmény volt eddig
  • JaSoN HuNTeR #54716
    Guild Wars egyel még sokan játszanak? Milyen most az első rész?
  • fejnelkuli
    Erre valaki?
  • Yossarian
    Srácok, hogy lehet megváltoztatni az accounthoz tartozó email címet?
  • Fehercsoki
    De cdgalaxis ingyen szállít asszem 7k fölött.
  • Fehercsoki
    De érdekes mert én a 40kg kutyakaját ingyen szállítással kapom szlovákiából ők meg egy PC játékot 1500 ft-ért tudnak csak eljuttatni ide?(és a 40kg kutyakaja is kb ilyen árban van)
  • Eftörsokk
    ok, de máshol szállítási költség nélkül 15k
  • Fehercsoki
    Szerintem szállítási költséggel együtt már annyira nem olcsó:D
  • Eftörsokk
    http://www.supergamer.hu/guild-wars-2-p-13949.html

normális, hogy itt ennyiért árulják a játékot ? máshol is ennyi? cdgalaxisnál 15k, szerintetek ?
  • Nightlord
    Elmegy megint az egésztől így a kedvem.Rohadt idegesítő bugok vannak egyébként a játékban.
  • Nightlord
    Megint beragadok minden 3.töltésnél Spvp-n.
  • tescodr
    Eladó guild wars 2 account érdeklődni lehet privátban!!!
  • fejnelkuli
    Ha szeretnék egy tank warriort és egy dps warriort, akkor inditsak egy guardiant és egy warriort? Vagy valamelyik jó mind2 feladatra?
  • Yossarian
    Amúgy elég röhejes, hogy "elég ha a gépeden van". Azért nem egy L2Walkerről van szó, amit nehezen lehet kidumálni, hogy mi másra használja a botozáson kívül az ember, de egy gamer billentyűzet, vagy egy autohotkey/autoit azért használható a GW2 macrózáson kívül másra is. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy le van-e ez írva úgy, hogy valaki a játék megvásárlása ELŐTT tudja, hogy nem lehet felinstallálva nostromo, gamer bill vagy egér szoftver? ÉS itt jön még az, amit pár posttal előbb írt vki, mindeközben a bot vonatok zakatolnak...
  • Yossarian
    "Scorpion Wire: This skill’s range has been increased to 1200."

Lol, le tud húzni a falról WvW-ben? :D
  • N3mus
    Para keltés ide vagy oda de elég sok ember jelezte már hogy botolás miatt kirakták és perpill a support az egy nagy 0 mert ha valakit ők úgy gondolnak akkor "account closed cannot be restored". Ami elég gáz mert ha belegondolsz te is megveszel egy CE-t, talán még egy kis gemet és akkor ilyenért kiraknak mert mondjuk itt ahogy mondták tiefként csinálsz pár makrót. ( Oké biztos van ott egy két kamu illető is, de azért ennyire sokan nem tévedhetnek)

Igen jogos kérdés hogy mit lehet itt makrózni mert kb a 3 betűs mmo-ban oké én is használtam elég sokat de ott annyi skill is volt hogy keljen. Itt kb rombolja magát a játék élményt.

Amugy nem rég másolta be valaki igen már azért is ban jár ha csak a software fent van / vagy extra gombokkal rendelkezel.
    "Hello,
    First of all, sorry for my english, it’s not my native language ^^"
    A few days ago I have been banned for 3 days, actually reduced to 2 days, after your Support Team’s investigation (the time required for the investigation i guess).
    I was surprised because i didn’t used any macros nor any prohibited software on my computer.
    Despite something has been detected by the system (it’s a fact), i still don’t know what i should uninstall or do to avoid this ban :/
    I was really lost…
    When i asked the reason for this ban, the support team finally explained (after 3 messages) that the problem was linked to my keyboard (a logitech G15) without any further details.
    It’s an old version of the G15, with the original software, and it has never been updated…
    Maybe this is the reason why players with the “same keyboard” (but maybe with a new version of the device and/or software) did not encountered the same problem.
    After various email exchanges with the support about “What can i do to avoid a permanent ban ?”, because i didn’t use any macro or anything else on my keyboard.
    I finally got this answer :
    - Macros are prohibited, even if you didn’t use it, you have to “switch them off” your system to play (i guess they were talking about the software). So, in order not to be banned again, i uninstalled it completely… and i uninstalled my mouse software too because it is a logitech G5 and it can also do macros with it.
    - You must not used “extra keys or buttons” that are not on standard keyboards/mouses. They were not very sure on that part. Maybe i can be banned again , may be not, but they advised to avoid it.
    These 2 points have been “confirmed”, firstly by the support by email, secondly by a moderator on the official french forum (https://forum-fr.guildwars2.com/forum/support/tech/Politique-sur-programmes-tiers-pr-cisions-svp/first#post89462)
    I wanted to share this information with you.
    I think it’s a strange solution, but why not if it let me plays safe ^^"."
  • Yossarian
    Annak idején amikor a karikat nézegettem, próbaképpen thiefen csináltam skillcombókból makrót. Hát kérem, egy gomb lenyomásával pillanatok alatt a heavy dummy a földön volt darabokban. Nem is baj, ha nem lehet használni...
  • SCHwat
    Pont most irogattam vkivel akit bannoltak botolasert, ugy, h nem botolt, boltban vette stb ... (bar vszinuleg felreertes es rendbehozzak, de akkor is bosszanto)

A thiefen meg en is filoztam, csak lusta voltam hozza, na meg nem is tul fair, hogy az ember kihasznal par furan mukodo funkciot es ugy dontogeti le az embereket :)

Engem maga az elv bosszant, illo lenne elobb alaposan korbejarni az adott esetet es csak utana bannolni, megiscsak fizettel erte, megvetted a jatekot az egeret, billentyuzetet ... ezalatt persze vidaman zakatolnak a bot vonatok korbe korbe.

Se, hogy ne csak parakeltes legyen, azok kedveert akik filoznak rajta: A jatek amugy jo, erdemes megvenni, vannak hibai, de megeri az arat.
    de ezzel csak a folosleges parakeltes megy
    nyilvanvaloan nem fognak senkit azer kibannolni, mer kipakol az egere 5-6-7-8-akarmennyi gombjara pl. spelleket

aki meg makrozik, az tisztaban van vele, hogy hulyeseget csinal, nekik nem kell kulon leirni

btw te tudsz arra peldat mondani, hogy mit akarhat egyaltalan valaki gw2-ben makrozni? teljesen komolyan kerdezem
  • SCHwat
    aha, ertem az EULA-t amugy olvassa valaki? Neha eleg vicces (es sok orszag torvenyeivel ellenkezo) dolog van benne :) de usse kavics, ha mar ugyis odateszik az ociot, hogy refuse (with this option we automatically refound your money to your bank account)
  • Jabar
    Tök egyértelműen benne van az eula-ban (és anélkül is illene tudni) hogy tilos bármilyen automatizált dolog használata, legyen az szoftveres vagy hardwares , nem a billentyűzet vagy az egér miatt függesztik fel az accountot hanem a macrózás miatt.
  • SCHwat
    megneztem, ugy hivjak: Minimum System Requirements - Keyboard and mouse

• Dobronski
    szerintem a system req-ben úgy van.
  • SCHwat
    Na ezekkel lehet kikergetni a vilagbol, gondolj bele, besetalsz a tacskoba, megveszed a gyerekednek a Microsoft csodajatekos billentyuzetet, megveszed hozza a hudemeno aktualis MMOt, karacsony orom bodottag, aztan 26-an jon a siras, hogy "tonkretette" a billentyuzet a jatekot ...
    Irjak ra a csomabolasra, reklamra stb ... nagy piros betukkel, csak 101 gombos hindi billentyuzettel es ketgombost egerrel hasznalhato!!!
  • N3mus
    Igen ez mondjuk nem ártana. Ez nem 100%-os megállapítás de körülbelül 90% nagyon sokan jeleztek vissza hogy pl logitech g15/ razernek az mmo egereinél előfordulhat hogyha túl sok dolog van macrozva akkor a rendszer suspendedre rakja az accountot. Eddig 1 hivatalos válasz volt rá ami kb ennyi :

"We do not terminate accounts based on the use of hardware, unless that also involves third-party programs that give an advantage to a player. A single one-to-one bind is fine. Binding 11 different skills to one press of a key isn’t so fine.
    Gaile Gray
    Support Liaison
    ArenaNet"
  • SCHwat
    " 2, Kerüljétek az "extra szuper" billentyűzeteken a macrok és egyébb gombok használatát és a plusz egér gombokkal is csak óvatosan gyors ban jár érte"

Nos ez esetben en viszont ragaszkodnek ahhoz, hogy az egyszeri ember szamara is erthetoen, jol lathatoan es egyertelmuen feltuntessek a csomagolason valamint
    a reklamokban is: A jatek bizonyos gyarok termekeivel nem hasznalhato, mint peldaul a Microsoft, Genius, Asus, HP es meg par hasonlo sufniceg.