Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amennyiben a PvP alatt Fekete László vs. Fekete Pákó rangadót értünk, úgy itt valóban szar a pvp, mert itt Pákó gyakorta elkeni László képét, amit persze amaz nehezményez. Holott Pákó csak ügyesen skillezget, dodge-olgat, és kihasználja a kombókat (amely kombókról fájdalmasan kevés szó esik más mmo-kkal való hasonlítgatások során, de gondolom okkal van ez így)
Ha unalmas a dungeon, fel lehet dobni egy kis vistakereséssel, jumping puzzle-val, minijátékkal.
Tudnia kellene a habozó vásárlónak arról is, hogy itt maga fedezheti fel magának craftoláskor a recepteket, mely felfedezések lelkét örömmel töltik majd el.
Remek móka, fõleg mikor beakad a pixelbe... A gond az, hogy a necro bleed-es buildjében 6 skillshot van a 10 skillbõl és messze nincs rewardolva ez, mert jön a thief/mesmer rám nyomja a random skillt ami nem skillshot és b*szhatom a dodge-t érted?😊
Ugorj el te is, tök jó móka.
Akkor próbálj bemenni as 24-es nekcróddal egy min. 30-as térképre 😊
Másik! Van olyan kaszt a játékban, amivel egy kicsit egyszerûbb az élet egy kezdõ játékosnak (nem játszottam még mmorpg-t) vagy tényleg mindegyik ugyanolyan erõs, mint a többi?
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos teljesen igazad van 😞 Sosem felejtem el, hogy 97'-ben Nektulos forestben allok, es elo emberek futkosnak korulottem, hihetelen volt. Bird-el telefonon beszeltem, kerdeztem, hogy tudom megkulonboztetni az embereket a nem emberektol 😄
Together we'll fly someday...
en kifejejeztten orulok, hogy nincs nagy gearkulonbseg, vagy ha van is (wvw) nagyon konnyen lekuzdheto.. (mennyi, 3-4g 1db narancs wp-n?)
szerintem a jatek nagyon sok ujitast hozott magaval, de nem nevezheto forradalminak, de engem nem is erdekel, miert kene keresnem miben nyujt ujat ha ami benne van az szorakoztato?
altalanos baja is sok embernek, hogy tul regota jatszik tul sokat ahhoz, hogy ne legyen kritikus, es majd egyszer rajon, hogy mar semmi nem lesz olyan, mint amikor az elso mmo-val jatszott..
hala istennek a dontes mindenkinek a kezeben ott van mivel jatszik, ha lelep az emberek fele gw2/l, akkor sem fognak hianyozni..
anno daoc is nem populacioban volt eros, hanem abban,hogy volt egy community aki ment egy kozos celert, itt meg mindenki akarja a jutalmat..menjetek vissza wow-ni, ott legalabb lesz egy rating amire lehet verni..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Together we'll fly someday...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Minden jelenlegi mmo-ban vannak olyan pozitiv megvalositasok, amelyek miatt elvezetes veluk jatszani. Erre kellene fokuszalni, nem arra, ami "nincs" a jatekban, vagy "szar". Ha keresel valamit egy mmo-ban, nezd meg, melyikben van ez meg, es azzal jatssz, ilyen egyszeru.
Meg lehet szavaztatni evente a kozonseggel persze, hogy Salma Hayek orra, Nicole Kidman alla, Olivia Wide szeme, Anna Hathaway haja stb-bol legyen kialakitva a 2012-es noi ideal, az alomno, de az eletben fog ilyen no szembe jonni az utcan. Ezert erdemes inkabb arra fokuszalni, hogy melyik az a no, aki reszben hasonlit a kedvencedre. Ennyi.
De nem, mindenki amiatt kesereg es eszi a kefet, ami nincs, ahelyett, hogy annak orulne, ami van... Ez egy ilyen vilag sajnos.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
1:50-2:23!! KÖSSZ ,de NEM!😛
Tény, hogy világváltó nem lett a GW2, -túl nagy volt a hype-, de jó vele játszani.
Nem HC játékosoknak jön be ez igazán, hanem olyanoknak, mint én, akinek van szabad pár órája család mellett.
PvP-s nem mondd ilyet... ugyan már ne szórakozz kérlek. A dodge k. idegesítõ ide vagy oda, szerencse alapú legtöbbször és szar is ennyi. Arénában sokkal több skill és összeszokottság kell, mint itt a dominion alapú torny-ban, és ezt te is tudod, csak könnyebb személyeskedni, és a bg-s részre rámutatni, ami csak út az arénához.
A GW2-nel az lenne a jo, ha a dinamikus eventek tenyleg randomok lennenek, mert ahogy irta itt valaki tegnap, lenyegeben farmolhato minden event, hiszen tudod, mikor indul, hol es igy tovabb. Egy ido utan semmivel sem masabb, mint a statikus npck kozotti logisztika. Viszont statikussag ide vagy oda, GW2-ben jobb a vilagban kvesztelgetni, mint barmely masik mmo eseteben (feladatokra gondolok). Bar most a pandaval erkezett wow kvesztek sem rosszak, de a downscale miatt a GW2-ben barmilyen zona amit kihagytam elvezetes. 😊
Jo hir, hogy elvileg kulon csapat pakolja majd bele az ujabb es ujabb eventeket a GW2-be, ha jol hallottam a hirt. Ez dobhat sokat.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Frosty01, tera, aion nekem túl manga , szóval egy szót sem tudok róluk, de nem is érdekel.
Nem fájdalmas játszani ezt, elõre leírtam, hogy nem a fikázás a célom ez a véleményem és ennyi.
Igen pvp-ben a WoW jobb, nem a bg-k maguk, azok talán nem, de csak talán, de az aréna messze szórakoztatóbb, mint a tourny itt 😊
Igen Swtor questelés fényévekkel szórakoztatóbb 😊
Nem lett rossz a gw2 de még rengeteg mindent kell rajta fejleszteni hogy elérje azt a szintet hogy tényleg élvezetes legyen vele játszani.
Én játszottam sok mmo val és más hasonló tipusú játékkal de még sose tapasztaltam azt hogy ne legyen meg bennem a hajtani vágy az hogy feltoljam a karim minél magasabb szintre.(tudom ez 1 rossz tulajdonság.)
Az a baj hogy ez itt nincs meg mivel semmivel se vagy több ha 80 as vagy mintha 20 as.
Ez azoknak jó akik napi 1-2 órát ülnek és játszanak de én aki szeretek 1 egész napot rászánni kikapcsolni az agyam erre nem jó.
Most lehet kockázni noliferezni meg amit akartok és vagy elfogadjátok vagy nem ez az igazság.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Frosty01: PvP élményben pedig sokkal jobb szerintem. Gw2-ben egyedül spvp-ben érzem a pvp-t. WvW-ben nagyon nem😞. A dungeonok meg borzalmasak. Egy játékban sem untam ennyire a dungeont.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
és az hogy a wow pvp-ben veri? swtor veri? 😄 ne viccelõdj SuLtAN, nem jó ez vasárnap estefelé!
practitioner of the forbidden arts of death
A LvL-ing:
Igazából hívhatjuk dinamikus evetnek, hívhatjuk szívnek, vagy akármi másnak, semmivel sem különbözõbb, mint felvenni egy felkiáltójelnél és leadni egy kérdõjelnél, ha értitek. Forradalmit vártam és nem mást kaptam, mint egy 15 éves koncepciót újracsomagolva. Nekem nem élvezetes a lvling, a main story "videók" gagyik (nincs rá jobb szó), messze elmarad ebben az Swtor-tól, ahol tényleg élvezettel vártam a story folytatását, és azért questeltem. WoW-hoz képest ebben valamivel jobb (bár ott a sok új ötletes, vehicle alapú questek óta necces).
A PvP:
Nos igen.... Ebben lett a legjobban "felsz*pva" a játék, pedig... Az spvp remek, és remek, hogy lvl1-es karival is lehet, de ugyanennyire rossz is ez a dolog. Nem ismered a klasszot, nem ismersz róla semmit, hátráltatod a csapatod, "nooboskodsz" stb... A bg nem más, mint dominion alap egy-egy csavarral megfûszerezve. Élvezem a spvp-t félreértés ne essék, de totál értelmetlen. Lehet Pisti vagyok, lehet casual ellenes minden rossz jelzõt elfogadok, de engem nem motivál az, hogy kettõvel több tüske van a páncélomon, de nem lesz erõsebb. Tudom, menjek wowozni, és szopjak azok ellen akik kifarmolták/arénázták az x+1 geart és agyonvernek. Igazatok is lenne, de szerintem ez az egész hajtómotorja...
A WwW remek ötlet, és nagyon tetszik, de mint ez is lett említve átemelték egy másik MMO-ból, ami egyáltalán nem baj, csak közel sem forradalmi újítás, mert már létezett ugyebár.
Endgame:
Mivel nem egy pve beállítottságú ember vagyok (aka.: scriptharc hater) De nem tudom azért pár dungeon különféle úton nem feltétlen elég a pve-s arcoknak. Itt vagyok a legmeggyõzhetõbb az ellenkezõjérõl😊
Farm:
Ebben abszolút nem forradalmi, ahogy frango írta, vagy karma pontot, vagy gloryt, vagy legendary alapanyagot farmolsz, vagy nyuszifület, mind1 minek hívjuk, a lényeg hogy ebben sem más, és nem kell hozzá kevesebb farm, csak kvázi pvp gear farm nincs benne...
Összesítve:
Mivel havidíj mentes (ami nélkül nehezen maradna fenn szerintem), ezért nincs benne az emberben az a rossz érzés, hogy le kell játszania a havidíjat, ez pl. remek. Szép külcsín, viszonylag optimalizáltan. Remek lehetõségek, és remek szórakozás egy ideig..., de távlatokban gondolkodva talán nem biztos. Summa-summarum a pénzét megéri, mert a kiegészítõig "ingyenes", de részleteire szedve vannak jobb mmo-rpg-k nála a piacom. Questelésben, és main storyban Swtor veri magasan, pvp-ben WoW veri õt, endgame-ben wow veri, farmolás meg farmolás mindenhol az most jelentéktelen.
Érdekes kis játék, de a forradalmi szó lássuk be hazugság.
Elnézést a sok magyartalan kifejezésért/ szóösszetételért, és persze a helyesírási hibákért is!
Most a story questet ma megcsináltam végig. Ha jó lesz a 2 skill pont, ami bugos akkor a 100% felfedezés is meglesz. Kifarmolom a 2 dungeon setet, amit kinéztem meg a fegyvereket. Talán még az ugrálósokat megcsinálom. Utána meg fogalmam sincs mi lesz...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én open bétáztam, és GW2 megjelenéséig SWTOR-oztam ... Kb. 7 karakterem van, egy SEM fullos.
GW2-ben is bétáztam, és megjelenése óta játszom vele.
Mindkét játzékot szeretem. Mindkét játéknak vannak erõsségei és gyengéi. Mindkét játéknál próbálják ezt rendberakni, de a 2 játék azért eléggé ellentéte a másiknak, függetlenül attól, hogy mindkettõ theme park MMO ...
Összehasonlítani õket olyan mint a Lada Niva-t és a Ferrari F40-est ... Igaz, hogy mindkettõ autó, de hiába magyarázod hogy milyen faszán gyorsul a Ferrari, az erdészt ez nem igen fogja meghatni ...
Objektíven nagyon nehéz 2 ilyen game-et összehasonlítani, mert mindenkiben ott egy kis fanboj ...
Én mindkét játéknak úgy álltam neki, hogy voltak vele elvárásaim ... Mindkét játék hozta is kb. 60-80% -ban, a többi sajnos kimaradt ... Ettõl függetlenül továbbra is várom, hogy a bugokat kijavítsák, a hiányzó dolgokat beletegyék, a szar dolgokat kijavítság, és köszben rettentõ jól szórakozom ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Tudtommal NEM, ezeknél az élményt kapod amivel gazdagabb leszel.
De hogy kicsit igazat is adjak: Szerintem is ráférne azért WvW-re, h kicsit nagyobb buffokat v. extra dolgot kapjon a gyöztes szerver, mint anno a GW1-ben ahol, ha gyözött a szervered csapata HOM-ban, akkor a szerver számára elérhetövé vált 2különleges insta. De ezt lehetne, ugy, h az adott nap legjobb szervere kap vmit. Nincs itt elrontva semmi, az alapok tökéletesek, csak finomhangolni kell egy kicsit.
nem világrengetõ a játék,de el kell ismerni,hogy igencsak üde szinfolt a piacon!
War, war never changes.
War, war never changes.
akkor goto EVE online ott aztán lehet ilyenben bõven részed 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A PvE-t meg már leírtad, hogy NEKED nem tetszik, de történetesen ez engem nem érdekel. Remélem ezzel együtt tudsz élni...
Arról nem is beszélve,hogy a játékosok nagyrésze a PvE miatt sír, teljesen jogosan.
Egyébként..személyem se látja értelmét a WvW-nek. Mármint ha PvPzni akarok a PvP élménye miatt: sPvP. WvW meg nem is tudom...minek menjek oda? Néha funolni a haverokkal jah, de amúgy nem köt le.
TDC Geronimo
ma 16:24 privát galéria válasz #52536|
Jah... Most azzal hitegetik magukat,hogy a "omg a pandák már ott voltak a loreban a War3nál is!!". Persze arról mindenki elfeledkezik,hogy csak a poén kedvéért kaptál magad mellé egy brewmastert és közük nem volt a sztorihoz 😄 Na de...ha Blizzard, akkor királyság!
Miért még nincsenek? <#idiota>#idiota>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Idõvel ha beáll a játékosok létszáma az emberek el fognak rendezõdni úgy, hogy minden szerver amelyik WvW-ben erõs akar lenni, az fullra feltölti magát olyan tagokkal, akiknek a WvW elsõség a célja.
Ha valaki ilyen beállítottságú, az ilyen szervert fog idõvel keresni. Jelen pillanatban áll az az észrevételed, hogy a legnépesebb szerverek az elsõk. De ez csak idõ kérdése, és teljesen módosulni fog.
A világ legnagyobb baromsága mikor azt hiszed egy játékban az a jutalom,hogy játszhatsz vele. Az,hogy egyeseknek bármi elég mert az Arenanet az istenkirályûberfasza company és emiatt akármit csinálnak az élmény és THANKS A LOT GUYS!! Fizettem a játékért de ti annyira awesomekirályûberállat cég vagytok,hogy most, hogy még a grindet is lekorlátoztátok...még mindig ti vagytok a legkirályabbak. Igaz,hogy ezzel csak még grindelõsebb lett mert fordítva sült el, de nagyon királyak vagytok és emiatt élvezem a játékot!
Ugyan ez van a Blizzardnál is. Egyesek akkor is imádni fogják a WoWot,hogy ha pónik lesznek benne és jön majd az: omgthisissoooobadassawesome!
Ettõl még a játék nem lesz élvezhetõbb, szórakoztatóbb.
A szerverlista ott borul, hogy a legnagyobb populációjú szerverek lesznek a topon.
Elhiszem, h a játékosok nagyrészének hû de új élmény az ilyen szintû és stílusú pvp ezért még élvezik. De elõbb utóbb nem lesz cél.
A pvpk legnagyobb mozgató rugója a drámázás a veszekedés a klánok között. Itt sajnos ez nincs meg.
De ne legyen igazam.
War, war never changes.
Mindenki, aki ilyesféle jutalomra vágyik, az pofára fog esni. Lehet a köv fejlesztésekben (lehet van már ilyen, nem néztem) lesz olyan, hogy a top szerverek klánjainak tagjai kapnak a nevük mellé egy ikont, de többre senki se számítson. Azért játsszál, hogy a klánoddal közösen megváltoztassatok valamit a szervereken dúló csaták menetében, ne azért, hogy valami csili-vili cuccot kapj, amivel utána valamelyik városban villogj.
De nem akarlak támadni, s továbbra is azt mondom, ha ez neked kevés, akkor a GW2 nem a te világod...
Amúgy nekem összességében nagyon bejött a GW2 és az újításai.
[/cserf][/fülünyúl]
Van vkinek ilyen gondja? Vagy vki tud megoldást? Már rég rtam ticketet de nem lett semmi változás.