Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem arról van szó hogy nem szeretem, nagyon jó akkorát ütni mint egy buszkerék. De muszáj valami védelem ha nem akarok pug-al downedben lenni sokszor 😊
Negritis: Tudod hogy hogy működik ez.... leszeded a condit, kapsz vagy fél perc CD-t, de a leszedés után már rajtad van megint.
amúgy az akolitos résznél csak az akolitokat kell leverni, aztán elszaladsz. csak mondom
Never underestimate the power of the dork side!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Negritis:
Azért gondoltam inkább a vitality cuccra, mert a legtöbb dungeonban condi dmg van sok. A toughness csak direct dmg ellen jó, de ha magasabb a HP az a condi ellen is jobb. vagy nem?
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Ha jól emlékszem még anno GW1-ben is voltam NMA-ban, talán onnan is mentem nyugdíjba, így Butcher Nurse ismét jelentkezne szolgálatra, olyan 2-3 hét múlva, ha sikerül új laptopot vennem.
Rettegj GW2, jövök újra és halvány fingom sem lesz 2,5 év kihagyás után, hogy mi merre hány méter.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
trash mobokon meg elég könnyű feléledni. meghal az egyik és már hopp... ha pedig végképp nem bírod, akkor mondjuk egy endure pain, vagy bármelyik más invul utility
btw melyik trashre gondolsz?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
1. Power/vitality/ferocity
2. Power/precision/toughness
Könyörgöm csak annyit írj, hogy 1 vagy 2 😊
Guardiannal full zerkben szoktam dungeonözni/fractálozni/world eventezni de pl néha én is papírnak érzem magam pl silverwastesben úgyhogy ott általában átveszem a soldier armort, de fegyót meg accessoryt meghagyom zerkernek így valamennyire tankos is a karakter de sebez is eleget.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.09.09. 16:30:36
valamint milyen a netszolgáltatód? mert ha dinamikusan kapod az ip-t akkor tud hisztizni
nem tudom mekkora a kezed, de én mondjuk kényelmesen elérem a fegyver skill gombokat, de a többit ajánlom, hogy rakd ki hotkeyre, esetleg egérre. én kiraktam egerem vissza és előre gombjaira a dodgeot és a 9-es skillt. mióta van sok gombos egerem, ott van a többi skill is, de amúgy q és e nagyon kényelmes.
érdemes használni a legközelebbi célpont, következő célpont hotkeyeket is. hirtelen felbukkanó thiefek ellen aranyat ér.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.09.08. 13:00:56
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
és passive sigilek amik adnak + movement speedet
ezen felül vannak különböző skillek amikkel lehet gyorsabban haladni
pl a thief/meso tud "teleportálni"
vagy vannak pl leap képességek
Másik kérdésem: szintén főleg PvP-ben láttam, hogy egyesek úgy cikáznak a pályán, mint a mérgezett egér, én meg futva is lassú vagyok hozzájuk képest. Ezt milyen buffal vagy egyébbel csinálják?
Egyébként új játékként nagyon tetszik a rendszer és a világ, pár évnyi WoW, KoToR és még most is aktív Neverwinter account után felüdülés volt egy kis változatosság. Csak a fentieket szeretném megoldani. Előre is kösz!
Nefürgyé le!
mesmer <3
[/cserf][/fülünyúl]
power, precision, ferocity legyen és használj greatswordot. skillek közül rakd ki a for great justicet és a healing signetet (ez utóbbit ne is használd, a passzív gyógyulása erős)
ha ez megvan, akkor ledarálod az összes sima mobot
Több mint fair a rendszer, én nem látok benne semmi kényszertő elemet, amiért a játékot megkéne venned.
Sir Hedge: egyszerűbb regisztrálni egy új accountot, nem kapnál semmit előnyt a régivel.
Volt régebben egy GW2-es accountom mert volt egy ilyen próbahét amikor kipróbáltam. Most be szeretnék lépni de nem tudok mert nem emlékszem a jelszómra. A helyreállításhoz meg kellene a szériaszámom a játékhoz meg a karakter neve de szériaszámom meg alapbol nincs mert nem is volt. Tudok valamit kezdeni?
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Olvastam a hivatalos oldalon mi az ftp és a többi közti különbség... az alapján elég korlátozott a free to play játékosoknak a game hogy látjátok van értelme belekezdeni úgy, hogy tudom sosem fogok egy megveszekedett forintot sem beleölni?
Köszi a válaszokat!