63345
  • bowden
    Honnan tudom most legolcsóbban beszerezni a játékot?
  • torrente111
    ja sajnos már morde ölésnél vagyok
  • Negritis
    ha végigcsináltad az auricos sztorikat
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    helyén a tojás
    és akkor is a hátadon van, akkor bugos
    nem tudsz csinálni semmit :D
  • torrente111
    aha értem.de mit tegyek hogy eltünjön?vagy melyik story részt csináljam ujra?kösz

Utoljára szerkesztette: torrente111, 2015.11.06. 19:28:30
  • Negritis
    sztorihoz tartozik

a sárkány tojás
  • torrente111
    sziasztok.olyan problémám volna,hogy csak auric basinon a karakteremen látszik 1 zöld színű valamilyen back .de nem tudom mi ez.valakinek valami ötlet?kösz
    Utoljára szerkesztette: torrente111, 2015.11.06. 18:38:33
  • fubenalvox
    Csupán szeretném jelezni, hogy a fejlécben majd a házigazda kérem cserélje le a linket gw2.variance.hu-ról www.guildwars2.hu-ra. Szép lassan megszűnünk Variance lenni és teljes egészében csak a közönségnek élünk meg minden ilyen nagyon hangzatos. Jéjj :)

De ha már itt vagyok csábítanám az itten embereket is, a november utolsó hétvégéjén tartandó teljes magyar játékosközönséget megszólító kis mókázásunkra: információk itt
  • Horzsoló
    Jobban mondva: Libra.8596
  • Horzsoló
    Üdvözlet Tyria népe!

Egy tolvaj személyében, lvl20. szinten kalandozó társat keresek. Jelenleg még f2p játékos vagyok de ez tizedike után megváltozik. Szívesen társulnék egy másik magyar brigantival. Ha van valakinek kedve egy lelkes tolvaj társhoz, vegyen fel a listájára és írjon rám. Libra.4813 néven megtalál.

Maradok tisztelettel: Bors Libra
  • mkfdd
    Strongboxok. Map achievementek között van leírás hol lehet ezeket megtalálni. Vagy aki lusta keresgélni annak ott van dulfy
  • alyr2
    Van az egyik béka repu amivel lehet valami foldalatti csatornakban menni, lehet repülni gombán felugrálni, updraftolni. igazabol csak a megfelelo masterik kellenek es egyszeru :D
  • Negritis
    jaja, van egy csomó olyan mastery "chest"
    marhajó érzés mikor találok 1-1et :D
  • YakHead
    Nocsak, nem is tudtam, hogy létezik olyan mastery point, amit a térkép nem mutat

Ja, ha a Vistát megnézed, akkor úgy fordul a kamera, hogy látszik egy pont, ami nincs rajta a minitérképen. Egy láda, amit ha kinyit az ember, akkor kap egy csomó lomot, meg egy MP-t. Mondjuk lehet csak mákom volt a ládával?
    Utoljára szerkesztette: YakHead, 2015.11.04. 15:00:13
  • Negritis
    magasabb masteryvel könnyebben elérhető lesz minden
    a 3. mapon érzem csak h nem ideális a WP-k elhelyezkedése de nincs nagy gond ott se
  • YakHead
    Ezzel mondjuk egyetértek. Nem lenne baj ezekkel a szintkülönbségekkel, ha egy nyugati szélen lévő Heroes point-ot nem a térkép legkeletibb széléről lehetne csak elérni cirka negyed órás futkározással. Aztán persze a cél előtt leesik az ember és örülés van
  • erasmus4
    Engem a több szintes pályák zavarnak hogy mindig minden alattam, fölöttem van és portolhatok visssza egy wp hez amiből van 5 a kibaszot nagy térképen és kereshetek másik 10 perces utat az eredeti célomhoz....
    Ezt az idegesítő időhúzást leszámítva nem rossz, csak nem tudom mire fel az időhúzás amikor nincs havidíj!
  • alyr2
    Jó móka a repkedés!
  • YakHead
    Engem eleinte idegesített a repkedés, most meg már használom, ha kell ha nem Nem olyan rossz az. Engem inkább a kevés teleport pont zavar, főleg ha jó messze pusztulok el tőle
  • rage
    Elkezdtem az új kiegészítőt, de most ez komolyan arról fog szólni, hogy repkedjünk ide-oda?
    Elsőre jópofának tűnt, de nagyjából 5 mp után lesz nagyon gyengén kidolgozott marhaság, aminek utána nem lenne szabad többé elő sem jönnie a játékban, maximum opcionálisan.
    De most nem úgy tűnik, hogy így lenne...
  • Negritis
    ez a legnagyobb baj amúgy a játékkal (nálam), hogy a wvw/pvp/pve egybe van balance-olva
    simán külön lehetne venni és akkor könnyebb dolguk is lenne
  • YakHead
    Szerintem azért jöttek át a WoW-ból, mert ott sem bírtak kiállni a rosszaságból A GW2-ben csak arra kell figyelni, hogy legyen elég endurance-od a dodge-oláshoz, de már az is komoly problémát jelent néha Tegnap én is kipróbáltam berserker warrioromat PVP-ben. Egész jól lehet vele nyaggatni a népeket Mondjuk Rambózni még most sem éri meg, de azért egész jót tett a PVP-nek ez a kis változtatás.
  • mkfdd
    Szomorú hogy spvp miatt rögtön lenerfelték a dh-t. 1v2-ben elvertem egy revenantot meg egy trapper dh-t medi dh-val. Medi dh sokkal erősebb. Csak így hogy a sok nyomi miatt aki nem tud a trapből kidogdeolni pve-ben itta meg a levét a dh a nerfnek. Remélem nem nerfelik tovább.
  • torrente111
    szia.torrente.4308 szeretne csatlakozni
  • rage
    Minden regisztráció után eltelt év ajándéka.
  • torrente111
    hello.melyik ez a scroll?honnan lehet olyat szerezni?kösz
  • rage
    Köszönöm!
  • Panzeradler #62559
    Kezdő küldi után betudsz menni a pvp zonába, ott van bank, kiveszed, kitöltesz elnyomod.
  • rage
    Üdv!

Kaptam egy experience scrollt, amely level 30-as szintre növeli az újonnan indított karaketeremet
    Hogy tudom a régi karaktertől átadni neki?
    Meg kell várni, míg level 12 lesz, eléri a craft helyeket vagy a közös bankot?
    12-es szint alatt nincs valami közös bank az accounthoz?

Köszi
  • alyr2
    mi vasárnap tettük magunkévá! mar Tavern és Mine van benne Mine mar bovitve lett..
  • YakHead
    Jó, az illető ideális körülmények között, mozdulatlanul állva pakolta fel a condikat. Azért mozgás közben, amikor figyelni kell még másra is szerintem ennek a sebzésnek a fele is nagyon jó lenne
  • mkfdd
    Jó látni hogy a warri is tud ilyen condi dmg-t tolni. Így már a warri is tán van olyan jó condi dps mint az engi. Legalább a raidek nem úgy kezdődnek, hogy amíg nincs 4 engi, el se indulunk :)
  • YakHead
    Ja, ez meg a másik Mi is tegnap foglaltunk Guild Hall-t és a sikeres foglalás után kicsit betorzult az arcunk, mikor megláttuk, hogy mennyit kell még melózni a kecón, hogy igazán használható is legyen
  • alyr2
    A Hall fejlesztése nem kis összeg! Főleg az uj itemek miatt..pl az olaj, a hordó és korsók...es nyilván ezekből kell a legtöbb..
  • Negritis
    pont ez lenne a lényeg hogy az "elite" spectől nem leszel "erősebb" csak több a lehetőséged és nehezebb felkészülni ellened pvp-n

pve-n meg a classodnak több "usecase"-e vna
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.30. 09:31:21
  • alyr2
    Az elite spec nem tesz halhatatlanná sajnos. csak segít hamarabb legyőzni az ellenfelet! :D Pl berserker Dragonhunteremet is sztkapja 3 utésből egy sima mezei mob ha nem figyelek :D
  • YakHead
    Ahhhhh gyerek....12K-s burning tick???? Ez nagyon nájsz. Őszintén szólva tegnap már kicsit el voltam keseredve, mert hiába álltam át erre a Berserker elite specialization-re még egy nyomorult mezei mob is szétrágott seperc alatt. Hát kibírtam nevetés nélkül . De ezt a buildet lemásolom és kipróbálom. Köszi a linkeket
  • Negritis
    kis sztori spoiler, maga az uccsó fight egy undorító unalmas bughalmaz sajnos

viszont tényleg "lusták" voltak megcsinálni rendesen mordi megölését és a sztoriba tették bele

viszont az hogy tarhonyát ÉN megölhettem elégtétel volt :D
  • Mephike
    Nekem valami hasonló lesz, de még várok ezzel a Berserker kérdéssel.
    Videó, és itt egy build is.
  • Negritis
    biztos hogy van már valami béta verzió, de sztem próbálkozz vele :D

nekem már van egy condis daredevilem, de még dolgozok rajta én is
  • YakHead
    Srácok, tud valaki egy jó Berserker buildet warriornak? Berserkeren az új elite specializációt értem. youtube-on és neten még nem találtam olyat, ami friss lenne. Vagy csak rosszul kerestem rá.