Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jött egy chronomancer és kb 4 másodperc alatt elfújt 😊 Aztán jött egy daredevil és ketten egy nekróval nem tudtuk leverni 😊 Értem én hogy meg kell majd tanulni újra minden class ellen játszani de az elején biztos hogy trágya lesz a balansz már ami spvp-t illeti. Inkább kivárom amíg valamennyire helyreteszik a dolgokat és addig is inkább wvw-zek. Nem nagyon van kedvem az új metával kínlódni pláne nem guardiannal ami sztem a kieg egyik nagy vesztese. Vagy húzok egy revenantot. Így első blikkre elég élvezetes (és hatékony) classnak tűnik.

Mc Wolfy
meméme?

Never underestimate the power of the dork side!

Azt hiszem egy darabig szüneteltetem az spvp-t ha kijön a kieg. Legalábbis guardiannal. Bementem megcsinálni a dailyt és el is ment a kedvem a pvp-től egy időre. Majd x balance patch után esetleg. Addig nem idegesítem magam vele

Mc Wolfy
így néz ki egy rendes dps. ráadásul ha nem 3-an, hanem 5-en vagytok, ez még keményebb

Na kipróbáltam a condition-ös warrior-t. Kicsit meglepődtem a bleed tick-eken<#nevetes1> 3-4K-s számok röpködtek ha sikerült rendesen eltalálni a rotát. Mondjuk PVP-ben nem próbáltam csak dungeon-ben, de ott elég meggyőző volt. Volt egy másik warrior is a csapatban GS-sel és igaz, hogy legendary volt a pengéje, de szerintem nem nagyon maradtam le mögötte. Bár ezt mérni nem tudjuk ugye, mert nincs dps mérő. Hála Istennek<#nevetes1>

Nekem siman letoltott mindent es ment szepen! Csak a napi volt végtelen meg a napi láda.

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

tegnap este nekem is vacakolt de most jó

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

nekunk van tsunk felvetel is van..stb 😄

JaSoN HuNTeR
Sziasztok tudtok olyan TS szervert ahol magyarok vannak fent? Vissza térnék a játékba.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JethroHUN
Valakinek ötlet mégis mi a frász baja van a GW lauchernek? Működött pár órára a játék de aztán kidobott mert új build van. Most viszont el sem indul. "Connection errors detected"

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

No Man Army továbbra is keresi a lelkes embereket pikenen vagy bárhol! Guild Missionokre PvP re közös akciókra lehet számítani! Kieggel ha lesz lehetőség GvG re akkor az is teritékre kerul. A guild jelenleg az utolso T6 tierjet fejleszti, hetvegere kesz

guard papirabb, kiprobaltam, valamint csak maga korul tud gyogyitani leginkabb, az ele ebbol a szempontbol jobb

Tegnap kipróbáltam a "healer" elementalistát PVP-ben. Ha a csapattagok nem lettek volna annyira lámák talán még nyerünk is<#nevetes1> Mindezek ellenére az a véleményem, hogy bitang jó support (mivel direkt healer nincs a GW2-ben ugye) Ha az ellenfél nem rá fókuszál, akkor roppant kellemes meglepetést lehet ám nekik okozni. Még így is, hogy "papír". El sem tudom képzelni mit lehet művelni egy full support Guardiannal<#nevetes1> Mondjuk ezek után lehet csinálok egyet és kipróbálom azt is<#vigyor>

Mc Wolfy
egy icebow nerf nem nyírja ki

Ha tényleg kinyírják a zerk metát nem biztos hogy fostalicska lesz az. Wvw-n is látok fantáziát benne. vannak jó healjei amik hasznosak lehetnek egy melee trainben. Majd meglátjuk ha kijön a kieg.

Mc Wolfy
https://www.guildwars2.com/en/news/meet-the-druid-rangers-elite-specialization/

https://www.youtube.com/watch?v=K2ZHhJQn0B8

MrPredator
Bővebben?
Mephike
Valahol nincs meg a tegnapi közvetítésnek a linkje? Megnézném én is ezt a druidát.

Mc Wolfy
ez a druida egy fostalicska eddig

Mc Wolfy
jött az új rendszer, hogy nem pve népesség alapján mutatja, hogy egy szerver teli, vagy üres. nos sfr kőkeményen fullos, deso meg hirtelen kinyílt. kaptunk 20 új embert, rommá vertük sfr-t. tömören ennyi.
deson az alap játékosok iszonyat jók, ellenben még mindig nagyon kevesen vannak. sajna 20-30-an mindig afk-znak, akik csak úgy fölnéznek, aztán ácsorognak kezdőn (nem, most nem guildek, hanem random emberek). így is 2 borderen outmannedek vagyunk, homeon vannak scoutok, kettő között meg ugrál a zerg

nekem nem lagol a zerben sem. illetve nem internet lag inkabb fps van ha maxon hagyom

erasmus4
Seafarer-el mi lett, hogy Deso az első? Nagyon ritkán lépek be 😊, mindjuk pár hete eternalon zeregeltem egy jót igaz 1 óra játék után meguntam a rohadt nagy laggot, játék eleje óta nem tudnak vele mit kezdeni.

Mc Wolfy
szerintem reso egy teljesen jó guild. állítom ezt úgy, hogy soha nem voltam benne.

egyébként deso pillanatnyilag a legjobb wvw szerver, annak ellenére, hogy még mindig eszméletlenül kevesen vagyunk. szóval szeretettel várunk mindenkit.

oh, hát igen 😄
mondjuk belülről elég vicces olvasni a marhaságokat amiket összehordanak 😄 főleg "menő" 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ja, semmi. Néha összeakadok arénában RESO-s emberkékkel és olyankor elég pörgősek a meccsek <#nevetes1> beszéltem is pár emberkével onnan és nem éreztem úgy, hogy a Resonance guild lenne a szerver mumusa, ahogy azt néhány helyen olvastam <#nevetes1>

Jep. Miért?

Pikenen van felvétel nalunk 😊

Resonance?

BoneDragon
<#worship>

Ment priv

BoneDragon
Mivel másik fórum nem valami aktív, meg nem is válaszolnak, hátha van aki tud segíteni. Haverral guildet keresünk Desolationon. Pár napja lettünk 80-asak. Egyáltalán van olyan guild ami befogad 2 "new" playert? Ahogy nézem random emberekkel lelehetetlen lejutni dungeonba.

Huhhh, nagyon nájsz<#vigyor> Köszi szépen. Ehhez nem árt némi gyakorlás ahogy néztem<#nyes>

Mc Wolfy
Ez a legopbb build pillanatnyilag. ha ezzel sem tudsz nyerni, akkor gyakorolni kell még.
videókra meg írd be. hogy gw2 tournament. minden teli van ezekkel az elékkel

hat kiprobaltam a fude berzerkert staffal, meg 2 törrel. a staffos jobb volt nekem. De a celestial staff nem rossz!

Srácok, van itt olyan, aki Elementalistával PVP-zik? Nem WvWvW hanem sima PVP. Pár napja próbálgatom ezt a professiont PVP-ben, de nem sok sikerrel. 1v1-ben csak akkor sikerül nyernem, ha az ellenfél nagyon láma és hasonlóan új karatkert tesztelget<#nevetes1>. A glass cannon elég életképtelen. Van olyan, aki a kicsit tankosabb elementalistával jobb eredményeket ér el? Néztem videókat, de tudjuk, hogy azt összevágják és 1 nyertes párbaj körülbelül tízszer annyi vereség után jön, szóval azok annyira nem mérvadók<#vigyor>

Mc Wolfy
először is menj át wvw mapra. ott 5 laurerrel olcsóbbak a cuccok. ascended dolgokból már nem emlékszem mit lehet venni belőle, de azt szedd ki, amire nem kell ectot ráfizetni

meg egy backet amibe 2 infuset rak. de meg aszem 30 nal mar meg egy pohar vizzel elmegy. de utanna keves. meg hogy legyen neki valamicske % arra hogy kap ascendedet nem art egy lvl 35-40 personal reward lvl😊

Ha nyakit fülest kiszedi akkorkb 20 30as fraciba tud mégmenni exo gearrel is

Morpheus_v2
Fractal dob ruhát és fegyvert is, de sajnos nem túl sűrűn. Nem rég hozzáadták azt a lehetőséget a játékhoz, hogy statot tudsz változtatni az ascended gearen is. Exotic gear bőven elég az expert instákhoz és az alacsony szintű fractalhoz (1-10).
azert jo nagy random van ott is..meg ugye nem feltetlen azt amit szeretnel😄

BoneDragon
Oké, köszi a gyors válaszokat! 😊

fractal sűrűn dobál gyűrűt 😄

Ja e a receptet laurelbol veszed😊 PvP dobal ascended gyuruket kurva ritkan. Szoval nyaklancot meg fuleseket erdemes kivenni az elejen. a 2. kört meg az acsikbol.

Én a Laurelekért pár Ascended kiegészítőt vettem. Ruhát meg craftolni kell úgyis, ahogy az előttem szóló írta.

milyen gearre gondolsz?
az exo az kijön simán akár wvw-ből akár dungeonből

az ascendedet meg úgyis craftolni kell

mondjuk lehet h jön vmi pvp-ből is azt a részt nem vágom most

BoneDragon
Üdv. Laurelt mire érdemes költeni? Érdemes kiszedni a geart, vagy az úgyis jön majd pvp-ből? Most lettem 80-as, annyira még nem vágom a dolgokat. 😊

Sziasztok Guildet keresek, nemrég kezdtem újra játszani, és csapatban mindig jobb mint egyedül.
Mc Wolfy
supporttal vedd fel a kapcsolatot, hogy mi a teendő

predi: van, ahova nem jönnek utánad

az a gond hogy a weboldalon a belepeshez keri a kodot
nem kap semmit, talan+1 karakterslotot. lepj be a gw 2 accodba a honlapon es ird at a szamot