63345
  • Szatekszon
    Sziasztok, Érdeklődnék mint leendőbeli játékos hogy érdemes elkezdeni evvel a játékkal játszani? mi a véleményetek a játékról? Válaszotokat előre is köszönöm.
  • Mephike
    Pontosan, de van egy két pálya, ami én azt mondom, hogy lvl 60 fölött már igen csak komoly. Pl valahol lvl60 környékén a Thaumanova Reactor pályát egyszer fel isk ellett adnunk, mert pugokkal nem ment. (Később egy másik csapattal meglett a map.)
  • Titan
    Köszönöm!
  • alyr2
    Berserker/assassin ascended ruhában kihívás megcsinálni :D Bármi 1 utéssel megöl..:D És már azon a szinten 10-20 perc is lehet egy boss lenyomasa.
    Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.11.20. 10:55:56
  • Negritis
    azért a 80+s fractalok haver szerint már tartalmaznak kihívást, nekem még sajna nicns meg a resistem hozzá
  • Pilutika
    Ennek örülök, hogy HC playereket is le tudja majd kötni...mert ahogy rommá nerfelték az instákat az valami brutálisan f*s
  • Negritis
    a heroic edition a régi alapjáték a HoT pedig a most megjelent kieg
    a kieg tartalmazza az alapjátékot is, én a helyedben azt venném meg ha van rá lehetőséged

a szerverváltás úgy néz ki, hogy ha nincs karakter az accounton akkor ingyenes, ha megveszed valamelyik verziót akkor a régi karijaidat nem fogod bukni
    a másik lehetőség, hogy "gem"ből váltasz szervert és akkor a meglévő karaktereidet átrakod arra a szerverre

egy tanács : ha nem érdekel a csapatos wvw akkor nem éri meg gemből szervert váltani mert lényegében csak ott van szerepe a szervernek
    ha érdekel de nem túl régiek a karakterek akkor szerintem jobban megéri törölni a karikat és úgy szervert váltani, de erről mást is kérdezz meg mert én így még nem csináltam
  • alyr2
    Mi is megnéztuk pár puggal a vale guardian 50% környeken mindig lebaszott minket..
  • Titan
    Skacok!

A free játék után elhatároztam, hogy megveszem a játékot, de kéne egy kis segítség!
    Mi a különbség ez Heroic Edition és ez GW2 Hearth os Thorns között?
    Illetve a megvétel után át tudom pakolni a karimat egy másik szerverre vagy gyalu és újra csinálni kell a kinézett másik szerón?
  • YakHead
    Na tegnap benéztünk ebbe az új raid dungeon-be. Nagyon finom kis elfoglaltság lesz ez népek Igaz, hogy tegnap még csak nézelődtünk fetrengtünk és próbálgattuk a szárnyainkat, de a fél HC és HC játékosokat szerintem le fogja kötni egy darabig. Külön tetszik, hogy nem lehet csak úgy beugrani mint egy sima dungeon-ba vagy fractalba. Ide tényleg fel kell készülni, felszereléssel, kajával, traitekkel, stb. Jó lesz ez, csak kell neki egy kis idő
  • YakHead
    Á, olyat még nem láttam
  • Mc Wolfy
    de, ha tudsz játszani :D
  • YakHead
    ÁÁÁÁ, healből sosem elég
  • Mc Wolfy
    druidával az a baj, hogy vagy fölöslegesen sok lesz a healje, vagy mással nem lehet helyettesíteni, mert a közelébe se érhetnek
  • Mephike
    Meg is jött a friss hír, jön az első raid 17.-én.
  • Mephike
    Elvileg hónap közepén megnyitják az első raidet. Azt gondolom tesztelik, bugmentesítik, majd utána ha már jól működik a rendszer, idővel megnyitják a következőket.
  • Negritis
    tudtommal nem, addig meg sztem felesleges agyalni rajta
    mondjuk sztem kb a druid lesz a healer, mer brutál amit levág
  • YakHead
    Már mennek a raidek?
  • Anthrax
    Ehhez mit szóltok, mennyire lesz használható majd raid környezetben ?
  • Mc Wolfy
    revenantról kis wvws vélemény:
    erősen próbálgatom még, de spec nélkül nem igazán tud buffot osztani, ellenben trükkös kis fickó. látszik, hogy a skilljeihez tényleg odaült valaki hozzáértő. önmagában olyan hatalmas sebzése sincs, ellenben úgy +50% sebzést össze lehet harácsolni traitekből, aztán meg csak nézek, hogy 3300 armor mellett hammer kettes 5-6k sebzést lerak.
    legendek közül a démon jött be leginkább. nagyon jó a kondi kezelése, ha már a kaját nerfelték, és mostanában egyre kevesebb játékos szed kondit. a beugrása isteni. engage + well egyben, az elitje pedig külön öröm. minden tulajdonságod +10%? több hp, armor, sebzés, minden, közben tageled a körülötted levőket! törpi is jó lenne, ha a keringő hammerje nem lenne olyan iszonyat bugos
  • Running
    Én játszottam mind a kettővel. Ízlés kérdése, de az tény, hogy a kevesebb idővel rendelkezőknek inkább a GW2 való, a picivel több idővel rendelkezőnek az ESO. A két játék minősége kb ugyanolyan, csak különböző dolgokban jobbak rosszabbak. Annyi még a különbség, hogy az ESO-nak jóval erősebb a supportja, most már 3 havonta érkeznek a kontentek, ami árban kb annyi, mintha 3 hónapból kettőt elő kéne fizetned. Persze nem kötelező, mert sok minden elérhető a dlc-k nélkül is, de aki folyamatosan játszik, azoknak nem árt.
  • R34N
    Warrior buildet tudtok-e ajánlani sPvP-re? Még anno 2 éve GS/hammer kombóval nyomultam, de azóta gondolom sokat változott a meta is meg bejött ugye a berserker trait, van-e most valami abszolút winner build?
    Vagy húzzam le a klotyón a warrioromat és nyergeljek át mesmerre vagy necrora mert a chronomancer meg a reaper úgyis megesznek mindenkit?
  • YakHead
    Biztos jó az ESO is. Szerettem a Skyrim-et és csípem a világát is, de sajnos nekem kicsit "színtelen" ha értitek mire gondolok A GW2-re minden igaz, csak az nem, hogy nincs benne élet :D Sajnos néha túl sok élet is van benne és nem tudok "simán" elsétálni egyik helyről másikra úgy, hogy ne botlanék bele valamilyen eventbe :D Mondjuk ettől függetlenül én kipróbálnám az ESO-t is. Bár most a Blizzard meg a Bethesda egész szépen elkényeztette a játékosokat az új játékaival (SC 2 kieg, Overwatch, Fallout 4 )
  • Negritis
    Tangled Dephts (a 3. pálya) a főfő boss

Dragon Standen és Auric Basinon már öltem a meta végét, de ezt még nem sikerült
    a gond hogy kellene a kill, hogy meglegyen a revenant head armor :D
  • alyr2
    Ami a varos védőas téma?
    Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.11.09. 09:48:47
  • Negritis
    valaki ölte már a chak gerentet innen? :D
  • alyr2
    Ha az ESO tetszik jobban válaszd azt! Nem kényszerít senki! Max 6 hónap múlva megnézed a GW-t is :)
  • Mephike
    Tényleg nekünk kellene megválaszolni, hogy neked melyik játéknak kellene jobban tetszenie? (Az, hogy melyik játéknak van szebb grafikája, az szerintem viszonyítás kérdése.)
    Látod, jön itt ezernyi jó tanács, egyesek megszakértik neked, hogy nincs endgame, Te magad is az ESO felé húzol, akkor mit keresel itt? Menj, játssz azzal, csak nehogy kiderüljön, hogy nem minden úgy van, ahogy azt megszakértik neked...
  • Negritis
    ez így sajnos nem teljesen igaz, de attól függ kinek mik a céljai
    ha lesznek új fractal pályák akkor ez fog enyhülni, jelenleg nekem kicsit kevés a térkép így ennyi idő után

mondjuk az új mapokon mind van 1-2órás meta event amik sztem tök jók, és ad kis változatosságot
  • Kata
    Nemtom mit fintorogsz, az ESO dettó ugyanilyen, sőt, az a storyline után masszív, monoton grind és farm. A GW-ben minimális a monotonitás.
    Utoljára szerkesztette: Kata, 2015.11.08. 16:32:25
  • SoulMonkey
    Sajnos a GW2-ben nincs normális endgame csak a WvW. A küldetések és living storyk pedig dögunalmasak. 1-2 karit felszintezel és annyi. Vannak néha eventek, pl halloween, asszony épp azt tolja de ez is kimerül abban hogy naponta leölik a tökfejű bosst. A dungeonok szörnyűek, kb abból áll a nagy része hogy összeálltok egy helyre és nuke a bosst. Nulla taktika. Inkább az ESO-t válaszd.
  • Negritis
    teljesen más a 2 játék
    gw2 inkább casual, nem azért mész hogy minél erősebb cuccod legyen (persze ha megvan az ascended) valamint nem erősebb geart hoz a kieg, hanem új "skineket" és új "acsikat"
    gw2-ben a wvw az egyik endgame a másik pedig a fractal + most jönnek a raidek

pvp szintén tekinthető annak, de mivel már az elejétől kb elérhető minden így mégse teljesen az

a fősztori talán nincs annyira jó mint az swtorban, de sztem teljesen jó
    főleg a kiegé amiben végre beszél a karakterünk normálisan

az meg hogy minden térkép ugyanaz, meh mocskosul nem
    egy csomó izgalmas "szív" van + ezeket ugye meg lehet csinálni szinten mindig több féleképpen is

valamint olyan szintű "felfedezni" való van a játékban ami ritka sztem

+ ezt is folyamatosan bővítik, Living Story formájában, valamint egyéb "festival"okkal
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.11.08. 14:15:26
  • JethroHUN
    Üdv. Kíváncsi lennék van-e valaki ebben a topikban akinek meg van az Elder Scrolls Online is. Mivel már B2P modelre váltott, ezért abban is gondolkodom. Steamen biztos le lesz árazva karácson körül. Szóval vissza a kérdéshez: szeretném tudni mi a vélemény, melyik lenne jobb választás?
    ESO-val csak két órát tudtam játszani, de a grafika szebb, a harc is dinamikusabb, kb az összes npc szinkronizálva van. (ez nagyon tetszett az Old Republicban is) GW2 is tetszik, de néha úgy érzem szét unom magam questezés közben. Mindegyik terület ugyan az, körbe rohanok le ütöm a mobokat a karma küldetések körül, megnézem a vistákat és annyi. Fősztori baromira nem fogott meg, már az átvezető párbeszédeket is átlépem. Most 76-ös szinten vagyok warrior-ral, kb 60% térkép teljesítéssel, de valahogy nem látom mi az endgame ebben a játékban, alig van pár 80-as terület. Redditen olyasmit olvastam, hogy GW2-ben nem igazán van, viszont ESO-ban folyamatosan fejlesztik. A pvp-re is azt írják, sokkal jobb.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.11.08. 13:46:14
  • Kata
    köszi
  • Negritis
    +1 spec, új skillek traitek + 1 fegyó
  • Kata
    ad valami pluszt az eddigihez?
  • Negritis
    az elite spec jele
  • Kata
    Még nem vettem meg a kieget, mik azok az új ikonok a karakterek képe mellett?
  • Anthrax
    Miért ne tudnád igazolni ? CD kulcsot kér a supp és regisztráció nevet. Ha rossz cd kulcsot kapnál akkor pl g2a 300ftos shielddel kapsz másikat. 9600 Ft G2A-n a kieg.
  • fubenalvox
    Pont a napokban számolgattuk, hogy simán megéri beszaladni egy 576ba vagy cdgalaxisba. Vannak ugyan weboldalak ahol 1-2 ezer forinttal olcsóbban megvehető, de ezeket kerüld. Ha bármi probléma lesz az accountoddal nem fogod tudni igazolni, hogy tényleg tiéd a játék. Szóval ami marad -> itthoni dobozos verzió, vagy digitális a hivatalos honlapról.