Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Hát nem nagyon kedveltem meg.Hide-ba leszednek,pistol whip-t 2× hárítja akkor kb semmi támadásom nem marad.Initative xarul tölt vissza,prof skillek nem tetszenek az elite-re meg ki se térek.
Az,hogy néha 1v1-be kivégzek valakit 2 sec alatt hát nem hoz lázba😊)
Nagy csatába meg elvérzek..
A medve nem játék.
Annyi szépet és jót írtatok itt a topikban, hogy komolyan jó érzés próbálgatni az összes classt/professiont, mert nem találkoztam még olyannal, ami ne lenne érdekes.
A medve nem játék.
A botokról meg: miért nem lehet küldeni a mailt alapból az adminnak ha botot látunk és egy kis team azonnal nézhetné meg és már menne is az account ban? Valszeg jobban meggondolnák a fiúk a botozást.
Nieleen
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Kb. mindenki úgy érzi, hogy pity-puty egy újabb nyolcvanas, pity-puty idõ rá egy értelmes gear is, tehát ha valamit lenerfelnek, nyomjál közben mást. Ha nem érdekel a pve, akkor meg pláne mindegy, még nyolcvanas se kell.
Ha meg csak a ranger, akkor pedig itt az idõ más fegyverzetre váltani. Én pl. warriorral a hammer-longbow komboba szerelmesedtem bele az elején, egészen addig míg eljutottam nyolcvanig. Utána viszont azonnal dobtam, és utána jött a két sword-rifle ág, mert most mást próbálgatok. Imádtam a longbowt, ennek ellenére semmi bajom nincs az említett új felállással, max. csak az elején volt szokatlan.
Pont azért jó a játék, mert rengeteg lehetõsége van az adott classnak/professionnek.
A medve nem játék.
2: Itt? Ki?
3: Fussál ennek neki gyorsan mégegyszer ... Az engineer cuccainak több mint fele nem, vagy nem jól mûködik ... (Traitek, skillek, elixírek, a komolyabb játéktechnikai bugokat nem is véve számításba ...)
4: a WvW dolgok minden kasztot érintenek.
Te meg idesírtál 3 Nílust az "íjászod" miatt ... lol ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"Jabar sa bu eeda murishani!"
2. Más is "sír" a folyamatos és értelmetlen ranger nerf miatt.
3. Semmi más kasztot nem ért ennyi szarság, nyilván az anetnek célja van ezzel. megnézném te mit
szólnál ha pl. lennének elementalist botok, és az anet úgy kezelné hogy szétnerfelné a kasztot.
4. Te sírtál legtöbbet a WvW baromságok miatt (jogosan). Amiatt lehet sírni, nerf miatt nem?
Hosszú napokig volt nálad téma a WvW dolog.
Nerf ide v.oda akkor is szivat engem:/
Warri nem nagy szám így,hogy Thief-el vagyok.Mesmer vagy Guard,na az ellenfél számomra.
Most a thief meg a warrior a menõ, mindent megölõ.
[/cserf][/fülünyúl]
Majd megöli más aki akarja..
Úgy látom az anet egy nagyon balfasz csapat. Tényleg úgy akarják megfékezni a botot hogy tovább nerfelnek egy kasztot? Nem hiszem el hogy ezek normálisak... Pár idióta miatt szarrá szopatják azt aki normálisan játszana. Vegyék ki a gecibe a rangert és kész. Meg hogy a SB nerf 7% dmg csökkenés.. aha, jó lesz az 40%-nak is a stackelõdés szarral együtt. Ekkora egy balfasz bandát...
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
ne bassza már meg hogy pár faszkalap bot miatt szopassanak egy kasztot...
[/cserf][/fülünyúl]
Took a couple of days to get debugging in on this. It is in fact a 40ms difference which equates to about 7% less damage when spamming 1. We made this change because it was creating some animation bugs to leave it where it was. It was also encouraging just spamming 1 which isn’t the most fun gameplay. If our data shows shortly that shortbow is now not effective we can certainly address that, but would do so by improving other skills on that weapon rather than by reintroducing the spam on 1 and the bugs that it was creating.
Mintha ez változtatna azon, hogy továbbra is auto attack afk marad csak shortbowal mert nincs más dmg képesség rajta. Nagyon sötétek ezek arenanetnél.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
[/cserf][/fülünyúl]
Ne csak azt "emeld ki"... továbbá ha megnézzük csak a te "fétised" ez a "ranger=íjász nothing more" beskatulyázás... az hogy te csak ennyit látsz a kasztból nem a játék és kaszt de legfõképp nem a fejlesztõk hibája ;]
No offense és részemrõl zártam a témát szintén ;]
<#pias>#pias><#email>#email>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
We apologize for the inconvenience this may cause and thank you for your understanding.