Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Elég gáz hely, valóban, de társakkal fast runba kb 1 óra per terület. Mi gyorsan megcsináltuk, többet vissza se mentünk oda. Ennyi.

Az ok, de ha már nincs mount, és gyalogolnom kell, hiszen ugye a WP-k mindenhol elérhetõek, akkor ne szopassanak már feleslegesen, és vagy legyen elérhetõ a WP, vagy legalább ne egyszerre mind a 10 legyen contested...
Running
Õõõ... a játék nevében benne van a megoldás.

dave9004
hogy?
Nagyon elbaszták a végjátékot...
Kisebb megszakításokkal 2 napja küzdök, hogy eljussak a storym végéig, de de egész egyszerûen képtelen vagyok, mert Malchor's Leap olyan területén van, ahova még nincs waypointom, persze minden waypoint contested, ha meghalok, 4 csilliárd km távolságra kerülök vissza, kezdhetem elõlröl. Persze gyakran halok, mert ML úgy tele van pakolva mobokkal, hogy minden sarkon 3-an ugranak rám.
Kivételesen örülök, hogy jó szervert választottam és még sosem várt így egyik reggel sem. <#vigyor>

Zomil
igen, de nagynehezen sikerült megtalálni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

AntiHero
Hol volt? A rekamé alatt? <#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Zomil
Megtalálták a Volcanus receptet is: 100 coins + 1 eldritch scroll + 1 vial of liquid flame + 250 molten lodestones

Kezdhetek gyüjtögetni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
KELL(azért igy linkelem, mert az imgur-t ugyse látnátok)

Használatához tûzálló öltözet javasolt 😄

Zomil
Azért stealth-ben a lábnyomok viccesek 😄

Torzonborz
nnnaaa , war z más egy kicsit. <#ejnye1>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
bullshit..😊
akkor mar inkabb secret world, abba van minden..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

minor off😛 excuse me😛

http://thewarz.com/

Terensz
Köszi.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

penge25
Meg kell várnod, míg az eventek
révén kikerül az ogrék irányítása alól a hely, és akkor nyitva is lesz a kapu!

Terensz
Srácok, aki már megcsinálta, segítsen légyszi.

Plains of Ashfordban a legkeletibb POI egy ogre erõdben van, fallal körbevéve. Ha a kerítésen beugrok, kidob a játék az erõd "kapujába" (ami skinelt fal, gyakorlatilag).

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

van eladó accom lv80 as elementállal meg olyan 6goldal ha érdekel.

Az eredeti árnál jóval olcsóbban odaadom akár személyes átvétellel is.
Ha érdekel írj.

roland4
Értem, köszi!
TDC Geronimo
B2P

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

roland4
A játék ingyenes? Megnéztem pár oldal ahol azt írja hogy F2P a játék, de az eredeti oldalon meg már más a helyzet :/
TDC Geronimo
fasza 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zomil
Mert a ranger-t gw1 ota imádom 😊
És már a Gw1-ben sem okozott gondot, h néha hammer-el/dagger-el toljam, ha lenne lehetöség akkor itt is hammer-el tolnám 😄
Amugy is ranger, meg warrior más játékstilus és szeretek trap-eket hajigálni közben meg GS-el csapkodni.

NO OFFENSE és nem trollkodás, de ha ennyire bejön a GS akkor miért nem warriorral vagy guardiannal tolod? Tényleg nem flémkeltés, komolyan érdekel. A warri GS skilljei csak hatásosabb mint a ranger GS skilljei nem?
Zomil
Külön a video, mert itt 1080-ra is fel lehet rakni 😊

video (ugy látszik unlisted videot nem lehet beszurni)

Zomil
Nem nagyon, GS-el elvagyok, meg tulságosan is tetszik a nagy karddal lengetés, mondjuk ha javitanának az egykezes kard skilleken, akkor lehet átállnék arra, de jelenleg nagyon gáz az a fegyver :S
Persze dungeon-ben shortbow-ot használok, mert nagyon kockázatos gs-el elsö sorban hadonászni, de arra meg jo a shortbow, mert condi build miatt jo dps-t csinál az is 😊

Tudom hogy párszor leírtad csak kíváncsi voltam hogy azóta próbáltál-e más buildet. De most kicsit leállok a GW2-vel mert kijött az Anno 2070: Deep Ocean kiegészítõ <#worship>
basszus esküszöm kipróbálom egyszer ezt a GS buildet. Bár a pve gearem berserker ami crit-es, de ha lesz elég token/pénz csinálok egy condi buildet is GS-el. Nyitottabban kellene nekem hozzáállni ehhez a fegyverhasználat dologhoz.
Zomil
Már párszor leirtam: pve-ben használok gs+condi buildet-t, mert ez tetszik. WvW-zni annyira nem járok, szoval nem tudom, h a GS-el mennyire hatásosan tudnék elverni egy thief-et 1v1-ben.
Viszont spvp-ben szigoruan axe/torch+axe/warhorn condi dmg-el.

ne legyünk már álszentek plíz😊

Running
Ne kezd el újra a trollkodást!

a bénáknak mindegy. azok mindig sírnak mindenért😄

Hohohohóóó, pedig mit kaptam én még pár hete a siratódal-kórustól, mikor azt az álláspontot találtam fenntartani, hogy nincs baj a thiefekkel, csak ismerni kell a képességeiket és máshogy kell ellenük játszani... ;D

Nem ér 5g-t az a retek back (conditionös meg nincs is ebben a kategóriában 😛), personal quest-lánc vége felé egyébként is jön egy egész jó.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Zomil te még mindig a GS + condi builddel nyomod? Vagy kipróbáltál valami mást azóta? Azért kérdem hogy mondod, hogy a thief neked nem okoz gondot. Én viszont a mesmert teszem le könnyebben.

Azt vettem észre, hogy a crit-es buildem jobb volt warri vagy guardian ellen mint a kondi-s.
inkább lenne palást,m ez rusnya. én ki is kapcsoltam😊

Ez pontosan erre jó, mint minden más accessory, ad pár plusz statot. 😊
Amúgy elvileg megjeleníthetõ rajta a guild emblémája, hasonlóan mint gw1-ben a palást volt.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Running
Mire jó ez egyébként, azon kívül, hogy ad pár plusz statot?

Ezekrõl van szó:

http://www.gw2db.com/items/50112-guild-assassin-backpack
http://www.gw2db.com/items/50113-guild-caretaker-backpack
http://www.gw2db.com/items/50114-guild-defender-backpack

Valóban ezek a legerõsebb back-ek jelenleg, sajnos exotic nem létezik belõle.

Ha a guildednek van "Guild Armorer Contract" upgrade-je, akkor a guild armorertõl lehet megvenni 5 aranyért. Lions Archban a bank bejárata elõtt áll, ahol egyik oldalon a guild register és a guild promoter van, a másik oldalon pedig a guild armorer és a guild weapon merchant.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

penge25
Na hátha beírja a vendor meg az item nevét, thx<#worship>

Running
Beast tudja, aszem valami vendor árulja.

penge25
Ezt fejtsétek ki mi a neve és mit jelent az, hogy guild-nél lehet venni?

Running
Mi is csak guild-nél láttuk eddig.

Azt jol gondolom, hogy a "back"-re(amulet felett) a legjobb cucc az 5 aranyert veheto guild item? Nem talaltam craftolasi lehetoseget. Elore is koszonom a valaszt.

Running
Valamelyik nap www-n supply pontot mentünk csapattal foglalni, aztán belebotlottunk kb 5x annyi németbe+mobok. Gyorsan felraktam az arcane shield-et, aztán csak annyit láttam, hogy a semmibõl rápattan a thief és spammeli a heartseekert. Ott ugrált a hátamon, mint egy bolha és nem értette, miért nincs semmi sebzése. Gyorsan down-ba is raktam, aztán átgyalogolt rajtam 40 ellenfél. <#hehe>
Ez pl egy olyan alkalom volt, amikor véletlenül idõben le lehetett reagálni egy támadást... egyébként indítottam én is egy thiefet, és sokkal nagyobb dps-t tol ki, mint egy ele, de rém unalmas kaszt számomra. Hozzászoktam már az elés zongorázáshoz, taktikázáshoz, itt meg tényleg nincs más, mint 2-3 skill amit spammelni kell és csoki, vagy bejön, vagy nem.
Valahogy azt érzem, nem igazán sikerült érdekessé tenni ezt a thief kasztot, olyan összecsapott lett. Bétákban fos volt, mostanra jól felhúzták, hogy legalább sebzése legyen, de ennyi. Én remélem, hogy fejlesztgetik majd, érdekesebbé teszik, ahogy a többit is sikerült így vagy úgy. Minden kaszton van még mit alakítgatni...

Nem mindegy hogy valaki (feleslegesen ugyan) de jogosan sír, vagy a játék OP pvp kasztja a pvp miatt 😊
darth devil
Ezt mondtam már az elején. Nem összevissza nerfért kell sírni, hanem kitalálni valami taktikát az opnek kikiáltott kasztok ellen.

War, war never changes.

Smithwarden
Ami szenvedest lemuveltel itt 2 het alatt ranger ugyekben, azok utan meg a full OP thiefeknek is jar egy kis siras. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D