Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most eléggé lenn vannak a proci árak, megéri újítani.
Sima i5-el (nem tuningos) eddig még nem volt bajom. Hol és mekkora tömegben szokott lagolni?
Mert lehet, hogy WR-en még nem futottam bele akkora tömegbe, csak azért úsztam meg 😊

frango
Bocs a dupláért😞
Vexa’s Lab jumping puzzle/mini dungeon

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

frango
Ha kéthavonta raknak be olyan tartalmat, ami 300 órára jó akkor nincs nagy gond számomra. Nem tudom mit ígérnek és mikor. Általában csak belépek és játszom. Nem nagyon figyelem a kommunikációjukat csak a patch notekat nézem.
Hogy hogyan fogyasztottam ki? Amit akartam szinte meg is csináltam. 100% map complete. Story kész. Dungeon ruha ami tetszik megvan. Még kb. 10 run AC és a fegyverek is megvannak. Kipróbáltam az összes kasztot és rájöttem, hogy a mainnek kiválasztott kasztom(necro) a legjobb. Ez mind majdnem 300 óra játékidõ volt.

Unknow:Nem tudom, hogy milyen event végigjátszásról van szó. Azt csináltam meg amit leírtam. Ez is olyan mint a sima jumping puzzlek. Volt nehezebb is és amikor a végén kinyitom a ládát kapok 2-3 kék itemet, ami megy salvagere vagy vendornak. Ez olyan lehangoló és elveszi a kedvem az egésztõl. Olyan érzésem van, mint a SP részben mikor Guitar heronál elérik az 1 millió? pontot.

Smithwarden
ArenaNET allitasa:
"The game was no longer CPU bound."

Nvidia mai valasza:
“Guild Wars 2 is CPU-bound, meaning performance is primarily determined by the CPU in your computer and not the GPU. As such, there’s nothing we can do. All I can suggest is overclocking your CPU.”

Magyarul legfeljebb annyit tehetunk, hogy szenne huzzuk a procit, ha nagyobb teljesitmenyt/fpst akarunk. 😊
Bar jopar helyen ez sem er szart sem az alacsony fps ellen, meg tuningolt i7/i5-os procikkal sem.
Ideje lenne lassan valami normalis javitast kiadniuk, mert ez nagyon gazos, foleg ugye WvWvW-n. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Unknow
Te,hogy játszottad végig úgy az eventet,hogy igazából még csak act 1 van bent és pl a realm of the Mad King még bent sincsen?
Milyen dungeon van ami kapcsolodik ehez az eventhez?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Nem kell itt 10 hónapot várni, már novemberre ígértek valami nagy meglepetést.
Amúgy hogy fogyasztottad ki a tartalmat ilyen gyorsan? Én eddig még egy percig sem unatkoztam, pedig még nem is csináltam semmi komolyabb dolgot a játékban.

frango
Ja csak a kiegészítõt ugyan úgy meg kell vennem majd😊 Ez amúgy mindegyiknél így van. Ha már nem köt le, akkor addig nem fizetem a havit. Ha jött valami kiegészítés akkor meg fizetem tovább. Máshol se fizetek az üresjáratért, mert ugye minek.

frango
De amúgy most, hogy így mondod itt max 10 hónapig semmi nagyobb bõvítés nem lesz. Kell nézni valami mást, ami leköt addig is...

Zomil
akkor addig menj és keress más játékot 😊
Épp ez a jo gw-ben, h bármikor pihentedheted, mert itt nincs havidij. Ez nem az az mmo ahol azért raknak be concent-et, h minél tovább fizesd a havidijat.
Aki akar most is talál tennivalot, aki meg 300ora alatt kimeritette azt a tartalmat ami érdekelte, akkor az vár a következö nagyobb update-ig.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Persze megértem, érzem én is a dolgot.

frango
De érted, ha már most elfogyott a játék 300 óránál...

Bebaszna ha kiegészítõt adnának ki 2 hónappal a megjelenés után. Tudod ki fizetne érte, olcsóbban kijön egy havidíjas mmo akkor ahol többször ennyi tartalom van és patchek formájában jön új cucc.

frango
Hát akkor én is megosztom a tapasztalataim. Igen új köntös LA-nak. Meg vannak valami event félék. A dungeont megcsináltam kék cuccokért. Ejj nagyon izgalmas és fun volt...LA-ban megcsináltam amikor valami könyveket vagy miket kellett keresgélni. Ezért a két óra szenvedésért kaptam egy kb. lvl10es stattal bíró backet. Ejj de nagyon fun volt...Ja meg cukrot lehet bányászni. Jippijájé. Igazából 0 értéket ad a játékhoz, de persze nem baj ha van. Már egy kiegészítõért kiált a játék, mert elfogytak a tennivalók vészesen...

És mit is kell csinálni? Itt van középen a tök, körülötte rohangál 2000 player, meg kaptam valami matter metert amit nem tudok használni, az eventnél a spectral energy levels meg ugyan ott áll órák óta.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Unknow
Állítólag vannak permanensek is. Legalábbis ezt mondták LH-ba map chaten.
Gubberx
kár hogy a halloween skinek csak 4 órát maradnak meg :/

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

AntiHero
Geci jól néz ki 😮

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Unknow
Gondoltam én is megosztom a tapasztalataimat ezzel az eventtel kapcsolatban.

Én csak annyit mondanék,hogy aki eddig pihentette a játékot az vegye megint elõ. Erre a hétre garantált szórakozás.

A design nagyon el van találva. Bár kár, hogy a fõvárosokat nem öltöztették át csak LA-t :S
TDC Geronimo
oO

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Annak mi az értelme, ami LA -ban megy a mystic forge körül? Baromság az egész..

A konder mellett LA-ben van egy candys arus, ott van shortbow pokos skinnel. Persze lehet nem erre gondolsz.

Zomil
Sztem inkább örülni kéne, h a ranger egy tökéletes kaszt nulla buggal...oh wait 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Csak engem örvendeztet azzal a game hogy folyamatosan kidobál?

Fú nagyon jó és hangulatos ez a helovini peccs 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

AntiHero
olyan 600 megát szed le.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Yossarian
*invulnerable

Nieleen

penge25
A nerfet viccnek szántam, nehogy ráizguljatok, megint a ranged nerf témàra<#hehe>

Yossarian
ezek szerint a ranger a készítõk egyetlen tökéletes alkotása. Se bug, se semmi 😄 Vagy mostohagyermek és azért nem törõdnek vele. 😛

Igaziból vártam volna, hogy a botokkal csinálnak valamit, hogy 2 klikk a speed hack és ebbe már a letöltés is benne van.
Vagy megjavítják a WvW pályán azokat a pontokat, ahova beállva ivulnerable vagy, de te simán ölheted az ellenfelet. Vagy a várfalról 1500-as rangerõl te nem érsz el egy ellenfelet, de õ lõ téged, stb...
Ezzel szemben legalább megkaptunk olyan fontos spvp újítást, hogy a ponttáblázaton látszik a rankod, hogy "lássák milyen bámulatos is vagy". Na ez a komoly...

Nieleen

penge25
Legjobban az tetszik napi kuldit ha teljesíted, akkor 4500 karmat kapsz, illetve dungeonok végén is jár a karma. Ranger megint nerfelve lett olyan szempontból, hogy nincs Halloween- es bow skin neki, pedig videókban mutogattak egy brutális pókos skint, de egyelõre nincs bennt 😊

Jéééé, a rangert nem nerfelték megint 😊, hozzá sem nyúltak. A többi kasztot még nem nagyon néztem ...

Vaskos update jött ki barátom! 😊
Részletek!
Újratölti az egész játékot a kliens, vagy mi van? 31%-nál járok és már 350 megát lerántott
TDC Geronimo
live

TDC Geronimo
1 óra múlva lesz livestream devekkel a halloween updateról itt

TDC Geronimo
:s

Az a bow pedig faszán néz ki meg a staff is

Zomil
gondolom a black lion chest-böl esnek olyanok amik örökre megmaradnak

Érdemes a fegyverekre ránézni: "Time remaining: 4 hours"

TDC Geronimo
Preview

TDC Geronimo
ACT 1 of the "Shadow of the Mad King" update will go live late this afternoon (Pacific time), do not expect it until past midnight GMT. ^AT

😞((
A loginnal azt irja, hogy 22.-en, vagyis ma valamikor(illetve idoeltolodas miatt esetleg holnap).

Lehet tudni mikor lesz bent a halloween?
Zomil
az xp-t kivették, és majd most a halloween-i eventel derül majd ki mit kell csinálni

Lehet vmit tudni arrol hohy a havi acsiba az xp gyüjtést javítják? Vagy anélkül is beadta a rewardot, vki csinálta már a másik 3 részét teljesre?
Terensz
Másik kérdés.

Warriorral vagyok, és elvileg van egy olyan traitem, hogy 10 helyett 5 sec a weapon switch.
Kard+balta/bow-val tolom, és nagyon random, hogy 10 vagy 5 sec bow-ról melee-re váltani. A legtöbbször 10 sec az elsõ váltásnál, késõbb 5 sec mindig. Melee-rõl bow-ra mindig 5 sec. Tudja valaki, hogy ez miért van? Esetleg ez valami rejtett feature, hogy warrival is izgalmas legyen a játék? Enélkül is az.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Hali!
#53686: jaja :-)

El kell fogadni, hogy Malchor's leap egy nagyon vicces hely :-) Ha véletlenül nem contested egy wp, akkor se menj el kutyát sétáltatni, miközben a map töltõdik, és ne hagyd a karakteredet egy békésnek tûnõ outposton, amíg kajálsz :-)

Pont ott vagyok egyébként. Valaki tudja, hogyan lehet a Temple of Lyssa alsó szintjéte jutni? kéne egy poi és egy skillpont.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Zomil
ez is megvan

Malchor L. és Cursed S. területek a jelenlegi játék fõellenfelének "bázisát" alkotják. Elõre nyilatkoztak róla, hogy ez bizony az end game része. Egyedül tényleg nehéz boldogulni, de azért nem lehetetlen. Ha népes szerveren vagy, azért ott pörögnek rendesen az eventek és sok játékos farmolja azokat, könnyebb is a haladás. A story legvége Arah dungeon lesz. A bejutáshoz sikeres event kell, mert a bejárat zárva lesz és szükséges lesz még 4 másik játékosra is.

GW 2: Renegade (Blackgate) http://renegade-guild.org

DummyBoy
Én ott pl: elõször a többiekkel mentem, utána pedig megvártam mikor egy közeli WP nem volt contested ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"