63345
-
t0xikus #55693 kizárt. kétkezes karddal még az egérre se jut szabad kéz. -
#55692 mondjuk nem játszani pont ugyanúgy lehet egykezes karddal, mint kétkezessel :D -
#55691 Ah, pedig reméltem, h esetleg a GS-röl át tudok váltani kard+torch-ra :) -
Jammal #55690 Ugyan olyan rossz mint volt, viszont a petek támadásán javítottak így egész jól használhatóak. -
seprioth #55689 Sziasztok !
Eladó dobozos (576-ba vásárolt) szóval nem kétes kilétű digitális verzió !
80lvl warrior van rajta exotic magic find felszerelésbe ( ettöl jóban esnek a rare tárgyak) és 4 arany van még rajta.
Budapest személyes átvétel Örs vezér térnél lehetséges 7.500 ft az ára. Alku nincs mert korrekt az ára !
Üdv:Sepi -
#55688 Nah senki nem probálta még? :( -
#55687 -
#55686 Jó szórakozást! -
Robe77 #55684 "Hmmm ... vajon hányan gondolnak ugyanígy a raidekre..." erre ment csak lemaradt a válasz. -
Robe77 #55683 Neki aztán mondhatod. :) -
#55682 Miért vettél ki a Previevet?
Csak ami jó rám azt tudom viewelni. -
SCHwat #55681 sztem akik nem wowoznak azert jatszanak massal mert nem szeretnenek wowozni :) ehhez kepest minden MMO forum tele van azzal, hogy bezzeg a wowban igy meg ugy itt mert nem csinaljak meg azt, szvsz azert mert az a blizzard dolga :) mert kene azokat a reszeket erositeni egy jatekban ami mar egy masikban megvan, mert nem azokat erositik amiben kulombozik (es talan azokat is erdekli akiket a masik nem :) -
#55680 igazából ha értenéd, ami oda van írva, akkor teljesen értelmetlennek találnád azt, hogy tesztelni kelljen ingame, mert ez nem egy tesztelendő dolog :)
legalább ha már leírod hogy debil vagy a szövegértelmezéshez, majd be is bizonyítod, ne engem nézz már hülyének, ezt így előre is köszönöm -
#55678 igen, nekem külön el kell magyarázni, kedves "Ezt a spirit változtatást nem értem. A szavakat igen, de nem vágom ez mit jelent pontosan. Valaki lenne olyan kedves elmondani?"
"tudok olvasni, csak nem" -
#55676 Mikor mész vissza WoWozni? -
maniac001 #55674 Nem tudom. De nem feltétlenül a loot az, amiért raidelnek sokan. Ha egy boss lefekszik, az élmény. Meg úgy a közös, sok emberes harc PVE contentben. Más MMO-ban sem egyenlő a raid a mass pvp-vel. Itt sem. -
#55672 Valaki tesztelte, h a ranger-t még mindig a földhöz van ragasztva miközben a sword 1-es skilljét nyomogatja? Vagy mostmár tud mozogni? -
#55670 Engineer kits now inherit the bonuses from currently equipped weapon sigils.
“Grenade” skill now does 30% less damage to balance against using sigils.
Grenade kit damage is now equal in PvP and PvE.
No komment ... melyik sigil ad +30% damage-et??? Valamint az equal az a -15%-re vonatkozik ami ez előző peccsben volt? -
#55669 nem látom az összefüggést valaminek az élvezhetősége között, és aközött hogy téged mi érdekel -
#55667 Semmi gond nem lenne, ha belekerülne a raid lehetőség a játékba, de attól máris lenne endgame ami most nincs? Minél több minden kerül a játékba, annál jobb ... Viszont azt nem érzem, hogy ezek "létszükséglet" lennének az életbenmaradáshoz.
LFG-n dolgoznak, majd lesz, lehet raidek is lesznek ... De még mindig nem látom mitől is leszt hirtelen endgame, ha lesznek raidek, amik gyakorlatilag hosszabb, többfős insták ...
10-20+ fős harcok kellenek? Hmm ... WvW ... És (habár nem is mindig tudatosan) működnek a combók is ... És nem scriptelt AI ellen kell ugyanazokat a dologokat csinálni, hanem adaptálódni a helyzethez. Hol van ettől a raid?
Ebben a játékban (Hála a jó istennek ...) nem a geargrind a lényeg ... akkor miért is lenne "endgame" az hogy többfős instákban bohóckodjunk órákat, csak azért hogy legyen "jobb" gearünk random? -
#55666 Map names on the world map now display completion status.
ezt is sikerült implementálni, mire minden játékos végigszopta hogy nem látja, hol hiányzik az az 1 poi, vagy akármi -
MaRee #55664 Ranger
Counterattack Kick: This skill now has the same melee arc as other melee attacks.
Dart: This skill is now a leap finisher.
Swirling Strike: This skill is now a whirl finisher.
Shouts will now apply a buff to the ranger’s pet, to make the skills more visible.
Sick ’Em: Decreased the duration to 10 seconds. Increased the damage and move speed from 25% to 40%.
Search & Rescue: Increased the revive rate for this ability.
Search & Rescue: Increased pet movement speed to 25% while under the effects of this shout.
Lick Wounds: Revive rate has been increased.
Signet of the Hunt: Increased the passive movement from 10% to 25%.
Splinter Shot: This skill is no longer able to fire at enemies behind the player.
Compassion Training: Increased the heal amount from 300 to now scale as high as 350 at max level.
Nature’s Protection: Now triggers at 10% damage instead of 20%.
Expertise Training" Increased the amount of condition damage from 100 to now scale as high as 350 at max level.
Moment of Clarity: Now also increases daze and stun duration by 50%.
Beastmaster’s Bond: Now triggers at 50% instead of 25%.
Increased the velocity of arrows fired from Short Bow and Longbow skills by 30%.
Icy Screech: The White Moa activated ability now applies three seconds of chill, which the tooltip now correctly reflects.
Opening Strikes: These now work at any range.
Updated Sun Spirit’s skill fact to include the burning proc duration.
Updated Stone Spirit’s skill fact to include the protection proc duration.
Updated Storm Spirit’s skill fact to include the swiftness proc duration.
Ranger melee pets now have improved melee attacks so they can hit moving targets more easily. -
#55662 Amúgy ez a játék pont olyan hogy nem kell egy karakterre koncentrálni. Szinte az összes kasztot fellehet húzni maxra[ruha,fegyver] -
Nikosi #55660 Ízlések és pofonok én már kinőttem a mario-ból, és nem is azon nevelkedtem, nekem ezek az időre ugrálós dolgok nagyon idegesítőek :) -
Nikosi #55659 Oké de szerinted mennyi idő és mennyi energia/pénz (ugye munkabér) kell ahhoz, hogy leprogramozz egy jó raidet, sok. Mitől vonnál el pénzt, fejlesztőt. Mert ugye bővíteni nem érdemes a gárdát, mert ugye nincs havi díj.
Rendben van a rewardnak precusor item megteszi oké. Nem azt mondom, hogy ne tegyenek ilyet bele. De én ennek hiányát nem szenvedem.
Ami viszont zavar, hogy már megint egy időre ugrálós jumping lett betéve ami ugyan olyan idegesítő mint anno a cloak tower volt. :) -
MaRee #55658 Hadd kotyogjak bele a sírás özönbe:
Nagyon jó az új patch, és fasza a jumping puzzle :D -
#55655 Írd meg Anetnek :) -
Shaenis #55654 Eelőljáróban: soha nem wowoztam, soha nem raideltem, és nem igazán vágyom több órás raidek végigjátszására rendszeres jelleggel.
DE, egyetértek azzal, az senkinek nem fáj, ha belekerül ez a lehetőség is a GW2-be, egyszer biztosan kipróbálnám én is, akit meg nem érdekel az nem megy és kész.
A rewarddal kapcsolatban pedig pont az jutott eszembe nekem is, hogy ha már végigküzdötted magad egy raiden, akkor olyan jutalom legyen amit nehéz megszerezni, de van más módja is a játékban.
Konkrétan a legendary PRECURSOR fegyvereket lehessen raid tokenekből megvenni, hasonlóan a dungeon tokenekhez. Szerintem lenne rá igény.
-
Tusy #55652 - ember, amikor neked akartam válaszolni akkor nyomtam a 'válasz' gombra és arra passzolót próbáltam írni amiről te írtál
- a 'többen' nem csak téged jelent hanem abban a szövegkörnyezetben azoknak az embereknek azt a véleményét akik a gw2 eltéréseit más MMO-tól javítandó dologként emelik ki. Ebbe te is beletartozol meg mások is
- a lotro craft néhány aspektusának pedig sikerült annyira mély nyomot hagynia bennem, hogy még mindig emlékszek rá (és a tin bányászata sem volt igazán gyors lotro-ban) -
Nikosi #55651 Szerintem az LFG rendszer belefejlesztésével senkinek semmi baja nem lenne, sőt szerintem ez 100%-ban mindenki támogatná. Én is nagyon hiányolom.
De szerinted mi értelem egy hosszú raidnek ha nem ad semmivel sem többet mint amit kiszedhetsz sima instából, WvW-ből, vagy karmából, vagy craftolással. Na akkor ki akar majd 3-6 órát szívni, na ki?
Ha meg beraknának egyedi máshol el nem érhető jutalmat az meg ordenáré kicseszés lenne az összes normál nem hiperkocka játékossal, ergo nem tennék meg. Egy skinekért én nem szívnék 3 órát és még sokan lennénk akik nem. Ergo a fejlesztése kidobott pénz lenne az ablakon. -
#55649 maniac te mindig találsz valami hülyeséget amint lovagolhatsz napokig? Menjél vissza wowozni, ha neked azok hiányoznak.
A jó pvp a legjobb endgame, messze a legjobb ilyen szempontból az l2 -
Nikosi #55647 Na azért vannak insták amiket nem tolsz le 20 perc alatt. Néz csak be Coe-ba ott az alfával el leszel, meg egy két másik bossal is vagy 45 percet is. De az például tömény szívatás.
Mi is a raid, egy olyan insta ahol mondjuk 20+ ember vehetne részt, és sok sok boss-t kell leölni, kis milliárd hp-ról, ezért aztán ott szív a 20+ ember 6 órát, hogy a végén kivegye a lootot. Figyelj szerintem a casual játékosok, akik dolgoznak, aki nem noliferek, akiknek van családja, akik már nem iskolába járnak, és nem lottónyertesek, hogy egész nap a gép előtt kockuljanak azok nem élvezik a raidet, mert nincs rá idejük. Ergo nekik szűkségük sincsen rá, márpedig ez a játék casual barát játék, ergo nem kell hiperkockává válnod, hogy játszhasd. A raid a hiperkockáké főleg a wow-os raidek.
Az mondjuk elgondolkoztató, hogy ilyen "rövid" instákat mondjuk 8-10 fővel maximum, lehetne esetleg csinálni de az se szabadna, hogy 1-1.5 óránál tovább tartson, ami ugye nem raid.
Nem tökéletes ez a játék (gw2) nagyon nem az, van mit fejleszteni benne. De nem hinném, hogy pont a 6 órás raid az ami hiányzik, mert az pont nem. Ahogy a kasztok szűkítése és eltolása specializáció felé, azt sem hiányolom. A kaszt kialakítások így jók ahogy vannak, hiszen bármikor újratraitelheted fillérekért, ez például nagyon tetszik. Ergo nem tolok el semmit, ha nem tetszik az irány, na bum 3,5 ezüst és javítom. Az is jó, hogyha kellene a dps a guardianomra, tudok belőle dps-t kicsikarni ismét 3,5 ezüstért, ha meg kell a supporter vissza 3,5 ezüst és kész. Szerintem ez a karakter fejlesztési kialakítás nagyon is jó, rengeteg lehetőség, sok variáció.
-
#55646 lotro craftban a gyűjtés gyorsabb :) vesd össze a 6 óra olvasztást azzal mire itt összeszedsz a legendáshoz alapanyagot :) -
Tusy #55644 - majd tuti lesz egy olyan játék ahol ezeket megvalósítják, de az ne a gw2 legyen. Legyen a gw3 vagy wow2 vagy bármi más, de ne a gw2. Nem merek belegondolni se, mi tervezést és tesztelést igényelne az egész és pont ez miatt mikorra lenne belőle valami amit az első (vagy n+1.) teszt után újra kellene gondolni akár az alapjaitól ... -
Tusy #55642 - van a gw2 ami sok mindenben eltér az összes többi MMO-tól és itt többen azt szeretnék, hogy ne térjen el. Én szeretném ha maradnának az eltérések
- ha craftolás alatt órákig akarok várni majd visszamegyek lotro-ba, egyszer ~6 órát olvasztottam az összegyűjtött érceket mert az fun (nem az) -
SCHwat #55639 a 6 oras insta onmagaban nem lenne gond, a porblema ott kezdodik, hogy minek csinalnak en 6 orass instat? nem akarok. ok akkor ne csinaljak, en kiszedem WvW-n ugyaznazt a geart stb, na es akkor kezdodik a ... miert nem dijazzak ha valaki 6 oras instaban szenved? igy nincs ertelme 6 orat szenvedni vele (igen akkor mar a munka es a szenvedes szavakat hasznaljak ra) -
#55638 Akkor te biztos szeretsz 6órát instázni. :) -
#55636 Szerintem nincs is olyan hogy END GAME. Ja insták ismételgetése, 6 órás raidok. Az nem END GAME hanem agyf*sz...
Fogalmazz meg inkább valami jó END GAME-t mert ezek tényleg nem azok. -
#55634 Nem személyeskedem, általánosítok ... Nem sokkal jobb, de legalább nem veheted magadra :)
Ez a játék úgy lett meghirdetve, hogy nincsenek raidek, nincsenek meg a régi mmo szerepkörei.
Sokan csak ezért vették meg (pl: én) ... Akinek ez nem tetszik, és mégis megvette, majd hiszitizik miatta, az megérdemli. Álatlános iskola, alsó tagozat - olvasás - szövegértés.
Aztán ott a wow ... Eddig amelyik játékot "megwowosítottak", az mind elnéptelenedett. Ez azért jelent valamit.
Akinek jelenleg nem mennek az insták, azt megincsak sajnálom ... nem vagyok mmopro, de ha én mmonoob elvagyok velük, akkor ez megintcsak az öreg "prő"-ket minősíti.
Aztán a raidek., Még mindig nem magyarázta el nekem senki, hogy ha az insták ismételgetése NEM endgame, akkor a raidek ismételgetése miértis az?
Endgame: Nekem nem kell endgame (Főleg mivel ennek magyarázatáta is elmarad minidg valahogy) ... nekem GAME kell. És az van bőven.
És a végére: Ha neked ennyire kell a Wow, akkor miért nem mész pandázni? Nem támadásképpen, vagy trollkodásképpen, hanem öszintén kérdem. -
#55633 Haver akkor miért nem játszol vele? :D Egyetértek veled hogy vannak hiányosságok. GvG, guild ház is kéne, Dungeon,raid finder.
De amúgy idővel lesz is, sőt biztos.