Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sima i5-el (nem tuningos) eddig még nem volt bajom. Hol és mekkora tömegben szokott lagolni?
Mert lehet, hogy WR-en még nem futottam bele akkora tömegbe, csak azért úsztam meg 😊
Vexa’s Lab jumping puzzle/mini dungeon
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Hogy hogyan fogyasztottam ki? Amit akartam szinte meg is csináltam. 100% map complete. Story kész. Dungeon ruha ami tetszik megvan. Még kb. 10 run AC és a fegyverek is megvannak. Kipróbáltam az összes kasztot és rájöttem, hogy a mainnek kiválasztott kasztom(necro) a legjobb. Ez mind majdnem 300 óra játékidõ volt.
Unknow:Nem tudom, hogy milyen event végigjátszásról van szó. Azt csináltam meg amit leírtam. Ez is olyan mint a sima jumping puzzlek. Volt nehezebb is és amikor a végén kinyitom a ládát kapok 2-3 kék itemet, ami megy salvagere vagy vendornak. Ez olyan lehangoló és elveszi a kedvem az egésztõl. Olyan érzésem van, mint a SP részben mikor Guitar heronál elérik az 1 millió? pontot.
"The game was no longer CPU bound."
Nvidia mai valasza:
“Guild Wars 2 is CPU-bound, meaning performance is primarily determined by the CPU in your computer and not the GPU. As such, there’s nothing we can do. All I can suggest is overclocking your CPU.”
Magyarul legfeljebb annyit tehetunk, hogy szenne huzzuk a procit, ha nagyobb teljesitmenyt/fpst akarunk. 😊
Bar jopar helyen ez sem er szart sem az alacsony fps ellen, meg tuningolt i7/i5-os procikkal sem.
Ideje lenne lassan valami normalis javitast kiadniuk, mert ez nagyon gazos, foleg ugye WvWvW-n. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Amúgy hogy fogyasztottad ki a tartalmat ilyen gyorsan? Én eddig még egy percig sem unatkoztam, pedig még nem is csináltam semmi komolyabb dolgot a játékban.
Épp ez a jo gw-ben, h bármikor pihentedheted, mert itt nincs havidij. Ez nem az az mmo ahol azért raknak be concent-et, h minél tovább fizesd a havidijat.
Aki akar most is talál tennivalot, aki meg 300ora alatt kimeritette azt a tartalmat ami érdekelte, akkor az vár a következö nagyobb update-ig.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Én csak annyit mondanék,hogy aki eddig pihentette a játékot az vegye megint elõ. Erre a hétre garantált szórakozás.
A design nagyon el van találva. Bár kár, hogy a fõvárosokat nem öltöztették át csak LA-t :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Igaziból vártam volna, hogy a botokkal csinálnak valamit, hogy 2 klikk a speed hack és ebbe már a letöltés is benne van.
Vagy megjavítják a WvW pályán azokat a pontokat, ahova beállva ivulnerable vagy, de te simán ölheted az ellenfelet. Vagy a várfalról 1500-as rangerõl te nem érsz el egy ellenfelet, de õ lõ téged, stb...
Ezzel szemben legalább megkaptunk olyan fontos spvp újítást, hogy a ponttáblázaton látszik a rankod, hogy "lássák milyen bámulatos is vagy". Na ez a komoly...
Nieleen
Részletek!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az a bow pedig faszán néz ki meg a staff is
Warriorral vagyok, és elvileg van egy olyan traitem, hogy 10 helyett 5 sec a weapon switch.
Kard+balta/bow-val tolom, és nagyon random, hogy 10 vagy 5 sec bow-ról melee-re váltani. A legtöbbször 10 sec az elsõ váltásnál, késõbb 5 sec mindig. Melee-rõl bow-ra mindig 5 sec. Tudja valaki, hogy ez miért van? Esetleg ez valami rejtett feature, hogy warrival is izgalmas legyen a játék? Enélkül is az.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
#53686: jaja :-)
El kell fogadni, hogy Malchor's leap egy nagyon vicces hely :-) Ha véletlenül nem contested egy wp, akkor se menj el kutyát sétáltatni, miközben a map töltõdik, és ne hagyd a karakteredet egy békésnek tûnõ outposton, amíg kajálsz :-)
Pont ott vagyok egyébként. Valaki tudja, hogyan lehet a Temple of Lyssa alsó szintjéte jutni? kéne egy poi és egy skillpont.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
GW 2: Renegade (Blackgate) http://renegade-guild.org