63345
-
alyr2 #62665 A No Man Army felvételt hirdet! Csak akkor jelentkezz ha hajlandó vagy TS-t használni, és eljössz az eseményeinkre..és nem nyöszörögsz kilépés után, hogy nem csinálunk semmit..pedig mindig szóltunk ha volt valami guildes megmoccanás..csak te épp nem akartál résztvenni.. -
#62664 memiholmié? -
Lord_Giga #62663 Misztikus :) khmm, for the warhorn.. Wolfy nem voltál a var-os pucérmaratonon, ejnye. :) -
#62662 Gamekapocs teszt. -
Negritis #62661 4 új pálya pályánként legalább 5 hero challange => alsó hangon 200
de amúgy igen, simán benne van hogy ez jóval több nem számoltam utána még -
#62660 sokkal többet, mert ott minden ilyen feladat teljesítéséért 10-et kapsz. van map, ahol több, mint 10 ilyen van -
Negritis #62659 216 pontot lehet összeszedni, 250 kell a full elite spechez
és a kieg hozott alsó hangom 200at :D
ergo még a kieg után is marad bőven tartalék -
YakHead #62658 Ha ingyenes tartalommal játszol, akkor igen, a lvl. 80 után kapott skillpontokat nem tudod mire használni. Megveszed a kiegészítőt és mindjárt el tudod költeni a felesleges skillpontoka, tán még elég sem lesz (250 kell a teljes specialization-höz). Szerintem mindenki értette mit szeretnél mondani Nem vész kárba semmi, csak használni nem tudod -
#62657 szerintem Gyurcsány Viktor a hibás -
Cassell #62656 Látom sokaknak van itt értelmezési nehézsége, de nem ismétlem magamat...
-
#62655 Oké, és mégis mit vársz, kieg persze hogy vannak olyan dolgok amik az ingyeneseknek, alapjátékosoknak nincsenek meg. Eldöntheted hogy ami van a kiegben kell neked vagy sem, de csak azért mert semmibe megy az xp-d, max lvl után kiakadni.. Ha masteryzni akarsz vedd meg a kieget és kész. -
#62654 annyi egyforma kell, "ahanyad". de nyugi. nyolcvanas szintig minden olcsó és szedett-vedett cuccokkal is megcsinálható. igazából a stat se nagyon fontos még, csak folyton a legmagasabb szintű legyen rajtad -
Negritis #62653 "lemarad"? miről? az új zónákból nem kell sok idő hogy meglegyen az elég "skill" pont a fullos elite spec -
Cassell #62652 Elmondom akkor mi a probléma: lehet nem tudtad mire használni a skillpontokat, de ugyanúgy mások sem! Na most akiknek van kiegje az most tudja használni, akinek nincs az meg szépen lemarad... nem hiszem, hogy annyira nehéz átlátni. -
#62651 Skacok!
Még kezdő vagyok és 1 hét ingyen játék után, bezony beruháztam a játékra...pedig nem hittem volna, hogy 4 év Tera után még fogok mással játszani. de ez minden pénzt megért...:) Zseniális az AH, a grafika, a világ...pfff...gyönyörű!
Viszont van pár dolog amit nem értek még, pedig olvasgatok szorgalmasan...Ha esetleg van valaki a Gandara szerón és tudna válaszolni pár felmerülő kérdésre, annak hálás volnék...Jelenleg egy íjásszal garázdálkodom(lvl.34)
1 kérdés rögtön: Mitől függ, hogy ha beteszek egy rúnát, ami ad 2 +valamit, akkor mitől függ, hogy megadja a plusszokat?Pl. most 1/2 ad és a másik inaktív
-
alyr2 #62650 Anomaly gyartason lehetett ugy 50 arany profitot huzni. -
#62649 Misztikus vécéhez lehetett alapanyagra beváltani, de az korántsem volt olyan nagy jövedelemforrás, hogy szenvedjek vele, néha próbálgattam pár receptet de összességében ha nem 1000g k9rül öltél bele pénzt nem érte meg, szerintem. -
Negritis #62648 legendary és egyéb skin craftokhoz kellett a skill pont :D -
alyr2 #62647 Én azért elköltöttem :D pl Craftra -
#62646 Kieg megjelenéséig kb.3 éven át ugyanúgy senkinek nem adott semmit a szintlépés 80 után csak skillpontot, amit megint nem tudtál mire költeni miután feloldottál minden skillt. Szóval nem értem a problémád. -
#62645 gw2 egyik legjobb játék piacon. ha tetszik, ha nem -
#62644 Nem, ott csak az egész játékot korlátokkal kapod ingyen, ugyebár elég terjedelmes lista van arról, hogy a signature player-ek mennyivel többet kapnak mindenből. Hogy signature player legyél, az havi 13 Euródba fáj (kb. 4000 Ft). Pay-2-win. Az is gáz, hogy valaki 2015-ben még havidíjas online játékot próbál eladni. -
Cassell #62643 Oké köszi az infókat, kicsit utána olvastam a külföldi fórumokon is, lehet itt hímezni hámozni, de ez egy kiterjesztet trial version ha nem veszed meg a kieget per pillanat. Level 80-tól nem lehet mastery pontod szóval lemaradsz mindenképp elite skilleket nem aktiválhatod és a többi. Amúgy a legjobb mmo- amivel valaha játszottam szó se róla ennyit bőven megért nagyon kellemes órákat töltöttem vele, az oké, hogy nem vehetsz goldért gemet, de hosszú távon aki free-ként csak az alappal tolná az felejtős...
Rálesünk a Wildstarra, ott elvileg nincs kieges különbség:) -
#62642 Lvl80-as játékos és lvl80-as játékos között óriási a különbség.
Hiába van fullos cuccod (geared, imádom ezt a szót) ha egy fractal 30-on egyfolytában lehalsz, vagy egy PvP meccsen rajtad megy el a győzelem, netán WvW-n nem mozogsz együtt a csapattal, stb, stb stb.
A jó játékos nem lvl80on születik meg.
Amúgy meg érthető, hogy a skillrendszert, a további lehetőséget ahhoz, hogy fejlődj, a fejlesztők a kieghez rendelték hozzá. -
Negritis #62641 gear/skin/mati ...
XP-t innentől nem fogsz kapni ha jól emlékszem
régen kaptál és lépted a szinteket, de azt talán kivették mikor átalakították a skillpont rendszert
az értelme pedig az "acsik" és "skinek" mint kb 90%ban minden amiről a játék szól -
Cassell #62640 Tehát ha jól értem akkor ha nincs kieged, akkor innentől kezdve semmi értelme csinálni a megmaradt questeket, dungeonokat, stb mert hiába nősz szintet semmi pluszot nem ad max achievmenteket? -
Negritis #62639 ha megvan a kieg akkor mastery-hez tudsz xp-t szerezni
a sárga szám mutatja a masteryt, hogy mennyi pontot költött el masterykre
ahhoz hogy legyen masteryd a kieg sztorijával kell kicsit haladni -
Cassell #62638 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: megléptem a level 80-at a minap és próbálnék rájönni, hogy ha ezután szintet lépnék akkor milyen pontot vagy mit kapok érte? Azt látom, hogy lenulláza az exp csíkot aztán lehet ismét 254 ezer tp-t összeszedni, de ahogy nézem hero pointot nem ad - minek is van vagy 70 és az alap játék skilljei mind maxok - de spirit shardot adna? Látom, hogy vannak játékosok akiknek ilyen sárga pecu van a fejük fölött előttük meg egy szám gondolom azok már annyival lépték túl a level 80-at de azt én magam characterén hol látom?
Remélem nem voltam teljesen zagyvalék, köszi a helpet előre is! -
dregnarr1 #62637 Én nagyon sokszor döbbenek meg azon, hogy milyen dolgokért képesek az emberek fizetni, nem kis összegeket, ecto-kat.
Azt hiszem igaz a mondás: "Ami másnak szemét, az valakinek kincs". :) -
#62636 Ha valaki nem vette volna meg a kieget, de érdekli, elvileg az 576 KByte black friday-t tart nov 27-29-én és a kieg bent van a csökkentett áru termékek között. Részletek péntek reggeltől várhatóak. -
alyr2 #62635 Én is játszom néha GW1 a 2 mellett, de igazabol nincs semmi item ami hasznalhato/ertekes lehet -
#62634 warrior eléggé kicsúszott a metából, guákból viszont rendszeresen nagy a hiány -
dregnarr1 #62633 Sziasztok!
Azokhoz szólok most, akik rendelkeznek még GW1-es accounttal, de már nem használják azt/játszanak vele, esetleg fontolgatják, hogy már nem játszanak vele többet.
Én még aktív játékos vagyok ott, és minden, mások számára felesleges tárgynak, nyersanyagnak, bárminek nagyon örülnék!
Igazán hálás lennék, ha a többé már szükségtelen, eldobandó vagy inaktivitás okán nem használt bármilyen inventory-s dolgot a játékban átvehetném.
Kérem, ha van ilyen ember, jelezzen nekem itt a fórumon, privátban.
Köszönöm! -
Negritis #62632 http://metabattle.com/wiki/MetaBattle_Wiki
nézegesd itt -
Sziasztok. nagyon rég nem játszottam a játékkal. Tudnátok mondani ajánlani jó WvW, és PvP Buildet mondani Warriorhoz? pls
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.11.23. 19:16:08 -
Negritis #62630 igen a másik ilyen a f2p játékoknál ismerek olyat aki 15 fórumot körbe kérdez hogy a játék jó-e
miközbe annyi idő alatt letölti és megnézi -
YakHead #62629 Nem azért raktam be ilyen smile-t, hogy kekeckedjek ellenkezőleg, tetszett a rövid frappáns válasz Én jóideje játszok már vele és én is folyton azt ajánlom, hogy próbálják ki. Főleg, hogy ingyen van. Ha nem tetszik uninstall azt jóvan -
Negritis #62628 2015 van, 20000000 videó van fent twitchen/youtube-n mindenhol
itt is sokszor le lett írva hogy a játék igen csak hangulatos mókás, és casual = kezdőbarát
aminek az oka leginkább az hogy az új kontent skin/kihívás (már amennyire) nem pedig extra stat
szóval mind1 mikor kezded ha rászánod az időt akkor bárhova tudsz járni közösen mókázni
az új guild mission rendszer jó lesz, ha nem lesz tele buggal -
YakHead #62627 -
Negritis #62626 igen
jó