63345
-
Lantee #55863 Ígen...az adott térkép bal alsó részében lesz egy barlang, amiben van egy asura gate szerű cucc. azon átmész, és máris megvagy. Ilyen esetekben amúgy nagyon jó segítségek vannak youtube-on. PL. Inquest Outer Complex POI - és tadamm. -
ezustszem #55862 Ha jol emlekszem a terkep bal oldalan van 1 transfer gate vagy valami hasonlo nevu hely onnan teleportalhatsz oda be. -
a kis fel nem fedezett kockához hogy jutok el?ez az utolsó... -
#55860 Köszi! -
Evoluti0N #55859 /m A mapchat. Az adott területen mindenki látja azt, amit írsz. -
#55858 ha jol tudom még nincs globalchat -
#55857 Hol találom a közös chatet a játékban ? -
FNightWalker #55856 -
FNightWalker #55855 Csináltam egy képet a karakteremről, szerintem jó lett! :)
-
#55854 Ezt a pimp lila kardot hol lehet megszerezni meg mibe fáj? :y
-
HyperMonkey #55853 2 hónap móka mindenképp van benne, tehát egy single játéknál hosszabb, szerintem az árát megéri. Hatalmas előnye, hogy nincs havidíj. Azt, hogy mikorra unható meg, változó. nekem az összes ismerősöm (velem együtt) visszatért a wow-hoz, mert a GW2-ben 80-on nincs mit csinálni, lévén nincs máshol end contentnek hívott tartalom. 80-on a maxos geart hamar össze lehet szedni, ha nem szereted a wvw-t akkor max altozhatsz. -
#55852 Szerintem egész jó a sztori, és az elején még eléggé variálódik is attól függően, miket választasz. Szóval nem világmegváltó, inkább kellemesnek mondanám. -
Richard Wyeth #55851 :) Értem köszönöm. Azért a 12 E előtt még rá kukkantanék :) Hamar kiderül, ha nem lesz hosszútávú :) Vagy fordítva. A story am mennyire hangsúlyos? Mert a Star Warsban nekem nagyon tetszik és jól eltalálták, a WoWban viszont valami förtelmes, nem is figyeltem rá. -
Newfronter #55850 Az első kérdésre nem is válaszoltam. Kipróbálni nem tudod. Volt kipróbálási lehetőségnek egy hétvége, de már nincs. Lesz az biztos megint, és biztos lesz majd trial is, de nem mostanában.
Maximum egy ismerősöd kölcsönadja az accját és kipróbálod. De amit írtam előbb, azt azért írtam, mert nagyot nem csalódhatsz, csak ha tényleg céltalan leszel. -
Newfronter #55849 Így elsőre azt mondom nem csalódnál, de hosszabb távon nem tudom hogy megunnád-e, mert nem az a "megunni való" MMO. Rengeteg dolog van a játékban, és ez a játék egyik legnagyobb erénye. Sőt nálam az alap harcrendszer, effektek, is annyira szórakoztatóak, hogy a repetitív farmolás(legendary fegyverekhez azért ez kell) is érdekesebb mint a többi MMO-ban. És itt főként eventeket kell farmolni, ahol ugyanúgy oda kell figyelni még több hónap után is. ;)
Amúgy itt a farmolás sem annyira erőteljes, inkább az hogy mi az amit el szeretnél érni, vagy hogy mi szórakoztat legjobban. És itt van az egyik pont, amikor bele is unhatsz az egészbe, mert nem találsz magadnak valós célt, amit el szeretnél érni, és csak vetődsz ide-oda. De ezt kiküszöbölhető azzal hogy a guild tagokkal együtt kitűztök egy célt. Ha az nem szórakoztató, akkor semmi. :)
De eleve több hónap játékidővel rendelkezik csak a PvE ha azt nézed, munka vagy suli mellett. Ez a több hónap rajtad függ, ráérősen év is lehet vagy több év, főleg ha azt nézzük hogy hónapról hónapra bővül a PvE elég szépen.
Egy kis GW2-es világnézet: Itt nem a gear stat az ami számít hanem a kinézet, pl. egy legendary fegyver statja semmivel sem jobb, mint egy 80-as fegyveré. Ezt a nézetet képviseli a játék, PvP-ben is. Nincs stat különbség, csak jó-rossz build, na meg persze te magad, hogy mennyire vagy jó, mert itt a reakciódon, a HELYES reakción múlik minden!
Ja és még alig beszéltem a játékról, szinte semmit sem mondtam el róla. :) Nekem megérte, ha kicsit fel is függesztem akkor vissza tudok térni, és nem hátrány ha kihagysz pár hetet/hónapot. Szóval nem kötelez a játék semmire sem. -
Richard Wyeth #55848 Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy kipróbáljam vásárlás előtt a játékot ? (14 days trial hasonlók? ) Eléggé bejön, viszont sok MMO-val jártam már úgy, hogy pár nap/hét után meguntam. ( Wow, Lotro) Jelenleg az SW TOR-ral játszok, eléggé tetszik, főleg a storyline miatt. Viszont videók és infók alapján a GW2-vel is tennék egy próbát :) -
Tommyr #55847 Én azzal fogom meg vagyis lassítom ha menekül valaki.Crippled.
Mióta elkezdtem Mesmert semmi másik class nem érdekel.Spvp-n lazán 1-3 bennt vagyok,WvW még nem voltam vele.Sz.tem táp nagyon:) -
#55846 Különben sem értem mit jönnek ilyen olyan szar pár milliós játékokkal ... Majd ha valamelyik lenyomja az Angry Birdst akkor lehet jönni vetélkedni :) -
Eftörsokk #55845 sosem értettem minek ilyen dolgokról vitázni, melyik játékból mennyit adtak el és miért, kit érdekel?
ha valaki azért játszik egy játékot mert azt sokan megvették, vagy többen játszanak vele mint egy másikkal, tegyen úgy( bár ezek szvsz divat playerek, de ha ezt élvezik).
egy egyszerű kérdést kell magadnak feltenni, élvezed a játékot?
ha nem akkor minek játszol vele? és ha nem játszol vele mit érdekel hogy más játszik vele? játssz azzal amivel te szeretsz, nem kell itt inkvizítort játszani.
na, lehet kicsit eltér a témátoktól, de ez így kijött
én nem rég óta játszom, és nagyon élvezem a játékot :) -
#55844 Azért a skyrimban inkább 500 óra van, mint 50 (legalábbis nekem). A dlct meg le lehet tölteni innen-onnan :D
Persze a dolog ott bukott el a csávó részéről, h a 2 játékot nem lehet összehasonlítani, más játékélményt nyújtanak. -
Tusy #55843 - pve részhez még annyit: 45-ös szinten egy skill pontért folyó harcban a 47-es mobnak 3 ütés voltam (klónostól, mindenestől), 49-es szinten leszintezve (48-ra talán) simán ölhető volt -
Tusy #55842 - most erőltetem a mesmer húzását, olyan 42-es szinttől kicsit megemberesedett (bár akinek mesmer volt az első 80-as karaktere az szerint kiherélték a kasztot és én hiszek neki)
-- én a pve részt is inkább wvw-n tolom (20-as szinttől már az XP is jobban jön ott) szóval a példák ezért fognak wvw-ről szólni. Traitből kiraktam azt, hogy guruláskor is jelenjen meg egy klón, utility skillből pedig kaptak a klónok +50% HP-t és +condis ruhát próbálok rárakni. GS-el a 3-as, 2-es (így elvileg azt a klónt fogja a mob támadni) 4-es (5-ös GS skill az ellök) majd gurulás során nagyon gyorsan lent van a 3 klón és 1 mobbal idővel ők is végeznek ha nekem közben más dolgom akadna (körbe futkosás, gyűjtögetés, másik mob / játékos). Őrszem (sentry) sem okoz gondot akár csak a GS skilljeit +3 klónt használva. Borderlandok kentaurjai (térkép jobb felső részén vannak) rendszeresen engem támadnak a klónok helyett, azok elől futkosás. Ha megvan a 30 kentaur akkor a megjelenő veteránt is le lehet szedni kis odafigyeléssel (meg sok futkosással) -
FNightWalker #55841 Nekem használt accountom van. Vásárláskor elkértem a tulajtól a DVD-t, benne van minden, kódtól kezdve minden szír-szar papírig, stb. Átírattam az e-mail címet is. Ha meg valahogy visszaszerezné - amit kétlek - akkor is tudnám igazolni hogy ENYÉM a játék holott valójában az övé volt, mivel ő vette meg... én csak cseréltem vele... :) -
#55840 Arra gondoltam Trollface, hogy hagylak érvényesülni, hátha... de produkiód után arra jöttem rá, hogy egy értelmetlen troll vagy, akivel még normálisan vitázni sem lehet, csak hergeled a többieket, így eltávolítottam a hsz.eid. Viszát, sok sikert egy másik topikban! -
#55839 Figyelj, ha akarja vissza tudja szerezni. Az ilyen adás-vételeknek meg van ez a rizikója. Szerintem inkább vedd meg legálisan, így nincs semmi félni valód. Én mindenkinek mindig azt mondom, hogy soha ne vegyen "használt" accot. -
#55838 Erre senki ? -
#55837 Egyértelmű, hogy direkt csak kötekedik, mert unatkozik. Most ezen a témán megint ellehet napokig/hetekig. Nem kell rá reagálni és majd megunja a magával való kommunikálást. -
t0xikus #55836 nem hozta reggel anyuci ágyba a kakaót:) sztem ennyi a baja:) -
Nikosi #55835 Nem vagyok wow-os mindössze életemben 2 hónapot ha játszottam vele :) nem nyert. Hype mindenek van és minden túl van hype-val. De mond mi az ami ekkora frusztráció okoz neked. Gyere mesélj vagy keresek neked egy pszichológust? Mert azt látom, hogy te itt valami sértettséget akarsz levezetni a gw2-ön és annak a játékosain.
Mi húzott fel ennyire? -
Nikosi #55833 Szövegértés és értelmezés egyes fiam leülhetsz.
"Skyrim konzolt átirat mégis tarolt tavaly." - Erre írtam kérek számokat ha lehet, mennyi is ment el pc-re ebből a játékból.
Tudom most elevenedbe tapostam mert a kedvenc játékod, de lásd be nem több mint egy szaros single amit hűdé fasza meg minden végigtolsz egyszer, kétszer, aztán felteszed polcra és annyi. Ad kb 50-60 óra szórakozást, amíg végigviszed az összes küldetést, storyt stb... De semmi több nincs benne. Nem mondom, hogy rossz játék, de nem összehasonlítható egy mmo-val, még egy fps-el sem, mert abban ott a multi lehetősége.
A dlc-ről meg annyit ha te szeretsz 5-10k-at perkálni 10 órát ki sem tevő tartalmakért rendben van csináld. A dlc a világ legnagyobb faszsága, és a lehúzás teteje. Ergo nem kell rendes kiegészítőket csinálni, minek ott egy dlc berakok valami röhejes dolgot aztán viszi a nép, mint a sims-es ruha pakkok meg egyebek.
Amúgy meg minek jársz ide fikázni, ha nem érdekel a gw2 akkor minek jössz ha nem azért, hogy egy jót torllkodni. Ha annyira skyrim fan vagy mehetsz skyrim fórumba ömlengeni ennyi szerintem, itt senki nem kíváncsi már a torllkodásodra. Részemről nem etetlek tovább, kár hogy itt nincs trolltalanitok gomb.
-
#55832 Van itt olyan akinek vett vagy cserélt GW2 accountja van ?
Olyan kérdésem lenne, hogyan lehet elkerülni, hogy visszalopják ? Értem itt arra, hogy írnak supportnak stb..
Vagy felejtős ? és ezt nem lehet elkerülni ? -
Newfronter #55831 Töröljétek ennek trollnak a hozzászólásait pls! -
#55827 Game of the Year (abbreviated GotY) is a title awarded by various magazines, websites, and shows to a deserving game.
oké ... -
#55822 ja, nekem ez tetszett a legjobban: "game of year......... (mert vmi game magazin azt mondta....)"
fészpalm ... -
#55821 Szerintem egy álregnek magyaráztok... -
Nikosi #55820 Köszönöm a válaszokat. Tehát elmondható, hogy a klónok pve-ben semmit nem érnek, maximum a WvW-ben érdemes használni őket. Akkor lehetne igazán az 5-ös gombon is az előhívásuk ha már szinte semmire nem jók. :)
Amúgy igazából legalább damage bónuszt adhatnának, mert én nagyon szeretem a mesmert eddig bár még alacsony szintű a karakterem, de nem egy dps bajnok. Sőt talán a legkisebb dps-el rendelkező kaszt elsőre szerintem. Ergo ha mondjuk a sebzésem 10%-át igazán kitolhatnák, vagy akkor legalább pve-ben üthetnénk a mobok legalább 60%-al a klónokat bár egy 50%-ot is elviselnék a jelenlegi 0,1%-hoz képest.
Talán egy kaszt van ami kisebb dps-t tól, az a bunker buildos guardian, de azt meg legalább nem lehet megölni, mert egy championt is kivédekezz egymaga :)
Amúgy még egy kérdés, csak én érzem úgy, hogy az aoe-t kissé/(jelentősen) nerfelni kéne WvW -ben. Mondjuk mintha azt olvastam volna, hogy az anet tervez ilyet a közeljövőben.
-
#55819 Álljunk meg egy szóra, ahogy azt anno Grétsy és Vágó mondogatta... Dobálózunk itt eladási számokkal, hasonlítgatunk itt más játékokhoz, próbáljuk megmagyazázni, hogy mennyire pocsék ez a játék, vagy éppen a legkirályabb mióta játék megjelent a számítástechnika történelmében, stb...
Nem kell ide mese és elméletgyártás. Kipróbáltad a játékot? Ha igen és tetszett, akkor hetekre lefoglalt, vagy véglegesen, vagy ha nem véglegesen, akkor hosszú napokra. Ha hosszú távon tetszik, biztosítva van a szerver ellátottság? Igen, hiszen még a GW1 is mai napig működik. Fejlesztik, csiszolgatják a játékot? Igen, lásd a különböző updateket. Tökéletes a játék? Nem, vannak hibái, amit vagy át tudsz lépni, vagy itt tekered a kis malmot egész nap a fórumon, és magyarázod, hogy "nincsendgame".
Ennyi, nem kell ezer oldalon keresztül ragozni a dolgokat. Vedd meg, ezzel 100%, hogy nem döntesz rosszul (főleg, hogy most már használtat accot olcsón lehet kapni), és próbáld ki. Ha bejött élvezd a játékot, hiszen ezért vetted, ha nem, akkor add el, de ne ide írd le ezerszer, hogy mennyire nem jött be neked, egy komment után is képesek vagyunk megérteni, amit tiszteletben is tartunk... Köszi. -
#55818 Ha a klónok 50%-ot sebeznének, akkor csak Mesmer lenne a játékban xD
A klónok (Amik ugyanúgy néznek ki mint te ...) nullát, vagy alig sebeznek, esetleg asszem kondikat tudnak felpakolni és Shatterelni lehet őket ...
A Phantasm-ok (áttetsző cuccok ) tudnak sebezni csak komolyabban. -
twi452 #55817 Igen a "klónok" szinte semmi sebzést nem osztanak ez kis szinten 0 és 1-2 ütést bírnak aztán pukk :) Arra használhatóak, hogy rárobbantod az ellenre.
Illetve egyes fegyveres (azt hiszem a botos) klónok támadásai buffolnak barátot és condit raknak az elllenre. -
Nikosi #55816 Kicsit visszatérve a gw2-re lenne egy kérdésem. Akinek van mesmer karaktere az segíthetne nekem egy kérdésben.
Van ugye a mesmernek az illúzió idézése a gs fegyver esetén a fegyver skilleknél a 2-es és a 4-es skill. A 4 skillel egy átlátszó illúziót idézek ami pörgő csapásokkal sebzi az ellenfelet, ez rendben is van mert szépen kiírja, hogy mennyit sebzett. Na de a 2-es skillel idézet illúzió ami ugyan úgy néz ki mint a karakterem az ellenfél szemszögéből, na annál a sebzés amit kiír nulla. A kérdésem az lenne, ott tényleg 0-t sebez az illúzió vagy csak a kiírása rossz?
Mert ha tényleg nulla a sebzése, akkor az igencsak fölösleges skill mármint pve-ben. Mert amint én tapasztalom a mobok, sebészi pontossággal szúrják ki 98%-ban, hogy melyik karakter is a valódi és nem az illúziót támadják. Mondjuk WvW-ben ugye még használható de, hát ott meg egy illúzió nem húzza túl sokáig egy vagy max két csapás.
Ha tényleg nulla a sebzés akkor ez nagy kicseszés, igazán sebezhetné a támadásim 50%-át legalább.