Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
viszont az hogy tarhonyát ÉN megölhettem elégtétel volt 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
nekem már van egy condis daredevilem, de még dolgozok rajta én is
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
az egyikhez például egy alsógatyás npc event sorozatát kell csinálni
még a helikopterek előtt
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.29. 09:06:20
A 3. egy másik wyvern Patriarch, ami x % hp-n pajzsot rak fel és le kell glidolni wyverntojásokért aztán vissza megdobálni vele és lehet ütni megint. Na ez nem lett meg 1% hpja maradt, mikor lejárt az idő 😞.
Van még boss ezeken kívül is?
Igen betették a repülést, és még fejleszteni is lehet. Mindezt azért, hogy legyen benne még egy felesleges dolog...
Kérem kapcsolja ki.
A keresztes lovagot és az ajnározást le sem reagálom, sajnálom, de ez a sértés kevés lesz ide. De a legjobb az egészben, hogy idős kord ellenére úgy nyilatkozol dolgokról, hogy nem tudod miről beszélsz, erre tökéletes példa a repülés téma vagy amit a bossokkal kapcsolatban írtál. Nem próbáltad ki, valószínű nem néztél utána, csak kinyilatkoztatsz.
Nem óhajtalak meggyőzni arról, hogy vedd meg a játékot, mert már betette a hangya a fejedbe magát, és már fixen tudod, hogy nem akarod megvenni a játékot. Csak ki ne derüljön, hogy én is játszottam a Betreyallal, és korodbeli vagyok és lehet simán van annyi játék mögöttem, mint mögötted.
Szóval azt csinálsz amit akarsz, nem fogok rosszabbul aludni, ha Tyria földjén nem fogunk találkozni...
Minden kereszteslovagnak: a GW2 egy nagyon jó játék, pörgős, akciódús, és nagyon szép is emellé. A benne lévő játékmachanikai elemek teljesen jók és lefedik a szokásos multiplayer elemeket. Sztoriban talán nem annyira jó és hangulatos, mint mondjuk a GW1, de nem is kibírhatatlanul rossz. Én nagyon jól elvagyok vele, amikor szakítok időt rá. De a mechanika többsége engem nem érdekel, nem fog meg. Nem azért, mert sz*r, hanem mert engem nem vonz be, semmilyen téren. Vagy csak akkor foglalkozok vele, ha mellé kerülök és érdekesnek tűnik (pl. world boss-ok). A HoT újdonságai ezért nekem nagyon keveset nyújtanak 50 dodóért, én csak ezeket soroltam fel, Meph ajnározására válaszul. Ezeken túl nem kell belelátni azt, ami nincs ott.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.10.28. 17:09:13
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
valamint kell ugye 20 pristine relic is ami
lapból napi 2t tudsz szerezni mert a daily recommended fractal kell hozzá (ha nincs meg a fractal mastery akkor csak 1et)
mondjuk a legendary backpack első fázisa leghamarabb 2 hét alatt lesz meg (nekem sajnos pár nap kimarad 😄)
Az én tempómban nagyon sokáig ki fognak tartani az új tartalmak<#nyes>#nyes>
Az említettek többsége más játékok mechanikáját is adják, ezek szerint azokkal is bajod van, tehát felmerül a kérdés, minek játszol egyáltalán bármilyen mmo-val vagy egyéb számítógépes játékkal? <#nyes>#nyes>
[/cserf][/fülünyúl]
a Hero Pont pedig a class specializáókhoz kell, és nem nem kell 6x végiggrindolni egyik mapot sem hozzá
- sztori: Még a personal story-t sem játszottam végig, egyetlen karakterrel sem. Legtovább a Claw Island visszafoglalásáig jutottam, de unalmas és érdektelen kitérő volt, nem is erőltettem tovább.
- repülés: A régi területeken úgy sem használható, az újakon meg inkább bosszantana, hogy mennyifelé kell körülnézni.
- új fejlődési opciók: Na, ezért fizettem volna valamennyi értelmes összeget. Bár mire összeharácsolsz annyi hero pontot, mire megvehetnéd valamelyik mastery-t, kb. érdektelenné válik, hiszen minden map-ot (újra) végig kell grind-olni hozzá...
- új map-ok: L. előző választ.
- pvp, WvW: Abszolút nulla Kelvin-fokú ingerenciát vált ki belőlem. 😊
- fraktál: Sosem érdekelt. Bár mint ötlet, nem rossz, de a megtanulható pályák miatt érdektelen a számomra.
- új boss-ok: Kb. lesz*rom. 😊
- GH: Nem vagyok guild tag sehol, nem is izgat, szóval ez is kilőve.
Tehát igen, számomra gyakorlatilag ablakon kidobott pénz lenne a megvásárlása. 😊
nem pedig azt látod hogy 870 helyett 890 goldod van és 1300 kell
Az új mapok is érdekesek bár engem személy szerint frusztrál hogy bármi amit keresek vagy fölöttem vagy alattam van, de sose azon a szinten ahol vagyok.
A küldiknél átvették az LS-ből a nehezítéseket, amivel el lehet szórakozni az achivadászoknak (ami nem vagyok, bárki bármit mond).
Amúgy jó ideig nem játszottam de kieg megjelentével wvw-ztem picit, kipróbáltam az új fraktált, mad king labirynth, és 380 ból 440 goldom lett 2-3 nap alatt. Igaz eladtam mindent, de meglepett hogy ennyire jön a pénz.
Ami nem tetszik az hogy a core tyria masteriket is xp-zni kell. Most egy jó darabig úgyse megyek oda max wvw, de ott meg a wvw szintet húzza. Szóval Legendary crafting sokára lesz. Igaz ahogy olvastam redditen még így is csak 30-40 goldal olcsóbb mintha tpről vennéd a Hammer precursort, szóval nem biztos hogy megéri, ha nagyon unalmas a menete.
Igaz nagyon megörültem amikor váltottam karaktert és megláttam, hogy a mastery acc bound, hülyét kaptam volna, ha szintezni kell mindet...
Eddig még egy csomó dolgot nem láttam, de számomra az alábbi részek jöttek be:
- Jó a story, most is sárkányra vadászunk, de sokkal jobb a történetmesélés, mint az alap játékban.
- Repülés. A bétában direkt nem próbáltam ki az új területeket, mert azt akartam, hogy ezek a dolgok most újdonságként szolgáljanak. Eszméletlen jó az, hogy a térképek térben megnőttek, összetettek lettek.
- Reaper, és Berserker és a többi, a fejlődésrendszer, számomra hatalmas plusz.
- A hideg ráz a mesókól pvp-ben, de most végre utálhatom a Chronomancer-eket is 😊
- Írtam már a mapokat, de most ismételném magam, élmény felfedezni őket, tetszik, hogy pár pont másképpen is elérhető, köszönhetően a repülésnek. Jók a küldetések, az újdonság ereje itt jön be a legjobban.
- Fractal mindig is a gyengém volt, a behozott változások + legendás hátas nekem az egyik új cél lett.
- Az új bossharcok. A kissárkányok, azoknak a tűz és savokádása, sokkal komolyabb kihívás, mint a world bossok némelyike, ahol állsz a töömegben és azon imádkozol, hogy ne aludj el. A kedvencem az egyik hero challenge-nél a vámpír denevér (ha jól emlékszem az volt a neve) és annak a mechanikája volt. De írhatnám az új teleportáló dögöket is, azt hogy van pár ellenfél aki végre kitér a támadások elől, stb, stb.
Még csak a 3. új mapon tartok, a story is bőven tartogat számomra újdonságot, és a GH-nk is csak épp fejlődik, és a WvW-re még mindig nem néztem be. Szóval számomra megérte
de az ascended staff nagyon faszán néz ki sztem 😄
egész jó az új elite skill
Tegnap tesztelgettem kicsit mire képes a dh úgy hogy visszamentem silverwastebe (hogy legyen viszonyítási alap), és meglepő volt mennyire könnyen bevédtem egyedül amber sandfallt. A csapdák pillanatok alatt elintéztek egy hullámot. Öröm volt nézni.
Wvw-n is végre van fantázia a classban mert trapper rúnával könnyen meglóg ha vmi baj van, így egész jó solo/kiscsoportos roamingra.
Spvp szempontjából ez a videó meg sztem önmagáért beszél 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A dragonhunter lett az új ranger a druid meg az új guardian lol.
Azért ha lesz lehetőséged valakinél megnézni ezt a kieget, javaslom élj vele.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
DE a login szerver csak 1x halt le félig, nem nagyon láttam bugos eventet
szóval én is elégedett vagyok
Mindenesetre a történetmesélés most jobban megy nekik, a mai program a második térkép felfedezése és a story folytatása lesz nálam. Az új fractal rendszert is meglesem, holnap meg jöhet a GH foglalás.
A történetben mindenesetre az egyik főszereplő feláldozása meglepett, időszerű volt, de akkor is meglepett.