63345
-
Cassell #62705 Milyen hülyeség vakegér?
Valamit meg tudtál cáfolni azok közül amit írtam, vagy csak okoskodsz itt össze-vissza?
Na pörögjél vissza gémelni, okoskatörp
-
Predaking666 #62704 Meggyőztél tuti vétel lesz :D. -
Negritis #62703 jó hát tőlem haver megkérdezte hogy "biztonságos-e" megvenni a gw2-t
mondtam neki hogy, ha elfogadja hogy napi 6-8 órát játszik még munka után akkor igen :D -
#62702 Ez a gond azzal, ha mindenki szabadon beszélhet, pár emberből mindig jön a hülyeség...
Ne vedd meg a kieget, még véletlenül se, főleg, hogy egy egész játék árát képesek elkérni érte, és mellé adják szintén az alapjátékot. Ne vedd meg, mert úgy jársz, mint én, hogy mióta megjelent a kieg, napi szinten játszok a játékkal. Ne vedd meg, mert nekem és sok másik embernek tetszik, és főleg ne vedd meg, mert valaki azt mondja, hogy nem jó.
Jah és ha kipróbáltad az alapjátékot, ami ha tetszett, akkor meg végkép ne vedd meg a kieget, mert az szintén tetszeni fog... -
dregnarr1 #62701 GW1-ben veszek Wintersday Grab Bag-eket 15ecto-ért.
Bárki szerezhet ilyet Lion's Arch-ban/Kamadan-ban, csak 100 candy canes-t kell adnia 1-1 embernek (2 küldetés van), akik adnak érte 1-1 Frozen Accessory Tokent, amit a téli sapkaárusnál lehet beváltani Wintersday Grab Bag-re.
PM itt, ha árulnál ilyet. -
Negritis #62700 az elite spec =/= elite skillek továbbra sem ...
persze elég hasznosak a spec által adott dolgok, de nem minden
metabattle szerint a 4 "meta" build az kieges
viszont a "great"-be már belefér például ez a flamethrower condi engineer is, ami nem igényel kieget -
Cassell #62699 Helló!
Az alap játék ingyenesen letölthető, level 80-ig fun, viszont azon túl muszáj vagy megvenni a kieget mert 80-asként ha csak az alap játékod van akkor gutter, mert nem kapsz mastery pointokat, elite skilleket pvp-hez és a többi...egyszer már tárgyaltuk itt próbáltak meggyőzni az ellenkezőjéről de nem sikerült:)
Így a kieget veszed meg igazából, ami viszont az eredeti teljes játék árával nagyjából megegyező - olvass angol fórumokat is, de a többség szerint nem éri meg ennyiért...
A 2. kérdésről dunsztom sincs!
-
Predaking666 #62698 Sok évnyi kihagyás után újra tolni akarom de lenne 1 - 2 kérdésem: Jól látom, hogy boltokban és netek is csak alap+kieg együtt lehet megvenni a gamet?
Az engineer+ flametrhower combo még mindig ütős? :D -
#62697 Ez az oldal jobb mint a Metabattle -
#62696 Ha engem kérdezel - és ha tényleg komolyan érdekel a pvp - akkor:
1. Megveszed a játékot, mert úgy van értelme.
2. Kipróbálsz minden karit. Egy karakter slotot fenntartasz arra, hogy mindig egy újat tanulj ki. Ez azért kell, mert könnyebben győzöl le pl egy warriort, ha ismered és játszottál vele, mert tudod, hogy melyik kiáltása (hangok), melyik animációja mit csinál, stb.
3. Javaslom, hogy pl ismerkedj meg Xerrex twitch (magyar játékos) oldalával, szánj rá pár órát, hogy nézel pár adást nála. Megéri és jók a buildjei is, amiket kitesz és frissít folyamatosan. Most éppen warriorral játszik, ami bár kétségtelen, hogy most nem a legerősebb, de elhiheted, hogy nagyon sokat számít, hogy ki játszik vele.
4. Tedd el a győzelmek utáni tome of knowledge-eket, abból idővel simán fel tudsz rántani egy karidat maxosra pve területén is.
5. Tudom, hogy nem érdekel a pve, de ha egyszer netán mégis úgy döntesz, hogy benézel oda is (ha már a WvW-t is rongyosra játszottad), akkor a fractalt ajánlom, abban van kihívás. Engem legalábbis az az egyetlen pve tartalom, ami hosszabb időre leköt, a többit hamar megunom.
Röviden ennyit, jó játékot! -
Lanters #62695 Köszi az infókat. Átolvasom. -
Negritis #62694 spvp gw2 wiki
van egy gomb elvileg a felső sorban
de lehet hogy a f2p miatt vannak megkötéseid -
Negritis #62693 desolationon van több magyar guild, többek között mi is (resonance)
de ezen kívül is van pár, alapvetően a megaszerver egy pve "feature", és eleve csak wvw-n releváns hogy melyik szerveren játszol -
Lanters #62692 Bocs, a láma kérdésekért, de pvp területre, hogyan tudok bejutni alacsony szinten? Csak a szintező low zónákat látom. -
Lanters #62691 Ok. Köszi. Egyelőre akkor indítok egy Mesmert, és majd ha kitapasztalgatom a játék és pvp fortélyait, más karikat is. -
Lanters #62690 De ahogy elnézem megaszerver van, úgyhogy mindegy. :) -
#62689 PvP-hez nem kell az égvilágon semmit PvE-zned, bemész a PvP területekre, 80as effective levelt kap a karid és gyakorlatilag egy szinten vagy mindenkivel, vagyis majdnem, mert azért egykét extrább rune-t meg sigilt bizony goldért kell unlockolnod. (ott van pl a Rune of Durability ami perpill a leghasználhatóbb pvp-re, de ezek nélkül sem leszel nagy hátrányban)
Ha fontos a PvP akkor érdemes mesmert indítani, az mindig is a devek kedvence volt, nagy valószínűséggel soha nem lesz elhanyagolva vagy túlnerfelve (és at the moment tökéletes bunkerkari). Az ele sajnos per pill full support PvP szempontból. Csinálhatsz rangert ami szintén full support (druid-ként), engit ami mindig is ütős condition damage prof lesz vagy esetleg revenantot addig érdemes még nyomni amíg le nem nerfelik. Amit most egyáltalán nem ajánlok ha PvPzni akarsz az a warri, thief meg gua. De persze folyamatosan változik a meta és tuti ezek is sorrakerülnek egyszer.
De igazából a legjobb megoldás ha csak PvPzni akarsz hogy csinálsz mindenféle karit, nem PvEzel vele csak kipróbálgatod őket PvP-ben netről lehúzott buildekkel aztán úgyis rájössz mi az ami passzol hozzád. -
Lanters #62688 ok. Akkor várok. Nem indítok addig. A Desolation szerveren voltam. De ha van ahol több a Magyar, átmennék.
-
Negritis #62687 az a wvw, de az megint más :D
arról McWolfy tud bővebben -
Lanters #62686 Az jó. :) A Warhammer online volt olyan, hogy nyílt rvr, és egy db mobot nem kellett megölni a szintezéshez. Csak várostromok. Itt is valami hasomló, vannak ilyen zónák? Nyílt pvp? -
Negritis #62685 várd meg a többiek véleményét is, amúgy igazából elvileg elég pvp-zni sztem
legalábbis anno elég volt és nem kellett pve-zni semmit -
Lanters #62684 Köszi. Akkor még időben vagyok. Nem húztam azt túl nagy szintre. Elementalista és mesmer között vacillálok. Ha szupportolni is akarok, akkor melyik a szerencsésebb? -
Negritis #62683 thief nagoyn nem alkalmas rá :D mert a bukner lényege sztem az hogy látnak és akár üthetnek is téged
ami a thiefnél nem megy
jelenleg amúgy a thief minden téren elég szépen ki van herélve sajnos, úgyhogy ha nem akarsz pve-zni nem biztos hogy jó választás -
Lanters #62682 Én most kezdtem a játékot. Thiefet indítottam. Gondolom, hogy csak viccből írtad a vele való bunkerezést. Még elen vagy mesmeren gondolkodtam. Nem tudom, hogy mi volna az optimális Potyára nem akarok időt pazarolni. Ha elérem a nyolcvanat megvenném a kieget.
A pvp-t szeretem. A pve tartalom nem igazán fog meg ezekben a játékokban. Ilyen a beállítottságom. De nem Vér István vagyok. :D Tanácsot szeretnék kérni pvp bunker karira. Thief nem jó? -
YakHead #62681 Akkor szerintem nagyon lámákkal akadtunk össze, mert így is az őrületbe lettek kergetve De kipróbáljuk azt, amit írtál, kiváncsi vagyok rá milyen -
Negritis #62680 bunkerezzél thieffel :D -
#62679 mostani metában a warri a legkevésbé használható bunkerezésre, a berserker meg a DH a full dps profok amik kb szart sem érnek perpill. :)
próbáljatok ki egy bunkerele/bunkermesmer + condi rev kombót, na azzal már szépen lehet aprítani a népet mert egyedül is életben marad mindkettő, vagy ha igazán trollkodni akartok akkor két bunkerkari és nincs az a 3-4 fős csapat ami megverne -
alyr2 #62678 tegnap valami burnt felrako engi szopatott halalra.. 9 ezret tikkelt az égése ..öröm volt.. -
Negritis #62677 condi átalakítás előtt a decap engi volt leginkább bunkeres sztem -
alyr2 #62676 Meg a DH elott a guard volt eleg bunkerre alakithato 3v1 sima volt vele -
Negritis #62675 mondjuk a wari nem is igazán alkalmas bunkerre sztem -
YakHead #62674 Na tegnap este kipróbáltam ezt a "bunkerkarit" Haver jött druidával én meg a warrioromat teleaggattam toughness-szel, áttraiteltem def-re aztán nekiálltunk középen "foglalni" Nem írtál hülyeséget az egyszer biztos. Haver "healel"-t én meg inzultáltam az enemy-t. Egész meggyőző ez a bunkeresdi, de csak ha van valaki, aki tolja alád a supportot. Amúgy 2-3 ember ellen semmit nem ér, bár legalább lehet az időt húzni egész durván -
#62673 most erről szól az spvp, bunkerele, bunkermesmer, condi rev, druid, ha bármi mást használsz lehúzod a csapatod... ebből a felsorolásból talán a condi rev a legkevésbé tank és még az is hibernation-el mallyxban, jól traitelve kb halhatatlan ha nem hárman gankelik... tegnap berserker meg istentudja milyen chronomancer 2v1-ben nem tudtak 70% alá verni miközben én condikkal szépen megettem őket
elképesztően imbalanced most az spvp. pattanjatok át bunkerkarira vagy revenantra és élvezzétek ti is a farkasszemnézést meg a 0-0s meccseket. -
Lord_Giga #62672 http://www.twitch.tv/sophiasogaming/v/28427274
A Variance által szervezett szombati pve eventre gondoltam, waron is van néhány kép, most ép az arénára áltak rá.
Nem tudom ez a hagyjuk nyerni a kékeket, a pirosakat, rózsaszíneket, ne foglalj, 1v1 only, farm arénák miatt, pár hete amikor akartam spvp-zni nem volt normális szerver.. -
#62671 nem nagyon értem, hogy miért kellett annyira eröltetni ezt a baromi nagy bajnokságot egy kiegészítő utáni patch előtt -
ktm99 #62670 Ma hajnalban voltak amcsi szerveren a "nagy" esl - azt hiszem - negyeddöntők, hát ilyen 15-0-ás eredmény volt conquesten..., a Final Form vs Zero Counterplay meccsen meg, miutan utóbbi csapat nem ért oda az egyik ponthoz és azt sikerült rögtön az elején elfoglalni a Final Form-nak, kb. 2 perc után, 72-0-nál ragequit. -
YakHead #62669 Ja hát találkoztam már ilyen elementalistával Mindent eltoltam CD-re lőttem, ütöttem vagy 2 percig és 70 % alá az Istennek nem tudtam leszedni a HP-ját. Otthagytam a fenébe, mert semmi értelme nem volt az időt pazarolni rá. Persze veszítettünk, de ezen nem kicsit kiakadtam -
#62668 Hát pont ma láttam egy videot ahol conqesten már 4 perce ment a csata de még egyik csapat se tudott elfoglalni 1 pontot se 3 perc után 2 bunker ele középen már nem is csatázott mert semmit nem tudtak kezdenii a másikkal... De a többi ponton se nagoyn.
Ahogy hallom most a ranked annyi, akinél több bunker kari van az nyert. Beáll a pontra, a büdös életbe nem írtod ki, csak 3v1ben de akkor is beletelik egy időbe addig a többi pontot meg buktátok. -
YakHead #62667 Ez a ranked Arena szezon nagyon jót tesz az alacsony vérnyomásnak Tegnap az egyik pályán ketten AFK-oltak középen Ez akkor a legszebb, amikor már Tier-t is vesztel nem csak pontot -
YakHead #62666 Ez jóóóóó