63345
-
#56228 Hogy van az, hogy a 12es karakter full lemezpáncélban van, nekem meg ugyan úgy néz ki mint amiben kezdtem a játékot? -
#56227 1. Paid Server transfers (new info)
2. Guesting almost here (not new but update)
3. WvWvW Bonus Abilities (new)
4. WvWvW new rewards/prestige (Vague but new)
5. Improved LFG tool (not new but confirmation)
6. Variable Dailies (new)
7. Achievement points as currency for new rewards, with specific rewards listed (new)
8. Profession specific armor (new)
9. Guild missions (new)
10. Culling improvement (vague confirmation)
11. PvP improvements (vague but new info) -
MaRee #56226 Nem vagy igaz
-
foxxi #56225 -
Nephin #56224 A len yegje növényi alapanyagból készített, kackiás fejfedő, melyet viselése közben kötelező piros pipacsokkal összefogni fél kézzel, bal lábon ugrálni és a "hejehujadereglye" rigmust kántálni. Neve félreértésből származik, az országba érkező Habsburg-katonák, szembetalálkozván a kalapjukat tapogató legényekkel, azt hitték, azok a ruhadarabot szeretnék nekik átadni, hogy ne ázzanak meg az épp tomboló nagy nyári zivatarban, de rosszul írták le a hallott hangsort (amit a nevének véltek), mikor az eseményt feljegyezték a napi jelentésben. -
#56223 Roviden le tudna valaki irni magyarul mi a lenyegje? -
#56222 Részletes blogpost a hivatalos oldalról -
#56221 Guild Wars 2 has sold over3 million copies since its August, according to an update on the MMO’s website from director Colin Johanson, who also outlined the team’s 2013 plans for the title starting with expanding and leveraging the achievement system
Cikk -
foxxi #56220 Ja bocs. Sose érdekelt a pvp. ( amugy meg nem írta miben ) [xalien] -
MaRee #56219 Általánosságban pedig könnyebb. Amíg mondjuk egy defender engivel végig kell zongorázni az egész billentyűt, a rangerrel elég egy pár skillt használni ahoz képest. Kb 20 pvp szintet raktam bele rangerbe és az a mainem is, nem egy helyben állok vele. -
Tusy #56218 - warrior ... kellene használni ezeket a zászlókat (banner) vagy miket, van amivel gyorsabb (nagyon alacsony szintű a warriorom). Utility skill, lerakod, felkapod a zászlót és szaladsz
- 10-es szinten véleményt mondani arról milyen lesz 80-on ... az eddigi néhány karakterem legalább 6x hatékonyabb lett 80-on wvw-n miután néztem nekik egy használható buildet és hozzá sima zöld 80-as cuccokat
- tőrös ele ... attunement váltáskor (F1-F4) kapsz valami jóságot pluszba, elnyomod a hosszabb CD-jű dolgaidat és már váltasz is át másikra. Nekem nem sikerült még közel hallhatatlan eleként rohangálnom de nem panaszkodom mert így is elég hatékony pvp-n, wvw-n meg jó vele rohangálni. Sebzése nálam nem akkora, hogy simán kinyírjak vele másokat de tudok vele kellemetlenkedni
- ranger ... necroval megyek legtöbbet pvp-n és jó mesmer mellett az a ranger aki nem enged közel magához szokott legtöbbször leölni. Wvw-n még mindig van néhány hely ahova csak ranger tud ellőni hosszú íjjal (longbow)
- necrot nem érzem bonyolultnak (igaz, azzal mentem a legtöbbet) csak egyedül lassan öl (legalábbis azzal a conditionos builddel amivel használom). Wvw-n jó a staff markjait a kapura rakni vagy a buffos camp főnökre pakolni. Pvp-n mostanában lerakom a foglalási körbe az összes markot én meg beleállva várom a thiefeket (btw, ma volt 4 thief a saját csapatomban 3 meg a másikban ... érdekes volt) -
#56217 Hm, a ranger amelyik csak áll egy helyben, és csak lő, a petjét sem kell irányítani, harap az magától. Na az ilyen rangerek szoktak hangosan sírni, hogy nerfelni kell a thiefet, mert az túl erős...
A jó rangert, akárcsak a jó elét szinte lehetetlen utolérni, egy sikamlós dög, ami mindig kicsúszik a kezeid közül, közben teszi rád a kondit, nyaggat a petje, Te pedig közben elfogysz...
Kevés jó ranger játékost látni, de kétlem, hogy ez miatt általánosítani kellene, hogy a rangerrel a legkönnyebb játszani. -
#56216 Mondjuk egy kaszt "bonyolultságát" nem biztos hogy a PvE szinteződés alapján kellene megállapítani xD -
MaRee #56215 Én nem a szintezésről beszéltem, hanem a pvp-ről. Próbálj ki egy point defender engit meg egy rangert pl és meglátjuk melyik a bonyolultabb. -
foxxi #56214 Legnehezebb? Ne viccelj már. olyan könnyen lehet vele szinteződni, mint vajat szelni egy forró késsel. Jobban mint a Engimet Az F1-4 meg kézre/vagy egérre / szabható. Nem a játék nehézsége ha van akinek nem esik kézre. -
bega82 #56213 Tudom, el lehet, de harcnál előkerül magától. -
#56212 El lehet rakni a petet. Vagyis nekem sikerült. -
bega82 #56211 :D Hát jó, majd meglátjuk. A rangernél meg az idegesít, hogy pet van. :) Illetve nem baj az, csak akkor lenne lehetőségünk választani, hogy legyen, vagy ne legyen. -
#56210 Basszus jó hogy szólsz ele a mainem, és 80-as de nem volt nehéz fehuzni se... -
MaRee #56209 Skill öcsém, skill :D Az ele az egyik legnehezebben játszható kaszt a necro mellett, legalábbis tapasztalatom szerint. Bele kell jönni, vagy válassz egy "egyszerűbb" kasztot ahol nem kell stancek között váltogatni (pl ranger). -
#56208 Van itt valaki a Variance guildből? Mert szeretnék jelentkezni hozzájuk és az a gondom, hogy a fórumban ez a topic le van zárva. Viszont a főoldalukon meg ki volt írva, hogy mivel átköltöztek másik szervverre tagokat toboroznak. Kivel kellene felvennem a kapcsolatot ez ügyben? -
bega82 #56207 Értem... hát igen, ettől tartottam. De ti hogy csináljátok? Elnyomtok egy pár skillt, aztán gyorsan váltás egy másikra, és akkor ott is nyomjátok a skilleket? Mire én "megtalálom" az ujjammal az f1-f4 közül valamelyiket, addig kinyírnak! :D -
#56206 Végülis talán oké ... goto WvW, keresel egy zerget, mész velük, staff a kezedbe és spemmeled a 2-est és az 5-öst az enemy közé ...
Viszont szvsz ez egy idő után unalmassá válhat :) -
#56205 Szerintem nem lehet hatékonyan játszani vele, ha csak egy fajta varázslatot használsz, pont ez a kaszt lényege, hogy váltogatod. -
#56204 Lehet, de életképtelen. -
bega82 #56203 Elementalist-tal lehet úgy játszani, hogy csak a fire attunement aktív, mármint úgy értem lehet így életképes a kari? Nekem olyan nehéz még átváltogatni a többire is harc közben, így is annyi skillt kell nyomogatni, hogy beleőrülök! :D -
#56202 Nekem 56-os a warriorom, PvE-re szuper, de WvW-n nekem is a lassúsága volt a gond ... Próbáltam rilfe-vel (pierce) zergben jó volt, ostromokkor longbow, próbálgattam több fegyverszettet is, de még mindig a GS a kedvenc, mondjuk nem a 100B miatt, az nem igazán jó WvW-n (1 dologra viszont profi ... Ha valaki elfekszik, odamész hozzá, majd elkezdesz éleszteni, és hirtelen abbahagyod, majd 100B, akkor ott nagy eséllyel meghal egy thief xD) hanem a crit-re might-os trait miatt, gyakorlatilag folyamatonan 5-10+ might-tal szaladgáltam vele ...
Fel kellene húzni 80-ra, csak ha bent vagyok szivesebben WvW-zek, warival pedig Pve-ben gyorsabb a fejlődés ... -
#56201 Köszi a válaszokat! Egyelőre maradok a warriornál, csak rá kéne feküdnöm a szintezésére.
Személy szerint a wvw nagyon tetszik, azokat az időket hozta vissza bennem, mikor még 2005ben a wowban mentek a Tarren Mill vs South Shore csaták, ez hatalmas élmény volt számomra, de sajnos ez a BG bejövetelével elhalt. Nagyon jó volt ezt most újra átélni, a várvédés pedig már csak ráadás :). -
#56200 Én sword+axe-os voltam, meg longbow, csak az volt a bajom vele, hogy nagyon lassú a karakter, nem szeretem, ha ennyire lassú valami... -
Shaenis #56199 Szerintem az a baj, hogy wvw-re nem a megfelelő warrior buildet erőltetitek.
Az én warrior altom 47-es szintű, szinte csak wvw-n fejlődök vele, és egyáltalán nem érzem rossznak. Ostromnál erődöt védeni nagyon hatékony longbow-val, egy traittel meg lehet növelni a longbow range-t 1200-ra, és nagyon szép területi sebzéseket valamint burninget oszt. Közelharcra pedig rengeteg használható set van. Én csak azért sem álltam be a greatsword-ös hundred blades-es trendbe, bár sokan nyomják azzal. Viszont nagyon ütős akár hammerrel, akár dual wield mace-szel, és a sword+axe sem rossz. -
MaRee #56198 Nekem sem jött be egyébként a warrior, bár én csak spvp-ben próbáltam és ott is leginkább a puskás buildet erőltettem, nekem nem tetszett. WvW-ben meg szinte mindegy hogy mivel ugrasz be a zerg közepére, úgyis meghalsz :D -
#56197 Igen, valóban, elnéztem. -
MaRee #56196 De őa warriorról beszélt, nem elementalistről. -
#56195 Egyébként én is be fogom gyakorolni, csak hetek óta az új ruhára, fegyverre, rúnákra gyűjtök, mert a jelenlegi beállításaim nem megfelelőek ehhez a buildhez. -
#56194 Szerintem érdemes megnézni, mert www-n ez az új trendi elénél. Hatékony, közepes dps, de nagy túlélőképesség, és mobilitás. Ha valaki begyakorolja azt a 8 gombot, akkor szép élményekben lesz része. Én pl nem tudom thief-el elkapni őket, mert gyorsabbak, mint én, pedig ez nagy szó. Ha hazamész mindenképp nézd meg. Van még csomó más videója is a srácnak, és komplett leírás a hivatalos fórumon.... -
#56193 Videót linkeltél? Sajnos itt nem lehet megnézni mert tiltva van.
De majd otthon megnézem köszi! :). -
#56192 Azért lehet szépen játszani azokkal is:
-
#56191 Tegnap kipróbáltam a warit wvw-n, hát mit is mondjak, nem valami hatékony, igaz még csak 10es, de szerintem ez a későbbiekben sem hiszem, hogy sokat változna :). Puskával el lehet bohóckodni, de nem valami hatásos, illetve ha szeretsz beugrani és a tömegben és gyorsan elhalni, akkor jó választás :). Ettől függetlenül mondjuk még mindig tetszik. Elmúlt pár napban csak a castokat próbálgattam, de valahogy egyik sem tetszik igazán... -
#56190 GW 2 account eladó ! 20 euro
PM -
Robe77 #56189 A petnek mindig "elvész" a neve ha másik állatot raksz be helyette. Csak akkor marad meg, ha a két aktív pet közt váltasz.