Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
De itt egy 5 forintos kérdés, ha annyira tré a ranger akkor mért is szinte csak ranger botokkal találkozni?
A Te esetedben meg rájöhetnél végre, hogy az a gond, hogy állandó rendszerességgel rutinosan a szoba közepére szarsz, aztán meg fejhangon sipítod, hogy "dikkmán, engem itten má' megin' bántanak".
A nerffel kapcsolatban meg annyit, hogy amennyi nerf itt van az még az alsó ingerküszöböt sem éri el. Át kell nézni egy másik játékba (tudom az nem a gw2) a wot (world of tanks). Játszottam sokat vele, na ott a fiúk tudják mi a nerf. Ha itt is úgy nerfelgetnének, akkor a ranger nem használhatna fegyvert, a hp-ja -50 % lenne, és még a peteket is elvenék tõle. Ruhát nem lehetne rá tenni, és egyetlen támadása lenne a csúnyán nézés amivel csak saját magán tudna sebezni. Na pl. ez wot féle nerf. Ott az ilyen mindennapos dolog.
A házigazda joghoz mindenkinek van joga, ha szeretnél az lenni, kövesd a szabályokat, ha személyes véleményed van rólam, nem a játékról, hanem ismétlem rólam, azt kérem, hogy egy moderátor felé tedd meg.
Ehhez a témához többet nem tudok hozzátenni, valami elterelte a figyelmem, füncsíí:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De pl írsz egy 10 mondatból álló lefikázó postot (csak példaképp írlak téged és a postot is ofc) egy kérdezõnek. Õ szarul érzi magát emiatt, 10x meggondolja mit kérdezhet legközelebb. De ugyanezen 10 mondatban akár le is írhattad volna neki a választ, ha tudod. Ergo segítesz neki, õ meg megkapja a választ. melyik a jobb? Lehet hogy én is beszólok néha vagy agresszívabban reagálok, de nem arra aki csak kérdez. Hogy a torkomnak ugrottatok amikor azt javasoltam hogy játszon a karival mielõtt 80-on tapasztalatlanul pvp-re menne? Miért is? Az én válaszom nem lehet ugyanolyan jó?
Te viszont mint mindig, most is fényévekre vagy a realitástól. Rettentõ ostoba dolog egy fórumon vmit olyasmit megpróbálni kiforgatni, ami visszakereshetõ.
DummyBoy-al is volt már szóváltásom de mégis mindig normálisan reagál. Õt pl el tudnám képzelni házigazdának.
Akkor a sajátjaidat is törölheted, mert ugye te nem postban diktátorkodsz hanem törlöd ami neked nem tetszik. Cinikus vagy és sokszor indokolatlanul bunkó (nem sértés, tény). Egyeseknek mindent szabad, másoknak a negyedét sem. Valaki beír valami neked nem tetszõt, gúnyolódsz. pl nemrég aki kérdezett klán dologról, meg hogy neki most nem kell klán mert egyedül is boldogul, de annyit írtál, kókemény vagy. Fehércsoki-t is leoltottad a cimboráddal vállvetve. Mi van ha nem néz utána? Ez egy fórum. nephin jól írta, amennyit fikáztátok Fehércsokit, annyi erõvel válaszolhattatok volna stb. Ezen gondolkodj el azért.
Bár most olvastam ranger forumon, h 2db ember foglalkozik a balance-olással és a képességek átirásával...nekem ez elég kevésnek tünik, h mellette nagyon sok skill van.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A sírások 90% a spvp miatt van. Amit egyszerûen külön kellene nekik kezelni. Majd lesz balance, addig játsz mással.
War, war never changes.
Hozzászólások törlése:
Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Céltalanul vitát szító hozzászólások.
A szándékosan nagyméretû képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer mûködését lényegesen lassítja.
A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkezõ esetben törlésre kerülnek.
Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
Szándékos flood és reklám esetén.
A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
legalább 500 hozzászólás legyen a témában
a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.
Running meg mindenre cinikusan válaszol amire nem tud értelmes választ adni. Ez a viselkedés meg fikázás egy topikgazdától elfogadhatatlan. Valahogy le kéne váltani.
Siessetek elolvasni ezt a postot, mert 1000% hogy törölni fogja, mindent töröl ami esetleg igaz de nem az õ diktátori szájízének való.
Lehet nektek is több kedvetek lenne játszani, ha nem ilyen baromságokkal foglalkoznátok, hanem keresnétek valami szórakoztatót a játékban, ha nem megy, akkor keresnétek más elfoglaltságot.
Ennek köszönhetöen amugy szép kis nerfet kapott a condition dmg build...
Szerintem nem érdemes olyasmire várni, amirõl szó nem volt...még!
Persze lehetne még több minden, de eddig is túlteljesítettek szerintem. Reméljük ilyen szépen csordogálnak majd a javítások, update-ek, aztán jöhet a dlc.
Vannak hibák és hiányosságok sok területen, de butaság azt várni egy friss mmo-tól, hogy minden részében tökéletes legyen, fõleg ennyi pénzért...
nyilvan varunk egy nagy balance / nagy spvp / nagy www patchre, de amit ettol a patchtol varni lehetett, azt szerintem maximalisan hozza