Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
mert most ki lett találva, hogy aki megvette, az "nem fér be" a trialosoktól 😄
Miért maradnának ki azok akik megvették?

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

megkérhetlek,h a notesból idézd azt a részt, ahol arról van szó,h a sebzésük csökken a phantasmoknak?😄

SmylE
Akkor olvasd el még1x amit írtam, ill. nézz be a hivatalos GW2 fórumba is.
sztem nem nerf, h LoS kell a casthoz. ez bugfix. a fele annyi sebzést meg nem tudom hol láttad,m ilyen sincs😊

erasmus4
Annyira örömteli hogy egy ilyen egyszeri event hétvége alkalmával engedik be a trialosokat hogy aki megvette már a kezdetektõl nehogy már része legyen benne....

SmylE
Ami leginkább fájó, hogy a berserker fele annyit sebez, ill. a plusz ember generáló skillek bugosak lettek. Amit én néztem az Illusionary Leap pl. 5-bõl 4x fail, hiába mászok már bele az ellen arcába szembõl, ráadásul újra kezdi számolni a CD-t is. Úgyhogy nem csupán "csak" annyi történt, hogy mostmár nem lehet háttal állva castolni ezeket a spelleket, hanem szembõl se. (obstructed hibaüzenet stb.) Szerintem totál elcseszték ezzel a karit.
Törölt felhasználó
tán' a phantasmokat
meg ugye a portal cd
slime001
Trialt lehet kérni valakitõl? 😊

AVIRA - \"More than security.\"

Kata
Mit nerfeltek rajta?

[/cserf][/fülünyúl]

SmylE
Azért ez a masszív mesmer nerf elég gáz lett az új peccsben.
kastil
nekem másfél óra alatt lejött, süvített 6 megával

Tatyla
kaptam meghívót Thaddeus barátomtól de nagyon lassan csurog lefelé vasárnap éjfélre lejön :/

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tafaya
DummyBoy
Teret kell engedni az új vásárlóknak xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mi a geci? Most h van trial a rendes játékost be sem engedik?
Failure

An error occurred with your request.
Törölt felhasználó
hja de nem feltétlen www-n, nyilván a trialosok a kezdõ területeken vannak nagyrészt
JaSoN HuNTeR
Trial miatt most minden szerveren elég sokan vannak. Remélem sokan maradnak is.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Törölt felhasználó
szerintem rossz szerveren vagy
ebbõl a listából kéne választanod a felsõ 6 közül egyet, és trust me, kb. egész nap találhatsz tömegnyomort
illetve mindenképp érdemes körbenézni, hogy a 4 közül épp hol vannak sokan, eternalon általában van box mindig
JaSoN HuNTeR
Bocs haver nem neked akartam írni 😄 Vissza küldöd légyszi az trial kódot? 😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kastil
Na nem is fut ez olyan rettenetes szarul egy 2 magos procin. 20-30 FPS med-high beállításokkal szinte mindenhol. 1-2 helyen esett 20 alá de ott tömegnyomor volt meg minden csilli-villi effekt.

Viszont az nekem érdekes, h a legjobb teljesítmény és minõség között van kemény 7 fps... azt is a reflections és a rendering teszi. Szerintem azért lehetne még ezzel mit kezdeni. Beállíások fele csak látványt változtatja, nem a teljesítménít.

Mindenesetre vevõs a cucc, rövidesen rámarok mert valami kegyetlenül össze lett rakva, tiral eddigi minden egyes pillanatát élveztem. Bementem WvW-re is FoW-on, de 1-2 emberen kívül senki sem volt... Mikor érdemes oda mennem, ha esetleg képregényre vágynék?

Zomil
Továbbra se értem az összefüggést 😄
Megvan a játék még áprilisban vagy mikor elöször felrakták az oldalukra elörendeltem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Törölt felhasználó
mit nem értesz? szerinted túl kevesen dolgoznak a balance-on, szerinte próbáld ki a trial verziót, aztán vedd meg a játékot
na.
JaSoN HuNTeR
Küldtem üzit.

DummyBoy
Király, köszi, mi is erre jutottunk tegnap este, csak nem volt 100% 😊

Zomil
wat? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

JaSoN HuNTeR
próbáld ki a trialt.

Zomil
Én azon csodálkoztam el, amikor irták, h 2ember foglalkozik az összes skill/kaszt balance-ban tartásával, szerintem ez iszonyat kevés. Nem csoda, h ilyen lassan haladnak.

Törölt felhasználó
kb. amúgy karácsonyra várom a.. ranger karácsonyt én is 😊
most lecseng az event, nyilván dolgoznak pár napot az újonnan bekerült bugok javításán, aztán gondolom az spvpre fókuszálnak, aminek remélem része a balance patch is
Zomil
Hát ezt jo tudni 😊

Running
Kérdezték hogy a pvp only vonatkozik e a www-re, és nem! pvp only csak spvp!

Figyú szerintem nem is fog. Ha a sírást nem lehet statisztikai tényekkel alátámasztani akkor nem fog változni semmi. Amúgy pl. itt mindenki imba thief-rõl beszél. Lehet WvWvW-ben vagy PvP-ben imba a thief. De pve-ben nem imba csöppet sem. (80 as thiefem is van) Írják a guardianra tök imba, tényleg nehezen pusztul ki, de annyit is sebez. (van 76-os Guardianom is). Van egy warriorom (80) is na az pl egy jól kiegyensúlyozott kaszt (dps/védelem szempontból). Van elem is de még kicsi de nem tûnik valami imba kasztnak.

Irod :"Azért találkozni ranger botokkal mert a maci szépen tanol õ meg kényelmesen lelövi a mobokat, egyszerû." Na tessék tehát a maci szépen tankol te meg leölöd a mobokat, hol itt a hiba. Az, hogy a dungeonban nem a ranger az adu ász, az lehet, sok másik kasztra is igaz ez szerintem.

Szerintem egy nagy bajod van. Nem a ranger az über brutál imba kaszt, pedig a te meglátásod szerint annak kéne lennie. De mint mondtam itt el lehet sírdogálni az embernek a baját, de ettõl nem változik semmi mert ezt a fórumot az Anet nem olvassa.
penge25
Ezzel a konfiggal játszhatatlanan lesz sajnos

Zomil
Van ebben a patch-ben sok minden. Uj pvp map, pvp felhuzása(napi/havi acsik óje), uj itemek, uj pve content, szoval szép kis patch-et kaptunk. 😊
Lehet elkezdeni vadászni ascended cuccokra 😄
Szoval teljesen megvagyok elégedve vele, egyedül fekete pont amiatt kicsit csalodott vagyok, h a beigért hype-olt ranger változások közül semmit nem látni. De hát türelmes vagyok, majd csak lesz egyszer nekünk is karácsony 😄

Sziasztok most szeretném megvenni a Guild wars 2-t viszont a gépem eléggé gyenge!
Azt szeretném kérdezni hogy ezzel a konfiggal érdemes lenne e megvenni vagy inkább hagyjam.
A konfigom:
-Intel (R) Pentium (R) Dual CPU E2220 @2.20GHz
-2 Giga DDR 2 Kingstone
-VGA: ATI Radeon HD 4550 DDR3 512MB
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Zomil
De te itt folyton csak nerfekröl beszélsz. Nerfet nem igazán kaptunk 1szer sem leszámitva azt a minimális shortbow fix-et(ami szerintem továbbra sem olyan hudenagy nerf). A problémám az, h nem is nagyon javitottak a dolgokon, holott beigérték. Én mindig is ranger párti voltam, szeretem. De nehogymár baj legyen, hogyha tolják a hype-ot, h lesznek itt komoly változások és erösitések, akkor egy ilyen patch után nem szomoru kicsit az ember...azért a nagy szavak után nem csak viz alatt skill buff-ot és minimális gs skill erösitést várnék 😊
De ez egyértelmüen tükrözödik a hivatalos forumon is. Kevesebb, mint fél nap alatt 10oldanyi "sirás" született. Nemtudom, azért a sirás és az elkeseredettség között van különbség.

Törölt felhasználó
jaja, az zsírság
bár nem értelek, ketten is megmondták, hogy a patchben csak tooltip javítások voltak, úgyhogy hazudsz <#zavart2>
Ne értetlenkedj már te is 😊

NINCS nerf ebben a peccsben (és igen, jobbá sem tették), az eddigi elismert és rajtett peccsekre gondolok. Most dícsértelek meg hogy milyen jó fiú vagy, ne rontsd el mert a mikulás nagyon csúnya dolgot visz neked <#eplus2>
Zomil
Szerintem a WvW is pvp-nek számit.

Zomil
PvP amugy jo látni, h azért foglalkoznak és nem hanyagolják el a pve mellett, az uj 5v5 lobby-nak meg iszonyat örülök, sokkal élvezetesebb szerintem, mint a 8v8 😊

Nah Zomil nem kedvel engem, mégis elismeri ha jogos dolgokat írok <#hehe>
DummyBoy
Egy kérdés, engem csak nem hagy foglalkoztatni.

A "PVP only" az WvW + sPVP nerf, vagy sPVP only?

Mert a jóképességû kiscsapat csak megtalálta megint az engineert.
Meg ahogy néztem thiefnél is pont a leginbább dolgokra csapott le a nerfhammer ...
(Scorpion wire - 900 ->1200 xD - lesz-e vajon sírás miatta?)

Zomil
De értsd már meg, h nincs semmiféle nerf, a trap nerf-et is gyorsan fixálták. Csak azon kivül, h nincs nerf, nagyon más sincs 😄

Most nem én kezdtem el a ranger nerf dolgot, de tény hogy egyetértettem az eddigi nerf sírásokkal.
Törölt felhasználó
amúgy tudom hogy mindenkinek az újdonság erejével hat a ranger sírás, mert ugye azt még itt sosem kezdeményezett ez a krumpli, na de kérem, van ám nekünk kontent peccsünk, ne szoruljon már ki a topicból a hülyeség miatt

pl. akik mostanság küzdenek a 100% felfedezéssel, azoknak: lion's archban lett 2 új poi, ne felejtsétek el felvenni
az egyik az új shopnál van, a másik meg a kikötõben
Zomil
Igen jelenleg 1db buildje van rangernek spvp-re, axe+torch és mellé vagy egy bow vagy axe+warhorn, és condi dmg-re speccelve. Jelenleg ennyiböl áll a ranger pvp 😊
A pve-t meg ki nem szarja le, oda bármivel lehet menni és hasznos leszel 😊

Ezt már leírtam, keress vissza. Az axe, torch vs íjak részt keresd.
Zomil
"De itt egy 5 forintos kérdés, ha annyira tré a ranger akkor mért is szinte csak ranger botokkal találkozni?"

Mert van petje, remélem megkapom azt az 5Ft-ot 😊

Azért találkozni ranger botokkal mert a maci szépen tanol õ meg kényelmesen lelövi a mobokat, egyszerû.
Ugye azt nem gondolod komolyan hogy attól jó egy kaszt hogy használják-e farmbotnak? Insta vagy pvp környezetben nincs pet tank és autoshot.
Nem indítok másik kasztot mert tetszik a mechanikája. Ha mindenki aszerint váltogatná a kasztokat hogy épp melyik az imba, az rég rossz lenne. A hivatalos oldalon van is elég sírás, és ígéret az orvoslásra is. Eddig ez nem történt meg, sõt ...