63345
  • inter15
    Azt még gyorsan hozzáteszem , hogy az acc. jelenleg a Pikenen van és maradt még 200 dia rajta.
  • inter15
    Eladó egy GW2 acc.
    Kettő 80 as kari (ranger + warrior + full sett mindkettőhöz )
    Egy 50 es thief + egy 47 es guardian

• Running
    Ha lehet benne sötét elf, két kardos drizzt do'urden-t indítani, akkor egy régi álmom teljesül. :))))
  • t0xikus
    de hiszen csak belinkelt egy trailert, ami sztem teljesen fasza volt:) senkit nem buzdított semmire:) nem kéne ennyire frusztráltnak lenni:)
  • Kryon
    Szerintem meg nem árt elejét venni annak ami pl. swtor fórumon is ment, ott épp GW2 kapcsán.
    Amikor a sok mmonomád rácsap a friss húsra, aztán hónapokon át hirdet, hogy az új xy mmo mekkora király meg forradalmi lesz, amaz meg (ahova írogat) mekkora egy gagyi fos, hogy is játszhatnak még vele...
  • t0xikus
    sztem masszívan árnyékra vetődtél:)
  • MaRee
    Elég aszaszinsz krid.
  • Edgaar
    Nagy köszönet...:-)
  • Running
    A jelszó meg ne az legyen amit mindenhol használsz, hanem egyedi, pl két szóból, számmal, nagy betűvel, stb... én pl két külön alkalmazott jelszóból raktam össze a gw-s jelszavam...
  • Running
    Arra vigyázzatok, hogy a jogosultság csoportokat úgy állítsátok be, hogy a guild bankból pl csak a 2. fejlesztett slotból tudjanak majd kivenni, egyébként semmit, és csak azoknak, akiknek nagyon kell. Ugyanis ha valakinek feltörik a accját, akkor lazán kirámolhatják a guild bankot is. Nem túl egészséges, ha már van sok sok arany ott.
  • Running
    Transferre katt, ha nincs fullon a szerver, akkor elvileg rögtön áttesz. Nekünk volt egy network error üzenet, de egy újra logolás után már az új szerveren voltunk.
    Előtte account bankba, karakter bankba pakoljátok be a cuccokat a guild bankból. Nekem volt 3 alt karakterem, feltöltöttem az inventoryjukat, amikor a privát bankom megtelt, aztán új szerveren kipakoltam a bankba, mikor pár nap alatt kifejlesztettük. Kb ennyi.
  • Edgaar
    szuper, akkor megyünk a Piken-re...a transzfernél van valami buktató? ha este mondjuk úgy 21.00 körül próbáljuk akkor mikorra várható a "megérkezés" ? kell majd valami email vagy bármi hasonlót elfogadni, megerősíteni?
  • Kryon
    HŰHA, ebből aztán sokat megtudtunk a játékról...

Nagyon szeretnél toborozni, de lehet nem túl szerencsés, hogy ezt GW2 (vagy bármely másik mmo) fórumán teszed. Múltkor se váltott ki semmi érdeklődést, sokadik alkalomra viszont felbőszítheted vele a közösséget, gondold át...
  • Terensz
    Szia!

1.: a 400-as és a 4500-as potikat mindenképpen karma booster + guild booster + karmaboost-os kajával idd meg, így a 400-as 700-at, a 4500-as pedig kb 6800-at fog adni. A piciből kb 110 db esett a Citadel of Flame-ből egy hónap alatt, csak még lusta voltam boosterezni és meginni, hogy 4 x 42000 karmából vehessek 4 db karmás páncélt, és bedobhassam a mystic forge-ba, hátha esik egy kb. 4 goldért eladható exotic cucc.

Karmát legegyszerűbben a wvw-n lehet farmolni. Nézz be, ha látsz kapitányt, menj te is zergelni a többiekkel. Ha nem látod, akkor menj inkább instázni. A token gyorsabban jön.
  • titani
    Khmmm... Ez már Dark MMO :

TESO
  • Running
    Mivel accountot mozgatsz, marad minden.
  • Ében
    Szia!

Igen, Warból jöttünk. Emlékszem is Rád. :)
    Kereslek mindjárt játékban.
  • Reiki
    Szia!

bocsi, hogy nálad érdeklödök a sárkány lovagrend a warhammer onlinos csapat ?
    ha igen megkernelek szolj mar nekik, hogy keressenek ram.

koszonettel: Reiki
  • Edgaar
    oké, ez tiszta, akkor még azt szeretném megkérdezni, hogy ha költözök akkor a karakternél lévő pénz illetve motyók plusz a "saját bank"-ban lévő nyersanyagok, mini petek stb. megmaradnak? jönnek velem? vagy ezeknek is pápá...
  • Mc Wolfy
    minden szerveren külön kell kifejleszteni mindent. szóval ha egy guild több szerverre szétköltözik, abból sincs nagy baj, egyszerűen minden szerón lennie kell legalább egy embernek, aki tud fejlesztést indítani.
  • Running
    Ha rendelkeztek 10+ aktív taggal, azért nem egy horror felhúzni a fontosabb fejlesztéseket... nekünk a lényeg kb 1 hónap alatt meglett újra. Az elején mi is ezen töprengtünk, de aztán annyit nyertünk az új szerverrel, hogy kb mindenki leszarta, hogy újra kellett indítani a fejlesztéseket...
  • Edgaar
    Kösz, ez nem valami jó hír..:-(, bár logikus, de akkor sem guild barát...
    A helyzet az, hogy akik pvp / wvwvw orientáltabbak azok lépnének, akik meg pve-sek azok maradnának...ez nehéz "csata" lesz...
  • Running
    Ha új szerverre költöztök, akkor minden fejlesztést újra kell kezdeni, de a csapatot nem kell újra létrehozni, a tagok is maradnak, meg minden, csak a fejlesztések nem.
    A régi szerveren marad minden a régiben...
  • Edgaar
    Skacok, ha egy guild összes embere átköltözik egy másik realm-re akkor az "otthagyott" guild törlésre kerül? Illetve, ha a guild összes tagja átköltözik mondjuk a Pikenre, akkor a WR-en hagyott guildnek tovább tudnak gyűjteni? Használhatóak maradnak a guild funkciók, és elérhetőek lesznek a másik realm-ről is, vagy ott újra / nulláról kell kezdeni?
    Csak mert most egy páran mennénk, de a guild bank, és az ott kifejlesztett funkciók miatt a csapat egy része meg maradna.
  • MaRee
    Igen.
  • hunterrop
    ha én a whiteside-on vagyok egy guildbe, de átmegyek pl a pikenre, attól még tudok representálni a wr-es guildembe és ugyanugy írni/olvasni?
  • Murmur
    Privátban persze, ezt sikeresen melléütöttem. :)
  • Murmur
    Szia!

Érdekelne az account. Gondolom az email fiókot is adod mellé. Írd meg a részleteket, hogy fizessek, pl. paypal, stb.

Üdv:
    Ninn
  • cataflam02
    GW 2 account sürgősen eladó! 5k huf
  • Shaenis
    A guildem végül megszavazta a Pikent, tegnap este elkezdtünk átköltözni. Kb 4-5 órát wvw-ztem este, eddig jók a tapasztalataim. Főidőben kb 3 percet kellett várnom a saját borderre való bejutásra, aztán éjfél körül megszünt a sor, de volt bőven ember, szép kiegyensúlyozott csatát vívtunk a másik két féllel.
  • SirAlo
    En azert mentem at Pike-ra mert lattam a szavazatbol hogy legtobben oda fognak menni, es nem akarok majd egyedul maradni egy olyan szerveren ahonnan elvandorolnak , az lenne a legjobb ha eldontenenk es mindenki egy szerverre menne
  • Running
    Mivel a játékban január 28.-tól fizetős (gem) lesz a szerver váltás, így akinek még van kedve csatlakozni a The Expendable Horde (ExH) guildhoz, jelentkezzen a megadott címen. DESOLATION szerveren tanyázunk. WWW, dungeon pörög ahogy kell...
    A Vén Kecskék és a Sárkány Lovagrend guildekkel együttműködve, együtt, alliban játszunk egy TS-en, egy szerveren!

Jelentkezés a fórumunk Toborzó topikjában: Toborzó

Elvárások:
    - 18+ életkor
    - használható mikrofon, ts, net, pc
    - csapatmunka, állandó ts használat, kommunikáció, együttműködés
  • Terawatt
    Egész héten menne a wvw. :D
  • Mc Wolfy
    spec örömmel olvasom, ha más szerveren is jót játszanak az atyafiak, azt meg külön remélem, hogy összekerülünk és egymásnak is tudunk okozni pár aranyas javítási számlát :D
  • Mephike
    Na erről beszéltem... Szegény emberek meg vannak vadítva, azt se tudják hova menjenek. Mivel azt írtad, hogy Te mentél át, és nem a klánod, ezért azt mondom, hogy totál mindegy hová mész, mivel egyedül vagy. Gyanítom minimális WvW ismereted van (ez nem gond), és heti egy, max két alkalommal felmész WvW-re. Ehhez bármelyik szerver jó.
    Oda mész, ahova akarsz, de csak azért a Pikenre vagy a Desora mennie senkinek sem érdemes, hogy utána itt a fórumon mesélhesse mellkasát döngetve, hogy mekkora király szerveren van...
    Ha nincs klánod, keress egyet, illeszkedj be és velük járj el WvW-re, vagy ahova szeretsz, többet érsz el vele, mint hogy itt egy fórum alapján próbálsz dönteni, és oda mész, ahova éppen a szél sodor.
  • YakHead
    Ha WvWvW érdekel, akkor maradhatsz Piken-en. Ahogy lejjebb olvashatod mindkét szerveren jó és szervezett a WvWvW. Ha a PVE érdekel, akkor megintcsak maradhatsz, mert a hamarosan bevezetésre kerülő Guesting rendszerrel, bármelyik másik szerveren vendégeskedhetsz és járhatsz dungeon-ökbe.
  • Terawatt
    Szerintem rosszul biztos, hogy nem döntöttél. Mind a két szerver jó. Guildek terén szerintem a Piken pvesebb, de nincs kizárva, hogy magyarok szintjén összeállunk itt is. Lentebb nagyon jól összeszedték a két szerver helyzetét, tovább nem is nagyon lehetne ragozni.
  • SirAlo
    En par napja Pike-ra mentem mert a szavazasba az vezet, szerintetek maradjak ott vagy inkabb Deso ?
  • Terawatt
    Egyet értek az egyik lenti hozzászólással miszerint pangás van valamilyen szinten. Gw1 is ilyen volt, hogy amikor jött valami újdonság jött vissza a nép. Ez az elõnye az elõfizus játékokkal szemben.
  • Mc Wolfy
    ez a jó vita. engem sem akarnak meggyőzni, én sem akarok meggyőzni. de jó hallani, hogy azért pikenen is beindult az élet. az tényleg szörnyű volt, ami ott volt.