Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
meg ugye a portal cd
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Failure
An error occurred with your request.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
ebbõl a listából kéne választanod a felsõ 6 közül egyet, és trust me, kb. egész nap találhatsz tömegnyomort
illetve mindenképp érdemes körbenézni, hogy a 4 közül épp hol vannak sokan, eternalon általában van box mindig
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Viszont az nekem érdekes, h a legjobb teljesítmény és minõség között van kemény 7 fps... azt is a reflections és a rendering teszi. Szerintem azért lehetne még ezzel mit kezdeni. Beállíások fele csak látványt változtatja, nem a teljesítménít.
Mindenesetre vevõs a cucc, rövidesen rámarok mert valami kegyetlenül össze lett rakva, tiral eddigi minden egyes pillanatát élveztem. Bementem WvW-re is FoW-on, de 1-2 emberen kívül senki sem volt... Mikor érdemes oda mennem, ha esetleg képregényre vágynék?
Megvan a játék még áprilisban vagy mikor elöször felrakták az oldalukra elörendeltem 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
na.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
most lecseng az event, nyilván dolgoznak pár napot az újonnan bekerült bugok javításán, aztán gondolom az spvpre fókuszálnak, aminek remélem része a balance patch is
Irod :"Azért találkozni ranger botokkal mert a maci szépen tanol õ meg kényelmesen lelövi a mobokat, egyszerû." Na tessék tehát a maci szépen tankol te meg leölöd a mobokat, hol itt a hiba. Az, hogy a dungeonban nem a ranger az adu ász, az lehet, sok másik kasztra is igaz ez szerintem.
Szerintem egy nagy bajod van. Nem a ranger az über brutál imba kaszt, pedig a te meglátásod szerint annak kéne lennie. De mint mondtam itt el lehet sírdogálni az embernek a baját, de ettõl nem változik semmi mert ezt a fórumot az Anet nem olvassa.
Lehet elkezdeni vadászni ascended cuccokra 😄
Szoval teljesen megvagyok elégedve vele, egyedül fekete pont amiatt kicsit csalodott vagyok, h a beigért hype-olt ranger változások közül semmit nem látni. De hát türelmes vagyok, majd csak lesz egyszer nekünk is karácsony 😄
Azt szeretném kérdezni hogy ezzel a konfiggal érdemes lenne e megvenni vagy inkább hagyjam.
A konfigom:
-Intel (R) Pentium (R) Dual CPU E2220 @2.20GHz
-2 Giga DDR 2 Kingstone
-VGA: ATI Radeon HD 4550 DDR3 512MB
Elõre is köszönöm a válaszokat!
De ez egyértelmüen tükrözödik a hivatalos forumon is. Kevesebb, mint fél nap alatt 10oldanyi "sirás" született. Nemtudom, azért a sirás és az elkeseredettség között van különbség.
bár nem értelek, ketten is megmondták, hogy a patchben csak tooltip javítások voltak, úgyhogy hazudsz <#zavart2>#zavart2>
NINCS nerf ebben a peccsben (és igen, jobbá sem tették), az eddigi elismert és rajtett peccsekre gondolok. Most dícsértelek meg hogy milyen jó fiú vagy, ne rontsd el mert a mikulás nagyon csúnya dolgot visz neked <#eplus2>#eplus2>
A "PVP only" az WvW + sPVP nerf, vagy sPVP only?
Mert a jóképességû kiscsapat csak megtalálta megint az engineert.
Meg ahogy néztem thiefnél is pont a leginbább dolgokra csapott le a nerfhammer ...
(Scorpion wire - 900 ->1200 xD - lesz-e vajon sírás miatta?)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
pl. akik mostanság küzdenek a 100% felfedezéssel, azoknak: lion's archban lett 2 új poi, ne felejtsétek el felvenni
az egyik az új shopnál van, a másik meg a kikötõben
A pve-t meg ki nem szarja le, oda bármivel lehet menni és hasznos leszel 😊
Mert van petje, remélem megkapom azt az 5Ft-ot 😊
Ugye azt nem gondolod komolyan hogy attól jó egy kaszt hogy használják-e farmbotnak? Insta vagy pvp környezetben nincs pet tank és autoshot.
Nem indítok másik kasztot mert tetszik a mechanikája. Ha mindenki aszerint váltogatná a kasztokat hogy épp melyik az imba, az rég rossz lenne. A hivatalos oldalon van is elég sírás, és ígéret az orvoslásra is. Eddig ez nem történt meg, sõt ...