63345
  • Marfy
    Pikenről elmentek az emberek van mi ez a gyalázatos wvw pont?
  • bujcsik555
    Aki lerakta, az tud kirakni.
  • Shaenis
    Csak az tud kidobni, aki letette. Ha más próbál beszállni, annak azt mondja hogy már foglalt.
  • hunterrop
    Sokszor van olyan, hogy wvw-n irányítok egy ostromgépet, és egyszercsak valaki beszáll a helyemre. Miért tudnak e helyemre menni ilyenkor? Vagy csak az tud aki letette a blueprintet? Bár mondjuk ahogy látni szoktam nem olyanok veszik el a helyemet? Szóval vki tudja h ez mitől függ?
  • Running
    ZAM.com interjú összefoglaló
  • a.carkey
    Bementem tegnap DRbe, és senki. De a kezdőhelyen se. "Mókás volt", bár rég játszottam.
  • Mc Wolfy
    ha sok magyart akarsz, akkor pikenre, ha pedig vérengzeni, akkor desolation
  • a.carkey
    Hová érdemes menni? Egyáltalán ingyenes még a transfer?
  • Nikosi
    Röviden, szerintem nincs ;)
  • a.carkey
    A Whiteside Ridge szerveren van még élet? Rég nem léptem be ...
  • Mc Wolfy
    pikenen egyértelműen. deso más stílusú szerver. az kicsit mészárosabb :)
  • FNightWalker
    Piken Square
  • csokicsiga #56467
    Szerintetek, jelenleg melyik szerveren vannak a magyarok többen ?
    Piken Square vs Desolation ?
  • Mc Wolfy
    ezek szerint a factionsből kapunk ízelítőt :D teli lesz minden kínaiakkal, németekkel és cigányokkal
  • JaSoN HuNTeR #56465
    január 28.

Ennek örülünk?
  • Kryon
    Figyeljetek a spanyolokra, mert ezek nem alszanak...
  • Ahet
    January WvW culling & loading changes
  • Mc Wolfy
    Minden Desolationösnek!

Hétvégén szokás szerint nekiindulunk megnyerni az egész WvW-t! Szóval ha szeretnétek ti is részesei lenni világuralmi terveinknek, /w Mc Wolfy vagy Gigassus, esetleg (inkább) levél. Főleg Leaderek jelentkezését várjuk guildestől.

Megj.: Lenyomjuk az adott border jumpingját is, blueprint és ingyen badge jól jön.
  • Running
  • s0n1c
    Szarügy, ha téged ez bosszant. Neked bejön és játszol vele és jól szórakozol, nem ez a lényeg?
  • Running
    Hypermonkey megjött és ismét elszabadultak az érzelmek. Köszönjük, hogy itt jártál, de teljesen értelmetlen a továbbiakban hsz-eket ide írnod. Egyelőre csak törlöm, amiket írsz, ha megunom, követed maniac haverodat a ban listán.
    Ja igen, ne fáradj a válasszal. Köszönöm.
  • Newfronter
    Akkor majd lesz fizetős szerver váltás téma! :D
  • Mephike
    De várom már, hogy lezáruljon ez az ingyenes szerver váltás téma...
  • t0xikus
    valaminek kell lennie ha még mindig felfelé menő ágban vannak. 1-2hónapja még voltak ilyen guildek. nem tudom azóta mi változott.
  • Mc Wolfy
    és ott van külön wvw guild, aki minden este szervezetten megy? egyesével nem sok értelme van.
  • t0xikus
    piken is teljesen jó wvwvw szempontjából.
  • Mc Wolfy
    ez attól függ, főleg wvw vagy pve érdekel. amennyiben aza fontos, hogy jó wvw-s közösség legyen, napi játékkal, akkor deso, egyébként meg több száz magyart akarsz egy kupacon, akkor piken.
  • Edgaar
    Transzfer kész...:-) Üdv a Piken-en játszóknak.
  • MaRee
  • t0xikus
    te meg benzint öntesz a parázsra, ahelyett,h lepisálnád?:D ejnyemár:) Kryon sokkot fog kapni:)
  • MaRee
    OFF

khm azért nem csak tréler van
  • t0xikus
    az emberünk továbbra is csak egy trailert linkelt be, ami teljesen fasza volt. nem szidta a gw2-t, nem istenített más játékot:)
  • Kryon
    Nem ingerkedem én, csak elegem van már azokból, akik megállás nélkül mmo-ról mmo-ra vándorolnak, és az előzőt mindig gyalázzák az újat istenítik. Teszik mindezt ott, ahol lehetőleg legjobban bosszantják a többieket, vagyis az előző játékuk fórumain. Anit érdekel, majd szépen átmegy abba a topikba, utánajár stb. és jól érzi magát, de ezt nem kell a tudomásunkra hoznia. Nem akartam ebből vitát kerekíteni, reméltem hogy mindenki megérti azonnal mire céloztam. De mivel úgy látom mégsem, leírom, hogy csak nem szeretném hónapokig azt olvasni itt, hogy miért szar a GW2 és miért isten az ESO. Ennyi, nem több. Itt le is zártam részemről.

• Dixtroy
    Szoval akkor piken.
    Vagy deso.
  • Kryon
    Lehet, hogy rosszul emlékszem, csak a guild nevében vagyok biztos, hogy onnan valakivel már meggyűlt a baj máshol. Ha nem te voltál, akkor elnézésed kérem :)
    Runningnak elég jó az ízlése, kár hogy mostanában leszokott a linkelgetésről...
  • Chris
    Nem tudom miért kell már a 3. hozzászólásban ezzel ingerkedni, ez vmi kompenzáció vmi vélt sérelmért? A GW2 egy fantasztikus játék marad akkor is ha esetleg a ESO még nála is jobb lesz, ezt már letette az asztalra. Szerintem mindenkinek irreleváns, hogy esetleg más játék nem tudta ezt felmutatni.
  • t0xikus
    túlzásba viszed a paranoiát, de sebaj:) képzelem mit érezhetsz egy running által linkelt pucér nő láttán:) felháborodás, h miért akar vki a nők szeretete felé terelni? :D
  • Kryon
    El bizony :)
    Mintha te is ismerős lennél valahonnan...
    Dús zöld legelők a láthatáron, előre hát!
    Aztán GW2-t majd halkabban szidd pls :)
  • t0xikus
    elgurult?:D
  • Kryon
    Jó a trailer, nekem is tetszik, de abból még semmit sem tudunk meg a játékról. Egy trailerre felesleges a nyálcsorgatás. Majd ha megjelenik a játék, és jó lesz a harcrendszer, pvp, pve, megfelelő support, jó fizetési modell, viszonylag bugmentes játék, valóban új ötletek, nem csak máshonnan átvett dolgok és gyors fejlesztés, sok tartalom, szép grafika, elfogadható gépigény, optimalizáltság stb. Akkor még lehet belőle valami, de jelenleg még semmit sem láttunk a játékból csak egy jól sikerült trailert. Aztán majd mindenki fantáziál bele amit akar...

Nem vagyok én frusztrált, linkelgessen írogasson bárki bármit bármiről nyugodtan, látom házigazdánknak is tetszik :) Küldjünk csak meghívót az mmonomád trolloknak, aztán nézzük mi lesz itt amikor majd közeleg a megjelenés...