Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Nieleen
Lol, le tud húzni a falról WvW-ben? 😄
Nieleen
Igen jogos kérdés hogy mit lehet itt makrózni mert kb a 3 betûs mmo-ban oké én is használtam elég sokat de ott annyi skill is volt hogy keljen. Itt kb rombolja magát a játék élményt.
Amugy nem rég másolta be valaki igen már azért is ban jár ha csak a software fent van / vagy extra gombokkal rendelkezel.
"Hello,
First of all, sorry for my english, it’s not my native language ^^"
A few days ago I have been banned for 3 days, actually reduced to 2 days, after your Support Team’s investigation (the time required for the investigation i guess).
I was surprised because i didn’t used any macros nor any prohibited software on my computer.
Despite something has been detected by the system (it’s a fact), i still don’t know what i should uninstall or do to avoid this ban :/
I was really lost…
When i asked the reason for this ban, the support team finally explained (after 3 messages) that the problem was linked to my keyboard (a logitech G15) without any further details.
It’s an old version of the G15, with the original software, and it has never been updated…
Maybe this is the reason why players with the “same keyboard” (but maybe with a new version of the device and/or software) did not encountered the same problem.
After various email exchanges with the support about “What can i do to avoid a permanent ban ?”, because i didn’t use any macro or anything else on my keyboard.
I finally got this answer :
- Macros are prohibited, even if you didn’t use it, you have to “switch them off” your system to play (i guess they were talking about the software). So, in order not to be banned again, i uninstalled it completely… and i uninstalled my mouse software too because it is a logitech G5 and it can also do macros with it.
- You must not used “extra keys or buttons” that are not on standard keyboards/mouses. They were not very sure on that part. Maybe i can be banned again , may be not, but they advised to avoid it.
These 2 points have been “confirmed”, firstly by the support by email, secondly by a moderator on the official french forum (https://forum-fr.guildwars2.com/forum/support/tech/Politique-sur-programmes-tiers-pr-cisions-svp/first#post89462)
I wanted to share this information with you.
I think it’s a strange solution, but why not if it let me plays safe ^^"."
Nieleen
A thiefen meg en is filoztam, csak lusta voltam hozza, na meg nem is tul fair, hogy az ember kihasznal par furan mukodo funkciot es ugy dontogeti le az embereket 😊
Engem maga az elv bosszant, illo lenne elobb alaposan korbejarni az adott esetet es csak utana bannolni, megiscsak fizettel erte, megvetted a jatekot az egeret, billentyuzetet ... ezalatt persze vidaman zakatolnak a bot vonatok korbe korbe.
Se, hogy ne csak parakeltes legyen, azok kedveert akik filoznak rajta: A jatek amugy jo, erdemes megvenni, vannak hibai, de megeri az arat.
nyilvanvaloan nem fognak senkit azer kibannolni, mer kipakol az egere 5-6-7-8-akarmennyi gombjara pl. spelleket
aki meg makrozik, az tisztaban van vele, hogy hulyeseget csinal, nekik nem kell kulon leirni
btw te tudsz arra peldat mondani, hogy mit akarhat egyaltalan valaki gw2-ben makrozni? teljesen komolyan kerdezem
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Irjak ra a csomabolasra, reklamra stb ... nagy piros betukkel, csak 101 gombos hindi billentyuzettel es ketgombost egerrel hasznalhato!!!
"We do not terminate accounts based on the use of hardware, unless that also involves third-party programs that give an advantage to a player. A single one-to-one bind is fine. Binding 11 different skills to one press of a key isn’t so fine.
Gaile Gray
Support Liaison
ArenaNet"
Nos ez esetben en viszont ragaszkodnek ahhoz, hogy az egyszeri ember szamara is erthetoen, jol lathatoan es egyertelmuen feltuntessek a csomagolason valamint
a reklamokban is: A jatek bizonyos gyarok termekeivel nem hasznalhato, mint peldaul a Microsoft, Genius, Asus, HP es meg par hasonlo sufniceg.
2 hely maradt, amely betöltésre vár.
Esténként közös programok igény szerint, www, dungeon, farm, world event, spvp...stb
Far Shiverpeaks szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra (reg után admin jóváhagyására kell várni): http://horda.drom.hu/
Elvárások:
- 18+
- csapatmunka, ts, kommunikáció, együttmûködés
1, Csak az anet oldalán feltüntetett eladóktól vegyél kulcsot másképp teljesen mindegy hogy blokkod van és nem lopott a hitelkártyád gyors bannal találkozhatsz ( még ha a hivatalos oldaról is akkor is lehet ez).
2, Kerüljétek az "extra szuper" billentyûzeteken a macrok és egyébb gombok használatát és a plusz egér gombokkal is csak óvatosan gyors ban jár érte bottolás / 3. program vádjával "a hivatalos fórumon több topic is van már ezzel kapcsolatban csak ide sajnos nem tudtam linket beszurni. "
3. Jah és még 1 dolog ha már bármilyen okból a supporthoz kell fordulni készüljetek fel egy hosszú menetre ( 21 napnál tartók a ticketemmel és az eddig válaszok :
- 9 nap : ticket under reivew
-16 nap : ticket under additional review
-21 nap : serial code might be freud under additional review
khm szal kb semmi a pénzemet sem kérhetem vissza és új kódot sem vásárolhatok mert nincs felfüggesztve hanem csak úgy " under review "
Amúgy magát a játékot mindenkinek ajánlanám fõleg "casual szinten" tökéletes mmo minden olyan embernek aki nem szeretné az életét a gép elõtt tölteni de szeretné élvezni egy szép mmo által nyújtott élõ világot 😊.( Jah és persze nincs havidíj 😊😊)
az elsõ részét imádtam, ezért szíven ütött hogy nincs dual class rendszer, de sebaj, ez egy más játék.
az elsõben imádtam a pvp rendszert, így hát elhatároztam hogy itt is kipróbálom, és, hát, bár eddig nem sokat foglalkoztam vele, valahogy olyan kaotikus az egész, nem érzem a rendszert, a kidolgozott, polírozott, ballonszolt harcot, valahogy nem ad olyan hangulatot mint az elsõ rész pvp csatái.
de pve-ben sem, a harc rendszer valahogy jobban tetszett az elsõ részben.
leszögezném, ezek csak az eddigi tapasztalataim, még csak 18-as vagyok.
kérdésem, hogy késõbb, magasabb szinteken, mennyivel lesz tartalmasabb a játék ?
azt tudom hogy lesznek dungeonok, de azon kívül lesz még valami újdonság a játékmenetben ?
eddig ugye van a felfedezõsdi, a fõ sztori, meg az event rendszer meg a pvp.
Most egy picit elbizonytalanodtam a játékkal kapcsolatban, de még reménykedem.
Gyõzzetek meg legyetek szívesek hogy megéri megvenni 😊
Vele indultam a kalandokra (Becky Apple):

livekodokon 10500, gondolom nem kell bemutatni
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ez az egész "event" vagymi egy nagy xar sztem az insta ami feldobja az egészet de én a cuccoktól sem vagyok elájulva...
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Ha használtan veszek egy accot akkor mi a garancia rá hogy az elõzõ tulaja nem kéri vissza? Esetleg vett már valaki így? Találtam sok eladót, 8-10k körül, nagyon számít azaz 5k is, ezért lenne jó így megvenni...
Köszi elõre is😛
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
kérdésedre a válasz: nem. ha át lehetne jutni, tudnál róla 😊
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Mielõtt beengedték a trialosokat semmi gondom nem volt mindig jött idõben, de azóta...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
nem bírom abbahagyni.... 😄
ebbõl vétel lesz úgy nézem 😊
van egy GW1-es accountom, ha upgradelem a trial acc-ot full-ra, hozzá lehet kötni valahogy a régit? vagy ez hogy mûködik ?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Rengetegeszer meg lehet szivni ezt, foleg amikor kb semmit sem lehet latni a sok idegesito effekttol.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D