63345
  • Guren
    kicsit több mint 1
  • JaSoN HuNTeR #56518
    Hány GB a patch?
  • TomStorm
    Elég durva mondjuk az már biztos,hogy több mint 1.1GB a patch legalábbis én már ez fölött járok:D
  • TomStorm
    Azt írták visszaadják de az item,pénz,gear már nem garantált,hogy meglesz minden.Craft marad meg a fel szintezett karakterek.Hihetetlen,hogy egy forintot nem költök a játékra és mégis mit megtesznek a játékosért.Most öröm van:-)
  • TomStorm
    Indítsd újra már van update.
    https://forum-en.guildwars2.com/forum/info/news/Game-Update-Notes-January-28-2013
  • dave9004
    űakkor egylőre semmi biztos az update időpontjára.
  • TomStorm
    Lehet esély arra,hogy visszaállítsák egy régebben törölt karakterem?:/
  • SmylE
    The current plan is to release the update sometime before midnight PST (GMT – 8:00).
  • Shaenis
    Magyar WvW guildet Pikenen nem ismerek, főleg mióta a Variance wvw-s csapata is Desora költözött. Olyan casual guild több is akad, ahonnan páran rendszeresen wvwznek, dungeonoznak, stb. Részemről a MoD-ot tudom ajánlani, kb 80 tagunk van, esti órákban 30-35 aktív emberrel. Prana néven megtalálsz.

Egyébként úgy tudom, hogy a NoM guildben vannak még aktív wvwzők, de erről inkább Mephikét érdemes megkérdezni. Amúgy pont tegnap este láttam Piken borderen, ott szaladt mellettem Harmonizer nevű commandert követve :)
  • Dixtroy
    Tegnap atpakoltam magam Pikenre, eddig jo. Kerlek ajanljatok nekem egy guildet. Kazuár apuka leven este fel kilenctol tudok par orat csihipuhizni, geareles vegett instazni, de inkabb a wvw erdekelne. Technikai okokbol ugyan TSt tudom hallgatni, de beszelni nem tudok, alszik a piciny csalad:)
  • Mephike
    "- Érdemes használi a Forge-ot?" Nekem pont most a hétvégén adott 4 rare tárgyért egy exoticot. De persze ez lutri.
    A rare cuccokat szerintem érdemesebb inkább black lion salvage kittel feldarabolni, és az ectora hajtani, jobban jársz vele az esetek 90%-ban, mintha eladod.
  • Lantee
    Köszi! Akkor egyelőre elfelejtem az eszetlen forge-olást. :)
    A Karma booster meg akkor vár egyelőre. Azt hittem valamelyik vendor árulja.

Jumping és Forge - Gondolom arra ott a guildwiki.

Köszi, köszi!
  • Chris
    Guild összekovácsolás szociális móka, ebben szerintem nem tud senki segíteni ha a társaság alapvetően olyan és nem hajlandó rá. Lehet erőltetni, de abból nem mindig szokott sok jó kisülni.

Jumping eventek vannak mindenfelé elrejtve és nem csak vistához kötődnek. Vannak guideok szerte a neten hozzájuk, de élvezetesebb felkutatni és rájuk lelni. Térkép szélén lévő barlangok, nehezen megközelíthető helyek rejthetnek ilyeneket és általában mindig van vmi reward, láda, stb. a végükön.

A forgehoz is vannak különböző receptek, keresgess rájuk.

Karma boostert questek végén lehet a játék elején kapni, eshet black lion chestekből, lehet venni boltban gemért vagy a napi/havi achievmentek teljesítése után járnak.
  • Lantee
    Nos, újra kérdezek egy párat:

- Benne vagyok egy Guild-ben, "alvezér" szerű pozícióban. Aránylag sokan vagyunk esténként online, de mindenki szanaszét. Nagyjából az alapítókkal tudok sokat együtt mókázni, nagy ritkán becsatlakozik egy-egy kósza szellem. Guild Message-be már kétszer meghirdettem vasárnapi közös mulatságot, de a kutya sem jelent meg. Van bármi egyéb eszközöm a guild összekovácsolására?

- A jumping event-ek azok pontosan micsodák? Két vistához felugráltam, amiért kaptam Jumping Puzzle achit. Tehát külön ne is keressem, hanem majd a Vistákkal jön? Vagy mi?

- Érdemes használi a Forge-ot? Én minden nap végén beledobálom a cuccaimat (kéket, zöldet, sárgát), de szinte semmi használható végeredményt nem kapok. Talán kétszer jött ki olyan, amit tudtam használni. Érdemes, vagy inkább adjam el? Főleg a sárgákat lehetne jó áron elpasszolni.

- Hol lehet vásárolni Karma Boostert?

Előre is köszönöm a válaszokat, ötleteket, tippeket!
  • penge25
    Thx, használjátok egészséggel Én most egy kicsit a DOTA 2 felé vettem az irányt, mindenkinek további jó Gw2-zést, sok új tartalmat kívánok!
  • Edgaar
    Maximális respect penge25 kollégának a korrekt szervezésért, és lebonyolításért.
    Egy "felhasználó váltás" történt a GW2 acc-on. Csak azért publikálom, mert az mindenki jelzi ha valami nem oké, nos legyen egy oké is.
  • Running
    Na az szuper, azt hittem az csak a következő nagy update-ben jön februárban.
  • Shaenis
    Igen. Egyértelműen kijelentette az egyik fejlesztő még január elején, hogy a fractal dc hiba, illetve a fractal szintek feloldása a január 28-i patchben lesz.
  • Mephike
    Annó mintha azt ígérték volna, hogy most jön, nagyon bús és bánatos leszek, ha mégsem most történne meg ez a dolog.
  • Running
    Biztos, hogy az a mostani update-ben lesz benne?
  • Mephike
    Nagyon kíváncsi vagyok a mai update-re. Főleg a fraktál rendbetétele érdekel, hogy miként sikerült megvalósítaniuk, mert azon kívül, hogy ha valaki leszakadt az kellemetlen volt (ezt most szépen írtam le, mert egészen más szavakkal illettem a játékot, és a fejlesztőket, amikor az utolsó mapon kivágott a játék) és eléggé felosztotta a játékosokat. Könnyebb lesz felzárkóztatást is tartani elvileg, mert nem lesznek annyira széttagolva a játékosok.
  • Mc Wolfy
    teljesen változó. általában van egy border, ahol nagyon rövid, vagy nincs, home vagy ethernal, ahol épp az oroszok zergelnek pedig 20 perces, vagy nagyobb. 4 körül pedig nem nagyon szokott lenni, 7-8 után viszont már a fönt említett viszonyok uralkodnak.
  • hunterrop
    és deson nagyon hosszú a sorbanállás? főleg napközben szóval nem hajnalra gondolok, de lassan úgyis megy tovább a suli, ezért leginkább az ilyen 4-9ig érdekelne. De amugy úgy általában mekkora?
  • Mc Wolfy
    mi deson wvwzünk, ts-en lenned kell, de elég ha csak hallgatsz. dobj egy levelet Mc Wolfy-ra
    egyébként akik nem szervezetten fognak wvwzni, azok nagyon hamar kiábrándulnak belőle. semmi értelme nincs 10 embernél kevesebbel nekivágni.
  • SirAlo
    Szerintem meg, foleg azert mert a legtobb magyar atmegy oda
  • hunterrop
    Wr-ről megéri átmenni pikenre, mint wvw,pve,pvp szempontjából?
  • Kryon
    Az francia nyelvű szerver. Ha vannak is magyarok, csak akkor menj oda, ha tudsz franciául.
  • FNightWalker
    Vizunah Square szerveren vannak magyar játékosok ?
  • MaRee
    Spvp-ben skineket lehet szerezni, itt nincs gear különbség, csak a skill számít. Aréna szerűség majd lesz.
  • SirAlo
    PVP-be nem lehet jobb cuccokat szerezni-erosodni ? Mivel megkaptam a max lvl-t skilleket meg cuccokat is, de ez mar a max is pvp-be? Mert igy valahogy nekem annyira nem jon be hogy egybol a csucson vagy, szeretek cuccokat gyujtogetni mint WoW-ba, arenat is szerettem , az is jo lenne ide is
  • Tusy
    - FR vagy DE (esetleg spanyol) szerveren talán van olyan guild ahol létezik egész napos lefedettség. Deson reggel 7-14 között gyakran elég ember sincs védeni a dolgokat, nemhogy 1 guildből külön csapatra való legyen. Vizunah szinte bármikor kiállít egy legalább 20 fős zerget és 5+ gólemmel körbeverik a borderlandsokat majd beveszik magukat Ethernalra ... ők kb. ennyit tudnak de ezt jól
    - én (technikai okok miatt) szinte sose beszélek de ha csapatban vagyok akkor mindig fent vagyok TS-n. TS használata szerintem mindenhol alapkövetelmény wvw-n, még így is gyakran szétszóródunk. Bővebben Mc Wolfy-nál érdeklődhetsz a "War" guildről
  • DummyBoy
  • BEAST #56487
    Ez csak természetes. :)
  • FNightWalker
    Úgy látom gondjaid vannak a szövegértelmezéssel!
    Olvasd el, majd értelmezd ezt a mondatomat:

"és ne kelljen kötelezően TS3-mon beszélgetnem ha nincs kedvem illetve nem akarok. "
  • BEAST #56485
    Legyen csapatmunka, de ne legyen kötelező a TS3... ez csak nekem tűnik kicsit ellentmondásosnak? A kötelező TS nem feltétlenül jelenti azt, hogy beszélned is kell, ha hallgatod a többieket és nem kell gépelniük neked már az is sokat segít.
  • FNightWalker
    Már régóta keresek egy olyan guildet ami reggel-délután-este is WvW-zik nem csak egy adott időszakban. Sajnos eddig nem találtam egyet sem, szóval jó lenne ha még 28.-a előtt sikerülne találnom egyet akár a Desolationon akár másik "erősebb" szerveren. Szóval, ha valaki tudna ajánlani egyet, annak megköszönném. Fontos a jó társaság, legyen kialakult közösség, legyenek aktív játékosok, ne az offline listát kelljen bámulni, legyen csapatmunka és ne kelljen kötelezően TS3-mon beszélgetnem ha nincs kedvem illetve nem akarok.
  • SmylE
    Létszámbeli fölényt sajnos csak egy határig lehet kompenzálni jobb skillel, szervezettséggel, és valljuk be, ha egyszer az egyik oldalon nem jön elég sikerélmény vagy csak védekeznek, akkor nem 1 ember lép le a wvw-ről emiatt (főleg akik guild nélkül vannak), ami még több veszteséget gerjeszt. Meglátjuk mi lesz hétköznap. Mindenesetre itt se nagyon van szélesebb dedikált éjjeli, délelőtti csapat, más szerverekkel ellentétben, ami nyilván nagyon sokat számít a pontszámokban.
  • Kryon
    Minket megszivattak. Hétköznap hajnalban elfoglaltak mindent, délelőtt meg is tartották. Hiába, itt jön ki a létszámbeli hátrány, mert a harcosaink mindent megtettek, jó kis szerver ez.
  • SmylE
    Ahhoz képest a kezdeti nehézségek után reggel 7-re sikerült az egész EB-t elfoglalnunk, és ekkor úgy jöttek a pontok, hogy:
    Deso: +630
    Kodash: +35
    BB: +30

Ha ez így fog folytatódni, akkor már a jelenlegi pontok alapján is 2 szintet fogunk ugrani és T1-ben leszünk ismét egyből a 2. helyen. Elona pedig ismét lecsúszik. De még bármi megtörténhet.
    Komoly angol commander és guild vitte a prímet (EXG), végig hallgattam őket. Élvezet volt.
  • bujcsik555
    Szerintem semmi extra, csak kicsit hígult az összetétel, meg több flém ment a cseten éjszaka a régiek meg az újonnan érkezettek közt, mint értelmes harc. Beköltözés viszont ugy hallotam volt, valami kb 100-150 fős guild kompletten átjött.