Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
CM a legkönyebb insta, ha még AC-nál mondanád, h nehéz megérteném, de ha CM-et nem tudjátok végigcsinálni ott komoly gondok vannak...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ne viccelj már. Full exotic 80-asok max Arah-hoz kellenek...

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Maxos karakterekkel menjetek"l80"

Running
Expo mód nem kicsi kariknak való, az a játék HC insta része proknak! Full exotic 80-as karik szükségesek, egy kettõ nem olyan nehéz, de a nagy részéhez kell.

Megnéztem és nem lehet már mail-t változtatni így tényleg nem szabad acc-ot venni.

Emlékeztessetek, hogy soha a büdös életbe ne instázzak többet ebben a játékban. 2 és fél órája csináljuk kb CM exp asurás részét, és még midnig wipeolunk a bosson. Egyszerûen nem hiszem el, hogy miért kell ilyen nehézre csinálni valamit. Ketten vagyunk 80-asak a grupban, a többi 45-ös. Nem tudom elképzelni, hogy ezt egy átlagos casual pug csapat meg tudja csinálni. Közel 8 éve mmo-zok, de ilyen nehéz instában még nem voltam, még hc raiden sem.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Fehercsoki
Akkor elnézést kérek.

Zomil
Olyan szart nem is játszok 😄

Csak dota után nem az elite szo jutott eszembe 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fehercsoki
Azért mert ez nem a LoL...

JaSoN HuNTeR
Ja mert akkor szereztem meg az elitet csak még nem raktam be.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Zomil
Az utolso skillslot-on lévö skillek 😊

JaSoN HuNTeR
Az mi az?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Zomil
Miért nincs ultid? 😄

JaSoN HuNTeR

Tegnapi Karka fight!

Tatyla
ezaz hogy a megerõsítõ e-mail az eredeti tulajnak megy...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hát ezt rosszul tudjátok akkor.
Ha másik IP címen használod akkor csak egy megerõsítõ email kell és ennyi.Semmit nem fagyaszt senki:-)

Fehercsoki
Ez hülyeség, nekem naponta változik az IP-m, valamint több géprõl is használva van az acc(mondjuk csak napi 1x 5 percre belépek hogy még mindig 10 fpsem van-e), és semmi. Erre van az e-mailes dolog új IP címnél.

Törölt felhasználó
Tatyla
az a baj a kéztõl vett accountokkal mert az egyik cimborám is így járt hogy alapból azzal kezdõdik hogy ötvenvalamennyi órára fagyasztják az accot mikor belép az új tulaj mivel azt hiszik hogy lopott...ect...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Törölt felhasználó
are u high? <#idiota>
tescodr
Srácok még mindig megvan az eladó GW 2 account ha valakit érdekel írjon rám olcsóbban adom mint újonnan ráadásul pre puchase es account.

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Remélem, hogy a jövõben nem erõltetik ezeket az egyestés eventeket, mert elég gáz, hogy ha nem tud épp akkor belogolni az ember, bukja az eventet/jutalmat.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Running
Vagy sok ott az op mesmer. <#ravasz1>

Tatyla
ja mert én is azon voltam <#idiota>

Running
Akkor kevertelek valakivel, sorry.
Sok játékos nem tûnhetett el, mert a hét elején néztem a szerverek állapotát, és mind az NA, mind az EU szerverek high kategóriába voltak 18:00-kor. Meglepõdve láttam, hogy a Whiteside Ridge is high popos volt.

Remelem whiteside hozza wvw-t ezen a heten!
frango
Most direkt visszanéztem 20 oldalnyi hsz-em. Hogy én telesírom a fórumot? Nem mondj ilyet, mert ez nem igaz. Az épp aktuális témáról írom le a véleményem/tapasztalatom. Most éppen ez a hétvégi event volt, amit elba..tak. Minden volt csak nem fun. És ezzel szerintem senki sem vitatkozhat.

"Az újdonság varázsa is eltûnt már, úgyhogy ez is egy ok amiért kevesebb embert látni. Szerintem sokan vannak úgy, mint én és a jövõ heti kiegészítésre aktivizálják magukat a játékban(már amennyire érdekes és kielégítõ ez a "Lost Shores" a játékosok számára). Szóval 15-e után felpezsdül egy kicsit az élet a Gw2-ben." - Van aki még egy ilyen hozzászólásba is belemagyarázza nekem, hogy sírás. Mivan? De írhattam volna úgy is hogy: ""Már senkit nem érdekel ez a s.ar játék. Jó hogy alig vannak a szervereken. Én is majd max. akkor megyek vissza játszani, ha valami értelmeset tudnak alkotni ezek a gy.kér fejlesztõk."" Na ennél már lehetne mondani, hogy troll,hater,sirdogáló vagyok...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Ahet
Szilveszteri nem lesz, Karácsonyi lesz de az elhúzódott januárig. Bár feltehetõen másként, mint anno, mert az elsõ részben két Isten (Grenth vs Dwayna) csatája köré volt szervezve az event.

Egyébiránt ezekre lehet számítani, mint Special event.

The gods have disconnected you ...

Remélem nem lesz. 😄
Lesz szerintetek szilveszteri event is? Mik a GW1-es tapasztalatok?
Running
Decemberi eseményeken ki fog derülni. Bízom benne, most már tényleg átgondolják ezeket.

Törölt felhasználó
hozzateszem hogy ezen az oldalon mindig fent vannak az aktualis voucher kodok, es ja, legtobbszor be lehet csuszni 10k ala
Érdemes a Green Man Gaming-et nézegetni, ott általában le van árazva vagy van -20 vagy 25%-os kupon ami mindenre használható:
Guild Wars 2
Pillanatnyilag ~10.000,- Ft

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Törölt felhasználó
en csak azt nem ertem, hogy ha mar van egy igenjo overflow rendszeruk, a faszer nem csokkentik ilyenkor a limitet a szervereken? a kis letszamu overflow-kon semmi gond nem volt, csak ugye az osszes tobbi, fullos overflow-n voltak ezek a baromi nagy lagok

na mindenesetre ezt az eventesdit meg at kell ragniuk alaposan, mert egyelore nem igazan oldjak meg jol
Ez a tegnapi nap egy vicc volt Core i5 ati 1gb vga 8gb ram. A netem jo. Olyan egy rakás szart kaptam az elmult 3 napban, hogy tegnap wvw-n is akkora lag volt mintha az eventen lettem volna. Ki is leptem a f.szba mergembe. Remelem ilyen szarba nem kezdenek bele megegyszer. Ezenkivul mindennel elegedet vagyok 😊
Tatyla
Hétvége után nagyon rágódom a megvételen de használt accot nem akarok pénzem az meg így karácsony elõtt szûkös, de majd kiötlök valamit, emlitették itt lentebb pozitívumnak hogy nincs havidíj, hát kérem ez lényeges mert tényleg akkor játszok amikor idöm van, de persze nem csak ezért venném meg...

Thiefrol jut eszembe, engem meg hulyenek neznek, hogy egyes szitukban a fekovo embert nem egybol keltem, hanem lekezdek esznelkul csapkodni felette a ketkezes rettenettel, aztan egyszer csak a nagy semmibol nyeeeeeeek, es ott fekszik a kicsi thief downedben 😊
Itt egy másik szubjektív vélemény az spvp-s részre reflektálva megannyi normál és solo tournament meccs után. Thiefekkel fõleg necro és warrior szemszögébõl semmi gond nincs, az esetek többségében gond nélkül elpakolhatók. Ellenben viszont hajtogatott már össze és tett zsebre úgy guardian és engineer is, hogy szinte megkarcolni sem tudtam õket, vmint jónéhány mesmer és elementalist is elkaphatatlan. Véleményem szerint az igazi OP kaszt a játékban jelenleg a guardian, mert kb. minden kasztál nagyobb túlélõ arzenállal rendelkezik, elfogadható dmg mellett, ami spvp-ben óriási elõny.
Összességében az ilyesmire mondanám, hogy van vmilyen balance, csak azt felejtik el sokan, hogy pl. bizony akár már 1-1 jól kiválasztott slot skill adott szituációban ég és föld szintû különbséget okozhat.

Running
Én örülnék olyan hsz-eknek, amelyben például valaki valami szép helyet megörökít, elmesél egy jó sztorit, egy jó megmozdulást, egy jó emléket, bármit.
Nálunk a guildben pl majd minden hétre jut egy csomó szép megmozdulás, legyen az dungeon, vagy www, akármi... tegnap pl a nulláról visszahoztuk eternalt és csomó mindent felfejlesztettünk. Reggel konkrétan 4-et vertük be a várat, majd egyre többen lettünk és visszafoglaltunk mindent. Remek kis összhang alakult ki, pedig nem guild tagok voltak, csak sajátok. Commander sem volt, csak mindenki egy helyen volt, tette a dolgát, épített ramet, katapultot, gólemet, a többiek mentek supplyért. Nagyon jó volt az egész...
Kép:
Tegnapi event végén pózolás a bosson:

Új Dungeon

WWW csapatunk akcióban:

Halloween esemény elõtt gyülekezõ:

Én megtaláltam az endgame-et. Van 2db lvl 80-as thief-em és még egy harmadik is. WWW-n emberre ráugrok, hátulról 2x-3x megbököm és még a zacsit is elviszem. Aki nem hiszi járjon utána.
Amúgy nem egyszerû thief-el játszani, de könnyû OPnak nevezni. Ugye, Running (aki fekve találta meg az endgame-t). <#nevetes1>
Running
A hétvégi event tényleg szar volt. A halloweenbõl tanulhattak volna, nem sikerült, reméljük decemberben nem gyûjtenek megint egy idõpontban egy helyre minden embert.

frango: szó sincs arról, hogy nem lehet valakinek negatív véleménye, de ne pont azzal legyen már, amivel a játékot hirdették, neki meg meglepetés, érti?
Egyébként meg dögunalom, hogy telesírjátok heti 4x fórumot, ha visszanéznéd a saját hsz-eidet, kb 10-bõl 9 sírdogálás.
Nem lenne sokkal jobb, ha idõnként nem csak a hibás elképzeléséket, bugokat, szar eveneteket emelnétek ki, hanem mondjuk a maradék 80%-ot ami jó? Ha meg nem találtok semmi jót a játékban, akkor meg mi a fenének játszotok?

Az zavar titeket, hogy nem írok negatívot a játékról? Minek, vannak hibák, ezerszer el lett mondva mik azok, majd javítják, vagy nem, ennyi.
Lassan már olyan ez a topik, mintha a 12 éves sirdogáló véristvánok melegágya lenne. Jaj de szar a játék, lagol, jaj de szar a balansz, jaj de szar a ranger, jaj de szar a loot, jaj de szar minden... ez jó?
Komolyan érdekel lassan, hogy ki az akit ez szórakoztat, mert engem rohadtul nem. Ha valami problémám van, elküldöm a hibát, vagy a javaslatom a hivatalos fórumra és elégedetten hátradõlök, hogy tettem valamit az ügy érdekében.

erasmus4
Meglehet nekem volt gonodom az authent. emailel szar freemail-es re nem jött meg aztán reklamáltam hogy mi van már meg rákérdeztem hogy nem lehet e változtatani és lehetett, csak supportnak kell írni.

" A WAR-ban szó szerint volt, hogy több száz player ölte egymást. az itt látottaknál sokkal többen. " persze,h ölte. és olyan lag is volt,h simán lement az ember keep felsõ emeletérõl földszintre, körberohangált majd visszaszaladt, és ennyi idõ alatt kb senki nem is mozdult meg😊 véletlen lett annó fort ostromoknál is bevezetve a létszámstop, majd késõbb ki is vették az egészet😄

vagy említhetném a hirtelen megjelenõ tömeget is😊 tipikus esete, nézd ott egy BO, senki nem védi, odaszaladsz, meghalsz majd másodpercekre rá kirajzolja a kliens az ott tanázó pár wbnyi embert😄

Jah....
Szánalom volt a hétvége, akkor a volt a lag, hogy az inventorymat is 5 mp-ig tartott megnyitni. Kedvencem meg az a rész volt, amikor nekimentem egy mobnak, az elsõ ütésemnél befagyott a képernyõ, majd villámgyorsan végigpergett minden ütés, és máris halott voltam. Röhej, még jó, hogy ingyen van<#falbav>
Azert a hetvegi eventet tenyleg nehez vedeni, talan kozossegepitonek szantak, ahol random emberek beszelgethetnek a map chaten arrol, hogy marhara unjak az eventet 😊 de lehet, hogy csak en voltam az elegedetlen overflow-n (ez esetben jol sorolt be)
frango
Ez itt a Guild Wars fórum. Itt vagy jót vagy semmit. Itt csak objektív vélemények találhatók...

Amúgy meg ez a hétvégi event sorozat egy vicc volt. Pénteken ugye megszállták LA-t ezek a mobok. Akkora lag volt, hogy kb. semmit nem tudtál csinálni. Szombaton meg ahol én voltam csak annyi volt,, hogy megjelent az ikon a mapon, hogy lehet menni az új területre. Ok, átmentem. Ott meg volt egy mezei ölj meg sok veteran mobot event. Tartott vagy 15 percig.(akkora lag itt nem volt). Aztán volt ez a vasárnapi. Ugye WP-ból csak az a kettõ volt az új területen. Az eventhez meg kellett futkározni vagy 2 percet. A lag miatt örülhettél, ha odaértél és nem haltál meg közbe. Akkora lag volt, hogy egyáltalán játékon belül maradni se volt egyszerû. Le is léptem a p...ba. Ja és ugye az elõzõ két eventen meg semmi jutalmat nem kaptál. Az utolsónál, meg persze estek a cuccok...Szórakozzanak ezek mással. Fa...nak csinálnak ilyen eventeket? Nyissák meg simán egy patchel a területet azt csá. Így csak magukat járatják le...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Running
Nálunk is volt akinek óriás lagjai voltak, nálam viszont csak a tömeg miatt akadozott idõnként, de semmi extra. Nem sikerült kitalálni miért volt ez.
Az új dungeon döbbenetesen szép lett, érdekes, remek feladatokkal és ötletekkel. Jó lenne ha több ilyen dungeon lenne, és kb ekkora lépést tennének elõre a pvp balansz és www upgrade terén is.

Én megelégedtem a hétvégével, a tegnap esti event is csak picit volt laggos. Inkább a sok effekt miatt esett le az FPS-em, de minimumon tolva még játszható maradt. A loot-tól meg még most is el vagyok ájulva. 😊 Ja és én is kiléptem 23:00 környékén, de nagy nehezen vissza tudtam azért menni és folytatni a harcot.

Az új dungeon pedig elég nagy kihívás és emberesen nehéz.
Running
A hozzászólásaidból pont az ellenkezõje derül ki, de nem ragozom, nem kell meggyõznöm senkit az ellenkezõjérõl.

Igen is sokat olvasgattam róla, itt is.
A pve-tõl nem is vártam semmit, lévén 100% pvp beállítottságú vagyok.
A pvp sem ér semmit az itt a probléma............

Most azért rendesen belefutottál valamibe.
Azt rovód fel nekem, hogy nem tájékozódtam. Pedig igen, többek közt errõl a fórumról is. ÉPPEN ezért írtam amit írtam, hogy a jövõbeni tájékozódó teljesebb képen kapjon, ne csak egy fajta pozitív SZUBJEKTÍV szelekciót.
Elvárod, hogy tájékozódjon az ember vásárlás elõtt, de még is kényszert érzel, hogy a "más" véleményt "kioltsd", azzal, hogy én vagyok a hülye. Itt azért van némi ellentmondást.