63345
-
TomStorm #56559 Akkor nekem a melee miatt nehezebb a Thief.Ranged valahogy könnyebbnek tünik így 'ala Mesmer.
Mesmert a Thief ha kifigyeli(hide) akkor legyőzi hamar,nem akarok okoskodni a témában de ezzel a 2 class-al játszottam vagy ezer meccset és még mindig Thief-el sokszor jobban "izzadok":)
Ennek ellenére is a Thief jobban tetszik de számomra nehezebb class mint a Mesi:/ -
Wheyprotein #56558 Hát a Thief-el aztán nagyon tudni kell :D
A legkönnyebb class és egyik legerősebb single target-re és a Mesmer meg 1v1-ben verhetetlen (egyik se egy nehéz class).
Amivel szerintem tényleg tudni kell az a necro+elem, ha ezeknél nincs skill akkor instant halál van :DD
Más:
Melyik érdekesebb történet szempontból human story-ban? A kocsmáros segéd (polgár) vagy a Lord Faren tesókám féle (nemes)? Ha egyáltalán van eltérés:) -
HyperMonkey #56557 A thief a legerősebb és kb 2 gombos. Pofonegyszerű kaszt, nem kell játéktudás hozzá mégis darál.
Sose higyj el olyat hogy itt nincs legerősebb. Minden játékban van, így itt is. Ez itt a thief. Csináltam egy lvl1-es thief-et, néztem a netről gyorsan egy spvp buildet és daráltam vele mindenféle tudás nélkül. Noskill OP kaszt. -
TomStorm #56556 Mesmer szerintem könnyen használható és igazán jó pvp class.Játszhatsz support is vele vagy full Dps amelyik stílus jobban tetszik.Van instant stealth és elite is,clone bármikor ott van melletted hiány nincs belőle a helyezkedés(sokszor az egy helyben állás clone-tol kicsit messzebb igen hasznos tehát ne legyél feltünő a sok szaladgálással).
Nekem nagy kedvenc a Thief de ezzel tudni kell játszani,ebbe most nem megyek bele ez sokkal hosszabb lenne leírni:)
Ha tetszenek a caster osztályok akkor Mesmer ha közelharcos akkor pedig Warrior kezdésnek.
Mondjuk bármivel kezdesz olyan bonyolult biztos nem lesz ezzel a pár skillel:D
inkább ügyességen sok múlik a kasztokat meg lehet ismerni hamar. -
#56555 Az tuti, és pont ezért félek attól, hogyha tényleg így lesz megoldva, akkor addig lehet hogy sok unalmasabb hét fog eltelni, és sokan fogják emiatt szerintem hanyagolni a wvw-t, ne adj isten elhagyni. Ezt nem így kellene csinálni. Nem is értem ezt hogy gondolták át a játékosok szempontjából.. azt leszámítva, hogy ennek a kivitelezése a legkönnyebb nekik, mert 1 kattintás. -
#56554 Kezdő karinak én a warriort ajánlanám kipróbálni, főleg ha az a cél, hogy minél egyszerűbb legyen. Nem is gyenge. SPVP-ben mindegyiket kitudod próbálni. Hosszabb távon pedig azt szokták javasolni, hogy a te saját játékstílusodnak megfelelő kasztot szerencsés választani, mert azt fogod a legjobban élvezni. Mindegyik teljesen eltérő. Azt se árt eldönteni ehhez, hogy melyik típus áll hozzád közelebb a 2 közül, a caster, vagy a melee. -
Murmur #56553 Assassin? :o
Egyébként miért "könnyű" kell? Hamarabb megunod. Szerintem sokat hozzátesz a játékélményhez, hogy nem 2 gombot nyomogatsz, nem 1 builddel játszol hónapokig, illetve fejlődik a játékod az adott karakterrel. -
#56552 Es a legkonyebben kezelheto ? (Enginerekrol meg nem halottam hogy eros lenne) szerintem az Assasin a legerosebb, ha az ramcuppan akkor szinte soha nem tudok elmenekulni :D csak azzal eleg nehez jatszani szerintem -
Vicodine #56551 itt nem nagyon van olyan h legerosebb:) -
#56550 Meik szerintetek a legkonyebben hasznalhato kari pvp-re? Es persze legerosebb:) -
#56549 pár hét kell mire beáll a dolog, addig lesznek minden bizonnyal érdekes párosítások -
#56548 Hát ez remek... tehát aki a következő leosztásra épp a legkönnyebb csoportba kerül, és a legnagyobb fölénnyel gyűjti a pontokat, az rögtön T1-be kerül? Igazán korrekt. És akkor hogy fog kinézni T1?
1. Gunnar's Hold
2. Augury Rock
3. Whiteside Ridge ?
Mivel következő hétre T1-be leszünk ismét, megszívtuk. Lehet hogy korrektebb lett volna egyúttal bevezetni valami új rangsorolási rendszert. Mondjuk hogy péntekenként mindig mindenki 0-ról indul, és a meccs végén a 3. helyezett automatikusan lekerül az alsóbb csoportba, az 1. pedig egyel feljebb kerül. Ha így lett volna eddig is, akkor az előző körben nem kerültünk volna ki T1-ből se. -
ezustszem #56547 Koszonom -
Robe77 #56546 A Royal Forum Waypoint-tól nyugatra a víz alatt. Majdnem a térkép szélén. -
csgj #56545 Tényleg? Azt hittem, legalább 30... (játszottam trialt, de nem emlékszem, mennyit foglalt) -
ezustszem #56544 Meg tudná mondani valaki, hogy Straits of Devastation mapon az új waypoint merre található - az hiányzik már csak a 100 % worldhöz. -
Ében #56543 Szia!
16,3 giga most. -
#56542 Egy olyan játékban, ahol nincs kimondottan tank-healer nem tudom mennyire lesz ez szerencsés. -
Ében #56541 Nem gond ez, jobban kell figyelni. Ha valaki fekszik, nem kell teljes wipe, a maradék 4 ember is be tudja fejezni, utána lehet éleszteni. -
#56540 Magyarul el kell wipe-olni az egész csapatot, hogy aki megfekszik az visszafuthasson?
Nem is tudom, nekem annyira nem hiányzott ez ... -
csgj #56539 Hali! Meg tudja nekem mondani valaki, hogy most épp mennyi helyet foglal a játék? Csak mert hamarosan megveszem, és jó lenne előre tudni, hogy mennyire kell kipucolnom a vinyót. :-D -
#56538 Polished dungeons and removed the ability to use waypoints while any player is in combat.
Hat ez egy hianypotlo megoldas. Mar nagyon kellett. -
#56537 Úgy legyen, majd az idő eldönti ezt a kérdést.
A mostani update-ből még ez tetszik nagyon:
"PvE-ben, ha egy játékos egy lény megölésért loot-ot kap és a loot uncommon, vagy jobb ritkaságú, akkor egy láda jelenik meg, amely tartalmazza azt a loot-ot, ami korábban a hullában volt. Ha a loot ritkasága alacsonyabb, mint uncommon, akkor a loot a hullában marad."
Sajnos a játék hevében én néha elfelejtem átnézni a hullákat, bele sem merek gondolni, hogy netán hagytam el így értékes dolgot is... -
Shaenis #56536 Viszont Pikenre is érkezett erősítés az elmenők helyett még tegnap a patch előtt is. A reset után majd meglátjuk milyenek az új erőviszonyok.
Pikenen tegnap a patch után nagyon erős volt a wvw aktivitás, éjjel fél 3-ig toltam Riverside borderen. A RedGuards és a BANE guild (utóbbi WR-ről jött át) egy-egy commanderrel és kb 30-30 emberrel dominálta a térképet, és az összesített bejövő pontok számában is magasan vezettünk. RG commander nagyon jól irányított, élvezet volt nézni és játszani velük. Például amikor Hills keepet próbáltuk bevenni, a védők kirontottak ránk túlerővel, a commander visszavonulót fújt - megjegyzem az RG guild tagjai nagyon fegyelmezetten, gyorsan és pontosan követtek minden utasítást - aztán amikor a minket üldöző ellenség szétszóródott akkor egy szempillantás alatt megfordultunk, szétvertük az üldözőket majd visszamentünk és bevettük a keepet.
Jó lesz a wvw pikenen szerintem. :) -
#56535 Nos ez nálunk is gond volt, nagyon örültem, amikor a Piken elkezdett feljönni, de ez vonzotta magával azt a réteget, akik csak azért jönnek át egy másik szerverről, mert erősebbnek találják a másikat. Az utolsó hetekben valóságos népvándorlás volt.
A Pikenen ki is adták a parancsot a múlt héten, hogy a top klánoknak játékstop van. El is kezdtünk zuhanni, és el is tűntek ezek a játékosok, az esti fél órás várakozás lement 5-10 percre. Gondolom ezeknek a tagoknak egy része akkor hozzátok ment... :( -
t0xikus #56534 igazából sztem szerveren lakók egy részének hozzáállása a wvwvwhez elég szánalmas:) valahogy ha t1ben vagyunk és nem fölényesen vezetünk, akkor a sor is eltűnik, vagy minimálissá válik:) -
#56533 Nem azért, mert akkora király a szerver a miénk, hanem mert nagyon sokan költöztek ide mostanában. 1 hét alatt, 5-10 percről, 1-1.5 órára nőtt a www-n a várakozási sor 19:00 környékén. Nagyon örülünk neki...ja mégsem. -
Royalkrisz #56532 Üdv mindenkinek.Az a kérdésem lenne hogy lehet egy email címre 2 fiókot regisztrálni ?????
A választ előre is köszönöm. -
#56531 Tuti Ti nyernétek ez nem vitás, főleg hogy a Piken lepasszolt az utóbbi napban jópár embert más szervernek. Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy a lvl30as charr warriorom egymaga megállítaná a Ti zergeteket XD -
#56530 Nagy gyalu lenne. -
#56529 ez lehet pár hét igencsak unalmas wvwt fog okozni, ha béna ellent kapunk. Bár vicces lenne piken ellen csapni :D -
#56528 Coming Soon: WvW Rating Reset:
In the run up to the end of free world transfers we saw large population changes as people settled in to their home servers. This means that the WvW teams being fielded by many of the worlds are now dramatically different. In recognition of this fact, and in light of the increased population stability that comes with paid transfers, we feel that this would be a good time to reset the ratings of all the servers. A reset at this point will allow the rating & ranking system to more quickly and correctly rate these (effectively) new WvW teams.
Here’s how the reset will work:
1) We’ll let the current matchup play out. Since free transfers were available during the first part of this matchup we don’t want it to count towards the new ratings.
2) When the matchup rolls over on Friday, February 1st we’ll post the final ratings & rankings. The new ordering will determine the groupings for the next matchup as usual.
3) After the new matchup has started on February 1st we’ll reset all the ratings (and deviation & volatility) behind the scenes.
Because every world will have reset ratings the system will treat the February 1st matchup as the first matchup and will calculate the ratings accordingly. The new ratings will then be calculated normally in the way that you’re already familiar with. We expect several weeks of volatility while the ratings settle down but we believe that it will ultimately yield a more correct result more quickly than letting the current ratings persist. That also means that the coming month or two will be a fantastic time to fight for your world’s place in the rankings!
Additionally, we’re taking advantage of the reset to revisit some of the math behind the ratings. I’ll have more to post on that once we’ve crunched some numbers and made some decisions. -
#56527 Na sikerült elírnom a dolgokat... túl korán van még számomra. -
#56526 Egyébként úgy tudom, hogy a NoM guildben vannak még aktív wvwzők, de erről inkább Mephikét érdemes megkérdezni.
Nos nem szándékozok reklámot csinálni a klánomnak, főleg nem olyat, hogy gyertek a mi szerverünkre, mert ott tej és méz folyik ha odajöttök, örülök, hogy végre vége ennek az őrületnek :)
Öreg fiúk klubja a miénk, bejutni nem könnyű (TS beszélgetés, 18+) és nem szeretjük költöző madarakat. Mivel mindenki meló után és/vagy családdal a háta mögött esik be a gép elé nincs előírva, hogy "márpedigNekedWvW-ned KELL nálunkmertmiaztmonduk!" mit kel csinálni, inkább PvE klánnak mondanám magunkat. Mondjuk én pont a PvP-t szeretem jobban, de ebben a játékban valamiért leköt a PvE tartalom is. Szombat délután szoktunk összegyűlni és WvW-ni.
[quote]Amúgy pont tegnap este láttam Piken borderen, ott szaladt mellettem Harmonizer nevű commandert követve :)[quote]
Nem tehetek róla, de én imádok pugokkal is játszani (dungeonban is), tudom ez egyfajta perverzió, de szeretem megnézni, hogy melyik commander milyen taktikát használ WvW-n merre irányít minket, hogyan kommunikál, stb. A tegnapi Sin klánnal való játék pl iszonyú durva volt, nagyon profik voltak, élmény volt velük játszani. A borderen ez fogadott, amikor beálltam közéjük még pár másik játékossal (mindenki Norn és char karikkal volt többségében a Sin-nél):
- Muhahaha! - röhög say csatin az egyik nornjuk.
- Mit nevetsz testvérem? - kérdi a másik norn a nevetőtől.
- Nézd milyen kicsi errefelé mindenki!
Na ekkor már mindenki röhögött és lolozott. :) -
#56525 Szép kövér javítás... -
#56524 link -
MaRee #56523 Peccs nót? -
#56522 szeressük a nagy pupdateket -
#56521 700 MBnál járok és 6% :D -
TomStorm #56520 1.2