63345
-
#56599 Medium. -
#56598 leszedi, mert láthatatlanul karóz. bunker ele meg magára pakol stabit, armort és ütik tizen, akkor is lenyom -
#56597 Szerintem nem. :) -
#56596 Hello, valaki tudna segíteni? Ezzel a konfiggal 1920*1080-ban milyen beállításokkal menne élvezhetően a játék? konfig: core 2 e6550 (3ghz), ati 4850, 6gb ram -
Pukkka #56595 DD Edition megéri a felárat? -
#56594 60%-os leárazás -
Ében #56593 Ezért IS :P :D -
#56592 Ekkor ezért hullok el mindig tömegben elsőként? -
t0xikus #56591 na ezaz. kiszemelni a leggyengébb láncszemeket és földre vinni őket, az nem nagy cucc:) -
#56590 Tehát ha valaki képes 10 béna emberből 2t földre küldeni (megölni nem tudja, ahhoz meg kell állni) és elszaladni, akkor az már op. :) -
#56589 Nem az átlag elékkel, thiefekkel van gond hanem a prokkal, oké hogy proként lehoz, 1v3at, esetleg 1v4et, de 1v10ben ne tudjon már gyilkolászni röhögve, lecsap 1-2 embert aztán elfut. -
#56588 Nem is kell instant win gomb - egyik kaszthoz sem kell(ene). Csak valami normalis tamado / dmg balance ele-nek is pvpben.
Most gyakorlatilag egy vedekezo support-aoe karakter.
En a varazslatai es leirasa alapjan azt hittem, hogy valami magus szeru valami lesz jo sebezessel, de tulajdonkeppen kb egy elbaszott support/pap szeru karaktert csinaltak belole. :p -
#56587 Ennyi erővel más bunker kasztot is nyugodtan lehetne szídni, mert biztos vagyok benne, hogy még nehezebb megölni mint a papír ruhás elét, csak ezt valahogy divat lett fikázni.
Ha valaki armor nélkül nélkül megöl, illetve nem lehet megölni, akkor ott valami tuti nem stimmel.. Biztos velem van a baj, de én ruhában is sokat halok. Szerintem próbáld ki te is milyen az 1 gombos papír ele, és ha OP-nak érzed akkor várom a build-et és hogy milyen cuccokban vagy (, meg hogy melyik gombot kell nyomogatni az instant winhez), hátha okosabb leszek. -
#56586 Lehet.
Persze nem ugy, hogy occsoert felvasarolod az alapanyagot es frankot gyartasz, mert ugy szinte semmi a haszon. En peldaul a bandit short bowra alltam ra, ez az elso sarga cucc, mindig el tudom adni, a harpiakbol es egyebekbol viszonylag sok bloodom is van. Meglepo modon a zold cuccokbol lehet mennyiseget eladni, alacsony haszonnal. Mint a kollega is mondta, ha magad szerzed az alapanyagot akkor megeri. En speciel egy zold explorer 3 pirate 3 traveler major runaval opal zold ekszerekben Peach Tart-al vegigkarmolok egy nepesebb reszt mig a daillyt megcsinalom, es a cuccbol craftolom amit visznek. Mondjuk hulyere nem kerestem eddig magam... -
Wheyprotein #56585 sPvP-ben? Minden 3-4. játékos vagy új karaktert vagy új buildet tesztelget, úgy nem csoda ha keménykednek... -
#56584 Az ele kb bele lett szoritva ebbe a hulye bunker buildbe, mert massal szinte semmire nem megy PvPben. :p
A meztelenre vetkozes meg sPvP-n nem nagy szam, mert az amulet rajta marad es az ad majdnem minden statot. -
#56583 két félét szidnak, a konsta stealt thiefet meg a dual dagger elét. nem véletlen. pár srác azzal szórakozik, hogy meztelenre vetkőzve gyilkol bunker builddel... amikor ilyet meg lehet csinálni egy játékban, az már gond. -
Kryon #56582 Azokból az egyiket már tönkrevertük egy csoporttal lejjebb. Akkor szopunk, ha összefognak, de akkor nagyon. -
CortezK2 #56581 Akkor engem lehet gyilkolászni, én scepter/daggerrel rohangálokA dupla dagger nagyon melee, ilyen lepkefing élettel nekem jobb ha nem mászok az ellen arcába mint egy warrior. (pedig van 1-2 jó skillje, de hát így jártam ) -
#56580 Két francia ellen jo lesz Pikenen -
#56579 Az összpontszám kerül nullázásra, ami alapján eldől, hogy hanyadik helyezése van a szervernek, vagyis melyik csoportban (Tier) fog harcolni a következő körben. Ezért korrekt módon nagy előnnyel indul az a szerver aki könnyű csoportba kerül majd pénteken. -
#56578 Vaalaki homályosítson fel, hogy lesz a www kövi matchup a reset miatt. Addig világos hogy a szerverek a mostani végeredmény szerint lesznek összesorsolva, de akkor mi lesz resetelve? Kicsit elvesztettem a fonalat. -
#56577 Ja, kikéne venni a játékból a toughness, vitality tulajdonságokat hogy mindenki csak glass canont csinálhasson, hogy mindenkinek legyen sikerélménye, ha meglepetésszerűen támad. Érdekes, hogy más kaszt bunker buildjeit nem köpködik. Talán azért mert minden mást lever az illető, kivéve ezt, és ez fáj neki?
Valami hasonló próbáltam én is összehozni (semmi exotic vagy durva cucc), de egyáltalán nem érzem halhatatlannak, sőt, gyakran meghalok. Vagy csak azokra megy a rinya akik profin is tudnak bánni a kaszttal? Szemetek!
Persze a thief a perma stealth-el és az 1mp alatti burst damage enemy ölésével az nem OP, említést se érdemel, vagy hogy egy egész zerggel feltudja venni a harcot egyedül. Az meg külön üdítő élmény, ha stealth-ből végzik ki az embert. Korrekt. -
#56576 ha összeszeded magadnak a matikat, utána jobban el lehet adni egyben a cuccot, viszont ha veszed a matikat, úgy már nem éri meg annyira -
FNightWalker #56575 Szakmával lehet pénzt keresni ebben a játékban ? Valaki azt mondja jó sokat lehet, valaki meg azt hogy szinte semmit, mert többe kerül az előállítása mint amennyiért eladható... -
YakHead #56574 Így már stimmel -
#56573 dagger ele még mindig bekaphatja -
hubler #56572 Magyar eu rank 3. gw2 stream....
ladder: -
#56571 azért használok gs mellett axe+shieldet, hogy tudjak blokkolni, ha kell -
YakHead #56570 Két kezes karddal, hogy block-ol? Én még nem vettem észre, hogy kiírta volna harc közben ha egy-egy ütést block-olok. Ha egykezes kard, és mace van a kezemben, akkor tudom, hogy van olyan skill, amit ha elnyomok, akkor az ellenség következő ütését blokkolom, de greatsword-nél ilyen tudtommal ilyen nincs. -
YakHead #56569 Mikor végre meszoktam a weapon swap-ot, azután egész hangulatos lett vele a játék. Persze még most is előfordul, hogy "elfelejtem" a fegyvereket váltani, de már egyre ritkábban. Ja meg ugye a traiteket sem árt átváltani aszerint, hogy milyen fegyvereket pakol épp az ember a kezébe. -
#56568 Most nekem is kétkezes kard és balta van, vagy a balta helyére szoktam puskát vagy íjjat rakni. A Traitsok meg nem tudom fejből hogy vannak. -
#56567 én pve-ben greatsworddal és axe-szal ezzel a builddel teljesen jól elvoltam
-
#56566 Milyen fegyverekkel fejlődsz és milyen builden. Én most vagyok 67, de tegnap nagyon felhúzott. Alig sebzek, meg ha már 2-3 ellen jön, azokkal nem birok el. PEdig a szintemnek megfelelő helyen fejlődök. Kezdek kiábrádnulni belőle. -
#56565 Jelenleg leköt a harcosom 80as szintre való felküzdése. Zászlós/tankoló/daráló/zergyilkos dög lesz. De ha egyszer végzek vele tuti kezdek egy bicskás elét. Addigra ha minden jó lesz, sikerül mutálódnom, és pókkezeket fogok növeszteni, mert kelleni fog hozzá. -
#56564 az en "tifcsim" meg csak 44, sokszor idegrohamot tudok kapni attol a benazastol, amit levagok vele. Kiteolaskor shortbowwal mellettem szalad a mob, sot leeloz .. wtf? A hatraugros skill helyett gyakran egy nagyszeru latvanyossagot kinalo helyben felugrast mutat be. A hatragurast a karakter adott testhelyzete szerint, olykor oldalra mutatja be. A cluster shotot olyan ivben lovi mint anno a flatbow, nem konnyu kiszamitani mikor detonaljam, de ez meg hagyjan, ha hagynak campelni vele, akkor jol pusztit.
Karddal az odapattanos es visszapattanos skill keszit ki. Raugrok, megolom. celbaveszem a kovetkezot, raugranek.. de erre visszapattanok az elozo kiindulopontra, es hulyen nezek magam ele. Vagy betolom a harmast es kelepel mint egy szelmalom, mialatt a mob lagyan oldalrol megkerul, es nekilat ragicsalni a csüdömet.
Nekem ezzel meg bazi sokat kell gyakorolni.
-
Wheyprotein #56563 Az, hogy könnyű fejlődésben/PvE-ben az nem jelenti azt, hogy annyira könnyű PvP-ben is.
Mc Wolfy:
Igen:D egy jó Ele vagy összecsomagol bárkit vagy soha nem kapod el mert iszonyat sok menekülő képessége van. De közel se annyira egyszerű csinálni mint ahogy azt látni lehet:) -
#56562 Ez azért már túlzás! :D
-
#56561 elének ez a 2 tőrös buildje... kalapálsz a billentyűkön és nyersz. -
#56560 Van egy 80-as elementalistam és most szintezek egy necrot ami most 41,de egyikkel sem szenvedtem eddig talán a necro egy fokkal könnyebb az elehez képest.