63345
-
TomStorm #62745 Az mondjuk igaz.Néztem én is és longbow+Staff duo nem lehet rossz.
Csak sajna kieg.még nem lett meg. -
#62744 legutóbb a druida nagyon op volt állítólag pvpn -
ktm99 #62743 felteszem block/evade/obstructed -
TomStorm #62742 10/5 Hunters shot nem is visz hide-ba PvP-n.Ennek aztán van értelme. -
TomStorm #62741 Úgy nagy vonalakban még mindig fos a Ranger vagy szenvedjek vele tovább? -
Lanters #62740 Köszi az instrukciókat. Este folytatom is, most még meló van. :)
-
YakHead #62739 Ha igazán megtanulsz játszani a mesmerrel (nem egyszerű), akkor PVE-ben egy igen hálás, PVP-ben pedig egy borzasztó köcsög karaktered lesz Én is idegenkedtem tőle, de most már nagy kedvencem -
#62738 Egy kis tipp a focus-wand skillekről:
- sima lövés: 3 lövéses ciklusa van, az első kettő sebez és tormentet stackol az ellenfélre, és minden harmadik lövésnél egy illúziót hoz létre
- a második skillnél 1-2 másodpercre beáll védekező pozícióba a karaktered, ha ezalatt támadás éri (akár melee akár projectile), azt blokkolja (0 sebzés) és visszaküldi a feladónak (a cc-zős, knockbackelős moboknál élvezet használni), grátisz egy illúziót is létrehoz a mob mellett. Ha a pozíció közben nem ért támadás, akkor a várakozás után a célpontodat megvakítja.
- a középső skill 6 sebzésciklusú, jól sebez és stackolja a confusion-t, amivel a pve-ben minden mob feldarálja saját magát. Na meg pvp-ben azok akik nem tudják vagy nem figyelik mi az a confusion.
- a focus első skilljét sokan csak futáshoz, meneküléshez használják, merthogy téged gyorsít, az ellenfelet pedig lesántítja. Harc közben viszont nem ezt a hatását kell alkalmazni, hanem a lerakott "függöny" még egyszer rákattintva shatterelhető. Ilyenkor a mobokat odarántja a "függőny" helyére. Amikor nagyon szanaszét vannak a mobok, én lerakok egyet, betöröm és az összes mob ott van egy kupacban, lehet rá tolni az aoe-ket, meg betörni az illúziókat, így mindegyik sebződni fog.
- a focus második skillje egy phantasmot rak le ami hundred-blades-el mindenkit kaszabol a környezetében, ráadásul védőbubit rak magára és a körülötte álló ally-kra. Ja, ez is illúziónak számít, tehát shatterelhető.
Utoljára szerkesztette: Kata, 2016.01.19. 12:09:57 -
#62737 Igazából egyáltalán nem gondoltam komolyan, csak a régi szép idők emlékére kötekedtem egy kicsit. Viszont úgy néz ki már elszoktam ettől a nethuszárkodástól, még rendesen felidegesítenem sem sikerült téged... :(
Esküszöm ki fogom gyűjteni még a GW1-es flameket innen, jó móka lenne visszanézni taknyos korunkban mennyire értelmetlen dolgokon tudtunk órákat vitázni. -
alyr2 #62736 tegnap este mentem enis egyet :D de kikaptunk :D a 3 random tancikalt meg futkosott valamerre..:D -
TomStorm #62735 Kis Random Ranger Build-el bevágódtam Spvp-re,első lettem így 2 év után első aréna:D -
Lanters #62734 Ez a wand-focus kombó shatteres build elég jól hangzik. 1 célpontra majd legfeljebb később, pvp terén orientálódnék. -
#62733 Mint bármelyik prof, 80 előtt nem nagyon sebez egyik sem számottevően, vagy hamar kimerül a damage-spike-ja. A staffos mesmer kimondottan kondipakolós, ezért kondisebzéseket kell magasra állítani, akkor szépen emészti fel az ellenfelet - vagy inkább ellenfeleket, mert kifejezetten aoe, a lövedék több mobon keresztül pattog és mindegyiket sebzi meg rárakja a kondikat.
Ha távolság és sebzés, akkor greatsword. Keményen pakolja a sebzést, de csak 1 célpont ellen megy, nem igazán van aoe értéke. Javaslom mellé váltó szettnek többszereplős csoportok ellen a staffot, vagy a wand-focus kombót. A wand-focus kombó kifejezetten shatteres build, azaz folyamatosan gyártod az illúziókat és töröd be őket, azok meg mindig aoe-ben fejtik ki a hatásaikat. -
Lanters #62732 Én kezdtem egy Mesmert. De nem igazán tetszik. Még csak húszas szintű ugyan, de ha staffra építkezek, én nem látok különösebb dps-t, gyenge. Ha meg kard/pisztoly, nekem az a közelharci nem jön be. Tudtok valami tanácsot adni, mely irányba fejlesszek? Van a neten millió build, már teljesen tanácstalan vagyok a bőség, és a rengeteg eltérő vélemény zavarában. -
TomStorm #62731 Normál DLC-ként vagy Upgrade formában kellene árulni annak akinek megvan az alap játék jutányosabb áron.
Ezt pontosan meg tudták volna csinálni csak leszarták.Így az egyszerübb ahogy most van.
Jövőre kijön megint egy kiegészítő akkor megint megvesszük az egészet?Alapjáték+HoT+az új??
GW1-nél csak kiegészítőt vettünk anno ugyebár olcsóbban,külön volt az alap game.
Vedd meg megint akár csinálj új account-t vagy tedd rá alapjátékra az új alapjátékot kiegészítővel.Fantasztikus az egész lol -
#62730 Szar a példád, mert az autóknál avulásról van szó, itt meg olyan dolognak a bővítéséről ahol értékbeli avulásról nem is beszélhetünk. Nem összehasonlítható a kettő. -
#62729 A hülyeség az amit te írsz, drága barátom. Ha olvastad volna amikor megvetted, hogy ez a pakk tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőt is. Ugyanis az ingyenes játékosoknak a normál részen is korlátozásaik vannak. -
#62728 Azis tökre nem fair hogy veszel egy új kocsit 6 milláért és három évre rá csak háromért tudod eladni. Egyből háromért kellene adniuk mert úgyis olcsóbb lesz később, az meg ugye természetesen nem számít semmit hogy abban a három évben használtad. -
#62727 *es mi is megvettuk akciosan az alapot baratnomnek, mert senki nem mondta, hogy ingyenes lesz par hettel kesobb, amikor jon a kieg. ez van. de meg mindig megerte. its a fact. -
#62726 ennyi erovel ha egy jatek ingyenes lesz, utaljak vissza a kifizetett osszeg felet mindazoknak akik egykor fizettek erte, mert x evvel kesobb nem fair, hogz mas ingyen hozzajuthat. hulyeseg :D
meg most sem ertem hogy miert vannak kiakadva az emberek. megvettek? meg. jatszottak vele? igen. megerte? nezopont kerdese, de csak azok sipakolnak akiknek megerte, nyilvan, mert meg mindig jatszanak es/vagy jatszananak a kieggel.
mondom. hulyeseg. a kiegert fizetnek, nem az alapjatekert es a kiegert.
imho. -
#62725 Mondjuk ez így valóban nem túl fair, aki anno fizetett az alapjátékért, megkaphatta volna mondjuk fél- vagy harmadáron most a kieget. -
#62724 egyszer megvetted az alapjáték, azóta az ingyenes, most megveszed a kieget. lehet ez is ingyenes lesz pár év múlva. hogy megvárod, vagy fizetsz most, az a te dolgod -
#62723 nem ertem az embereket. nem az alapjatekot veszed meg, hanem a HoT-ot. Az alap jatek csak egy plusz, amit ingyen megkapsz. Ha anno ezt igy kommunikaltak volna, most nem akadna ki senki ezen.
mellesleg megeri azt a penzt. -
TomStorm #62722 Mert van alapjáték és így duplán fizetek.Mondjuk az is igaz,hogy eddig meg használtam a játékot amiért fizettem:)
Na mindegy megrendelem,keddre itt lesz -
alyr2 #62721 miert megint? -
TomStorm #62720 Most akkor nekem megint meg kell venni teljes áron HoT kiegészítőt?Aki meg először azt veszi az megkapja az alapjátékot is? -
alyr2 #62719 Szoktak eladni tome of knolidzsot! Persze guild fejlesztesre..invelik az adott eladot a guildbe beteszi levelben megkapja a kért összeget. De gondolom neki nem arra kell :D -
YakHead #62718 Ha rendszeresen játszol, akkor még korlátozott kedvvel és kevés idő ráfordítással is egy hónap alatt el tudod érni a lvl. 80-at. -
TomStorm #62717 Mondjuk ha ezt tudom akkor nem törlök karaktert hanem kifizetem.Ezt elszúrtam,nem gondoltam volna ez ilyen -
TomStorm #62716 Hát sajnálom akkor,jó lett volna.Azért köszi! -
#62715 bárcsak el lehetne adni... van belőle egy rakattal -
Negritis #62714 acc bound -
TomStorm #62713 Oké sikerült most,tegnap nem engedte.Desolation lett a kiszemelt mint régen:)
Szintlépő tekercset vennék ha van valakinek,sokat:) -
TomStorm #62712 Nem tesz át másik szerverre ha nincs karakterem.Ezt megszüntették?Régebben ment simán -
Negritis #62711 alapvetően a szervereknek kevés jelentőssége van, kb csak WvW-n releváns, ment amúgy PM -
Bandeeka #62710 Sziasztok!
Egy teljesen kezdő játékos melyik szerverre menjen ahol lehet találni olyan klánt aki a kezdőket is szívesen fogadja?
Köszönöm -
#62709 -
#62708 Vagy 4-5 állításod cáfoltam a legutóbb. Arról nem tehetek, hogy nem emlékszel rá, vagy nem akarsz emlékezni rá...
Azzal, hogy itt törpözöl, magad minősíted ISMÉT.
Az, hogy Te állítasz egy dolgot, és én nem értek egyet azzal (még még jópáran rajtam kívül) vitának hívják, az hogy Te személyeskedsz, az engem totál nem érdekel, hidegen hagy. Érveltem több dologgal is legutóbb, de Te egyetlen épkézláb választ nem adtál rá (vagy csak gondosan elfelejtettél reagálni rá). Olvass csak vissza. Csak fröcsögni jársz ide, ami engedélyezett, csak ne várd, hogy ettől én majd hasra esek. -
Negritis #62707 1500-2000 órát sztem simán lehet vele játszani úgy hogy nem nagyon unod meg
nyílván nem lehet számosítani a játékélményt, de ha 6-800 órát játszok egy mmo-val én akkor már szivesen gondolok vissza rá később -
Negritis #62706 én kapásból cáfoltam egyet, de sebaj :D