Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki ölte már a chak gerentet innen? 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ha az ESO tetszik jobban válaszd azt! Nem kényszerít senki! Max 6 hónap múlva megnézed a GW-t is 😊

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Mephike
Tényleg nekünk kellene megválaszolni, hogy neked melyik játéknak kellene jobban tetszenie? (Az, hogy melyik játéknak van szebb grafikája, az szerintem viszonyítás kérdése.)
Látod, jön itt ezernyi jó tanács, egyesek megszakértik neked, hogy nincs endgame, Te magad is az ESO felé húzol, akkor mit keresel itt? Menj, játssz azzal, csak nehogy kiderüljön, hogy nem minden úgy van, ahogy azt megszakértik neked...

ez így sajnos nem teljesen igaz, de attól függ kinek mik a céljai
ha lesznek új fractal pályák akkor ez fog enyhülni, jelenleg nekem kicsit kevés a térkép így ennyi idő után

mondjuk az új mapokon mind van 1-2órás meta event amik sztem tök jók, és ad kis változatosságot

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Kata
Nemtom mit fintorogsz, az ESO dettó ugyanilyen, sőt, az a storyline után masszív, monoton grind és farm. A GW-ben minimális a monotonitás.
Utoljára szerkesztette: Kata, 2015.11.08. 16:32:25

[/cserf][/fülünyúl]

Sajnos a GW2-ben nincs normális endgame csak a WvW. A küldetések és living storyk pedig dögunalmasak. 1-2 karit felszintezel és annyi. Vannak néha eventek, pl halloween, asszony épp azt tolja de ez is kimerül abban hogy naponta leölik a tökfejű bosst. A dungeonok szörnyűek, kb abból áll a nagy része hogy összeálltok egy helyre és nuke a bosst. Nulla taktika. Inkább az ESO-t válaszd.
teljesen más a 2 játék
gw2 inkább casual, nem azért mész hogy minél erősebb cuccod legyen (persze ha megvan az ascended) valamint nem erősebb geart hoz a kieg, hanem új "skineket" és új "acsikat"
gw2-ben a wvw az egyik endgame a másik pedig a fractal + most jönnek a raidek

pvp szintén tekinthető annak, de mivel már az elejétől kb elérhető minden így mégse teljesen az

a fősztori talán nincs annyira jó mint az swtorban, de sztem teljesen jó
főleg a kiegé amiben végre beszél a karakterünk normálisan

az meg hogy minden térkép ugyanaz, meh mocskosul nem
egy csomó izgalmas "szív" van + ezeket ugye meg lehet csinálni szinten mindig több féleképpen is

valamint olyan szintű "felfedezni" való van a játékban ami ritka sztem

+ ezt is folyamatosan bővítik, Living Story formájában, valamint egyéb "festival"okkal
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.11.08. 14:15:26

JethroHUN
Üdv. Kíváncsi lennék van-e valaki ebben a topikban akinek meg van az Elder Scrolls Online is. Mivel már B2P modelre váltott, ezért abban is gondolkodom. Steamen biztos le lesz árazva karácson körül. Szóval vissza a kérdéshez: szeretném tudni mi a vélemény, melyik lenne jobb választás?
ESO-val csak két órát tudtam játszani, de a grafika szebb, a harc is dinamikusabb, kb az összes npc szinkronizálva van. (ez nagyon tetszett az Old Republicban is) GW2 is tetszik, de néha úgy érzem szét unom magam questezés közben. Mindegyik terület ugyan az, körbe rohanok le ütöm a mobokat a karma küldetések körül, megnézem a vistákat és annyi. Fősztori baromira nem fogott meg, már az átvezető párbeszédeket is átlépem. Most 76-ös szinten vagyok warrior-ral, kb 60% térkép teljesítéssel, de valahogy nem látom mi az endgame ebben a játékban, alig van pár 80-as terület. Redditen olyasmit olvastam, hogy GW2-ben nem igazán van, viszont ESO-ban folyamatosan fejlesztik. A pvp-re is azt írják, sokkal jobb.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.11.08. 13:46:14

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kata
köszi

[/cserf][/fülünyúl]

+1 spec, új skillek traitek + 1 fegyó

Kata
ad valami pluszt az eddigihez?

[/cserf][/fülünyúl]

az elite spec jele

Kata
Még nem vettem meg a kieget, mik azok az új ikonok a karakterek képe mellett?

[/cserf][/fülünyúl]

Anthrax
Miért ne tudnád igazolni ? CD kulcsot kér a supp és regisztráció nevet. Ha rossz cd kulcsot kapnál akkor pl g2a 300ftos shielddel kapsz másikat. 9600 Ft G2A-n a kieg.

fubenalvox
Pont a napokban számolgattuk, hogy simán megéri beszaladni egy 576ba vagy cdgalaxisba. Vannak ugyan weboldalak ahol 1-2 ezer forinttal olcsóbban megvehető, de ezeket kerüld. Ha bármi probléma lesz az accountoddal nem fogod tudni igazolni, hogy tényleg tiéd a játék. Szóval ami marad -> itthoni dobozos verzió, vagy digitális a hivatalos honlapról.

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

bowden
Honnan tudom most legolcsóbban beszerezni a játékot?

torrente111
ja sajnos már morde ölésnél vagyok

ha végigcsináltad az auricos sztorikat
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
helyén a tojás
és akkor is a hátadon van, akkor bugos
nem tudsz csinálni semmit 😄

torrente111
aha értem.de mit tegyek hogy eltünjön?vagy melyik story részt csináljam ujra?kösz

Utoljára szerkesztette: torrente111, 2015.11.06. 19:28:30

sztorihoz tartozik

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a sárkány tojás

torrente111
sziasztok.olyan problémám volna,hogy csak auric basinon a karakteremen látszik 1 zöld színű valamilyen back .de nem tudom mi ez.valakinek valami ötlet?kösz
Utoljára szerkesztette: torrente111, 2015.11.06. 18:38:33

fubenalvox
Csupán szeretném jelezni, hogy a fejlécben majd a házigazda kérem cserélje le a linket gw2.variance.hu-ról www.guildwars2.hu-ra. Szép lassan megszűnünk Variance lenni és teljes egészében csak a közönségnek élünk meg minden ilyen nagyon hangzatos. Jéjj 😊

De ha már itt vagyok csábítanám az itten embereket is, a november utolsó hétvégéjén tartandó teljes magyar játékosközönséget megszólító kis mókázásunkra: információk itt

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

Jobban mondva: Libra.8596

Üdvözlet Tyria népe!

Egy tolvaj személyében, lvl20. szinten kalandozó társat keresek. Jelenleg még f2p játékos vagyok de ez tizedike után megváltozik. Szívesen társulnék egy másik magyar brigantival. Ha van valakinek kedve egy lelkes tolvaj társhoz, vegyen fel a listájára és írjon rám. Libra.4813 néven megtalál.

Maradok tisztelettel: Bors Libra

Strongboxok. Map achievementek között van leírás hol lehet ezeket megtalálni. Vagy aki lusta keresgélni annak ott van dulfy

Van az egyik béka repu amivel lehet valami foldalatti csatornakban menni, lehet repülni gombán felugrálni, updraftolni. igazabol csak a megfelelo masterik kellenek es egyszeru 😄

jaja, van egy csomó olyan mastery "chest"
marhajó érzés mikor találok 1-1et 😄

Nocsak, nem is tudtam, hogy létezik olyan mastery point, amit a térkép nem mutat

Ja, ha a Vistát megnézed, akkor úgy fordul a kamera, hogy látszik egy pont, ami nincs rajta a minitérképen. Egy láda, amit ha kinyit az ember, akkor kap egy csomó lomot, meg egy MP-t. Mondjuk lehet csak mákom volt a ládával?<#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: YakHead, 2015.11.04. 15:00:13

magasabb masteryvel könnyebben elérhető lesz minden
a 3. mapon érzem csak h nem ideális a WP-k elhelyezkedése de nincs nagy gond ott se

Ezzel mondjuk egyetértek. Nem lenne baj ezekkel a szintkülönbségekkel, ha egy nyugati szélen lévő Heroes point-ot nem a térkép legkeletibb széléről lehetne csak elérni cirka negyed órás futkározással. Aztán persze a cél előtt leesik az ember és örülés van <#falbav>

erasmus4
Engem a több szintes pályák zavarnak hogy mindig minden alattam, fölöttem van és portolhatok visssza egy wp hez amiből van 5 a kibaszot nagy térképen és kereshetek másik 10 perces utat az eredeti célomhoz....
Ezt az idegesítő időhúzást leszámítva nem rossz, csak nem tudom mire fel az időhúzás amikor nincs havidíj!

Jó móka a repkedés!

Engem eleinte idegesített a repkedés, most meg már használom, ha kell ha nem <#nyes> Nem olyan rossz az. Engem inkább a kevés teleport pont zavar, főleg ha jó messze pusztulok el tőle <#guluszem1>

rage
Elkezdtem az új kiegészítőt, de most ez komolyan arról fog szólni, hogy repkedjünk ide-oda?
Elsőre jópofának tűnt, de nagyjából 5 mp után lesz nagyon gyengén kidolgozott marhaság, aminek utána nem lenne szabad többé elő sem jönnie a játékban, maximum opcionálisan.
De most nem úgy tűnik, hogy így lenne...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

ez a legnagyobb baj amúgy a játékkal (nálam), hogy a wvw/pvp/pve egybe van balance-olva
simán külön lehetne venni és akkor könnyebb dolguk is lenne

Szerintem azért jöttek át a WoW-ból, mert ott sem bírtak kiállni a rosszaságból<#nyes> A GW2-ben csak arra kell figyelni, hogy legyen elég endurance-od a dodge-oláshoz, de már az is komoly problémát jelent néha<#nevetes1> Tegnap én is kipróbáltam berserker warrioromat PVP-ben. Egész jól lehet vele nyaggatni a népeket<#eljen> Mondjuk Rambózni még most sem éri meg, de azért egész jót tett a PVP-nek ez a kis változtatás.

Szomorú hogy spvp miatt rögtön lenerfelték a dh-t. 1v2-ben elvertem egy revenantot meg egy trapper dh-t medi dh-val. Medi dh sokkal erősebb. Csak így hogy a sok nyomi miatt aki nem tud a trapből kidogdeolni pve-ben itta meg a levét a dh a nerfnek. Remélem nem nerfelik tovább.

torrente111
szia.torrente.4308 szeretne csatlakozni

rage
Minden regisztráció után eltelt év ajándéka.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

torrente111
hello.melyik ez a scroll?honnan lehet olyat szerezni?kösz

rage
Köszönöm!

Panzeradler
Kezdő küldi után betudsz menni a pvp zonába, ott van bank, kiveszed, kitöltesz elnyomod.
rage
Üdv!

Kaptam egy experience scrollt, amely level 30-as szintre növeli az újonnan indított karaketeremet
Hogy tudom a régi karaktertől átadni neki?
Meg kell várni, míg level 12 lesz, eléri a craft helyeket vagy a közös bankot?
12-es szint alatt nincs valami közös bank az accounthoz?

Köszi

mi vasárnap tettük magunkévá! mar Tavern és Mine van benne Mine mar bovitve lett..

Jó, az illető ideális körülmények között, mozdulatlanul állva pakolta fel a condikat. Azért mozgás közben, amikor figyelni kell még másra is szerintem ennek a sebzésnek a fele is nagyon jó lenne<#nyes>

Jó látni hogy a warri is tud ilyen condi dmg-t tolni. Így már a warri is tán van olyan jó condi dps mint az engi. Legalább a raidek nem úgy kezdődnek, hogy amíg nincs 4 engi, el se indulunk 😊

Ja, ez meg a másik<#wilting> Mi is tegnap foglaltunk Guild Hall-t és a sikeres foglalás után kicsit betorzult az arcunk, mikor megláttuk, hogy mennyit kell még melózni a kecón, hogy igazán használható is legyen <#csodalk>

A Hall fejlesztése nem kis összeg! Főleg az uj itemek miatt..pl az olaj, a hordó és korsók...es nyilván ezekből kell a legtöbb..

pont ez lenne a lényeg hogy az "elite" spectől nem leszel "erősebb" csak több a lehetőséged és nehezebb felkészülni ellened pvp-n

pve-n meg a classodnak több "usecase"-e vna
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.30. 09:31:21

Az elite spec nem tesz halhatatlanná sajnos. csak segít hamarabb legyőzni az ellenfelet! 😄 Pl berserker Dragonhunteremet is sztkapja 3 utésből egy sima mezei mob ha nem figyelek 😄