Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Felkeltette az érdeklõdésem ez a játék.

Hol tudom, viszonylag jó áron megvásárolni? Kiszálítással, vagy letöltõkód képében? Néztem az 576-ot de ott valami horribilis összegért van.

Ezen felül most így pár hónap után...

1. Sokan vannak?
2. Milyen a játék hangulata?
3. Sok közösségi esemény van?
JaSoN HuNTeR
Max a WoW és semmi más.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

frango
"Európában és Amerikában nincsen olyan MMORPG amely konkurenciája lehetne a Guild Wars 2-nek. " - Ezt gondolt át még egyszer!😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Zomil
Föleg ugy, h azért a GW1-ben a koreaiak ott voltak rendesen emlékeim szerint 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Bocs a Dupla Hozzászólásért. De szerintem lehet benne valami. 😊 Európában és Amerikában nincsen olyan MMORPG amely konkurenciája lehetne a Guild Wars 2-nek. Viszont Ázsiában már konkurenciára akadna... de ez az én meglátásom/véleményem!

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Most jött ki egy igen jó Ázsiai MMORPG a Blade and Soul névre hallgat. Szóval lehet konkurenciának gondolták és lehet inkább hagyták a fenébe. És megmaradtak Európának és Amerikának.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

j0nNyKa
nézd lehet hogy igazad van, de úgy indultak neki a projektnek, hogy esport így, esport úgy, és kihagyják ázsiát? nekem ez.. fura

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Lehet azért mert nem érte volna meg lokalizálni Ázsiai nyelvre a játékot. Egy rakatra való Ázsiai MMORPG jelent meg ebben az évben és a tavalyi évben is. És lehet úgy gondolták hogy veszteséges lenne szervereket meg lokalizációt elkészíteni Ázsiának. Bár, lehet hogy most jó nagy hülyeséget mondtam, de én szerintem ez az oka. 😊

Zomil
Fogalmam sincs. 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

j0nNyKa
hm, durca
itt miér nincs? te csak tudod

Zomil
Gw1-ben voltak:
Asia: Korean, Traditional Chinese
Japan: Japanese
Taiwan: Chinese

Még az a jó hogy nem egy adott ideig lesz elérhetõ TP-n.

j0nNyKa
áh, ilyen eseményeknél eddigiek alapján egy napon belül felkúszik a gem ár sajnos

Remélem hogy egy ideig nem! 😄 Szeretném még olcsón megúszni a dolgot...

j0nNyKa
most tuti még fentebb fog menni a gem ára, SOK goldban gondolkozz 😊

Nagyon örülök annak hogy ilyen funkciót is beletettek a játékba. Már nagyon régóta vártam erre. Ugyanis a karakterem kinézetét elrontottam és ezt csak utólag vettem észre. Szóval, most boldog vagyok hogy kijavíthatom a karakterem hibáit. 😊 Már csak a goldot kell rá összeszednem valahogy, csak azt még nem tudom hogy hogyan fogom.

j0nNyKa
na ez a kérdés tetszik: fogalmam nincs, de érdekes lenne tudni
gw1-ben voltak?

más: indulhat a kozmetika - jönnek a karakter kinézet alakító cuccok a TP-be

Ezt nem tudom pontosan megmondani neked, de szerintem azért mert nem lett lokalizálva Ázsiai nyelvre a játék.

JaSoN HuNTeR
Ázsiai szerverek miért nincsenek?

Koszi az infot, ezt jo tudni, hogy kezzel atallitjak a mailt, ha szukseges.

Köszönöm.

erasmus4
PL ilyeneket.
We'll be glad to help you with this, but we will need to get a bit more information from you in order to verify your ownership of this account. Please reply and include as much of the following information as you have available:

* Your Guild Wars 2 Serial Code:
* Your Guild Wars 2 Display Name (ex: MyName.1234):
* Your Guild Wars 1 Account Name (if you have one):

If you purchased Guild Wars 2 directly from us:
* Order ID:
* Last four digits (ONLY) of the credit/debit card used:
* PayPal® Transaction ID or the Invoice ID associated with the purchase:

If you bought Guild Wars 2 from another retailer:
* Current login name of the account:
* Display Name:
* The name of a character on the account:
* The date the account was created within 72 hours:

Running
A The Expendable Horde 37 fõs baráti társaság aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát bõvíteni szeretnénk.

Esténként közös programok igény szerint, www, dungeon, farm, world event, spvp...stb
Far Shiverpeaks szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra (reg után admin jóváhagyására kell várni): jelentkezés itt (admin aktivál a botok miatt)

Elvárások:
- 18+
- csapatmunka, ts, kommunikáció, együttmûködés

És milyen vásárlási adatokat kérhetnek ? 😊

Running
Itt van egy korrekt összefoglaló! Link

erasmus4
Nekem ugyan ez volt a gond karkás hétvégén, írtam supportnak mi van már, meg rákérdeztem nem cserélhetnék-e email címet (gmail-esre), mondták adjam meg a vásárlási adatokat (kód miegymás) és át ís állították. Azóta simán jön az authenticator-os email. Próbáljátok meg ezt.

Running
Kérdés és néhány válasz AMA-ból:
1
2
3

Nekem sem jön mostanában levél. Az elsõ akkor jött amikor beléptem a játékba, azóta nem jött. És ez vagy egy hónapja... 😊

Nalam is ez van, eddig mukodott, de most kb. 1 hete nem jon a mail. Remelem nincs osszefuggesben a sok account hack-el. Irtam supportnak egyelore csak az auto valasz erkezett, bar gyanitom max annyit fognak tudni mondani erre, hogy nem az o oldalukon van a gond es ha mas nincs kapcsoljam ki az email authenticationt az accrol.

Running
Itt talán lesz válasz. link
Egyébként sok költözés volt megjelenés óta, FS-rõl is lelépett egy tonna www-ben aktív csapat, zuhantunk is instant vagy 10 helyet a ranglétrán.

Sziasztok! Nekem az a gondom hogy a játék indulása elõtt azt írja h hitelesítsek egy email-t. A baj ezzel csak az h nem kaptam semmilyen email-t, és most belépni sem tudok a játékban. Elõre is köszi a választ
dave9004
nem tudja vki véletlenül, hogy Desolationról mi volt a nagy elmigrálás?
a wvw elég kihalt a nap nagy részében.
Running ment egy Privát Üzenet. Légyszíves olvasd el és mindenféleképpen válaszolj! 😊

Running
Na meg egy karkás fõbosson pózolás:

Running
Tegnapi www-n sm ellen indultunk páran. A várban már nem csináltam több képet, mivel annyian voltunk, hogy kb semmi sem jelent meg...

Tudnak a problémáról, és javítani fogják.
Running
Ha megnyugtat, tudnak a problémáról és javítani fogják.

Düh,törölheted mind1

Running
Tudunk valamit segíteni, kérdés van, vagy csak úgy kiadtad a dühödet?

Nem tudok bejutni 3.TM meccsre k...a network error miatt és ez többször elõfordul.Nincs tengernyi idõm még ezt a keveset is elcseszik ez miatt fúú basszus kivagyok

Network error,képernyõn beragadás,crash.KELLENE javítani,hogy csesszék már meg komolyan-.-

Tatyla
az úgy jó,köszi

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Running
3 ezüst a reset.

Tatyla
A trait resetelhetõ,addig nem jutottam a free hétvégén?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ahogy alább is láthatod, ez a játék tényleg más, itt nincsenek klasszikus "cookie-cutter" buildek, ellenben van ezernyi "legjobbnak" kikiáltott build mindenféle oldalakon, fórumokon. Kb. úgy megy a dolog, ahogy írtad, vagyis kiválasztod azokat a fegyvereket amiket használni szeretnél, amik a legjobban illenek a stílusodhoz és megpróbálod aköré építeni a traiteket, slot skilleket a fõ irányelvek szerint, tehát backstabelõsként power+precision, bleedesként condition dmg, ahogy Dummy is írta. Bleed-hez pl. felesleges a crit dmg, de dupla tõrrel kell játszanod, ill. caltrop dodgenál is kell hozzá, viszont ha az ellenfelednek van condition leszedése, akkor máris jelentõsen csökkentek az esélyeid.
Én pl. pve-re és wvw-re kard/pisztoly és shortbow-val mennék a még nagyobb mobilitás, ki-be shadowstep, a jó burst lehetõségek és az aoe dmg miatt, de ahogy mondtam, itt minden tényleg egyéni preferencia kérdése.

Running
WWW-PVE elég különbözõ, olyan ami mindkettõre jó, olyan nem nagyon van...szerintem.

Zomil
Én még mindig bizok egy decemberi kaszt balance/bugirto patch-ben 😊

Köszönöm a választ. 😊

Én egy olyan Thief Buildet szeretnék amely "tökéletes" PVE-re és WvW-re. Mindenféleképpen Short Bow-val + Daggerekkel. És mindenféleképpen egy olyan buildet amelyben érnek is valamit a trapek, stb. Erre megfelelõek lennének az alábbi trait ágazatok: Critical Strikes, Shadow Arts, Acrobatics ?

Veled meg mi van, vmi magas koncentrációjú, instant oldódó szarkazmus tablettákat szedsz mostanában? 😄