63345
-
#56759 Ha thief ellen kell küzdenem pvp-ben, akkor általában felpörgök, mondván, nehogy már a kis bicskás lenyomjon. Esetek nagy részében nyerek. Persze egy olyan tuti kivéreztetne, mint amilyet Running leírt, szerencsére még nem tapasztaltam ilyet.
Igazából azt utálom, amikor valakivel harcolok, és a thief beszáll harmadiknak és váratlanul hátba bök. Majd miután lenyomtak 1v2-ben megjegyzi, hogy "easy"... Na olyankor szoktam én is káromkodni ezerrel... -
#56758 Igen, de csak az a build. Mióta a srác kitalálta a hivatalos fórumon, azóta nagyon sokan azzal játszanak, de nekem sose feküdt a tőr-tőr bunker ele. Nem azért indítottam varázslót, hogy közelharcos legyen. Ez az én szoc problémám egyébként, de ezért játszom elével csak pve-n, thief-el meg www-n. Egyébként is utáltam állandóan a fegyvert cserélgetni, meg a trait-ezés is be van állítva most pve-re, nem fogom minden alkalommal resetelgetni, meg beállítani, ha www-re megyek.
Sok munka van még a kasztokkal, de szerencsére ezt ők is tudják, és már dolgoznak azon, hogy pár kasztnak egynél több használható build-je is legyen. -
moNTo #56757 ahh tényleg :))
(egy ilyen nerftől azért nehezen csordulhat ki a thiefkönny, egyszeri 50% helyett 5x15=75%) -
Shaenis #56756 Az Assassin's Signet már nerfelve lett, az 50% helyett csak 15%-ot ad a következő öt támadásra:
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Assassin%27s_Signet
A lopást nem csak a sebzés miatt használják, hanem egy traittel még az is stealth-t ad. :) -
moNTo #56755 ...azért pvp-ben a dual daggeres bunker ele kemény dió :)) -
moNTo #56754 Thiefnél egyik legnagyobb probléma, hogy az egyébként normális mértékű sebzést könnyendén tudja extrém mértékig növelni. Pl. 30 pontból a crit trait vonalon: stealth-ból indított támadásnál 100% crit chance ÉS ha ellenfél hp-ja 50% alatt van, akkor +20% sebzés ÉS signet használat 5 stack might-ot ad (ami +175 power, két signetnél +350).
További 10(!!!) pont a mug, ami lopáskor brutálisat sebez (kb. amikor a blahán valaki kilopja a zsebedből a pénztárcát és hirtelen leszakad a lábad is :))
Emiatt kleptomán a legtöbb thief: fogalma sincs róla, hogy mit lop, csak lopjon.
Utility skill: assa signet: +50(!!!)% sebzés a következő támadásnál...
-
#56753 Ezt a videót ismerem, a legjobb. A vicc az, hogy a béta alatt fordítva volt. Az ele vitt mindent, a thief-eket úgy lehetett mészárolni, mintha ott se lettek volna... kicsit meg is lepődtem, mikor kijött a teljes játék, és az elét annyira szétnerfelték, hogy kb csak csemege lett minden kasztnak... ja meg az ele skillek és traitek közel fele nem működött. :))))) -
moNTo #56752 ...a kedvenc idevágó idézetem: the best ele exploit :)) -
#56751 Ezt elrontották, eléggé. Több skill-re kéne elosztaniuk a sebzést, meg kéne még pár extra skill, ami között eloszlató lehetne. Saját vélemény, de én minden kasztnál bővíteném kicsit a lehetőségeket, sokszor kevésnek érzem a main hand 3 skill, off hand két skill sztorit. Ele ebből a szempontból egy izgalmas kaszt, a többit is hasonlóképpen kellett volna megcsinálni, ha nem is ennyi skillel, de egy két lépcsős simán elfért volna. Változatosabb lenne minden kaszt, plusz a sebzéseket is jobban el lehetne osztani a kevés skillből választható kasztokál. Szerintem. -
moNTo #56750 Nagyon eltér a véleményünk az egyszerűségről és az izgalmasságról... az átlag thief maximum 4 skillt használ, mindig ugyanazt a négyet. Az az ele, akit 1 sec alatt leszúrsz, 20(+5) skillt pörget (és muszáj neki, ha valamennyire hatékony akar lenni). -
#56749 Nagyon jó a videó, de ez közel sem az, amiről beszéltem. Beast-el egyszer találkoztunk SM és Durios között egy olyan thief-el, akit kb 7-10 ember próbált elkapni, ebben a csapatban voltunk mi is, miután 3x ütött le down-ra láthatatlanul. Ez a kis csapat egymást szedegette a földről, miközben a folyamatosan támadó thiefet próbálta elkapni sikertelenül. Csak annyit lehetett látni, hogy időnként megjelenik, üt, majd eltűnik, és targetelni sem lehet. Még azon is röhögtem, hogy láthatatlanul ugrált a short bow ötös skillel, úgy, hogy egy pillanatra nem jelent meg, csak a skill animja, az a füst jelent csak meg.... Én nem láttam karikát, amiben felstackelődik, sem bármi mást, csak azt, hogy üt, eltűnik, üt, eltűnik, üt eltűnik, és nem pár mp-re, hanem kb soha nem lehetett látni, csak amikor hátba ütött valakit.
-
#56748 Imádok Thiefek ellen harcolni, amikor ranger vagyok. Viszont a meshoktól kiráz a hideg... :) -
#56747 na az ilyenekkel lehet korán reggel agyfaszt hozni rám. gwben ott volt a skill, hogy quater knockoltál, meg interruptoltál. itt azt se látod mit tol az ellen. -
Shaenis #56746 Elfelejtettem hozzátenni, hogy tegnap lett 80-as szintű a negyedik altom, aki thief, és kipróbáltam vele a perma stealth buildet. Gyakorlást igényel, de működik. Tény hogy a thief nem egyszerű, de eddig ezt a karaktert találtam a legizgalmasabbnak wvw-re. Amikor egy 80 szint alatti, nem full geares glass cannon ele fut előtted kb 12k HP-val, és én stealthből backstabbel crittel 10.5K sebzést viszek bele rögtön, aztán a második ütésemmel már csak kivégzem, az priceless. Az ő szemszögéből jogosan csapkodja az asztalt hogy rohadt opok a thiefek. Full geares rutinos játékos ellen persze ez már nem igy működik, sokszor kellett menekülnöm, szerencsére a thief abban elég jó. :) Persze még noob vagyok, csak gyakorolgatom a stílust. -
#56745 Ez nagyon jól hangzik, csak a "perma stealth" thiefek nem éppen ezt használják amikor úgy ölnek embereket, hogy kb nem is látni őket. -
Shaenis #56744 Running, amit leirtál az korántsem a teljes kép. Kihagytad a perma stealth egy nagyon fontos elemét, a self combót: thief letesz egy smoke fieldet, néhányszor átugrik rajta leap finisherrel, és ezzel felstacket magára kb 15 sec stealh-et.
Combo fieldek:
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Combo
Video a combo field használatáról:
http://www.youtube.com/watch?v=DSbw8Cpy-3s
Ez az, amit te mókolásnak nevezel, nem hack, nem bug, csak skill.
-
#56743 nem bugoltatják, hanem bugos. elvileg 3 secet vagy látható, de amire megjelenik, mega füst elmúlik, max 1 secet lehet tényleg látni. -
#56742 Perma sthealth thief nincs, csak azok akik bugoltatnak, ez pedig nincs gyakran. Egyébként eltűnni 3x lehet max pár másodpercre:
1. 6-os heal skill, kb 3 mp
2. blinding powder utility, kb 3mp
3. karika, tököm tudja mi a neve, ez stackelődik ha benne állsz, kb 10 mp, de ha támadsz megjelensz
4. Tőr, 5-ös, cloak and dagger, csak sikeres találat esetén pár mp-re. Egymás után nem lehet használni, mert immunis lesz rá az ellenfél.
Utolsó utility skillre általában a +25% sebesség van betéve, így az kilőve, traitből még talán lehet picit növelni, de kb ennyi. A vicc az, hogy minden bekapott sebzést megkapsz az ellenféltől, hiába mész el támadás közben láthatatlanságba. Illetve az aoe-k és minden más támadás, aminek a hatósugarán belül vagy, megkapod. Pl ha egy warrior csak "suhogtat" te meg mellette állsz, akkor láthatatlanságban is sebez. Persze ez jó ahogy van, nem panasz, csak jelzem, hogy azok, akik 52x tűnnek el, azok valamit mókolnak....
Egyébként a kedvencem az mikor a ranger elnyomja az 6+ ezer sebző lövését, közben elnyomom a láthatatlanságot, de a játék beadja akkor is az összes találatot és sebzést....
Thief sem egyszerű, nem halhatatlan, de tény, hogy vannak ebből is olyan játékosok, akik nagyon "érdekesen" játszanak...lásd perma stealth thief. A csapatból vagyunk páran thief-ek, de soha senki nem talált ilyen buildet, és a gyakorlatban hónapok alatt sem sikerült megfejtenünk, hogyan csinálják ezt a azok a bizonyosok prok....
-
#56741 ranger nagyon kis fílinges cucc, kipróbáltam pár mást is, de azok nem jöttek be. nem egy bunker ele, vagy perma stealth thief, se nem itt a piros, hol a piros mesmer, de hangulatos. sőt, egész jó kis tankot is össze lehet belőle pakolni. -
#56740 fejlődni még jó 80-tól már teljesen más buildet használok minionok nélkül staff/scepter+dagger felállásban -
#56739 Eladó haverom GW2 accountja.[Budapest] 8 ezerért .
3db 80as Exotic karakter. Akit érdekel privát. -
TomStorm #56738 Kipróbáltam és annyira nem is tetszik úgy őszintén:)
Első részben volt még nekem Necrom és a minion master-t nem preferáltam ott se(az ilyesmi minionok bénán mutatnak).Curse az meg szinte ugyanaz itt is.Persze van újítás de az alapok maradtak.
Vagy talán valahogy nem túl darkos,nincs az igazi Nekromanta érzés.
Ranger viszont nagyon bejött,tegnap havernál próbáltam és egész hatásos távolsági.Aztán ma megláttam pár HoM petem és rájöttem,hogy nekem kell egy Ranger:D -
#56737 ahogy észrevettem, minionosok nagyon hamar pusztulnak. nem túl használható, de lehet csak velem szemben vannak nubok. -
TomStorm #56736 Milyen a Necro játékstílusban?1v1 is megállja a helyét?Minion nélkül is lehet vele menni pvp-re? -
#56735 Egy kis ízelítő, hogyan reagáltak a játékosok a www update-re: Link
Sticky-ből le is vették a hírt, és zárták, mert nem kaptak túl sok pozitív hsz-t... -
#56734 Tegnap este már dungeon-ban is volt lag rendesen... -
#56733 tegnap este is csak buborékoltak a skillek, nem nagyon akarta ellőni. jó lesz már az a kis karbantartás -
#56732 Igazad van toxikus... -
YakHead #56731 GYaaaa ember....nagyon baba...és a ruci is -
#56730 Azért mert ha van 1-2 órám, és vannak előttem 5-en, akkor WvW lesz, ha 120-an, akkor meg bármi más ... persze lehet hogy 100 ember bejut percek alatt, de annak bizony kicsi az esélye ...
De teljesen mindegy, mikor az ember valamire várakozik és sorban áll, azért szereti tudni nagyjából mennyit kell várnia, vagy egyáltalán érdemes-e ...
@toxikus: Azért ha nagy a parti SM-ben, akkor bizony előfordul, hogy nem mennek el a skillek ... És ez bizony nem ritka ...
A tyu-tyu-t is lehet figyelni persze, tök látványosan történik a dolog először megáll minden, aztán meg respawn van ...
Igazság szerint az a gond ezzel, hogy semmi jelét nem látni a változásnak vagy javulásnak ... -
a necro már majdnem full exoban... -
bajtokarpi #56728 Szia!
Nagyon köszönöm a segítségedet!!! Kipróbálom. -
lordbalu #56727 Ezt használom nagyjából http://www.guildwars2guru.com/topic/66719-blackrose-pve-longbow-build-30-25-5-0-10/
Csak 30-30-5-0-5 felállásba
-
t0xikus #56726 ez főleg azért jó kérdés,m lehet,h 1ember van de 1óra múlva se lesz még hely, de lehet,h 100ember van, aki percek alatt bejut:D -
Robe77 #56725 Miért olyan fontos Neked, hogy tudd hogy hány ember van előtted a sorban? :D -
t0xikus #56724 a hisztisek remélhetőleg nem a játékosok nagyját adják ki, szóval minden fasza lesz:) -
Robe77 #56723 Kíváncsi vagyok, hogy mit fogsz mondani márciusban amikor egyedül fogsz rohangálni Eternal-on. :D :D -
t0xikus #56722 -sor van de pvp élmény kell? spvp
-skillelnyomási problémával a LA event óta nem találkoztam, laggal max akkor ha nálam volt hálózati probléma
-láthatatlan sereg probléma van, de el lehet kerüli ha figyel az ember, valamint folyamatosan javulgat a dolog
valaki éhes... -
#56721 Izgalom az van bőven. Most egy ember van előttem, vagy 60? El tudom nyomni a skilljeimet, vagy csak az alap támadások működnek megint? Most azért lagol a játék mert szar a netem, vagy épp egy tyú-tyú robog keresztül rajtam? -
bajtokarpi #56720 Sziasztok!
Segítségeteket kérném ranger ügyben. Minél inkább böngészem a külföldi oldalakat egy jó build után, annál nagyobb káosz alakul ki a fejemben. Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy milyen buildel, és trait pont elosztással lehet a leghatékonyabban érvényesülni pve-ben, illetve dungeonokban. Jelenleg longbow, axe+warhorn a fegyvertáram. Az öltözékem a power-t, és a criticalt részesíti előnyben.
Köszönöm