Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol vannak? Vagy ilyen alapterületen már senki sincs?
fegyverekre visszatérve, a greatsword és a hammer is tetszik, igazából egy warrior minden fegyverrel jól bánik, saját ízlésednek megfelelõen válassz
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
X
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Legalább az egyediséggel nem lesz gond... 😊
A greatsword fegyót megéri venni?
Nekem a longbow jön be inkább távolsági fegyvernek az aoe miatt, de a puska is jó. Közelharcra sword+axe setet használok, de axe+axe vagy mace+axe is ütõs. Balkézbe (offhand) mindenképpen axe a legjobb, durva skilleket ad.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Váltogatni gondolom lehet, hogy pl távolra puska, aztán amikor közel ért akkor a kard.
Szervernek a Whiteside Ridge-et ajánlom. Ott van bõven magyar közösség.
Már próbáltam pár MMO-t de úgy érzem itt kifejezetten üdítõ lesz, hogy mivel nincs 30-60 stb -napos elõfizetés ,így akkor és annyit játszok amennyiit akarok. Nem lesz majd a nagy görcsölés hogy "Jajj már csak 10-nap van ki kel használnom!" + így az se baj ha pár napra utaznom kell.
Buildet nem fogok kérni, mert ahogy halottam, ahány ember annyi féle.
Elsõnek Norn karit fogok indítani harcra (1 v 2 kezes) fegyverre specializálódva. Harcosnál nyilat nem használhatok, hogy pl elsõnek távolról szórjam meg az ellent? Mintha egy videóban ezt láttam volna.
Melyik szerver a legnépesebb és/vagy hol van a legtöbb magyar? Jól tudok angolul de azért jó lesz egy magyar guildba kerülni.
Akartam még mást kérdezni, de rájöttem, hogy jelenleg ezen az elsõ kérdésen kívül nincs értelme a többinek. Majd szép sorjában.
Viszlát hamarosan a játékban!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Amúgy én a Whiteside Ridge szervert ajánlom. És igen, egy guildbe több faj is tartozhat.
Melyik EU-s szerverre érdemes menni? Jól tudok angolul de jó lenne majd egy magyar guildba tartozni.
Mellesleg egy guildba több faj is tartozhat,?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nem is értem, eddig miért nem Charr-t kezdtem... <#nemtudom>#nemtudom>
Íme egy kép a készülõ karakteremrõl:
2. banner alatt: gw2db
3. banner alatt: eu szerverek
en egyebkent azt mondom, hogy uzletileg csillagos otos amit csinalnak, persze ez teged most valoszinuleg nem nagyon vigasztal
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
1. A Soulbound (esetleg Account Bound) cuccokkal mit lehet csinálni? Eladni ugyebár nem lehet, bezúzni nem lehet, akkor mit? Dobjam el, és kész? Szinte 20 percenként találok jobb cuccokat, és sajnálnám csak úgy eldobálni.
2. Mi a tökömért nem tudok mostanában craftolni? Armor és Artifact lvl40 körül vagyok, folyamatosan gyûjtögetek, dobálom be a craftos ládikába, de szinte semmit nem enged craftolni. Mit néztem el? Mi hiányozhat?
3. PvP esetében már illene belépnem egy guild-be, hogy illetve hol érdemes nézelõdnöm, hogy melyik guild felelnek meg a legjobban? Elsõsorban angol nyelvû guild érdekelne.
Köszi!
Ezért jobb inkább boltból megvenni a játékot.
Az egész játék egyik legjobb része. 😊
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Illetve egy másik kérdésem is lenne? Nézegettem az osztályokat, itt is van hunter, ranger a neve, lehet olyan PVE-re és PVP-re is (nem egyben) hatékony buildet létrehozni, melyben eme karakter nem használ peteket. Szeretnék egy íjász karaktert, aki csak úgy maga harcol és nem állatokat használ maga helyett. eme játékban van esély rá, hogy ez megoldható.
Elnézést, az egyszerû tekintetû kérdésekért, de csak néhány tesztet tudtam elolvasni eddig a játékról. Részletesebb magyar nyelvû oldalt sajnos nem találtam.
The gods have disconnected you ...
2.Közösségi hangulat jó, nincs káromkodás a szervereken mindenki nyugodt.
3.Eventek folyamatosan vannak. Ha egyszer elkezdesz játszani nehezen lehet abbahagyni.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0