63345
-
#56799 Ugye az új pvp pálya (+egyéb februári újdonságoknak) érkezésének még nincs bejelentve a pontos dátuma? Vagy csak meg kellene fognom a naptárt és meg kellene néznem, hogy hány napos a február hónap és az utolsó napra kellene tegyek egy X-et? -
YakHead #56798 Bakker, miket meg nem tudok -
Murmur #56797 A közös partyhoz/instázáshoz nem kell egy szerveren lennetek, csak a régió (NA/EU) stimmeljen. -
YakHead #56796 Köszi.
És honnan tudom, hogy melyik szerveren keresnek éppen? -
Murmur #56795 Rendben. :) -
#56794 Komoly kérdés volt, nem én állapítottam meg, hanem a barátom, aki kölcsön adta az acc-ját. Nem tudtam, hogy ez így megy. -
#56793 link -
YakHead #56792 Srácok, valaki korábban idelinkelte azt az LFG honlapot, ahol party-t lehet keresni dungeon-ökbe. Be tudná linkelni valaki? Már visszább is néztem, de nem találom (linkek vannak dögivel, de egysem az ami nekem kellene.) Köszi előre is. -
Murmur #56791 Ez most komoly kérdés? Egy szerveren van minden karaktered. Mint ahogy megállapítottad, ha másik szerveren szeretnél játszani, vagy költözöl (és akkor megy mindegyik), vagy vendégeskedsz. -
#56790 Egy haver kölcsönadta az acc-ját. Van egy home servere, de én egy másik serveren szeretnék egy új karaktert kezdeni, de nem enged servert választani. Ha kiválasztok egy másik servert, két lehetőségem van: guest vagy transfer. Hol van a jó öreg, hagyományos server választás és új karakter kreálás? -
#56789 a farkasomat meg a fear miatt viszem magammal wvw miatt. vicces amikor a várfalakról, hidakról potyognak. -
t0xikus #56788 hasonló történetem nekem is volt, csak smben:) elfoglalta a nép, gondoltam meghúzom magam az emeleten, de kikergettek az egyik nagy erkélyre. jöttek rám 3an, kimentem széléig, mögéjük teleport és lökés:) 3zsák jelent meg lábaimnál:D -
#56787 A mesmeremmel bokicaltam a wvw mapon, mikor ramugrott egy ilyen warrior. Egeszen besokkolt a dolog, nezem, na itt meghalok. Es akkor Illusionary waveval leloktem a picsaba a hidrol. Butitájm..
Teljesen feldobta a napomat:) -
TomStorm #56786 Tetszik,már várom:) -
#56785 Már láttam a videót, és ez a pálya nemcsak gyönyörű, hanem hangulatos is lesz. Várom már nayon, hogy kipróbálhassam :) -
#56784 Új spvp map:
-
moNTo #56783 Valóban nem jó a matek, de ha pont azt a +50%-os skill-t blokkolja az ellenfél, akkor az egész megy a levesbe, így meg a következő skillekre is jut kakaó... meg amit írsz az is fontos, hogy nem kell az időzítéssel pepecselni, ellövöd a signetet, aztán mehet a dara. Jó kis nerf az ilyen :)) -
#56782 Nemrég híta fel egyik ismerősöm a figyelmemet arra, hogy jópár öcsi pontja eltűnt. Nekem is kevesebb van. Jó pár dolog pl 999/1000-en áll a slayereknél. Nálatok is ez a helyzet? -
FNightWalker #56781 Szia!
Van olyan item amely Power, Thoughness, Healing Poweres. -
metalbull1 #56780 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni guardiannal kapcsolatban. Valami defensive buildet akarok összerakni.http://en.gw2codex.com/build/23576-tank-and-spank-code-named-birdman-brrrrrrr kb. ezt használom most. A kérdés: toughnessre vagy healing powerre érdemesebb inkább menni? ACt rakok első körben és nem tudok melyik stat lenne a jobb -
#56779 Nem jó a matek ...
Ugyanis az 50% + sebzés régen a 10+k-s Backstab-re ment rá ... most viszont a +15% rámegy a mugra, a backstabre meg a következő 2-3 kissebb ütésre ... Szóval nem üt hirtelen akkorát.
De ettől függetlenül az anetes arcok igen érdekesek, mert ezzel a "nerf"-el nerfeltek valamicskét a hirtelen alpha sebzésen, viszont lényegesen egyszerűbbé tették a nyitó kombót ... Még ezelőtt a "nerf" előtt bohóckodtam a Thief-el és igen jól kellet időzíteni, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretném, hiszen a signetet jókor kellett elnyomni ... Na most ez megszűnt, alpha sebzés lecsökkent ugyan jelentősen, viszont az openert meg sokkal könnyebb bevinni ... -
HyperMonkey #56778 Próbálkozom egy warriorral, nekem a 2 db egykezes kard jön be, ami ugye inkább condi dmg-es build lenne. Mennyire életképes ez 80-on? PVE elsősorban, másodlagosan SPVP. WvW nem érdekel. A másik fegyó a 2x1h sword mellett a puska. -
Edgaar #56777 nem megy a gw2 -
#56776 maintenance -
#56775 Nektek megy a login?
-
#56774 Valentin napi móka infók a variancon: Link -
TomStorm #56773 Nehogy már ilyesmin fenntakadj:)
Beszól,utána meg 1 perc múlva leül ő is.Volt már többször,hogy figyeltem.
Vagy jegyezd meg az ilyen nick-et és ne hagyd békén továbbra,én inkább ezt szoktam ha éppen nem megy a győzelem rovására. -
Murmur #56772 Egyelőre nincs, addig marad a Cavinton. /jk -
#56771 6000rugó.
lemaradt:) -
#56770 sziasztok. egy boltban vásárolt (dobozos) gw acc eladó.
az accon egy 40-es warrior van.
külön email-el menne a biznic.
-
FNightWalker #56769 Már régóta keresem a módját annak hogyan lehetne bekapcsolni azt hogy, lássam a karakterem nevét a feje felett. Van erre valami lehetőség ? -
#56768 ez egy nagyon jó kis build -
FNightWalker #56767
Én ezt a buildet használom ha éppen nem WvW-n vagyok. :) Nagyon szeretem, mert hatásos. Igaz a DPS nem kiemelkedő. -
#56766 Hm, ezzel a healing powerrel most elültetted a bogarat a fülemben, mindenképpen ki fogom próbálni.. A sebzéssel tisztában vagyok, hogy nem lesz kiemelkedő. -
#56765 "Shoutos warrior"-hoz én mindenképpen ajánlanék egy kis heal power-t. Legalább az ékszerek legyenek heal poweresek + ezzel a builddel a dmg-d elég alacsony lesz szerintem, de ez majd kiderül élesben :)
FNightWalker: én ezt a buildet használom (wvw-re és PVE-re is). Kicsit védekezőbb, de nekem elég jól bevált. (Ékszereim berserker mind, ruháim berserker + soldier fele-fele arányban) -
#56764 Ezek után úgy gondolom, ha ellenfelek leszünk, akkor elkerüllek. -
#56763 Nos én még csak lvl55 környékén járok a WvW-re szánt warriorommal. Még a build nem végleges, főleg a szintem miatt, de valami hasonlót fogok játszani lvl80-anon. (build)
Mint az látható én a shoutos warriorban hiszek, ezzel a builddel eléggé jók a túlélési esélyeim, már most eléggé tartós a warriorom. A shoutokkal tudom gyúrni/kicsit gyógyítani a társaimat, leszedni magamról a kondikat (rune of the soldier), a kard értelemszerűen véreztetésre van gyúrva, a hammer és a fejsze pedig további might adásra van rúnázva.
A képlet egyszerű, amikor megállunk buffolni, akkor tolom a mightot (gyakran cserélem a fear me-t zászlóra is, ekkor swiftnesst is adok+a zászló bónusza is ott van), a tömegbe természetesen a whirling axe-al érkezem, közben shake it off-t eltolom, pörgésem véget ért, már tele vagyok adrenalinnal, váltok a kalapácsra, és már az Eartshakerrel le is sújtok, majd staggering blowal körbefordulok. Eddigre már simán feltöltődik a for great justice, visszaváltok kard+fejszére, és ugrok is a menekülők után.
Persze ezzel a builddel sem leszek olyan tartós, mint egy guardian, de szerintem nem rossz. Még lehet lemondok a Discipline 10 pontjáról és a shoutok adta adrenalinról és átteszem ezt a 10 pontot inkább strenghtre, ez majd még tesztelésre vár, illetve lehet a fülbevalók lehet kicsit támadóbb beállításúak lesznek, mint az alap pow+toughness+vit. Remélem fog működni a dolog :) -
FNightWalker #56762 Én ezt a buildet használom warriorral wvw-re: warrior wvw build Egész jó, csak a thiefek, mesmerek eléggé hamar szétkapnak. Tegnap találkoztam egy warrioral WvW-n sword+shield buildet használt, nem nagyon tudtam sebezni, végül elvéreztem :) -
#56761 Na mert mintha én HC játékos lennék! :)))
De számomra rangerrel pl a mesmer egy rémálom. Hiába próbálom követni, hogy melyik is az eredeti, ha profin játszik, akkor tuti párat a klónokba lövök, és ez már elég neki, hogy ne vigye el a kondi dmg-em. Na meg attól kapok agyvérzést, amikor a kis klónjai felszedik a csapdáimat. Viszont warival simán meg lehet oldani mesmereket.... Szóval van itt is kő/papír/olló effekt, max a thief kicsit több kaszt ellen tud érvényesülni. -
#56760 Warrior-t szeretem. Lefog-rámugrik-axe-al pörög az arcomon, általában instant down, mondjuk időnként el tudom nyomni a vakítást, ezzel nyerek pár mp-t. Mondjuk én nem vagyok hc játékos, csak egy átlagos kutyaütő.