63345
  • Wheyprotein
    Arról nem a játék tehet, hogy neked másik stílus jön be :)
  • Running
    Kb, mint a hozzászólásod.
  • Whysper
    Ha nem lenne olyan szép a doboza a játéknak akkor kidobnám kukába cdstől! Akkora unalom ! 8)
  • csgj
    De én azt kérdeztem, hogy "Hol olcsóbb 15 ezernél"... Nem 10 ezernél olcsóbban keresem. És ez nekem olyasmi dolog, mint a papír könyv. Sosem vennék digitális könyvet. Szeretem, hogy a kezembe vehetem. Hülyeség vagy sem, én így vagyok ezzel. Valószínűleg akkor megrendelem ebből a Konzolok Szervizéből.
  • FNightWalker
    Elkelt.
  • Tatyla
    tőle már én is vásároltam
  • foxxi
    Dobozosat sehol sem találsz 10k alatt, és a mai világban ideje lenni rugalmasabban kezelni a digitális vásárlást ( mivel alapjaiban ez a jövő ). Ha kell a porfogó, várj még pár hónapot, vagy rendeld meg külföldről ha épp akció van.
  • csgj
    Nem veszem meg csak úgy valakitől a kódot, amit ki tudja, hogy használt-e már... Nem igazán bízom meg az emberekben. :-D De most nehogy már ezen vitázzunk, megmondtam, hogy én dobozost szeretnék, ennyi. Minek kéne most ezen lovagolni? :-D

Na de akkor ez a Konzolok Szervizében dobozos, vagy csak a kód?
  • Marfy
    Fizetsz 6ezret pluszba egy papír dobozért és a műanyag lemezért, a játékot meg úgy is netről tölti le, de te tudod, ha kell a porfogó.
    A Konzolok Szervizéből már vettem wow gamecardot, de csak a kódot küldték, semmi gond nem volt vele.
  • csgj
    Nem'tom miért, de idegenkedem a pusztán digitális másolatok vásárlásától. :D Közben még nézegettem, de ennél nem találtam olcsóbban a dobozost. Csak tényleg fogalmam sincs, hogy megbízható-e ez a Konzolok Szervize.
  • Marfy
    Elég csak a kód? Ugy 10e.
  • csgj
    A héten végre megrendelem a játékot. Eredetiben szeretném... De látom, hogy vannak azért árkülönbségek így is. Hol olcsóbb 15 ezernél (nem akarom cd galaxisból, ahol 16 lenne a szállítási költséggel együtt), és melyik webshop megbízható ezek közül? :D Előre is köszi a segítséget!

Ezt találtam, de nem ismerem a webshopot.
  • Kryon
    Nem akarlak elkeseríteni, de egy MoP acc sokkal többe került a gazdájának mint egy GW2 acc ára. Ha vannak rajta maxos karakterek, gold, sőt még feltöltött játékidő is, akkor meg végképp nem százas aki elcseréli veled az accodra. Esetleg ha még rá is fizetsz mellé, úgy talán.
  • FNightWalker
    Sziasztok!

Guild Wars 2 accountomat eladom (8.000Ft) vagy cserélem World of Wacraft Mists of Pandaria accountra. Az accountomon található egy 80-as Norn Warrior. A warrior rendelkezik három szettel, WvW szettet, Dungeon szettel és MF szettel is és egyéb apróságokkal (Abyss Dye, Celestial Dye, stb).

Pár kép a karakteremről:

Az accounthoz tudom adni a DVD-ét + a blokkot is. A doboz normál kiadás, sértetlen tokkal, karcmentes DVD-kkel, minden papírral. Leginkább WoW: MoP account érdekelne, legyen rajta játékidő (minimum egy hónap) de az sem baj ha nincsen. A csere vagy eladás lebonyolítását az alábbi elérhetőségeken tudnánk megbeszélni: skype: connor.kenway0101, e-mail: [email protected], vagy itt Privát Üzenetben. Csalók kíméljenek.
  • Gear
    Hát ha "jó messze" áll akkor feleslegesen használja :) .
  • Terensz
    Jó reggelt!

A szituáció a következő. A mob a warriort támadja, aki épp most kezdett el tolni egy hundred blades-t, ami várhatóan 27k-t sebezne. A rugó már stealthben van, épp egy 7k-s crit-re készül backstab-bel. Melyik képességét fogja szinte bizonyosan használni a tőlük jó messze álló ranger?

Valaki tudja, hogy miért?
  • SmylE
    Én is reportoltam, de akkor még nem tudtam, hogy melyik beállítás okozta. Azóta nem állítottam vissza, mert már "hozzászoktam", csak idegesít néha, hogy találgatnom kell mi lehet oda írva, pl számoknál, áraknál nem mindegy.
    Meg bosszant, hogy ilyen-olyan, számomra érdektelen új dolgot raknak be a játékba, új spvp map vagy a szokásos időszakos eventek, cuccok, plüss Quaggan hátizsák gemért, stb., és közbe ilyen piti, de annál bosszantóbb dolgot nem képesek megcsinálni, vagy hogy ne lehessen ilyen széles körben exploit-olni. De majd a következő kiegészítőbe plusz pénzért biztos meglesz csinálva pár ilyen dolog, és ez is fel lesz sorolva mint major new feature..
  • dave9004
    fórumot olvasva egy lelkes gw játékos voltál, kinek még guildje is volt. Kérdezhetem, hogy végül miért hagyod itt?
    (semmi támadás nincs a részemről, csak ez most meglepett:)
  • Mephike
    Túl sokat akarsz! :))) /Na jó, ez tényleg alap lenne, nem is értem, hogy miért nincs benne. Mondjuk a guild hallok megléte is az lenne, hogy már a GW1ből ismert GvG-ről ne is beszéljek./
  • FNightWalker
    Sziasztok! Hosszas gondolkodás után, úgy döntöttem megválok szeretett accountomtól! Eladó vagy cserélhető... csere WoW: MOP accountra vagy eladó 8.000Ft-ért. Az accounton van egy 80-as warrior, két build-el, Tier 3, Abyss Dye meg ilyen apróságok. Ha érdekel valakit, érdeklődni lehet ITT PÜ-ben.
  • Newfronter
    Ezt a hibát többször is reportoltam nekik, de tényleg semmi, pedig small beállításokkal játszanék legszívesebben.
  • SmylE
    Fenomenális! Ez már a kezdetek óta igényelt alap funkció, ami érthetetlen, hogy eddig miért nem volt benne a játékban a trading post-ban. Ez kb +5 sor lehet a kódban, hogy ott is lehessen jobb gombos preview-t kérni...
    Majd a következő fizetős kiegészítőbe már olyan luxus funkciók is helyet kaphatnak, hogy a trading postban csak azokat az itemeket listázza ki, amiket hordani is tud a class-unk, vagy a megadott tulajdonságokkal rendelkezzen. Vagy ne adj isten, ha újra rámegyünk a keresőre, akkor az előző keresés eredményei jelenjenek meg, ne kelljen már mindent újra beállítani, kitölteni a tetű lassan frissülő felületen.
    Az már meg sem említem, hogy a kezdetektől fogva nem sikerül megcsinálniuk azt az idegesítő hibát, hogy asszem az Interface Size -> small beállítás esetén a trading post ablakban a betűk normálisan jelenjenek meg.
  • JaSoN HuNTeR #56817
    alap lett volna már akkor amikor kijött a játék... dungeon finder is kellene már.
  • Mephike
    "Apró" változás a közelgő patch-ben. Lesz benne ilyen: Preview Items in the Trading Post
    Ezért kapnak tőlem most egy piros pontot, igaz sokat kellett rá várni, de csak sikerült végre. :)
  • FNightWalker
    "jelenleg" az ebben az évben aktív játékosok.
  • FNightWalker
    Van valamilyen adat arról hogy a low, medium, high, very high és full szerver státuszok hány játékost jelölnek ? illetve arról hogy mennyien vették meg a játékot és arról hogy mennyi az aktív játékosok száma jelenleg ?
  • SmylE
    Mert csak ígérgetni tudnak, meg a hivatalos fórumban lezárni azokat a témákat ahol az ellenfél széleskörű exploit-olásáról van szó. Majd a márciusi wvw update-ből is április lesz, és akkor is csak egy kisebb részét fogják berakni, mert még mindig dolgozik rajta a dedikált team, de olyan űber ószom lesz, hogy majd mindenkinek állni fog a cerkája ha kész lesz, ezt megígérik! De tényleg! Úttörő becsszóra!

Mikor kerülünk már össze a Pikennel egy tierbe???
  • Dobronski
    Casual játékos guildet keres Deso szerveren!
  • JaSoN HuNTeR #56811
    Én sem amúgy. Pontosan valaki leírhatná hogy mi is változott.
  • Running
    Nem kritizálásból kérdezem, de nem azt mondták, hogy a jan-febr-márciusi frissítés akkora óriási lesz, hogy sokkal nagyobb mint amit eddig hozzáadtak a játékhoz? Csak azért kérdezem, mert eddig nem tapasztaltam semmi extrát, és a februári sem túl kövér content terén.
  • FNightWalker
    Régebben volt szó (vagy nem volt szó) hogy terveznek 10 fős dungeonoket, azokról van valami hír ?
  • JaSoN HuNTeR #56808
    LFG system melyik patchel jön a játékba?
  • DummyBoy
    A WvW update melyik év márciusában jön?
  • Shaenis
    Ott a pont! :) Észre sem vettem hogy odaírták a dátumot is, de elég jól tippeltem.
  • DoA016
    Én úgy tudom , hogy már vagy egy hete kint van ez:
    https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/february-2013/
    ott van a legelején a dátum is... szóval igen valószínüleg nekünk február 27 szerda
  • Shaenis
    A tegnapi Colin Johanson interjúban jött pár info, kb ezek várhatók februárban:

PvP
    New PvP map Spirit Watch shares a common theme with the Flame and Frost living story.
    Designed to add Capture the Flag element to PvP gameplay.
    Two-team PvP matches players up by rank.

Guild Missions
    Once activated by a specific guild, any player can participate.
    Certain goals must be completed by the guild. Non-members able to help with secondary objectives.
    Guilds gain notoriety to stand out and become widely recognized.
    Identified by a guild banner.
    Rewards both the guild and the individual; include reduced waypoint fee, guild banner tonic.

Daily Achievements
    More daily objectives; pick and choose the most desirable. Completing every daily objective grants additional achievement points.
    New daily achievements can direct players to certain zones.
    Daily achievement variety will see a large increase over time.
  • Running
    Remek, lassan akkor jöhetne valami pontos infó a februári változtatásokról is.
  • Shaenis
    A wvw update tényleg március végén lesz, kiszedték a februári patchből. De ettől még a living story folytatása és az spvp frissítés jönni fog.
  • Running
    Lehet hülyeséget mondok, de lehet csak a www update-tel érkezik március végén.
  • Shaenis
    azzal nagyot nem tévedhetsz :)
    én szerdára 02.27-re tippelek amúgy