Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Esténként közös programok igény szerint, www, dungeon, farm, world event, spvp...stb, jelenleg a Far Shiverpeaks szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra (reg után admin jóváhagyására kell várni): Toborzóóó
Elvárások:
- 18+
- csapatmunka, ts, kommunikáció, együttmûködés
(Figyelem a képek eltérnek a megszokott fõzés menettõl, ezért séfeknek nem ajánljuk a képek megtekintését... szívrohamot válthat ki!😊)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
amikor az emailben a linkre kattintasz, megnyílik egy weboldal a következõ tartalommal:
- baszottnagy leírás, hogy mi az
- baszottnagy ikon, hogy allow acces
- baszottnagy pipa alatta, hogy "remember network" <- õ az.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
(Aki már szavazott kérem ismételje meg, valamit elbarmoltam.)
Melyik szerveren játszol most? (Szavazás)
Régi szavazás eredménye
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Történetünk:
Létezett egyszer egy légió… melyet félelmet nem ismerõ harcosok alkottak. Arra esküdtek hogy ha kell életüket áldozzák a légióért és az anyaföldért… Tyria-ért. Egy volt a cél, egy volt a több ezer harcos célja… Tyria földjét megtisztítani az ellenséges erõktõl. Egyszer… egy hatalmas ütközetben, a légió akkori parancsnoka… Sylvanus Laevinus elbukott… és vele együtt a légió is. A légió felbomlott… egészen mostanáig… Sylvanus utódja… Venantius Laevinus elhatározta hogy a légiót újraegyesíti. A légió egy lesz újra! A harcosok kik egykor a légióért harcoltak… újból a légióért harcolnak majd. És a gonosz mely a légió bukását hozta… most a maga bukását fogja!
A kardok és páncélok melyek egykor úgy csillogtak, csillognak majd újra! A zászló mely csodásan lobogott… most lobogni fog újra! Nincs se Isten se halál mely minket megállíthatna… Mert mi magunk vagyunk az Isten és a halál.
Fórumunk (A témáért hatalmas köszönet illeti Running-ot!): Linket kérd PÜ-be vagy megtekintheted a GW2 Variance klánok fórumon: Fallen Legion's Heritage témában!
Erre persze kijavították, mire a másik 80 lett ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Pl egy tóban láttam egy víz alatt tovább vivõ átjárót. Átúsztam és egy barlangban találtam magam ahol egy medvesámán, kihívott, hogy ha legyõzöm ad egy skillpontot. Hangulatos volt.
Most értem el a Norn fõvárosba. Hát itt sem lesz 5 perc lesz körülnézni.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A WR -wn vagyok egy Raifful nevû Norn warriorral.
Aki akar írjon rám.
War, war never changes.
LA a GW2-es "Fleet" xD
Nem fogok sietni, szépen csinálom az eventeket ahova jutok (2-3 játékos szinte mindig bekapcsolódik) és majd idõvel eljutok LA-ba a nyüzsgésbe. És aztán majd jöhetnek a nagyobb kihívások. 😊
Mert ugye heart of the mist>LA, ezért mindenki LA-ban ragad.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
LA-ból van ingyenes Asura kapu minden faji fõvárosba xD
X
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Arra már rájöttem, hogy a Skill Event nem számít a napi achiba, de ez? Van valami, ami elkerülte a figyelmem?
A táj a ködös erdõk, holdvilágos éjszakák, a komor hegyek azokkal hatalmas faragott totemekkel...
Talán a legszebb látképek, amiket eddig MMO-ban láttam. A zenék pedig nagyon passzolnak hozzájuk... Nincs benne a Skyrimes csapat? 1-2 helyen olyan érzésem volt.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Kezdjük azzal, hogy nem vagyok egy rutinos HC MMO-s, konkrétan ez az elsõ komolyabb ilyen fajta játék amit nyomok, eddig ez kimaradt az életembõl, szóval így kb 2 hónap után is még csak ismerkedek az egésszel, van amit még komolyabban ki se próbáltam, de tervben van. Ezt csak azért írom, hogy ne csodálkozzatok azon, hogy még nincs csilivili lángoló páncélom (ami szerintem nem is lesz <#ravasz1>#ravasz1>) még nagyban gyûjtögetem a pénzt, ismerkedek az elérhetõ ruházatokkal. (és fekete szín utána kutatok<#vigyor>#vigyor>)
Akkor jöjjön a lényeg (képek a spoiler részben lesznek ha minden igaz<#hehe>#hehe>)
Jelenlegi nagy kedvencem Ney Crowis néven nyomul, egy Sylvari Necro, akivel kb 8 szintet fejlõdtem összesen PVE területen, a többit WvW-n szedtem össze, PvP-t is ezzel próbálgattam. Kicsit elszenesedett, este zölden világít, és imádom, mikor találok valakit a tömeg közepén(wvw), akin van jópár condi, és rányomom az Epidemic nevû kedvességcsomagot 😊 Campeknél utána csak nyomogatni kell az "F"-et folyamatosan <#nevetes1>#nevetes1>
Itt látható volt a többi karakter akiket csináltam, mindegyik tetszik valamiért, úgyhogy késõbb majd foglalkozok velük is.
Másik fõ/fejlettebb karakter egy Human Thief, Raven Ryo. Õ fõleg PVE-n van használva, WvWn keveset volt eddig. Barátnõmmel egyszerre indítottunk két tolvajt, velük járjuk a világot, igyekszünk teljesíteni a 100% mapot. Ruházat az csodás, nagyon szereti a játék dobálni a kalóz cuccokat, de amúgy nincs bajom vele(késõbb valami Order of whispers szerû köpenyes összeállítás a terv).
Jelenleg itt tartok, remélem tetszett. Ha nem az se baj, szerencsétlen Necro úgyis mindíg megkapja hogy milyen ronda, szóval nem újdonság <#hehe>#hehe>
Jó játékot mindenkinek!
X
Ki milyen a karakterrel játszik?
Képpel és leírással. .! 😊
Olyan 1 másfél óra játék után Norn warrioral.
A játék nagyon szép. A kezdõterületen leesett az állam a vadregényes tájtól, és a hegybe faragott totemektõl. Nagyon szép minden. + A zenék is nagyon jók.
A mapon elhelyezkedõ kisebb eventek is nagyon jók fõleg úgy , hogy még az alap területen is mindig van 2-3 játékos akik becsatlakoznak. + a spontán kialakuló események is nagyon jók.
4-es szinten komolyabb dolgokba nem nem tudtam belekóstolni de eddig hangulat és a játékkezdõ content nagyon ígéretes.
+ természetesen is történetmesélés is jó.
Eddig nagyon meg vagyok elégedve.
1-nem lehet ingyen utazni oda, csak LA-ba
2-nincs Mystic Forge
Ezért nem csoda, h mindenki LA-ba tömörül. Kár, mert nagyon szépek a fövárosok.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox