Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
pl. amikor legkozelebb megnyilik az authentikalos weboldal, akkor.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Running
A The Expendable Horde 37 fõs baráti társaság aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát bõvíteni szeretnénk.
Esténként közös programok igény szerint, www, dungeon, farm, world event, spvp...stb, jelenleg a Far Shiverpeaks szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra (reg után admin jóváhagyására kell várni): Toborzóóó

Elvárások:
- 18+
- csapatmunka, ts, kommunikáció, együttmûködés

Csirke sütés Charr ill. Asura módra!
(Figyelem a képek eltérnek a megszokott fõzés menettõl, ezért séfeknek nem ajánljuk a képek megtekintését... szívrohamot válthat ki!😊)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

És ezt valahogy, valamilyen úton-módon visszalehet kapcsolni ? 😊

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

j0nNyKa
:\
amikor az emailben a linkre kattintasz, megnyílik egy weboldal a következõ tartalommal:
- baszottnagy leírás, hogy mi az
- baszottnagy ikon, hogy allow acces
- baszottnagy pipa alatta, hogy "remember network" <- õ az.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sehol sem látok ilyen pipát. Hol van?
LeWyTy
Talán pipáld ki hogy megjegyezze az IP-t<#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mit kell csinálni, az ellen hogy ne kérjen minden alkalommal e-mailos account ellenõrzést a gép? Nem láttam ilyen kikapcsoló funkciót.
Running
hát már nem tudok...

Nem tesztek bele egy "máshol" vgy "US szerver" opciót?

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Running
Régebben volt egy szavazás arról ki melyik szerveren kezdi el a játékot, most azt mérjük fel, ki hol található jelenleg. Kérnék mindenkit, hogy szavazzon, elõre is köszönöm!!!

(Aki már szavazott kérem ismételje meg, valamit elbarmoltam.)

Melyik szerveren játszol most? (Szavazás)

Régi szavazás eredménye

JaSoN HuNTeR
Régi szavazás eredményét nem lehet látni.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Fallen Legion's Heritage PVE/WvW Guild felvételt hirdet minden olyan játékos számára akik egy jó társaságban szeretnék felfedezni Tyria világát.
Történetünk:
Létezett egyszer egy légió… melyet félelmet nem ismerõ harcosok alkottak. Arra esküdtek hogy ha kell életüket áldozzák a légióért és az anyaföldért… Tyria-ért. Egy volt a cél, egy volt a több ezer harcos célja… Tyria földjét megtisztítani az ellenséges erõktõl. Egyszer… egy hatalmas ütközetben, a légió akkori parancsnoka… Sylvanus Laevinus elbukott… és vele együtt a légió is. A légió felbomlott… egészen mostanáig… Sylvanus utódja… Venantius Laevinus elhatározta hogy a légiót újraegyesíti. A légió egy lesz újra! A harcosok kik egykor a légióért harcoltak… újból a légióért harcolnak majd. És a gonosz mely a légió bukását hozta… most a maga bukását fogja!
A kardok és páncélok melyek egykor úgy csillogtak, csillognak majd újra! A zászló mely csodásan lobogott… most lobogni fog újra! Nincs se Isten se halál mely minket megállíthatna… Mert mi magunk vagyunk az Isten és a halál.

Fórumunk (A témáért hatalmas köszönet illeti Running-ot!): Linket kérd PÜ-be vagy megtekintheted a GW2 Variance klánok fórumon: Fallen Legion's Heritage témában!

Mert elrontottam egy-két dolgot a kinézetén. 😄 De már sikerült átszabnom 😛 Most fekete-kék színben pompázik. Majd posztolok róla képet, csak jelenleg a guildem fórumát készítgetem.

Guren
én kezdet óta nyomom és a pvp-t még ki sem próbáltam. de van két nyolcvanasom! :3

mondjak valamit? én a játék kezdete óta tolom, és még nincs 80asom 😊 pedig lassan meg a 200 óra 😄
DummyBoy
Én main asura után azért csináltam inkább human és norn karikat, mert az asura "kameranézet" botrányos volt ...

Erre persze kijavították, mire a másik 80 lett ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Én még csak a 6-os szintet értem el de nagyon élvezem a játékot. A táj gyönyörû. Van hogy csak elindulok felfedezni.

Pl egy tóban láttam egy víz alatt tovább vivõ átjárót. Átúsztam és egy barlangban találtam magam ahol egy medvesámán, kihívott, hogy ha legyõzöm ad egy skillpontot. Hangulatos volt.

Most értem el a Norn fõvárosba. Hát itt sem lesz 5 perc lesz körülnézni.
Nekem is több mint 2 hónap volt a 80, mondjuk én javarészt pvp-vel töltöm az idõmet, meg több karaktert is csinátlam. Én is szivesen átváltoztatnám az asura rangeremet mostmár mondjuk Norn-ra, de már ez van <#rolleyes>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

JaSoN HuNTeR
Miért akarod átszabni?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

dartonita
Lolz en egy honapja vettem a serialt de meg azota sincs 80as karakterem 😊

Kicsit belehúztam, ma elértem a 20. szintet 😛 Muszáj, muszáj mert már két hete játszok és nincs egy 80-as karakterem se! Thief lassan meglenne 80 de mivel nem tudom átszabni ezért jegelem egy idõre addig amíg nem szedek össze annyi goldot amibõl át tudom alakítani! 😄 Vagy lehet mire a warriorom eléri a 80. szintet már lemegy a gem ára 😛

Majd elfejtettem.

A WR -wn vagyok egy Raifful nevû Norn warriorral.

Aki akar írjon rám.
darth devil
Szerintem Rata Sumban közelebb vannak a craftok és a bankok. Én ott mókolók, LA csak ha nagyon muszáj.

War, war never changes.

DummyBoy
Valamint LA-ban minden egy helyen van - crafting, bankok, AH, stb ...

LA a GW2-es "Fleet" xD

Ez azért sok mindent megmagyaráz.

Nem fogok sietni, szépen csinálom az eventeket ahova jutok (2-3 játékos szinte mindig bekapcsolódik) és majd idõvel eljutok LA-ba a nyüzsgésbe. És aztán majd jöhetnek a nagyobb kihívások. 😊
Komolyan ez most mi ? Egyszer csak kivág a játék, visszalépek se guildom, se friendlistem ha a /mapra írok akkor kivág a karakterválasztóba... majd kliens hibára vonatkozik és írja hogy várjak amíg újra indul a kliens... Remélem, hogy ez csak vmi vicc...

Zomil
Az egy dolog, de bárhonnan eljutni LA-ba lehet csak és csak LA-bol mehetsz tovább.
Mert ugye heart of the mist>LA, ezért mindenki LA-ban ragad.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DummyBoy
Izé 😊

LA-ból van ingyenes Asura kapu minden faji fõvárosba xD

Valami iszonyatosan várom már a 35-ös szintet! Nagyon jól néz ki a Charr Heavy Armor Cultural Tier I.

Kösz, jó hogy hallani mást is nem csak azt hogy bûnronda feje van...de hát milyen legyen egy necro<#kacsint> A spoiler-részt sikerült megoldani, de naná hogy a kép linkelést meg elrontom....nem is én lennék<#hehe>

X

darth devil
Fraps

War, war never changes.

Egyszerû felvevõ program kéne. Amivel a wvw-s megmozdulásokat rögziteném. Ismertek ilyet? Elõre is köszi
Zomil
Mivel ezt is Jeremy Soule-nak köszönhetjük 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Guren
a nekród menõ <#eljen>

Running
www-n hamar megvan a napi.

Nem értem a célzást. 😊
Running

A napi achit mostanában folyamatosan bebukom. Mindent pikk-pakk megcsinálok, csak az eventek maradnak ki...és nem értem, miért?! Tegnap is, megcsináltam vagy 4 eventet egymás után (kalózos, Lorna's Pass), és egyiket sem adta be. Egyedül csináltam, elejétõl a végéig, hiba nélkül.
Arra már rájöttem, hogy a Skill Event nem számít a napi achiba, de ez? Van valami, ami elkerülte a figyelmem?
Igaz. A játékosok akikkel eddig találkoztam nagyon normálisak voltak. Megköszönték a segítséget. Az evenek és a "szivecske töltögetés" is nagyon kellemes még így 4-ik szinten is.

A táj a ködös erdõk, holdvilágos éjszakák, a komor hegyek azokkal hatalmas faragott totemekkel...

Talán a legszebb látképek, amiket eddig MMO-ban láttam. A zenék pedig nagyon passzolnak hozzájuk... Nincs benne a Skyrimes csapat? 1-2 helyen olyan érzésem volt.
leszámítva azt, hogy "jaj meg kell csinálnom a napi achit, különben bukom a napi liquid karmát" 😊 de tényleg nem szoktam stresszelni ha kimarad egy-két nap, aionhoz képest nagyon casual

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

És persze nem is említettem azt a tulajdonságát a játéknak, hogy ingyenes, szóval nincs az a "Jajaj MINDEN nap játszanom kell, mert különben kárba vész az elõfizetésem..." - ami meglehetõsen kellemes dolog.
Üdv mindenki 😊
Kezdjük azzal, hogy nem vagyok egy rutinos HC MMO-s, konkrétan ez az elsõ komolyabb ilyen fajta játék amit nyomok, eddig ez kimaradt az életembõl, szóval így kb 2 hónap után is még csak ismerkedek az egésszel, van amit még komolyabban ki se próbáltam, de tervben van. Ezt csak azért írom, hogy ne csodálkozzatok azon, hogy még nincs csilivili lángoló páncélom (ami szerintem nem is lesz <#ravasz1>) még nagyban gyûjtögetem a pénzt, ismerkedek az elérhetõ ruházatokkal. (és fekete szín utána kutatok<#vigyor>)

Akkor jöjjön a lényeg (képek a spoiler részben lesznek ha minden igaz<#hehe>)

Jelenlegi nagy kedvencem Ney Crowis néven nyomul, egy Sylvari Necro, akivel kb 8 szintet fejlõdtem összesen PVE területen, a többit WvW-n szedtem össze, PvP-t is ezzel próbálgattam. Kicsit elszenesedett, este zölden világít, és imádom, mikor találok valakit a tömeg közepén(wvw), akin van jópár condi, és rányomom az Epidemic nevû kedvességcsomagot 😊 Campeknél utána csak nyomogatni kell az "F"-et folyamatosan <#nevetes1>

Itt látható volt a többi karakter akiket csináltam, mindegyik tetszik valamiért, úgyhogy késõbb majd foglalkozok velük is.

Másik fõ/fejlettebb karakter egy Human Thief, Raven Ryo. Õ fõleg PVE-n van használva, WvWn keveset volt eddig. Barátnõmmel egyszerre indítottunk két tolvajt, velük járjuk a világot, igyekszünk teljesíteni a 100% mapot. Ruházat az csodás, nagyon szereti a játék dobálni a kalóz cuccokat, de amúgy nincs bajom vele(késõbb valami Order of whispers szerû köpenyes összeállítás a terv).

Jelenleg itt tartok, remélem tetszett. Ha nem az se baj, szerencsétlen Necro úgyis mindíg megkapja hogy milyen ronda, szóval nem újdonság <#hehe>
Jó játékot mindenkinek!

X

JaSoN HuNTeR
Hogy feldobjuk a fórumot!

Ki milyen a karakterrel játszik?
Képpel és leírással. .! 😊

<#eljen>
Na akkor...

Olyan 1 másfél óra játék után Norn warrioral.

A játék nagyon szép. A kezdõterületen leesett az állam a vadregényes tájtól, és a hegybe faragott totemektõl. Nagyon szép minden. + A zenék is nagyon jók.

A mapon elhelyezkedõ kisebb eventek is nagyon jók fõleg úgy , hogy még az alap területen is mindig van 2-3 játékos akik becsatlakoznak. + a spontán kialakuló események is nagyon jók.

4-es szinten komolyabb dolgokba nem nem tudtam belekóstolni de eddig hangulat és a játékkezdõ content nagyon ígéretes.

+ természetesen is történetmesélés is jó.

Eddig nagyon meg vagyok elégedve.
Zomil
Sajnos teljesen fölösleges volt Anet részéröl ennyire szépen kidolgozni a fövárosokat. 2 probléma is van:
1-nem lehet ingyen utazni oda, csak LA-ba
2-nincs Mystic Forge
Ezért nem csoda, h mindenki LA-ba tömörül. Kár, mert nagyon szépek a fövárosok.

Én sem nagyon találkozok játékosokkal faji fõvárosokban. Leginkább Lion's Archban tömörülnek.

Lions Archban van a tömeg, a többi fõváros elég kihalt. Queensdale-ben van esélyed összefutni más alacsony szintû játékosokkal, de tény hogy nem sokan vannak már az alapterületeken.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox