63345
  • Running
    Nekem az a javítás, ha posztolják a hivatalos fórumon, mit javítottak a játékban, a heti karbantartásokat én nem sorolom ide, mivel az egy kötelező program.
  • Wheyprotein
    " minden héten jön valami frissítés"

Akkor a karbantartás nem frissítés véletlenül? Ami lényegében Patch mivel a legtöbb MMO-ban kb. több mint 10 éve ezt a szót használják.
    Vagy magyarázd már el kérlek a különbségeket ha ezen ennyire vitatkozni való van!
  • t0xikus
    -culling nem szarabb, mint volt. nem jó, de kezdeteknél sokkal-sokkal szarabb volt.
    -nincs sor? ez sztem nagyrészt annak tudható be,h bucira van deso arca verve t1ben, kevesebb embernek van kedve belogolni. ez kb mindig így működik.
    -spvp, wvwvw még mindig tökéletesen elég a kikapcsolódáshoz
    -"Azok karbantartások, nem patch-ek...." khm, nézz utána mit jelent informatikában a patch:)
    -hiba van bőven a játékban, de korántsem veszett ügy:) mondjuk az ilyen bullshit updateket, mint a laurel cuccok, én is hülyeségnek tartom:) illetve tény,h kezd nagyon pve felé csúszni a balansz. na jó, ha a updateket nézzük, akkor 90%ban ott is volt mindig:)
  • Running
    Azok karbantartások, nem patch-ek....
  • Wheyprotein
    Havonta 1? Hát nagyon nem. Szinte minden héten van, hogy tölt pár mb-ot tölt a client ami azt jelenti, hogy foglalkoznak vele még ha picit is. Februárban most legalább 3 és januárban is 2-3 frissítés volt.
    Nem content patch-et írtam elsőre sem!

TESO és Neverwinter is elég nagy konkurencia lesz. Tera is mostanában lett F2P szóval azért van félnivalójuk.
  • Running
    Kíváncsi vagyok ti hogyan látjátok ezt.
  • Running
    Minden héten frissítés...őőőő...havonta 1 van. A januári-februári-márciusi kicsit erősebb volt/lesz tartalomban, mivel előtte csak események voltak, meg pici bugírtás.
    Attól, hogy nincs havidíj, még elvárható, hogy tartalom is érkezzen a játékhoz, időnként. Ha picit pesszimistán nézzük az eddigi fejlesztéseket, akkor látható, hogy azért olyan hűdesokmindent nem tettek le az asztalra.
    Volt 3 esemény, amelyek időleges tartalmak voltak pve terén, és tudjuk, hogy sokan epic fail eseményként emlegetik az első kettőt.
    Kaptunk 6 hónap alatt egy új terület, ahova csak a richmati miatt mentek az emberek, mert egyébként a karkákon kívül semmi nincs ott, most már a matiért sem.
    Fractál, ami impozáns és kielégíti a dungeon farmerek igényeit egy darabig.
    Ezen kívül 1 hónapja érkezett a napi acsi, meg a koszorú, amit máig nem értek mi célt szolgál, mert elkölteni értelmes dologra nem lehet, ahogy a karmát se nagyon.
    PVe terén kb ennyi rémlik, meg bugírtás, némi kozmetika a gázosabb részeken.
    WWW - bugos commander segítségnek, orbokat kivették mert szar volt, azóta sem oldották meg a hiányát, culling rendszer rosszabb, mint a megjelenéskor, némi bugfix, de ezen kívül semmi tartalom, semmi fícsőr.
    Spvp - 2 pálya, bugfix, cirka ennyi

Nem fikázásból írom, mert a játék jó, a legjobb jelenleg, de azt is fel kell fogni, hogy akármennyire is jó, a fejlesztéseik sokszor célt tévesztenek, lassúak, nem túl sok régi játékos tér vissza azzal, hogy na ezt most érdemes lesz megnézi. A jelenlegiek közül is sokan márciusig várnak, aztán megindul egy újabb elvándorlási hullám, ha a www upgrade szar vagy kevésnek bizonyul. Nem, nem én találtam ki, nem én vagyok negatív, csak aki olvassa napi rendszerességgel a hivatalos fórumot, az tudja, hogy sok guild miként reagál az eseményekre. Sajnos nem is viccelnek, mert a Desolation csurig van, T1-ben és már csúcsidőben sincs sor www-re, vagy alig-alig, ami azt jelenti, hogy az elvándorlás ezen a téren már megindult. Amint hallottam, olvastam spvp terén sem sikerült esport forradalmat kirobbantaniuk.
    A guild küldetések és a márciusi www talán javít majd valamit az állapotokon. Mindenesetre össze kell kapniuk magukat, mert ha a TESO berobban, meg egy Bf4, akkor rengeteg játékost fognak veszíteni. Tudom a battlefield 4 fps, de elég nagy név, hogy sok fiatal odaragadjon, és mondjuk nagyobb örömet fog okozni neki, mint a dögunalom napi acsi kifarmolása.
  • Wheyprotein
    Akik nem tudták, hogy mit vesznek azok így jártak. Sokan WoW tartalmakat várnak miközben nem havidíjas a játék... csak ott akkor untam meg mikor Wotlk és Cata végén majdnem 1 évig semmi patch nem jött ki.
    Amúgy meg ami nagyon jó eddig, hogy minden héten jön valami frissítés és lehet látni, hogy foglalkoznak a játékkal. 5M eladásokat elérte egyáltalán?
    Diablo 3 meg 12M+ de majdnem 1 évig tartott mire bekerült a PvP ami pocsék rendszer lett. Konzolosoknak majd jó lesz xD
  • Dixtroy
    Erre a logora csak ezt tudom mondani:

• Running
    Bag Slots and Bank Tabs are 20% off in the Gem Store through February 26!

Reminder: take care that you do not purchase more bank and bag slots than you can use! Your character can have up to 8 bank tabs (including your original bank tab) and 8 bag slots (including your original Starter Backpack). ~RB2
  • Running
    Jónak tűnik, az ötlet is kiváló, szeretettel várjuk!
  • Mephike
    Egyet értek veled, pár hétre megint lesz újdonság és ez talán képes lesz arra, hogy a guildekben összerázza az embereket.
    Ilyenkor nem értem azokat, akik eladták a játékot, de tetszett nekik, amikor még játszottak vele, most erről mind lemaradnak, hogy a következő updatekről már ne is beszéljek.
  • JaSoN HuNTeR #56907
    Ez nagyon király lesz!!! Imádom ezt a játékot!!!
  • Ahet
  • Lord RZA a PUNK
    Az Underworld szerveren keres aktív magyar játékosokat az Akciócsoport [MOST] . Nincs szint, se korhatár. Jelentkezz Te is Rastommy-nál!
  • Mc Wolfy
    az a guild mi vagyunk. sose vettük kötelezőre a reprezentálást, tökig vagyunk így is influval. wvwn nagyon jön :) csak tsre jöjjön az illető
  • SmylE
    Köszönöm, de az lenne a fontosabb nekem, hogy későbbi időszakban is legyen aktív játékos, mert jobbára akkor szoktam tolni. Akkor csatlakoznék szívesen máshova is reprezentáció nélkül ahol van ilyenkor is ember, úgy lenne értelme, de lehet hogy ilyen guild nincs. Nem nagyon szoktam látni én se szerveren senkit wvw-n aki magyar.
    Ebből a szempontból tényleg jó lenne valami közös magyar wvw guild is ahova mindenki beléphet reprezentálás nélkül. Sokszor nem értem mit mondanak az IRON ts-en.
  • Mc Wolfy
    mi 6-9 között vagyunk legaktívabbak
  • Evoluti0N
    Elindult. Fakk je.
  • Evoluti0N
    Nálam se megy.
  • SmylE
    Ebben a pillanatban néztem meg, és nekem is megy.
  • Gubberx
    Nálam sem megy a login..
  • SmylE
    Olyan magyar guild van egyáltalán deson ahol van aktív wvw játékos éjfél után is?
  • JaSoN HuNTeR #56896
    Nekem megy a játék.
  • Murmur
    Nem.
  • Java33
    Sziasztok!

Login szerverek mennek? Csakmert nem tudok belépni..! :S
  • Wheyprotein
    Szerintem 5 Afflicted és 2 Krait Rune. Ezekkel többre mennél mint a Nightmare-el.
    Shortbow-ba meg Superior of Agony.
  • Mc Wolfy
    azért az sem árt, ha van kivel játszani. most találtam meg pl a LoL guildet, a leaderük nagyon kedvesen, szimpatikusan állt hozzá a dologhoz, kapásból jött is velünk egy kört. nem mellékesen pedig mindenben megállapodtunk 10 perces TS beszélgetés után. örülnék, ha veled is tudnék beszélni pár percet.
  • Edgaar
    No meg ott van a guest is mint pve lehetősség a cimborákkal. Én pl. a "tehén katapultos" vistát a WR-en csináltam meg, pedig a Pikenen székelünk...
  • Robe77
    Szerzel 21 goldot és meg is van az 1000 gem.
  • csgj
    Nem baj, nem szeretem a nagy tömeget. XD Meg most már mindegy, 1000 gem lenne a költözés, szóval ez már így marad.
  • Kryon
    Egy pöppet benézted :S
    De keresgélj, a népszámlálás szerint van még ott valahol 245 magyar.
  • dave9004
    szeróban választhattál volna vmi népesebbet is sztem. nem leszolva, de itt mindenki menekült onnan :)
  • csgj
    Nem veszem zokon... Amúgy csak gondoltam, megosztom a dolgot, hátha valaki felkeresne a játékban. :-P Aztán most jutott eszembe, hogy hozzá kéne tenni, hogy a Whiteside Ridge szerón vagyok. :-D
  • Robe77
  • Edgaar
    Ők / Itt ilyenek...ne vedd zokon
  • csgj
    Szarkazmus?
  • t0xikus
    én meg rendeltem egy pizzát. azt hiszem ebből az étteremből már rendeltem. de nem biztos.
  • csgj
    Na, kreáltam egy male sylvari rangert. :-) Artair Mcknight a neve. :-D És van még egy Nárcisz Anna nevű female human necromancerem, az még a trialból... asszem 6-os szintű.
  • DummyBoy
    Pontosan ... alapvető félreértés van ...

Amint írtam lvl 80-as karinak (ha kell neki) pont hogy nem árt továbbra is gyűjtögeti a skill pontokat és a karmát ... XP azért jó, mert a szintlépésekért is kap + skillpontot.

Az egy teljesen más kérdés, hogy engem (És ahogy nézem téged is ...) hidegen hagynak ezek az extrák, de ettől függetlenül még van akit ez érdekel.

A sztori egy bizonyos szint felett ugyanoda visz, szóval ez kapásból bukta ... Ráadásul attól, hogy követed a sztorit, még nem vagy köteles mindent teljesíteni, szóval ez sem igazán mérvadó.

A területek teljesítéséért jár egy fajta extra jutalom. Ezt most minden karakterrel megkapod minden területre.
    Ha az lenne, amit te mondasz akkor viszont nem így lenne, hisz ha ugyanarra a területre mész, akkor ott semmi sem jár, hiszen már az accountod felfedezte ... Viszont a karaktered meg nem.

A térkép felfedezése szerintem logikus, hogy karakterhez kötött, egyszerűen semmi előnyét nem látom annak hogy acchoz kötött legyen. Ha ezt acchoz kötjük akkor lehetne mindent ... Milyen vicces lenne, 100%-os map mellet új karaktert kezdeni, se szivecskék, se POI-k ... Ja, de ne, ne legyen minden acchoz kötve, a szép nagy szám (100%-os map) az viríccson, de közben kapjak meg mindent megint minden karakterrel külön-külön ... o.O Ennek megint mi értelme lenne?

De ti sem igazán említettétek meg, hogy miért is lenne ez sokkal jobb.

Mert ha azt nézzük amit említesz, hogy végigviszed a sztorit egy karival, az mondjuk 40%-os map ... a következő karakterrel is végigviszed a 80%-ban ugyanott zajló sztorit, az +5% ... és lesz 45%-od ... Akkor minek is pörögni ezen?