Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
ezt nem átrágtuk, hanem leírtad többször, aztán sose lett igazad, majd most biztos lesz 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Unknow
Ezt a neves témát már átrágtuk egyszer - kétszer. Tetszik vagy sem aki ilyen nevet választ, az paraszt. Nem , ilyen neveknek nincs helye a játékban és reportolni is lehet. (Nem véletlenül.) Ja és aki egy játékban sem képes normális nevet adni magának, arról nem tudom elképzelni,hogy az életben egy normális ember lenne. Egyszerûen azért mert aki úgy gondolja,hogy ez vicces vagy jól néz ki, az vagy kisgyerek, vagy szimplán egy idióta.
JaSoN HuNTeR
WRen minden okés csak kicsit kevesen vannak rajta meg WvWn nem valami erõs. :S De legalább sok a Magyar és én annak örülök.

Én soha nem tapasztaltam nagyon ellenségeskedést a Guildon/kon belül.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Hát nem igazán.Akitõl vettem pl acc.-ot õ is micsoda neveket hagyott maga után,töröltem is mindet 1 perc alatt😊mégis egy normális ember

ááá, ha ilyen nevû karaktert csinált a játékban akkor tuti az életben is gáz a gyerek😄 gondolom te is érted a logikát😄D

j0nNyKa
csinálnék a kedvéért az új szerverre valami pinagyár nevû karaktert, de félek hogy running ****ra húzna érte 😞

- tudtommal WR-rõl csak a variance wvw részlegébõl nézelõdnek (5-30 fõ) nem a 'szerkesztõk' által létrehozott guildekbõl (500-800 fõ)

- pénteken reggel wvw-n még behozhatónak tûnt az a 30k pont amivel le voltunk maradva a 2. helyezettõl és EB-n 10-15 ellenség már (szó szerint) az utolsó várunkat ostromolta ahova védeni már nem értünk oda mert a bejáratnál 2 thief tett róla. 10-en ha voltunk az egész szerverrõl EB-n de ok, reggel volt. Viszont volt amikor fõ mûsoridõben is ~50 ember volt wvw-n az egész szerverrõl és az ott játszó játékosoknak alapvetõen ezzel van a fõ problémája, ezen szeretne változtatni. Volt toborzás blogon és fórumon, volt próbálkozás a szerveren levõ guildekkel és most felmerült a költözés gondolata

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Ne ettesetek mar szegenyt meg a vegen jollakik😊 had fosson mar attol, hogy mindenki odakoltozik 😄
frango
Én nem tudok semmilyen költözésrõl. Most direkt felmentem megkérdezni errõl a guildet és azt mondták nincs költözés. Szóval nem értem a problémádat...

"Általánosításról meg annyit,hogy ha gyûjtõ guildbe vagy, akkor fogadd el, hogy általánosítanak." - Miért fogadnám el? Pont a fordítottja igaz ember. Mivel "GYÛJTÕ" így sokféle ember megtalálható benne. Pont, hogy ide nem annyira érvényes az általánosítás(máshova se). Egy 10 fõs összeszokott bandára inkább érvényes az általánosítás, mert, ha régóta együtt játszanak és zárt közösség akkor valószínû egy a gondolkodásmódjuk.

"Nem a nevével van a baj, hanem azzal,hogy ha valaki ilyen nevet választ, ahhoz valszeg olyan értelmiségi szint is társul. Ezzel van a probléma..." - Ez megint egy hülyeség. Mert ugye vagy igen, olyan vagy nem. Szóval így már az egész értelmetlen. Van olyan haverom, aki karakternek olyan nevet is adott már, hogy Csõribanc meg Goblingeci stb. Az életben rohadt jó fej, értelmes és segítõkész a srác.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

DummyBoy
Igazából a Guild-nek a WvW-n és a Tournamenten van értelme, hiszen csapatos PvP-re is és WvW-re is sokkal jobb egy szervezett, kommunikáló csapattal menni, mint egyedül beállni a zergbe.

Instázni és random PvP-zni elég a pug, nincs azzal baj, de komolyabb csapatmunkát szükségeltetõ részekhez egyértelmû elõny egy jó guild.

"Simán el lehet lenni egyedül" ... ez tény ... De ez minden játékra igaz ... csak fényévekkel jobb társasággal 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Unknow
Nem a nevével van a baj, hanem azzal,hogy ha valaki ilyen nevet választ, ahhoz valszeg olyan értelmiségi szint is társul. Ezzel van a probléma...
Unkown-nak meg abban igaza van,hogy eddig ilyen csicska nevek nem voltak Deso.-n viszont egy ekkora Guild érkezésével bizony jönnek majd:/

Simán el lehet lenni egyedül.Elsõ rész utolsó 1-2 évében teljesen egyedül voltam,minden Guild kihalt sõt az EU szerver is csõdöt mutatott.Mégis tornáztam fel a sok title-t IGAZ voltak Hero-k amit persze nagyon sajnálok,hogy itt már semmi Companion nincs😞
Itt most a játék megjelenése óta egyedül vagyok és nem ütköztem még akadályba.PvP is már 30-as fizetett TM nélkül.
Desolation szerveren játszok,ha esetleg Variance odaköltözik vagy más Guild bevesz egyszer akkor belépek de nem igazán foglalkoztatott eddig a dolog

Running
Guild nélkül ez a játék is szar, én pl egyedül semmire sem vagyok képes, a guild társaim hátán ugrálok elõre... <#hehe>

Nem igazán értem. Mit zavar téged a Variance (nem vagyok tag)? Pont ez a játék az, ahol kurva jól meg lehet lenni guild nélkül is, itt ráadásul még a nyersit sem lopja elõled senki, ha esetleg ez lenne a bajod, szóval nem vágom...
Törölt felhasználó
szerintem 5 karakter beirasa nem egy atomfizika
mindamellett hogy nezne mar ki az ui telszemetelve ilyen szarokkal? kb. az osszes mmoban ugyanezek voltak az emotok, elmeletileg mindenki zsigerbol vagja oket
Thx. Bár lehet hogy ilyen ikonokkal egyszerûbb lenne.
j0nNyKa
igen, semmid az égvilágon nem veszik el szerverváltásnál

j0nNyKa
/dance, /wave, és társai
wiki - emote lista

Ilyen emotokat hogyan lehet csinálni? Tánc, integetés stb... még nem igen láttam eddig ikonokat rá,.
Valaki megtudja mondani hogy ha servert váltok (BlackGate) akkor a cuccaim is elvesznek meg a storagéba levõ cuccaim is ?
j0nNyKa
asurákból mindig röhögés van, bármit csinálnak <#idiota>

ne is mond, az asuram pont befer a szoknyaja ala ;-) na abbol volt egy kissebb rohoges TSen
DummyBoy
És bizony sokan szeretnék ha legalább akkora IQ-juk lenne mint a mûvésznõnek ...

@névcsipogás: SWTOR topikban volt ebben a témában látványos alázás 😊 Felesleges mûbalhé, ha valakinek tényleg zavaró neve van, azt egyszerûen reportolni kell és kész. Aztán majd eldöntik, tényleg olyan zavaró-e ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Running
Miss Wild egy tuti csaj, aki ért a szakmájához, ha jól emlékszem. <#hehe>

Az en nevem michelle wild hun akkor en is gyoker vagyok😊 de adom a nevem hozza! Unknow... 😊
- 'mi a gond a WR-el?' -- röviden: nincs elég ember wvw-re

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

j0nNyKa
ebben nem tudok nyilatkozni, de néztem screenshotot
seems legit.

de a vgasnak igaza van. az aion szebb és pöpecül optimalizálva van😄DD

j0nNyKa
nem is a pattogas a fura, hanem hogy ugyanazaz az egy ember kezdi el X idonkent, mintha valami vilag problema lenne
ez kb. ugyanaz mint a masik tag "a jatek nincs optimalizalva, illetve nagyon eszi a VGA-t, illetve nem hasznalja a VGA-t, illetve nagyon eszi a procit, illetve nem eszi a procit, illetve nem is szep" tipusu kirohanasai 😄

darth devil
Valamin kell, és a neveken mindig lehet. 😄

War, war never changes.

felteszem ismered is oket ... de legalabb most szereztel par baratot 😊
sosem értettem a név miatti picsogást😄

Running
nem nap, hanem nagy.. 😊)

Running
Azt lehet tudni mikor jön peccs, vagy megint lesz egy nap a 13.-i eseménnyel?

Unknow
Random comment a témából:

"- Szajhavész ~2 hete (Pikent tervezte, talán a NOM is odament), Szilva Lee-vel (Esthajnal) most pénteken mentem el Aurorára
- amíg ingyenes a költözés szívesen megyek a wvw-sek után ha tényleg kimozdulnak WR-rõl"

Az ilyen nevekrõl beszélek pl és az ilyen emberekrõl mint aki ilyen nevet ad magának.

Általánosításról meg annyit,hogy ha gyûjtõ guildbe vagy, akkor fogadd el, hogy általánosítanak.
gondolom nem csúszik a wvwvw szánkója nekik és ezért átmennek olyan szerverre, ahol helyettük megoldhák ezt a problémát😊

mea culpa, tenyleg en vagyok az okor. es meg etetem is ...
Unknow
Figyelj, aki a közösséggel akart játszani, az a WR-re ment, aki nem...az meg elkerülte. Ezzel nincs is baj. Amit nem értek az,hogy akkor most miért kell költözni? Minek mentek mások után? Mi a gond a WR-el ha ennyire nincs semmi probléma nálatok? Mert ha nincs gond, nem kéne a költözés ugye...
+1 szinten a tobbiek vagyok
Igen, mi mind különbözõek vagyunk! Én nem!
frango
Azért nem kéne általánosítani. Elég nagy a guild. Nem csoda, hogy sokféle ember van ebben a közösségben. Most azért, mert van pár olyan, aki a Te normáidnak nem felel meg, még nem gyökér az egész guild. Meg már megint a nevek...Nekem van egy Charr guardianom, ami a Húzódzkodó Macska névre hallgat. Most akkor én is egy lenézendõ player vagyok, mert mertem ilyen nevet adni a cicusnak?
És igen magamra vettem amit írtál mert:"A többiek..." vagyok.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Unknow
Az a gond,hogy a variance normális része szerintem a vezetõség... A többiek viszont nem igazán ütik meg azt az a szintet amit én elvárok a játékostársaktól. Még mindig gondolok itt a hülye nevekre, gyerekes viselkedésre és stb. Nekem ez volt a tapasztalatom velük.

A Desolation egyelõre egy nagyon jó, nyugodt, kellemes szerver. Jobb lenne ha ez így is maradna.
Running
Álcaruhában:

Running
A csini rucim, szerintem aggya! 😊 Nem vagyok commander, de sokan jönnek utánam www-n. 😊))

A csapattársaim véleménye a ruhámról:

0Fritz0
A szomorú valósághoz sajnos hozzátartozik a mostani ruhád és annak színe... 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Gondolom ez valami személyes indok, mert amúgy miért zavarna, hogy az x+n-edik magyar klán most éppen hol játszik.
A legrosszabb esetben is elhaladsz néha egy-egy klántagjuk mellett és... ennyi.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Running
A Variance-al nincs semmi gond, tiszteletre méltó, hogy próbálnak egy közösséget összetartani, tájékoztatni, stb...
A gond a magyar mentalitással van. FPS-el játszottam eddig, ott is feltûnt már, hogy a magyarok nem férnek meg egymás mellett, de mivel általában elég volt egy 10+ fõs csapat, így annyira nem jött ki a széthúzás.
Ellenben az utóbbi pár hét tapasztalata azt mutatja, hogy döbbenet mennyire képtelenek vagyunk együtt, egy közös célért dolgozni, vagy ha igen, akkor csak kisebb csoportokban.
Létrejönnek a 5-10-30 fõs kis csapatok, amelyek a végén ilyen 5 aktív emberrel próbálnak boldogulni, persze nem megy, se dungeon-ra, www-re meg nagyon kevés pár ember. Szövetségek nem mûködnek, senki nem akar közösködni, csak makacsul a saját feje után menni. Szerencsétlen Whiteside Ridge-re is fel lett terelve kb 800 ember, mûködhetett volna egy nagy szervezett mindenre jó és hatékony guild, de ez sem mûködik.
Eljutottunk oda, hogy kb a GW2 csapataink nagy része emberhiányos és vegetál, vagy rég megszûnt, az emberek pedig lassan beleunnak.
Kíváncsi leszek mikor lesz egyszer olyan, mint az oroszoknál, vagy bármelyik másik nemzetnél, hogy egy nagy guildben vannak és tarolnak minden téren...nem ölik meg egymás, nem szakadnak 100 felé, hanem együtt, egy célért dolgoznak. Szerintem sose....

Furcsa ezt kijelenteni, de szeretnék egy orosz csapathoz csatlakozni, vagy valamelyik nagyobb nemzetközi guildhez, hogy megszabaduljak végre, ettõl a nagyon szomorú magyar valóságtól.

Smithwarden
Hat tenyleg elegge annak hangzik..
De amugy nem ertem, nem fersz el a szerveren ha par magyarral tobb lesz? :p
Es a Variance-al mi a gond?
Nem hallottam igazan rosszat roluk, de lehet igazi genyok es fergek, csak biztos nagyon jol titkoljak. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Unknow
Nem akarok tuskó lenni, bár bunkónak fog hangazni... A variance kitûzte a WR-t mint szervert ahol majd összegyûlnek a magyarok. Aki velük akart játszani és azzal a közösségel, az oda ment, aki nem az meg nem. Most minek akarnak olyan helyre költözni ahova direkt azért mentek az emberek,hogy elkerüljék õket?

Tudom, mindenki ott játszik ahol akar..de én akkor sem szeretném ha pl pont arra a szerverre jönnének ahol mi is vagyunk.
JaSoN HuNTeR
Ja de csak akkor megyek hogyha jön az egész Variance. 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0