Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anomaly gyartason lehetett ugy 50 arany profitot huzni.

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

erasmus4
Misztikus vécéhez lehetett alapanyagra beváltani, de az korántsem volt olyan nagy jövedelemforrás, hogy szenvedjek vele, néha próbálgattam pár receptet de összességében ha nem 1000g k9rül öltél bele pénzt nem érte meg, szerintem.

legendary és egyéb skin craftokhoz kellett a skill pont 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Én azért elköltöttem 😄 pl Craftra

erasmus4
Kieg megjelenéséig kb.3 éven át ugyanúgy senkinek nem adott semmit a szintlépés 80 után csak skillpontot, amit megint nem tudtál mire költeni miután feloldottál minden skillt. Szóval nem értem a problémád.

Mc Wolfy
gw2 egyik legjobb játék piacon. ha tetszik, ha nem

Never underestimate the power of the dork side!

Kata
Nem, ott csak az egész játékot korlátokkal kapod ingyen, ugyebár elég terjedelmes lista van arról, hogy a signature player-ek mennyivel többet kapnak mindenből. Hogy signature player legyél, az havi 13 Euródba fáj (kb. 4000 Ft). Pay-2-win. Az is gáz, hogy valaki 2015-ben még havidíjas online játékot próbál eladni.

[/cserf][/fülünyúl]

Oké köszi az infókat, kicsit utána olvastam a külföldi fórumokon is, lehet itt hímezni hámozni, de ez egy kiterjesztet trial version ha nem veszed meg a kieget per pillanat. Level 80-tól nem lehet mastery pontod szóval lemaradsz mindenképp elite skilleket nem aktiválhatod és a többi. Amúgy a legjobb mmo- amivel valaha játszottam szó se róla ennyit bőven megért nagyon kellemes órákat töltöttem vele, az oké, hogy nem vehetsz goldért gemet, de hosszú távon aki free-ként csak az alappal tolná az felejtős...

Rálesünk a Wildstarra, ott elvileg nincs kieges különbség😊
Mephike
Lvl80-as játékos és lvl80-as játékos között óriási a különbség.
Hiába van fullos cuccod (geared, imádom ezt a szót) ha egy fractal 30-on egyfolytában lehalsz, vagy egy PvP meccsen rajtad megy el a győzelem, netán WvW-n nem mozogsz együtt a csapattal, stb, stb stb.
A jó játékos nem lvl80on születik meg.
Amúgy meg érthető, hogy a skillrendszert, a további lehetőséget ahhoz, hogy fejlődj, a fejlesztők a kieghez rendelték hozzá.

gear/skin/mati ...
XP-t innentől nem fogsz kapni ha jól emlékszem

régen kaptál és lépted a szinteket, de azt talán kivették mikor átalakították a skillpont rendszert

az értelme pedig az "acsik" és "skinek" mint kb 90%ban minden amiről a játék szól

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tehát ha jól értem akkor ha nincs kieged, akkor innentől kezdve semmi értelme csinálni a megmaradt questeket, dungeonokat, stb mert hiába nősz szintet semmi pluszot nem ad max achievmenteket?
ha megvan a kieg akkor mastery-hez tudsz xp-t szerezni

a sárga szám mutatja a masteryt, hogy mennyi pontot költött el masterykre
ahhoz hogy legyen masteryd a kieg sztorijával kell kicsit haladni

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: megléptem a level 80-at a minap és próbálnék rájönni, hogy ha ezután szintet lépnék akkor milyen pontot vagy mit kapok érte? Azt látom, hogy lenulláza az exp csíkot aztán lehet ismét 254 ezer tp-t összeszedni, de ahogy nézem hero pointot nem ad - minek is van vagy 70 és az alap játék skilljei mind maxok - de spirit shardot adna? Látom, hogy vannak játékosok akiknek ilyen sárga pecu van a fejük fölött előttük meg egy szám gondolom azok már annyival lépték túl a level 80-at de azt én magam characterén hol látom?

Remélem nem voltam teljesen zagyvalék, köszi a helpet előre is!
Én nagyon sokszor döbbenek meg azon, hogy milyen dolgokért képesek az emberek fizetni, nem kis összegeket, ecto-kat.

Azt hiszem igaz a mondás: "Ami másnak szemét, az valakinek kincs". 😊

Mephike
Ha valaki nem vette volna meg a kieget, de érdekli, elvileg az 576 KByte black friday-t tart nov 27-29-én és a kieg bent van a csökkentett áru termékek között. Részletek péntek reggeltől várhatóak.

Én is játszom néha GW1 a 2 mellett, de igazabol nincs semmi item ami hasznalhato/ertekes lehet

Mc Wolfy
warrior eléggé kicsúszott a metából, guákból viszont rendszeresen nagy a hiány

Sziasztok!

Azokhoz szólok most, akik rendelkeznek még GW1-es accounttal, de már nem használják azt/játszanak vele, esetleg fontolgatják, hogy már nem játszanak vele többet.

Én még aktív játékos vagyok ott, és minden, mások számára felesleges tárgynak, nyersanyagnak, bárminek nagyon örülnék!
Igazán hálás lennék, ha a többé már szükségtelen, eldobandó vagy inaktivitás okán nem használt bármilyen inventory-s dolgot a játékban átvehetném.

Kérem, ha van ilyen ember, jelezzen nekem itt a fórumon, privátban.

Köszönöm!

http://metabattle.com/wiki/MetaBattle_Wiki
nézegesd itt

JaSoN HuNTeR

Sziasztok. nagyon rég nem játszottam a játékkal. Tudnátok mondani ajánlani jó WvW, és PvP Buildet mondani Warriorhoz? pls
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.11.23. 19:16:08

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

igen a másik ilyen a f2p játékoknál ismerek olyat aki 15 fórumot körbe kérdez hogy a játék jó-e
miközbe annyi idő alatt letölti és megnézi

Nem azért raktam be ilyen smile-t, hogy kekeckedjek<#nevetes1> ellenkezőleg, tetszett a rövid frappáns válasz<#idiota> Én jóideje játszok már vele és én is folyton azt ajánlom, hogy próbálják ki. Főleg, hogy ingyen van. Ha nem tetszik uninstall azt jóvan<#nevetes1>

2015 van, 20000000 videó van fent twitchen/youtube-n mindenhol

itt is sokszor le lett írva hogy a játék igen csak hangulatos mókás, és casual = kezdőbarát
aminek az oka leginkább az hogy az új kontent skin/kihívás (már amennyire) nem pedig extra stat
szóval mind1 mikor kezded ha rászánod az időt akkor bárhova tudsz járni közösen mókázni

az új guild mission rendszer jó lesz, ha nem lesz tele buggal

<#taps>

igen

Sziasztok, Érdeklődnék mint leendőbeli játékos hogy érdemes elkezdeni evvel a játékkal játszani? mi a véleményetek a játékról? Válaszotokat előre is köszönöm.
Mephike
Pontosan, de van egy két pálya, ami én azt mondom, hogy lvl 60 fölött már igen csak komoly. Pl valahol lvl60 környékén a Thaumanova Reactor pályát egyszer fel isk ellett adnunk, mert pugokkal nem ment. (Később egy másik csapattal meglett a map.)

Titan
Köszönöm!

Berserker/assassin ascended ruhában kihívás megcsinálni 😄 Bármi 1 utéssel megöl..😄 És már azon a szinten 10-20 perc is lehet egy boss lenyomasa.
Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.11.20. 10:55:56

azért a 80+s fractalok haver szerint már tartalmaznak kihívást, nekem még sajna nicns meg a resistem hozzá

Ennek örülök, hogy HC playereket is le tudja majd kötni...mert ahogy rommá nerfelték az instákat az valami brutálisan f*s

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

a heroic edition a régi alapjáték a HoT pedig a most megjelent kieg
a kieg tartalmazza az alapjátékot is, én a helyedben azt venném meg ha van rá lehetőséged

a szerverváltás úgy néz ki, hogy ha nincs karakter az accounton akkor ingyenes, ha megveszed valamelyik verziót akkor a régi karijaidat nem fogod bukni
a másik lehetőség, hogy "gem"ből váltasz szervert és akkor a meglévő karaktereidet átrakod arra a szerverre

egy tanács : ha nem érdekel a csapatos wvw akkor nem éri meg gemből szervert váltani mert lényegében csak ott van szerepe a szervernek
ha érdekel de nem túl régiek a karakterek akkor szerintem jobban megéri törölni a karikat és úgy szervert váltani, de erről mást is kérdezz meg mert én így még nem csináltam

Mi is megnéztuk pár puggal a vale guardian 50% környeken mindig lebaszott minket..

Titan
Skacok!

A free játék után elhatároztam, hogy megveszem a játékot, de kéne egy kis segítség!
Mi a különbség ez Heroic Edition és ez GW2 Hearth os Thorns között?
Illetve a megvétel után át tudom pakolni a karimat egy másik szerverre vagy gyalu és újra csinálni kell a kinézett másik szerón?

Na tegnap benéztünk ebbe az új raid dungeon-be. Nagyon finom kis elfoglaltság lesz ez népek <#taps> Igaz, hogy tegnap még csak nézelődtünk fetrengtünk és próbálgattuk a szárnyainkat, de a fél HC és HC játékosokat szerintem le fogja kötni egy darabig. Külön tetszik, hogy nem lehet csak úgy beugrani mint egy sima dungeon-ba vagy fractalba. Ide tényleg fel kell készülni, felszereléssel, kajával, traitekkel, stb. <#vigyor> Jó lesz ez, csak kell neki egy kis idő<#nevetes1>

Á, olyat még nem láttam <#idiota>

Mc Wolfy
de, ha tudsz játszani 😄

ÁÁÁÁ, healből sosem elég <#idiota>

Mc Wolfy
druidával az a baj, hogy vagy fölöslegesen sok lesz a healje, vagy mással nem lehet helyettesíteni, mert a közelébe se érhetnek

Mephike
Meg is jött a friss hír, jön az első raid 17.-én.

Mephike
Elvileg hónap közepén megnyitják az első raidet. Azt gondolom tesztelik, bugmentesítik, majd utána ha már jól működik a rendszer, idővel megnyitják a következőket.

tudtommal nem, addig meg sztem felesleges agyalni rajta
mondjuk sztem kb a druid lesz a healer, mer brutál amit levág

Már mennek a raidek?

Anthrax
Ehhez mit szóltok, mennyire lesz használható majd raid környezetben ?

Mc Wolfy
revenantról kis wvws vélemény:
erősen próbálgatom még, de spec nélkül nem igazán tud buffot osztani, ellenben trükkös kis fickó. látszik, hogy a skilljeihez tényleg odaült valaki hozzáértő. önmagában olyan hatalmas sebzése sincs, ellenben úgy +50% sebzést össze lehet harácsolni traitekből, aztán meg csak nézek, hogy 3300 armor mellett hammer kettes 5-6k sebzést lerak.
legendek közül a démon jött be leginkább. nagyon jó a kondi kezelése, ha már a kaját nerfelték, és mostanában egyre kevesebb játékos szed kondit. a beugrása isteni. engage + well egyben, az elitje pedig külön öröm. minden tulajdonságod +10%? több hp, armor, sebzés, minden, közben tageled a körülötted levőket! törpi is jó lenne, ha a keringő hammerje nem lenne olyan iszonyat bugos

Running
Én játszottam mind a kettővel. Ízlés kérdése, de az tény, hogy a kevesebb idővel rendelkezőknek inkább a GW2 való, a picivel több idővel rendelkezőnek az ESO. A két játék minősége kb ugyanolyan, csak különböző dolgokban jobbak rosszabbak. Annyi még a különbség, hogy az ESO-nak jóval erősebb a supportja, most már 3 havonta érkeznek a kontentek, ami árban kb annyi, mintha 3 hónapból kettőt elő kéne fizetned. Persze nem kötelező, mert sok minden elérhető a dlc-k nélkül is, de aki folyamatosan játszik, azoknak nem árt.

R34N
Warrior buildet tudtok-e ajánlani sPvP-re? Még anno 2 éve GS/hammer kombóval nyomultam, de azóta gondolom sokat változott a meta is meg bejött ugye a berserker trait, van-e most valami abszolút winner build?
Vagy húzzam le a klotyón a warrioromat és nyergeljek át mesmerre vagy necrora mert a chronomancer meg a reaper úgyis megesznek mindenkit?

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Biztos jó az ESO is. Szerettem a Skyrim-et és csípem a világát is, de sajnos nekem kicsit "színtelen" ha értitek mire gondolok<#nyes> A GW2-re minden igaz, csak az nem, hogy nincs benne élet 😄 Sajnos néha túl sok élet is van benne és nem tudok "simán" elsétálni egyik helyről másikra úgy, hogy ne botlanék bele valamilyen eventbe 😄 Mondjuk ettől függetlenül én kipróbálnám az ESO-t is. Bár most a Blizzard meg a Bethesda egész szépen elkényeztette a játékosokat az új játékaival (SC 2 kieg, Overwatch, Fallout 4 ) <#nyes>

Tangled Dephts (a 3. pálya) a főfő boss

Dragon Standen és Auric Basinon már öltem a meta végét, de ezt még nem sikerült
a gond hogy kellene a kill, hogy meglegyen a revenant head armor 😄

Ami a varos védőas téma?
Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.11.09. 09:48:47