63345
-
YakHead #62785 Nem tudom, ne legyen igazam, de a condition sebzést szerintem módosítani vagy nerfelni fogják
Zerker warrior 8-12 K burninget pakol fel az ellenfélre pillanatok alatt :D még arra sincs idő, hogy a condi leszedő utility skill-t elnyomja az ember, már persze, ha van olyan bepakolva ugye -
Gruandag #62784 Ez igaz, de amikor egy burning földhözbasz 2 sec alatt az nem kellemes! :D Én valami toughness vitality condi cuccba maszkalok..van 24k hp meg kismilio armor/toughness, condi dmg is 2k folott van. Bár a rangerek megesznek igy is..de más nem nagyon, csak ha elbaszom vagy nem figyelek annyira.
Utoljára szerkesztette: Gruandag, 2016.02.03. 10:17:54 -
#62783 Így. Necronak neki sem állok a revenantommal sPvP-ben hacsak nem nagyon muszáj, inkább keresek magamnak jobb elfoglaltságot, még a mallyx sem elég hozzá hogy kezelje a necrot.
Olyanez mint a kő-papír-olló csak kicsit több benne az "eszköz" meg jóval bonyolultabb a folyamat, hogy "mit mutatsz"... :P
De azért a pontosság kedvéért: sPvP-ben nem sok szart ér az irdatlan sok HP, 15k körül bőven elég megállni, nem az a lényeg mennyit üthetnek rajtad hanem hogy ami van HP-d az mennyire sustainable (ergo toughness és jól használt healingek jóval többet számítanak mint a HP mennyisége). -
Gruandag #62782 Van pvere full zerker dragonhunterem 11k HPvan neki vagy 11500..a necrom 2. skillel meg vereztet 11k-t.. -
YakHead #62781 Ezzel egyet kell értsek. A dragonhunternek (ha full berserker), akkor nem sok HP-ja van. Havernak condis necrója van és a condikat szépen visszadobálja rájuk. És egyet kell értsek Gruandag-gal, nem árt érteni a karakteredhez is azért -
TomStorm #62780 Hát igen.Lehet nekem már nem megy.Nem is kellene erőltetnem.. -
Gruandag #62779 revenantot kondis nekroval szepen le lehet hasaltatni, dragonhuntert is. mindennek van ellenfele.valamint erteni kell hozza -
YakHead #62778 Hmmm, elite class ellen menj elite class-szal és nincs ilyen gond -
TomStorm #62777 Nagyon jó,hogy nem sok esély van az Elite class-ok ellen.Spvp legalább régen jó volt.. -
#62776 -
Gruandag #62775 Keresünk aktív TS-t használni akaró jómunkásembereket! Cél a raid, meg közös mókolás 50+ fraktál guild missionok hétvégén. Ha nem vagy felöltözve a nagyobb fraktálokhoz nem baj. Csak akkor jelentkezz ha TS-t hajlandó vagy használni, meg el is jössz a közös időtöltésre..az nem játszik hogy beveszlek, te nem jössz aztán sírsz, hogy nincs élet meg program..Ha érdekel privátban megbeszéljük -
#62774 nem adtam nem átverési tanácsot, csak törődő emberként felhívtam a figyelmedet rá, hogy forró a vas. ha bírod, akkor már ott vannak a linkek, még én is adtam :P -
#62773 Köszönöm, ennyit még talán meg is ér nekem ez a játék. -
ktm99 #62772 Valaki tudna ajanlani(linkelni) egy jo rev buildet wvw-re? Elore is koszonom. -
#62771 Én mindent innen veszek, ezt is itt vettem! -
#62770 Ezekkel én tisztában vagyok, nem az volt a kérdés hogy "adjatok már jó tanácsokat hogy hogyan ne verjenek át". Kösz.
+Tomstormnak köszönöm szépen.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.01.31. 12:57:47 -
#62769 az a baj az okosságokkal, hogy nehogy más okoskodjon a te károdra. mert bizony azokért anet nem vállal felelősséget, ha bukod a pénzedet, akkor bizony buktad -
TomStorm #62768 Tessék beszélj vele.8500ft!
LINK -
#62767 Szerintem 12.000ft nem ér meg ez a játék, túl sok ezért, ilyen 7.000ft szánnék max rá.
Azért kérdeztem itt mert hogy nincs-e valami okosság ahol olcsóbban hozzá lehet jutni.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.01.31. 10:06:44 -
#62766 ajánlom az árukeresőt -
#62765 Sziasztok a HoT honnan tudom legolcsóbban beszerezni? -
alyr2 #62764 Ez a remek No Man Army a Pikenen vagyunk! Van ts meg toronyóra láncal is! :D
Utoljára szerkesztette: alyr2, 2016.01.26. 10:05:38 -
YakHead #62763 Melyik guild ez alyr és melyik szerveren? Mondjuk ez utóbbi nem fontos. -
alyr2 #62762 Ha lesz 10 ember nalunk aki akar raidelni akkor raidelunk is. most ugy 5-6 van aki szeretne -
#62761 Hát igen ismerős, Mivel a volt klánom inaktív, pórbáltam keresni újat, hogy tudjak menni raidelni. Felvettek egybe, de egyszer nem sikerült lemenni, kb 3-4en voltunk akik akartak volna menni, jó nem baj keresek másik klánt, ott még közös múlt is volt, együtt wvw-ztünk párszor. De a válasz, hát így most nem aktuális, majd később stb.
Nem tudom mit kell ennyit szenvedni felveszik az embert ha hülye bunkó max kirúgják úgyis hamar kiderül.
Azóta hanyagolom is a gw 2-t. WvW-t kinyírták, HoT pve-t meguntam egy idő után, gondoltam a raid leköt, de nem tudok lejutni így felejtős. -
#62760 És melyik a "még egy"? -
TomStorm #62759 Tavaly nyáron kitárgyaltuk már itt fórumon,te is válaszoltál rá(6-7 oldal vissza):D
Azóta még egybe belefutottam-.- -
#62758 Mert hol van ilyen baromság, hogy kérdésekre kell válaszolni meg nagytanács dönt? -
TomStorm #62757 Köszi alyr!Ennyi,nem kell 10 kérdésre válaszolni meg nagytanácsnak dönteni,hogy bekerüljek:) -
dregnarr1 #62756 Engem az érdekelne, hogy hol lehet állítgatni a pvp-s championok skin-jeit. -
TomStorm #62755 Azt hittem minipet,franc.. -
dregnarr1 #62754 Ott is a válasz a linkben:) -
TomStorm #62753 Dobott Turai Ossa Pet-et de sehol nincs.Inv.-ba klikkeltem rá kiírt valamit és ennyi.Ez mi lehet?
Szerk:talán nem is pet!Ez az:link
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2016.01.22. 21:15:05 -
alyr2 #62752 irtam uzenetet -
#62751 mondol egy nevet? -
alyr2 #62750 jah nalunk van felvétel, meg rá is érünk esténként! :D -
#62749 Van most valami guild ahol vannak ráérő emberek, akik olykor tudnának segíteni party-zni? Főleg pve-zek most az új területeken. -
Lanters #62748 A Warhammer Online-t én azért kicsit megvédeném. Én az előtt, és azóta sem láttam olyan profi harcrendszert, olyan izgalmas várostromokat. A többi tény. Nem foglalkoztak a játékkal a fejlesztők, így unalmassá vált. -
#62747 Ha egyedül mész be druidával akkor igazából inkább csak szenvedés, ahhoz hogy az op legyen jó csapat és jó csapatmunka kell, anélkül kuka, a sok idióta random úgyis fejetlen csirke módjára fog rohangálni...
Inkább csapassátok a condi revenantot addig amíg 5 nap múlva le nem nerfelik... :P
Utoljára szerkesztette: R34N, 2016.01.21. 16:16:31 -
#62746 Valóban van példa amikor így működik, de az online(ra kihegyezett) játékoknál sajnos nem egyedülálló az efféle "ügyfélcentrikus" hozzáállás: a Warhammer Online: Age of Reckoning például úgy, ahogy volt, 5 évvel a megjelenése után megszűnt. Az ember fizetett egy olyan termékért, amit később már nem tudott használni.