Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Never underestimate the power of the dork side!
[/cserf][/fülünyúl]
Rálesünk a Wildstarra, ott elvileg nincs kieges különbség😊
Hiába van fullos cuccod (geared, imádom ezt a szót) ha egy fractal 30-on egyfolytában lehalsz, vagy egy PvP meccsen rajtad megy el a győzelem, netán WvW-n nem mozogsz együtt a csapattal, stb, stb stb.
A jó játékos nem lvl80on születik meg.
Amúgy meg érthető, hogy a skillrendszert, a további lehetőséget ahhoz, hogy fejlődj, a fejlesztők a kieghez rendelték hozzá.
XP-t innentől nem fogsz kapni ha jól emlékszem
régen kaptál és lépted a szinteket, de azt talán kivették mikor átalakították a skillpont rendszert
az értelme pedig az "acsik" és "skinek" mint kb 90%ban minden amiről a játék szól
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
a sárga szám mutatja a masteryt, hogy mennyi pontot költött el masterykre
ahhoz hogy legyen masteryd a kieg sztorijával kell kicsit haladni
Lenne egy kérdésem: megléptem a level 80-at a minap és próbálnék rájönni, hogy ha ezután szintet lépnék akkor milyen pontot vagy mit kapok érte? Azt látom, hogy lenulláza az exp csíkot aztán lehet ismét 254 ezer tp-t összeszedni, de ahogy nézem hero pointot nem ad - minek is van vagy 70 és az alap játék skilljei mind maxok - de spirit shardot adna? Látom, hogy vannak játékosok akiknek ilyen sárga pecu van a fejük fölött előttük meg egy szám gondolom azok már annyival lépték túl a level 80-at de azt én magam characterén hol látom?
Remélem nem voltam teljesen zagyvalék, köszi a helpet előre is!
Azt hiszem igaz a mondás: "Ami másnak szemét, az valakinek kincs". 😊
Azokhoz szólok most, akik rendelkeznek még GW1-es accounttal, de már nem használják azt/játszanak vele, esetleg fontolgatják, hogy már nem játszanak vele többet.
Én még aktív játékos vagyok ott, és minden, mások számára felesleges tárgynak, nyersanyagnak, bárminek nagyon örülnék!
Igazán hálás lennék, ha a többé már szükségtelen, eldobandó vagy inaktivitás okán nem használt bármilyen inventory-s dolgot a játékban átvehetném.
Kérem, ha van ilyen ember, jelezzen nekem itt a fórumon, privátban.
Köszönöm!
nézegesd itt
Sziasztok. nagyon rég nem játszottam a játékkal. Tudnátok mondani ajánlani jó WvW, és PvP Buildet mondani Warriorhoz? pls
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.11.23. 19:16:08
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
miközbe annyi idő alatt letölti és megnézi
itt is sokszor le lett írva hogy a játék igen csak hangulatos mókás, és casual = kezdőbarát
aminek az oka leginkább az hogy az új kontent skin/kihívás (már amennyire) nem pedig extra stat
szóval mind1 mikor kezded ha rászánod az időt akkor bárhova tudsz járni közösen mókázni
az új guild mission rendszer jó lesz, ha nem lesz tele buggal
jó
Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.11.20. 10:55:56
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
a kieg tartalmazza az alapjátékot is, én a helyedben azt venném meg ha van rá lehetőséged
a szerverváltás úgy néz ki, hogy ha nincs karakter az accounton akkor ingyenes, ha megveszed valamelyik verziót akkor a régi karijaidat nem fogod bukni
a másik lehetőség, hogy "gem"ből váltasz szervert és akkor a meglévő karaktereidet átrakod arra a szerverre
egy tanács : ha nem érdekel a csapatos wvw akkor nem éri meg gemből szervert váltani mert lényegében csak ott van szerepe a szervernek
ha érdekel de nem túl régiek a karakterek akkor szerintem jobban megéri törölni a karikat és úgy szervert váltani, de erről mást is kérdezz meg mert én így még nem csináltam
A free játék után elhatároztam, hogy megveszem a játékot, de kéne egy kis segítség!
Mi a különbség ez Heroic Edition és ez GW2 Hearth os Thorns között?
Illetve a megvétel után át tudom pakolni a karimat egy másik szerverre vagy gyalu és újra csinálni kell a kinézett másik szerón?
mondjuk sztem kb a druid lesz a healer, mer brutál amit levág
erősen próbálgatom még, de spec nélkül nem igazán tud buffot osztani, ellenben trükkös kis fickó. látszik, hogy a skilljeihez tényleg odaült valaki hozzáértő. önmagában olyan hatalmas sebzése sincs, ellenben úgy +50% sebzést össze lehet harácsolni traitekből, aztán meg csak nézek, hogy 3300 armor mellett hammer kettes 5-6k sebzést lerak.
legendek közül a démon jött be leginkább. nagyon jó a kondi kezelése, ha már a kaját nerfelték, és mostanában egyre kevesebb játékos szed kondit. a beugrása isteni. engage + well egyben, az elitje pedig külön öröm. minden tulajdonságod +10%? több hp, armor, sebzés, minden, közben tageled a körülötted levőket! törpi is jó lenne, ha a keringő hammerje nem lenne olyan iszonyat bugos
Vagy húzzam le a klotyón a warrioromat és nyergeljek át mesmerre vagy necrora mert a chronomancer meg a reaper úgyis megesznek mindenkit?
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Dragon Standen és Auric Basinon már öltem a meta végét, de ezt még nem sikerült
a gond hogy kellene a kill, hogy meglegyen a revenant head armor 😄
Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.11.09. 09:48:47