Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahet
New Culling Trial

"For the matchup starting on December 7th we’ll be testing out a new culling methodology..."

The gods have disconnected you ...

gw2lfg.com

spectRa xTra

Bocs a tripla posztért 😊 Az elõzõ hsz tárgytalan.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Most annyi kérdésem lenne hogy van ez a build:

http://www.gw2builds.org/view/948020/wvw_stealth_support

Ha lecserélem a sword + pistol combot screpter + torch combora az mennyire mûködne ezzel a build-del?

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Ez tökéletes, köszönöm.

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem és ha kérhetem konkrét válaszokat kérek! Tudom hogy számos oldal foglalkozik az efféle IG dolgokkal. De én tõletek kérek segítséget! 😊 Nos a helyzet a következõ:

Elhatároztam hogy kezdek egy Mesmert. Ez eddig oké, elkészítettem, megcsináltam a kezdõ instancet majd kezdetét vette a "nagy" kalandozás. Leginkább WvW érdekelne ezzel a karakterrel. De nem akarok elzárkózni a PVE világától sem. Szeretnék ugyanúgy szívességeket teljesíteni, PVE eventeken részt venni és egyebek. De ugyanakkor szeretnék WvW-n is jól teljesíteni... már amennyire lehet teljesíteni kis szinten. Szükségem lenne egy olyan buildre amely eme két lehetõségre adna nekem esélyt.

Hát ez vicc, vissza inveltettem magam mert kiderült hogy bug, minden ok volt, erre most belogolok és You are not in a guild <#falbav>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ahet
A GW2 keretein belül nem tudod megszerezni, ellenben annak a párját igen. -> IIcy Dragon Sword

a norn warriorom azzal nyomja 😊 Logan nézett is rám csúnyán miközben zhaitant öltük

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Running
Az nagyon jól néz ki!

Zomil
Aki GW1-ben megcsinált bizonyos számu achievement-et, azok kapnak egy ilyen skin-t 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Guren
greenmangaming

Tatyla
Mi az a GMG?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Rytlock Brimstonenak ugye van az a lángoló kardja... azt meglehet szerezni valahonnan ? ha igen, akkor honnan ? 😊 Nagyon megtetszett 😛

penge25
Most én is pihentettem a játékot, addig nem játszok amíg nem kerül bele valami group finding rendszer, fractal 18-nál járok, de mennék bármilyen instába, de már deson is 30 percet kell lionba worldchatalni, hogy bárhova menjen az ember. Mondjuk én elég rossz idõben tolom, este 10 és éjfél között.

penge25
De lehet valaki lusta felhúzni egy karit maxra, és kifarmolni hozzá az mf cuccot, bár mindkettõ vicc idõ MMo szempontjából!

Zomil
Nem akarok beleszolni, de ujonnan 9500körül van a GMG-n...nem hiszem, h bárki 9k-ért megvenné.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sziasztok !

Eladó dobozos (576-ba vásárolt) szóval nem kétes kilétû digitális verzió !

80lvl warrior van rajta exotic magic find felszerelésbe ( ettöl jóban esnek a rare tárgyak) és 4 arany van még rajta.

Budapest személyes átvétel Örs vezér térnél lehetséges 9.000 ft az ára.

Üdv:Sepi
penge25
bug, inveltesd magad vissza, nekem is volt már ilyen többször, bár én láttam továbbra is a guildtagokat, de nem tudtam semmi guildfunkciót használni chat stb, mindig azt írta ki nem vagyok egy guild tagja se!

Ööööü az mi hogy az összes guildem eltûnt a listából? Mind a kettõbõl kirugtak egyszerre a semmiért? Két egymástól független guild volt. Remélem csak valami bug. <#fejvakaras>

Két hét múlva itt a világ vége...
Használjátok ki ezt az idõt a tõletek telhetõ (van ilyen szó?) legjobb módon, tehát menjetek el olyan helyekre ahol még sosem voltatok (dungeonok exp módjai, visták, PoI stb.). Mondjátok el karaktereiteknek, milyen fontosak nektek, milyen jó volt az együtt eltöltött idõ. Vegyétek meg azokat a dolgokat amikre vágytatok, de spórolás miatt nem vettetek meg. Tehát nézzétek át a TP-t, és ne fukarkodjatok magatokkal. Ha WvW-n kevés az FPS, akkor is tekerjétek fel a grafikát max-ra, hogy lássátok, milyen szép világot vagytok kénytelenek magatok mögött hagyni.

Happy Doomsday!

penge25
Valaki tudja ez mi?Tp-n 700+ gold az ára

Lupicus Melee Solo Ez így durva.. 😄

Sárkány Lovagrend

Órát nem tudok, de kb 2 hónap. Mondjuk én elõbb felhúztam pvp-be 20-ra magam és inkább aztán álltam neki szintezni, meg altoztam is.

Ahet
A Lost Shore event során, a játékból kiesett játékosoknak elkezdték kiküldeni az Ancient Karka Chesteket. Ezt kaptuk az event végén. (20-as táska, ring, stb. )

49 óra 45 perc alatt 35. Mit mondjak? Minden játéknál ez van 😄 Nagyon lassan és ráérõsen játszok. Szeretem minden percét kiélvezni azoknak a játékoknak, amik tetszenek. Néha elbeszélgetek nem quest adó npc karakterekkel is, könyveket olvasok, tájban gyönyörködök, stb. 😊
JaSoN HuNTeR
Nekte hány óra volt a 80as szint? nekem most van 93nál és 77!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Running
Igen, elég körülményes a költözés, de a héten remélem a maradék tagunknak is sikerül átjutni. Kifejezettem jó, hogy a borderlands-eken nem 5vs200 van, mint FS-en. Mondjuk a jelenlegi ellenfeleink elég kemények, de igyekszünk odatenni magunkat, amennyire csak lehet.

Unknow
Hát akkor sok sikert itt 😊 A Deso elég jó ha WvW-rõl van szó. Az egyetlen probléma,hogy általában mindig fullon van a cucc 😛 Anyway, az bitzos ,hogy itt könnyû a 100% map cleart megcsinálni a battlegroundokon.
Running
Far Shiverpeaks szerver szép csendben pve szerverré változott, így költöztünk, a guild fejlesztéseket természetesen frissen ropogósan nulláról kellett kezdenünk.

DummyBoy
Hmmm ... kicsit félrekattintotam, és a Chrome felvidított: <#idiota>

"GW2 Endgame hajtómû útikönyv
végjáték , GW2 által dulfy
Szóval végül tette, hogy szinten 80! Magas öt! Most a móka része kezdõdik. Attól függõen, hogy milyen jól gondját a karakter, õ / õ lehetne L50 blues és menj le minden húzás. Szerencsére, az útmutató segít Önnek a helyes irányt!"

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Unknow
Na, hogy-hogy Deso? 😊 Nem Far Shiveren voltatok? Egyébként guildetek megtartotta a perkeket és egyebeket, vagy leresetelte?
DummyBoy
EL SEM HISZEM!!!

Kiváncsi vagyok hogyan fognak mégis kitolni velünk ...

Norn harcossal milyen traitre rakjak?
Eddig természetesen a Strenghet és a Vitality.t részesítettem elõnyben. 14-es vagyok.
Tatyla
Hamarosan jövök csak elõbb vegyem meg és huzzam fel a megkezdett guardianomat 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Running
A The Expendable Horde 30+ fõs baráti társaság aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát bõvíteni szeretnénk, mivel sokan inaktívabbak, mint amire számítottunk. Jelenleg két másik Desolation-ös guild-el is szövetségben vagyunk, közös TS, közös akciók.
Esténként közös programok igény szerint, www, dungeon, farm, world event, spvp...stb, jelenleg a DESOLATION szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra (reg után admin jóváhagyására kell várni): ToborZoo

Elvárások:
- 18+
- csapatmunka, ts, kommunikáció, együttmûködés

Tafaya
kritizálhatnám a wvw-t WR-en, de halottakról jót vagy semmit, inkább én is átköltöztem Deso-ra

JaSoN HuNTeR
Új karaktert indíts. 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Wariance guild már átment Aurora Glade.

Variance guild pedig szavazás útján dönti el.

Kiváncsi vagyok mi lesznek a nagy változtatások, én kicsit már kezdem unni az spvp-t, nincs ami motiváljon. A ruhák amiket kinéztem magamnak már megvannak, más meg nem nagyon van amiért lehet játszani a játékon kívül.

j0nNyKa
itt van a teljes interjú, bár sokkal több nem derül ki belõle - ennél többet nem tudok (szerintem más se)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

csuszi
ty 😊

MJ rulz Pink Team The Only One

JaSoN HuNTeR
Helyesbítek, számítani.!?

j0nNyKa
bármire tippelhetsz, megengedem <#idiota>

JaSoN HuNTeR
Mikre lehet tippelni mik lesznek azok a hatalmas változások?

j0nNyKa
infóbörze:

- fractals fix soon (hamarosan vissza lehet menni fractalsba dc után)

- Big Content Update for GW2 coming early 2013 (egészen pontosan januárra és februárra ígérnek "hatalmas" változtatásokat, újításokat)

- aki még nem látott ilyet: Makeover kitek mûködése (a gemért vehetõ karkater kinézet vakeráló cucc)

Running
Nem gáz. 😊

csuszi
sziasztok eladó acc 8 ropi, részleteket privátban.
ha gáz a hsz running delete és sry.

MJ rulz Pink Team The Only One

DummyBoy
Valami olyasmi ... Régen 1 srác csinálta, hogy aztán mi lett, nem tudom, azért írtam hogy cég, mert az a tuti xD