63345
-
#57039 PvE-ben szerintem a maci kötelező. Tény, hogy nincs sebzése, de tökéletes arra, hogy tankoljon, akár 2 részletben is (visszahívod, amikor már csökken a HP-je, majd ha regenerálódott visszaküldöd). Azt ne várd el a játéktól, hogy egy pet tankoljon és DPS-t osszon, Te meg a háttérből ásítások közepette lövöldözz.
Svanir és a többi eliteboss pedig természetesen egy szempillantással ölni fogja a peted, ami szintén reális. Gondolj bele, ha pl 30 secig bírná a sebzést bármi is ellene, akkor milyen marha unalmas lenne Svanirt ölni, hiszen váltogatnád a két peted, és Svanir meg se tudna sem téged, sem a többi játékost karcolni. Max minimális pet hp növelést tudnék elképzelni, de szerintem ez jól működik a játékban. -
HyperMonkey #57038 Mert egy medve 200-300-akat üt, egy lynx meg 1500-at. Hiába bírja a maci 10 seccel tovább, semmit nem ér ha épp csak karcolgatja a boss-t. tegnap mistben kipróbáltam svanir-nál a beast master talentet, azzal sem bírja sokkal tovább. Sokkal több HP és védelem talent kellene petre ha már beast mastery ág. -
ktm99 #57037 No offense, de mi a gond azzal, ha valaki nem dps pettel megy(csak mert ez ugy irod, mintha alapveto lenne, hogy dps pettel lehet csak menni)? Ha a dps peted 10-15-secig birja, akkor egy tankosabb birhatja 20-ig, akkor swappelsz es ennyi. Megfelelo team setup mellett jobb lehet a dps pet, de, hogy egy tankosabb pettel kenyelmesebb a harc az biztos, nem kell allandoan az allat hp-jat nezni. Egy boss specko skillje pedig nem csak a peteket oneshotolja. -
HyperMonkey #57036 Hát engem a PvP nem igazán érdekel, max sPvP de az is csak ritkán. Inkább exp instákra kellene, de én is gy látom hogy ott se egy DPS bajnok. A warrior is tetszik, de én noob vagyok a melee-hez, a legtöbb insta nem melee barát, engem valószínűleg összecsuknának már sec alatt. -
#57035 Ja pve-re király kaszt... -
#57034 http://www.youtube.com/watch?v=D6OeKsIh2Gw
-
#57033 Nem várj tőle sokat ilyen téren, a nekro nem egy dps bajnok, inkább támogató kaszt, úgy viszont állat. Rambózni nekroval nem lehet, mert ugyan lehet vele szépen pvp-zni (1v1), szépen óvatosan ki lehet véreztetni az ellenfelet, de a mobilitása nagyon rossz, elmenekülni nekroval csak lámák ellen lehet. -
HyperMonkey #57032 Előre is elnézést a necromancer tudatlanságomért, de vannak érthetetlen dolgok számomra. Néztem elég sok fórumot, a noxxic oldalon is és gw2guru-n is és sehol nincs egyezés hogy mi a leghatékonyabb necro build. A noxxic-on staff / scepter-dagger fegyvereket írnak, condi damage-re gyúrva. Azt írják, nagyon komoly DPS-t lehet kitolni vele. Megcsináltam ezt a buildet (lvl43 vagyok), és bementem mist-be tesztelni dummy-n. Hát elég lehangoló volt az eredmény, nagyon lassan ment le a dummy. Egy elem, ranger vagy warrior feleannyi idő alatt leviszi a dummy-t, pedig necroval eltoltam a legnagyobb CD-s spelleket. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy nem értek a necróhoz annyira mint kéne, de a DPS-e nekem nagyon harmatosnak tűnik. A minion-ra épülő buildeket nem szeretem, még elit skillnek sem. Azt láttam, hogy 2-3 max 4 condi megy fel egyidőben és azok is nagyon hamar lejárnak. És olyan 150-250-eket tickelnek. Mit csinálok rosszul? Vagy most ennyire gyenge a necro? Igazából csak alt, de nagyon tetszik a stílusa, ez a zöld-fekete romlás nagyon hangulatos. Kíváncsi lennék egy „endgame” necro véleményére hogy mennyire hasznos explorable instákban. Iszonyat HP-s bossok vannak ott, egyszerűen nem tudom elképzelni hogy lehet necrovan életképes és jó DPS-t tolni ezekkel a sebzésekkel. Előre is köszönöm, jól jönne egy viszonylag hosszabb, nem 1-2 szavas tanács-leírás hogy mi gond. -
#57031 Sziasztok. Az utóbbi pár napban minden este játszhatatlanul laggolok. Nálam keressem a hibát vagy szerver gondok(underworld-ön játszok)? És este folyamatos nálam a client error hiba. -
#57030 WwW-n a lenti konfigon még egy 6870OC-vel adott szituációkban elég szépen be tud darabosodni. Szóval WwW-n csodára nem kell számítani. :] -
#57029 Az sem mind1, hogy milyen 4 magos. AMD vagy Intel. Melyik generacio, stb.
Amugy tenyleg gyengecske a VGA is, de minek is jatszol very high-ban, ha 10 fpses diavetites az egesz? :D -
#57028 4 magos. -
#57027 4 3ghz magos procim van. 4850 kártya kevés neki. De Very Highba akad WvWn -
Kryon #57026 Inkább CPU-t fejlessz, ahogy előttem írták. Egy i5-ös megoldja a gondot, sima is. Ha hozzászoktál a 10 fps-hez, akkor azzal már észre se veszed ha picit akad (így vagyok vele én is), tökéletes tuningossal se lesz tömegben, csak már nem feltűnő. Még akár i3 is elég lehet, az olcsóbban is kijön. -
#57025 Csak szolok, hogy valoszinu nem lesz jobb fps-ed RAMtol es VGAtol WvWn. :p
Ott szinte csak a CPU szamit sajnos, abbol viszont minel brutalisabb/huzott ha lehet, szinte csak az emeli az fpst.
VGA-t nem igazan hasznalja ki ez a szuperul megirt jatek WvW-n. :p -
HyperMonkey #57024 Instában nem medvével megy az ember hanem dps pettel. A heal-t meg nem akkor nyomod el ha a pet haldoklik hanem ha te, csapattárs vagy condi-t kell leszedni. Ez az 5 sec költői túlzás volt, de 10-15 sec alatt fekszik. Ha a boss tol egy aoe-t vagy valami speciálisabb skillt akkor 1 shot a peted. -
Robe77 #57023 Fura, egy pontot nem raktam a Beastmastery-re, és mégsem halnak 5 sec alatt. De ha Te mondod, akkor biztos úgy van.
Tény, hogy nem bírják percekig, de bosstól függően 10-20 secig simán, néha még tovább is. Tegnap is a medvém CoF p1 bossnál simán bírta, csak healelni kell néha és ennyi. -
#57022 hát nagyon sajnállak haver. :S Én semmi pénzért nem válok meg ettől a gametól... Nekem WvWn van very highba [10fps]diavatités amikor több százan ütik egymást, de én veszek ramot+vga-t remélem megjavul ez a problémám. -
Eftörsokk #57021 nem, nem most derült ki, pve nagyrészt játszható low-on, és annyira élveztem, hogy elviseltem hogy 20-25 fps-el ment a játék alapból, dungeonokban már lejjebb esett, a pvp-ről meg ne is beszéljünk :)
és igen, jó lenne majd, de sajnos a pénz most jobban kell, így gépfejlesztés se lesz valószínűleg belátható időn belül. -
#57020 Ott van pl a vindictus, az eger jobb bla klikkjevel castolsz. Igen, egy igy nagyon hurrá, csakhogy a karakternek állnia kell közben, az pedig semmilyen csatában nem nyerő, hogy a karival csak úgy ácsorogsz.
GW2ben kifejezett pozitívum, hogy mozgás közben is castolhatsz. És akkor itt visszautalnek az egeres otletre, gyurus vagy mutatoujjal taperolom a q vagy e-t eger jobbgombbal es csuklomozduatokkal fordulok az elenfele fele, maradek ujjaimmal kalapalok 1-5-6, neha odabaszok ö(elite)-8-7re.. hat en mar tobbfele nem igazan tudnek koncentralni. -
HyperMonkey #57019 akarod=akarok -
HyperMonkey #57018 Eskü hogy nem kötözködni akarod, de van egy fullos karaktered és pár közepes. Ennyi idő után derült ki hogy nem bírja a géped?
Egyébként ha majd tervezel vas fejlesztést esetleg, jól fog jönni az accountod. Szerintem (!!!) jól gondold meg hogy eladod-e.
-
Eftörsokk #57017 Nem szeretném ha spam-nak vélnétek, de szerintem tegnap nem túl jó időben hirdettem és sok lett a hozzászólás, remélem most többen látjátok majd, talán érdeklődő-re is találok :)
Szóval, eladnám a Guild Wars-met!
Digitális verzió, külön gmail email címmel, minden hozzá járó adattal (cd kulcs, order id).
Az accountról : Desolation szerveren , +2 karakter hely unlockolva van. A karakterek : 80-as human guardian 40% map explore, full exo szett, 65-ös norn ranger, 32-es sylvari thief, 26-os norn elementalista, valamint egy 17-es, 14-es és egy 2-es szintű kis kari.
Az accounton levő gold mennyiség 10-20 között van most, de van még néhány ritkább nyersanyag, és egy fel nem használt abysal dye is. Bővebb infót, képeket szívesen küldök. Az eladás oka, leginkább az, hogy nem elég jó a gépem a játékhoz, solo-ban még játszható, de sajnos dungeonokban és pvp-n nem igazán.
Ár megegyezés szerint! Érdeklődni itt privátban, a [email protected] mailen, vagy skype-on (defendertomz).
Köszi a figyelmet.
-
HyperMonkey #57016 Köszi a linket. -
#57015 Nézz szét itt. -
HyperMonkey #57014 Egy necromancer elmondhatná nekem hogy létezik-e a játékban olyan scepter ami illik egy full fekete-zöld gearhez. Elég bután mutat egy ilyen karakteren a világosbarna vagy bármilyen világos színű scepter. Staffot találtam ami valamennyire sötét necrós, de sceptert nem láttam. Eddig csak TP-ben néztem, de ott megnéztem mindet. -
#57013 Ezek guild küldik, meg a szükséges fejlesztések igen jó ötletnek tűnnek, remélem a gyakorlatban is működnek. Adnak egy kis lökést a csapatnak, rég nem láttam olyan izgalmat ts-en, mint tegnap. 22:30-kor mindenki remegve várta a peccset, és egymást cinkeltük, kinek jön le előbb, kinek szakadt... -
HyperMonkey #57012 Hát egy ilyennél valószínűleg a billentyűzetem bánná a dolgot, biztos felforrna az agyam. Mi is kénytelenek voltunk 4-en letolni a végét, de path 2 endboss szerencsére nem olyan nehéz. -
#57011 A legjobb amikor pubbal 2 pubbal mentünk le cof-ba, jól ment, majd a főbossnál, kb fél centire a halálától a party leader dc-zett, minket meg kidobott az instából, a parti rögtön feloszlott. :)) -
HyperMonkey #57010 Igen valami ilyesmi. De örömteli hogy lesz benne. Sokan nem szeretnék ha lenne, de nem lesz kötelező használni. A legtöbben úgyis csak token szerzésre járnak instákba. Tegnap AC exp-ben az egyik tag DC-zett sokat, ezért a másik kilépett és nem is találtunk embert „bentről”.
A petes dologban Robe77-nek annyiból valami igaza van, hogyha a traiteket BM-re teszem akkor kevésbé gyorsan halnak. Viszont akkor a sebzés csökken nem kicsit. Szóval egy pet avoidance és örömködés lesz (plusz pet név kikapcsolási opció hehe).
-
#57009 Ez kellett már mint egy falat kenyér:
Item preview is now available on the Trading Post. Simply right-click the item you want to preview and then select Preview. The preview panel will open, showing your character with the item equipped.
When previewing weapons, you may now choose to show the weapon stowed, wielded, or by itself. Use the check boxes at the bottom left of the preview panel to change the view. -
#57008 Pár hete fórumon kérdezték, ha jól emlékszem az volt a válasz, hogy haladnak vele, de még nincs kész, remélhetőleg nyárig elkészülnek vele. -
HyperMonkey #57007 Valamikor régen írták hogy dolgoznak a dolgon. ennyi, azóta semmi hír, pont ez a bajom. Pedig nagyon-nagyon kéne. Már minden MMO-ban alap, nem tudom itt miért nem csinálják meg.
Robe77: Dehogynem. Még a ranged pet is képes a boss pofájába állni. Arról nem is beszélve hogy nem követ csak megáll és lő. Ha te kimozogsz az aoe-ből, a peted szépen ott marad és belehal ha nem hívod el onnan azonnal. A melee petek pedig kb használhatatlanok instában. nem megy a boss mögé ahogy kéne, és amúgy sincs semmi védelme, mint a wowban is megoldották, itt is meg kéne. -
#57006 Kérlek mutasd meg azt a linket, amiben mostanra ígérték az LFG rendszer bevezetését. Csak mert már hetekkel előtte meg szokták írni, hogy mi várható. Csak biztos én voltam olyan tompa és sötét, hogy elkerülte a figyelmemet, hogy jönni fog az LFG rendszer...
-
#57005 LFG rendszer nagyon kellene. -
Robe77 #57004 A petek nem halnak az első 5 másodpercben... -
HyperMonkey #57003 És még mindig semmi megoldás hogy a petek ne haljanak instában az első 5 másodpercben, valamint semmi hír az ingame LFG rendszerről. Hiba... -
Curtis #57002 -
#57001 Bankkartya ON. Gem hegyek. Hehe. -
Curtis #57000 "Increased the loot rewards on many world boss chests, including the chests in Orr temples and the dragon chests." <-- na erre befizetek :D