Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs LFG system? Dehogynincs ... Guildeknek hívják, guildchatnek meg TS-nek ... Meg a guildfórumok is jók az ilyenekre ...
SWTOR-ban a különbözõ klasszok sztorijai voltak amik folyamatosan a gép elé ültettek, volt több 50-es karim, ellenben egyik sem volt "fullos" egyszerûen a geargrind nem érdekelt, inkább a sztori, és a játék.
GW2-ben a sztori kevésbé mozgat, viszont itt is van már 2 80-as karakterem, meg 2 20 körüli.
Itt a WvW érdekel leginkább, az mindig "újat" hoz, mindig változatos. Most húzok épp egy 3-ik és egy 4-ik karaktert, hogy lehessen változatosan haladni WvW-n, persze instázgatok is, fractalozgatok is, PVE-zek is és nagy néha egy kis sPVP is befigyel.
Én a WvW miatt vettem meg ezt a játékot, és ugyanaz történt mint SWTOR esetén. Megfelelõ elvárásaim voltak, és azt (Sõt, még talán kicsit többet is) beváltotta a játék.
Nem azt mondom, bug bug hátám, néha-néha azért ez én számon is kiszalad pár családon belüli internerszonális kontaktus létesítésére felszólító mondat, de mindezektõl függetlenül ha hazamegyek, 5 perc agyalás elindul, hogy melyik karakerrel loggoljak be, mit is csináljak az este ...
Emellé van jó társaság, jól szórakozom, nekem csak ennyi kell.
Nincs 100%-os mapom, egyik karakterem sincs full exoticban (Sajnálom azt a rengeteg lóvét az ékszerekre ...) de nem is mozgat annyira ... Szépen elbohóckodom, jól szórakozom, és a napi 1-2 óra szabadidõmet kellemesen eltöltöm. Erre tökéletes.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A post-om szigorúan magánvélemény, totálisan szubjektív. Pont ezért az a kérésem, hogy Running és Jonnyka ha el is olvassa, ne reagáljon rá sehogyan sem. Ez csak egy kérés, tudom hogyan reagálnak olyan postokra amikkel nem értenek egyet, így azt kérem, skippeljék a hozzászólásomat.
Elõrendelõi headstartkor kezdtem, tehát tényleg annyira az elején amennyire csak lehet. Egy béta hétvégén vettem részt, de ez most nem számít ugye. Szóval õszintén megmondom, hogy én nem vártam messiásként a játékot. Egyrészt mert sci-fi rajongó vagyok, és már a tök tele van az x-edik fantasy MMO-val, másrészt az NCsoft. Amihez nekik közük van, attól fogadalmam szerint elzárkóztam. Aztán jó pár cimbora (akik bétáztak), csak rágták a fülem, hogy ugyan nézzem már meg ezt a GW2-t, mert ismernek, tutira tetszeni fog. Ekkor volt az utolsó béta hétvége, hát belevágtam. Hát igazuk lett, teljesen lenyûgözött a dinamikus világ, illetve az illúzió, ami miatt dinamikusnak érzem, a küldetés rendszer, teljesen bejött hogy a fegyverekhez külön skillek tartoznak, stb. Amikor megtudtam hogy nincs az a klasszikus tank, healer, dps felállás, még jobban vártam a megjelenést, hiszen az elv szerint egy instát bármilyen 5 kaszt végigverheti, nincseken megkötések. Az elsõ hónapban teljesen a game rabja lettem, azt mondtam, ez az. Ez az a várt forradalom, ami letaszítja a wowot a trónjáról. Akárki akármit mond, mind fejlesztõi, mind közösségi oldalról az a cél, hogy végre valaki csináljon egy wow verõ MMO-t. A wow a mérce, ez az évek alatt kialakult, és egyszerûen nem lehet elvonatkoztatni. Szóval az elsõ hónapban olyan szinten kockultam rá a GW2-re, hogy még melóban is egyfolytában ezen jár az eszem. A wow BC óta nem volt ilyen, meg is lepõdtem. Szinte biztos voltam benne, hogy igen, megszületett a wow verõ játék. Aztán egy karakterem 80-as lett, meglett minden cucca, meglett a 100% map complete, aztán hirtelen azon kaptam magam, hogy oké, és most mi van? A tank, healer, dps felállás hiánya inkább kezdett a game hátrányára válni, Lions Arch-ban kiabálnak az emberek instáért az LFG rendszer hiánya miatt (sajnos még worldwide LFG channel sincs). A legtöbb insta exp módjában már többször is jártam, és azt kell mondjam, jobb lett volna ha benne marad a tank, healer, dps kombó. Ugyanis ha van egy „tank” guardian mellé esetleg egy „healer” elementalist, akkor sokkal hatékonyabb a csapat. Mivel lehet traitelni ezekre a szerepkörökre, így mégis megvan ez a szentháromság, csak nem mûködik úgy ahogy kéne (nincs agro pl). A játékosok törekednek a tank, healer, dps szerepekre, mert 1-1 exp módban nagyon kell. Az elképzelés akár jó is lehetett volna hogy nincsenek dedikált szerepkörök, de mégis törekednek a playerek hogy legyenek ilyenek. Na mindegy is, ez ilyen, így kell elfogadni. Szóval egy karakterem 80-as lett, gyorsan meglett neki minden cucca, és akkor megálltam, hogy hogyan tovább? Az spvp jó, de megunható, a wvw egyáltalán nem érdekel. Akkor most? Igen, az Anet szólt, hogy nincs endgame. Óriási hiba volt továbbá, hogy a 100% maphoz kell a wvw terület. A következõ nagy hiba, hogy raid bizony kellett volna. Ahogy LFG tool is. Lényeg a lényeg, a játék remek, a wow óta nem volt MMO ami ennyire megfogott volna, és ezzel nem vagyok egyedül. De számomra lecsengett, végigjátszottam. Az elsõ hónapban nem hittem volna hogy két hónap múlva unalmassá válik. Akkora hibái nincsenek mint pl az Aion-nak, a játék nagyon jó, de csak egy darabig. Az összes IRL GW2-vel játszó ismerõsöm visszament a pandába. Nagyon jó volt az Anet próbálkozása, és sokáig menni fog még, fõleg az ingyenes mivolta miatt. Ha fizetõs lenne, szerintem már fele ennyi ember se tolná. Egyetértek, a GW2 sem különbözik így 2-3 hónap után a többi MMO-tól, amikor az újdonság varázsa elmúlik, ugyanolyan unalmassá válhat mint bármi más. Szóval a wow-nak továbbra is biztos a helye a trónon, és ha ez a játék nem tudta letaszítani, akkor semmi ne fogja tudni.
War, war never changes.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"vessetek a mókusok közé" :)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
- pvp-n mi értelme ALT F4-el kilépni? wvw-n még 'megértem', hogy ne kelljen javításért fizetnie ... de pvp-n nincs javítási költség (itt jegyzem meg halkan, nekem wvw-n se hiányozna ha nem kellene javításért fizetni)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
The gods have disconnected you ...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
használt gw2 acc-ot vennék, minden ajánlat érdekel, jöhetnek a privik 😊
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak a skinnek térnek el.
Furcsa így elsõre ez a megoldás szerintem.
De a pve belli különbségek eltörpülnek ahhoz képest ami a WvW-ben tapasztalható. Aki eddig a WvW-rõl úgy mondott véleményt, hogy azt a WR-en vagy a másik alatta/körötte levõ szervereken tapasztalta meg az nem tudja mi is a WvW.
Itt van kommunikáció, van létszám, van terv nem csak egy csorda ként robog a tömeg. Ráadásul ha az ember felfedez egy készülõ támadást, és az jelzi is map chat-en akkor érkezik erõsítés. Van értelme felvenni a harcot, mert tudod, hogy lesz aki segíteni fog. Na WR-en ordibálhattál ha nagyon nagy szerencséd volt jött valamennyi ember (érsd 1-2 vagy 3), de inkább nem. Ha leraksz egy catapultott vagy bármilyen blueprintett, segítenek felépíteni amennyiben nem valami elképesztõ barom helyre rakod le. Az emberek nem mászkálnak üres zsákkal, érsd van supply a táskában, és készek azt használni is jó cél érdekében. Nem puszta kézzel akarják bevenni a várakat, használják az ostrom gépek adta lehetõséget. A Commanderek nem csak futkosnak össze vissza, hanem a chat segítségével próbálnak irányítani, kommunikálni a tömeggel. Az egész sokkal szervezetebnek tûnt, és legfõképpen élvezetes volt, itt élveztem a wvw-t ellentétbe a WR-el. Így már többször fogok feltûnni a WvW mapokon.
Eddig ennyi a véleményem a költözésrõl és a Piken Square szerverrõl. A lényeg aki ki akarja próbálni, hogy mi is az a WvW az ne a WR-en tegye mert ami ott van az nem az.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
A mohának mindig a déli oldala fás!
A mohának mindig a déli oldala fás!
Aurora glade vagy Pikenre. 😊
84.x, 195.x, 81.x, stb
ez a gw2 rendszerenek olyan, mintha allandoan total masik geprol jelentkeznel be, ezert keri egyfeszt az authot
azt tudod tenni, hogy mindig bepipalod hogy megjegyezze, es azt fogod tapasztalni, hogy egyre tobbszor nem keri, majd egyszercsak soha tobbet nem fogja (mert minden letezo tartomanyt megjegyeztetsz vele, amit csak a butakom kioszthat neked)