63345
-
#62825 nem hülyék a srácok. bármilyen játékmódot akarsz játszani. megéri. kivéve talán ha guával akarsz wvwzni -
#62824 Az új területek miatt szerintem megéri. Nekem már rengeteg órám van benne. -
Negritis #62823 a raidekhez kell -
Pilutika #62822 Megéri megvenni a HOT-t? inkább pve rész érdekelne. -
#62821 ha vannak szintes könyveid, akkor nyomjad
wvw-n meg jön a szintes könyv mint állat -
TomStorm #62820 Visszahozta szépen a játékot(nekem)Revenant!!
Nagyon eltalálták.Bele a közepébe:)Gw1-es Ritualist nyomokban,vagyis éppen annyi,hogy érezzük igen,hajaz rá.
Instant max.szintre gondolkozok még mert ugye ismeret nélkül nem biztos jó ötlet játékosok ellen.Ráadásul kihagytam 2 évet:O -
#62819 lehet pveben meg pvpben nem olyan nagy dolog, de wvwn thiefeket nem lehet megfogni, ha nem nagyon bénák. láthatatlanul odaugrik, megcsap, ha nem halsz meg eltűnik és valamerre, a látótáv szélén előtűnik. üldözni se lehet őket. egyszerűen egy játékos, aki pár órát már játszott vele megfoghatatlan. nem véletlenül a roamerek közel fele thief, esetleg mesmer -
#62818 elvileg rárakja a freere. van benne egy kód, amit be kell online írnia -
Tommy H #62817 Ja és még egy.Amelyik szerverre írja,hogy full az teljesen kizárt,hogy oda lehessen menni? -
Tommy H #62816 Vinnék este ajándékba dobozos HoT-ot.Azt csak ráteszi a free acc.-ra a kódot ami benne van?Vagy új account kell?
Vagy hogy működik ez a dobozos verzió?
Utoljára szerkesztette: Tommy H, 2016.05.10. 09:54:40 -
Pilutika #62815 miért baj? -
#62814 amit sajnálok, hogy ezt a hülye láthatatlanságot bele kellett venni -
Tommy H #62813 Az igaz,főleg a kiegészítők megjelenésével de attól még 2 jó Class volt és hiányzik:)
Mondjuk itt meg Revenantot találták ki jól és még bármi jöhet ezen kívül is -
#62812 én nem. healing parádé volt az egész játék :P sokkal színesebb így a játékmenet -
Tommy H #62811 Sírom is vissza Monk-ot meg Ritut.Micsoda 2 kedvenc Class volt:) -
#62810 na igen, nem véletlen nem könnyítették meg az ingyenesek életét -
Party Hard #62809
Már írtam semmi reakció.
Mondjuk van 1000 kérdésem és nem szoktam írogatni. Ts kell meg egy klán -
#62808 szerintem írj fórumokra, mondjuk a variance fórumra.
neci nem support. ha healt akarsz, akkor guardian, vagy a kiegészítős specializációja a rangernek, bár ebben a játékban annyira nem lényeges a heal.
tank support meg guardian, bár arccal tartani valamit se szokás erre. inkább kimozogják, és skillel hárítják a nagyját -
Party Hard #62807 Hogy jelentkezzek egy klánba hogyha nem tudok ráírni senkire mivel egyenlőre free to play felhasználóm van -
Party Hard #62806 Ezek szerint a necro nem jó szupport?
Egy ts szerót tud javasolni valaki ahol fel tudnám tenni a kérdéseimet??? -
Negritis #62805 guardian, ranger, ele, revenant talán így elsőre
-
Party Hard #62804 Üdv
Most kezdem a játékot és egyrészt keresem magyar 20 év feletti átlagéletkorú aktív ts használó klánomat.
Valamint lenne pár kérdésem mielőtt komolyabban belefognék.
Szuport típusú karaktert csinálnék ami lehet aoe tank vagy sima hiller. Mit ajánlatok? -
#62803 Variance oldalon (bannerban) vannak infok a klánokról, egyébként csak wvw-nél számít a szerver, de egyébként desolationon és piken square-n vannak főként magyar klánok. -
Party Hard #62802 Üdv Most töltöm a játékot ( Guild Wars 2) Melyik szerveren van sok magyar? Hol érdemes kezdeni???
Vagy teljesen mindegy? tudok váltani és karaktert átvinni?
-
#62801 rng egy ribanc :D -
#62800 Variance magyar fun site
fun? -
#62799 miért am, hotnak nagyobb a gépigénye? -
#62798 Fújj de tetves egy loot rendszer van ebben a játékban. Elseje óta minden nap ütöm normal/tribulationt, 2 kék skin esett. Összefutok ma egy Magyar sráccal, full kezdő GWhez, elmagyarázom neki, beviszem w2z1ben normra végigmegyünk, erre linkeli az orange boxot, hogy ezzel mit csináljon. Rohadt tetű egy rendszer. -
#62797 Most már jó. -
Emiatt a szám miatt letiltva 208 országban?!?!?!, jelenleg is dolgozik rajta a youtube h kitörölje nekem ezt a dalt a felvételből. -
#62795 letiltva :P nem lehet megnézni -
Nekem így fut a játék, szerintetek megéri megvenni a kiegészítőt? -
#62793 achivement unlocked -
#62792 Sikerült elbátortalanítani az újoncot úgy nézem. -
#62791 csak akkor, ha nem bánod a kemény trollkodást -
Horzsoló #62790 Üdvözletem Tyria kalandorai!
Szeretném kérdezni, hogy szabad-e itt újdonsült, role-playing klánom hírét terjeszteni? -
Lord_Giga #62789 Guild Wars 3, az igen! Talán már javában készítik, nagyon jó PvP-je, WwW-je és ”klán warsa” lesz meg minden.. :) -
#62788 -
TomStorm #62787 Nem,ez így nem megy.Unbalanced fos lett az egész játék úgy ahogy van.Én kiszálltam.Majd esetleg GW3 ha lesz ilyen -
#62786 8-12k burninget csak akkor tudsz vele felpakolni ha a training babákat ütögetek a mist-ben vagy ha full láma az ellenfél... :P
nem azt mondom hogy nem durva a condi damage, most kb az egész metagame arra épül, de azért "élesben" az ilyen elméleti maximum 11-12k tick-ek nemigen jönnek ám létre...