Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze elég hasznosak a spec által adott dolgok, de nem minden
metabattle szerint a 4 "meta" build az kieges
viszont a "great"-be már belefér például ez a flamethrower condi engineer is, ami nem igényel kieget
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Az alap játék ingyenesen letölthető, level 80-ig fun, viszont azon túl muszáj vagy megvenni a kieget mert 80-asként ha csak az alap játékod van akkor gutter, mert nem kapsz mastery pointokat, elite skilleket pvp-hez és a többi...egyszer már tárgyaltuk itt próbáltak meggyőzni az ellenkezőjéről de nem sikerült😊
Így a kieget veszed meg igazából, ami viszont az eredeti teljes játék árával nagyjából megegyező - olvass angol fórumokat is, de a többség szerint nem éri meg ennyiért...
A 2. kérdésről dunsztom sincs!
Az engineer+ flametrhower combo még mindig ütős? 😄
1. Megveszed a játékot, mert úgy van értelme.
2. Kipróbálsz minden karit. Egy karakter slotot fenntartasz arra, hogy mindig egy újat tanulj ki. Ez azért kell, mert könnyebben győzöl le pl egy warriort, ha ismered és játszottál vele, mert tudod, hogy melyik kiáltása (hangok), melyik animációja mit csinál, stb.
3. Javaslom, hogy pl ismerkedj meg Xerrex twitch (magyar játékos) oldalával, szánj rá pár órát, hogy nézel pár adást nála. Megéri és jók a buildjei is, amiket kitesz és frissít folyamatosan. Most éppen warriorral játszik, ami bár kétségtelen, hogy most nem a legerősebb, de elhiheted, hogy nagyon sokat számít, hogy ki játszik vele.
4. Tedd el a győzelmek utáni tome of knowledge-eket, abból idővel simán fel tudsz rántani egy karidat maxosra pve területén is.
5. Tudom, hogy nem érdekel a pve, de ha egyszer netán mégis úgy döntesz, hogy benézel oda is (ha már a WvW-t is rongyosra játszottad), akkor a fractalt ajánlom, abban van kihívás. Engem legalábbis az az egyetlen pve tartalom, ami hosszabb időre leköt, a többit hamar megunom.
Röviden ennyit, jó játékot!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
de ezen kívül is van pár, alapvetően a megaszerver egy pve "feature", és eleve csak wvw-n releváns hogy melyik szerveren játszol
Ha fontos a PvP akkor érdemes mesmert indítani, az mindig is a devek kedvence volt, nagy valószínűséggel soha nem lesz elhanyagolva vagy túlnerfelve (és at the moment tökéletes bunkerkari). Az ele sajnos per pill full support PvP szempontból. Csinálhatsz rangert ami szintén full support (druid-ként), engit ami mindig is ütős condition damage prof lesz vagy esetleg revenantot addig érdemes még nyomni amíg le nem nerfelik. Amit most egyáltalán nem ajánlok ha PvPzni akarsz az a warri, thief meg gua. De persze folyamatosan változik a meta és tuti ezek is sorrakerülnek egyszer.
De igazából a legjobb megoldás ha csak PvPzni akarsz hogy csinálsz mindenféle karit, nem PvEzel vele csak kipróbálgatod őket PvP-ben netről lehúzott buildekkel aztán úgyis rájössz mi az ami passzol hozzád.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
arról McWolfy tud bővebben
legalábbis anno elég volt és nem kellett pve-zni semmit
ami a thiefnél nem megy
jelenleg amúgy a thief minden téren elég szépen ki van herélve sajnos, úgyhogy ha nem akarsz pve-zni nem biztos hogy jó választás
A pvp-t szeretem. A pve tartalom nem igazán fog meg ezekben a játékokban. Ilyen a beállítottságom. De nem Vér István vagyok. 😄 Tanácsot szeretnék kérni pvp bunker karira. Thief nem jó?
próbáljatok ki egy bunkerele/bunkermesmer + condi rev kombót, na azzal már szépen lehet aprítani a népet mert egyedül is életben marad mindkettő, vagy ha igazán trollkodni akartok akkor két bunkerkari és nincs az a 3-4 fős csapat ami megverne
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
elképesztően imbalanced most az spvp. pattanjatok át bunkerkarira vagy revenantra és élvezzétek ti is a farkasszemnézést meg a 0-0s meccseket.
A Variance által szervezett szombati pve eventre gondoltam, waron is van néhány kép, most ép az arénára áltak rá.
Nem tudom ez a hagyjuk nyerni a kékeket, a pirosakat, rózsaszíneket, ne foglalj, 1v1 only, farm arénák miatt, pár hete amikor akartam spvp-zni nem volt normális szerver..
Never underestimate the power of the dork side!
Ahogy hallom most a ranked annyi, akinél több bunker kari van az nyert. Beáll a pontra, a büdös életbe nem írtod ki, csak 3v1ben de akkor is beletelik egy időbe addig a többi pontot meg buktátok.
de amúgy igen, simán benne van hogy ez jóval több nem számoltam utána még
és a kieg hozott alsó hangom 200at 😄
ergo még a kieg után is marad bőven tartalék
Még kezdő vagyok és 1 hét ingyen játék után, bezony beruháztam a játékra...pedig nem hittem volna, hogy 4 év Tera után még fogok mással játszani. de ez minden pénzt megért...😊 Zseniális az AH, a grafika, a világ...pfff...gyönyörű!
Viszont van pár dolog amit nem értek még, pedig olvasgatok szorgalmasan...Ha esetleg van valaki a Gandara szerón és tudna válaszolni pár felmerülő kérdésre, annak hálás volnék...Jelenleg egy íjásszal garázdálkodom(lvl.34)
1 kérdés rögtön: Mitől függ, hogy ha beteszek egy rúnát, ami ad 2 +valamit, akkor mitől függ, hogy megadja a plusszokat?Pl. most 1/2 ad és a másik inaktív