Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Are projectile destroying skills actually intended to destroy siege projectiles? Or is this a case of creative use of game mechanics you guys didn’t quite expect.
Also what has been the most surprising placement you’ve seen for a treb that actually worked?
This is intended! We actually had issues in early testing because players were able to reflect trebuchet shots. The oddest place i’ve seen siege is probably on top of the ruins by the underground entrance to blue’s keep.
TurtleofPower.5641:
Maybe a dev could answer this… I always wondered if there are plans for WvW ever getting some big events like in PVE. Dragon-sized stuff like one taking over Stonemist… could that ever happen?
There are no plans currently. However, this is something that is not off the table for the future and is often day dreamed about. I’m sure everyone would love to see a large size event start and destroy something. as long as they didn’t own it.
The question we ask when building content is “can this be fun for all three teams involved?” This question is a large part of the design process, and often leads to changes or cancellation of content.
Kintari.4172:
Has there ever been an official reason given for why enemies appear as ‘Server-name Invader’? Does this reflect a deliberate gameplay design decision, or a technical constraint?
Some of the reasons behind enemies appearing as ‘Server-name Invader’ where to avoid harassment issues, let other servers identify what server you are from, and to help establish server rivalry. The way your server name reads is something we would love to adjust, and I am hopeful that we will!
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
A közvetlenül inventoryba pakolásos algoritmus már létezik, dungeon (exp) végén a tokeneket mindig így kapod meg. A másik, hogy az invertory overflow is kezelve van már, de 99%-ban van bõven hely, ha mégsem lenne, akkor üsse kõ dobja a lábam elé. Ja hogy ehhez írni kellene még vagy 100 sor kódot? Bele ne rokkanjanak már. Már megint csak a ködös igérgetés megy, hogy hû de jó lesz minden csak várjuk ki, de közben alapvetõ dolgokat sem képesek megoldani.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Valóban elég jól használható, igaz nincs aoe képessége a puskának, de nem baj.
Valamint kipróbáltam meg a mace-t is hát az valami brutál.
Valamint melyik cast használható healerként? Ha jól néztem az elementalist-nek van elég sok heal spellje, ha staffot használni.
So why did we put the bags at your feet rather than just dumping the items into your inventory? Part of the answer is that it was the smallest possible change that could work (programmers like stuff like that). We already had the bag spawning system so we could just reuse it. Another part of the answer is that picking up loot can be a bit like unwrapping a present and we didn’t want to ruin the unwrapping for everybody. Finally, if we just start putting loot into player inventory then we need to deal with a bunch of edge cases and at the time we had more pressing issues to work on. For example, when your inventory fills up items you receive go into inventory overflow and your character becomes encumbered. That makes you move really slowly and that didn’t seem like a nice thing to do to people in the middle of a fight. There were some others that I don’t recall off the top of my head, but suffice it to say there were some thorny design questions about the best way to handle it.
We have tossed around some ideas for ways to improve the system but it’s relatively low priority so nobody is actively working on it right now.
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
WTF? Ez valami oltári nagy ködösítés, egyrész nem értem mi olyan nagy varázslat a kódban, hogy nem lehet használni a blueprintet ha accountbond. De még ha el is hiszem, akkor is van rá már létezõ technikai megoldás. Csomó olyan item van ami: "Account Bond, Soulbond on use". Vagyis pakolgathatod a blueprinteket az altok között, de ha amint használod hogy letegyed, onnantól soulbonddá válik. És voilá, megoldva a kurva nagy varázslatos bug.
@Tusy: Nekród contidion damage-es? Nemrég pont arrõl beszélgettünk, (Persze ez csak összeesküvés elmélet ...) hogy az a gyanúnk, minél nagyobbat ütsz valakibe, annál jobb a loot 😊
Condition-ös thieffel annyi spike esik, hogy a fél világot elláthatnám vele, mellettem a backstab thiefeknek meg hullik a manna ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
- necroval még kevesebb cucc szokott esni mint mással (az a fõ karim). Pvp-n player killnél az számít ha legalább 10%-t ütsz a már levert játékosba, most wvw-n is a fekvõ játékost sebzem inkább hátha úgy többet kapok
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Account bound blueprints:
We tried changing blueprints to being account bound and it completely broke the pack up skill when holding the blueprint so we can’t do that either unfortunately.
I’m hoping that someday may find some programmer magic that can solve this so we can at least get rid of them being soulbound, but nobody is looking at it currently.
Badge usefulness, gear variety and earning gold in wvw compared to pve:
We are working on a number of different updates that should address these issues over the next couple of months.
We are still working out all the details, but the team has been working on some pretty exciting stuff that should address many of the very valid points you folks brought up. I can’t say much more than that quite yet, but we’re aware of it and we’re working on it.
Any changes or additional things to commander icon?:
We’ve talked about a number of improvements we’d like to make to the commander system as a whole, but it’s not on anyone’s schedule right now.
Én greatsword mellett használom a rifle-t, és nagyon jól kiegészítik egymást.
azt olvastam késõbb 25ös mightot is fenn tud tartani magán a többiekre meg 10+ mightot
rak nálam ilyen 9-12 szokott lenni mert hiányzik trait a többihez de így is nagyokat osztok a hammerrel
a bow-nak meg az adrenalinos cucca is elég durva és az is kell a might pakoláshoz a combo field miatt 😊
Azon agyalok inditani kellene egyet, tetszik a wari hogy annyi fegyvert tud használni.
Azt szeretném kérdezni hogy funds-okat hol lehet szerezni?
Dungeonokban?
egyszerûség kedvéért tekintsünk csak 4 kasztot: A, B, C, D
készül egy felmérés, amiben megkérnek, hogy állíts fel egy sorrendet A, B, C, és D között aszerint, hogy melyiktõl félsz a legjobban, illetve legkevésbé (legyen mondjuk az elsõ a legjobban, utolsó a legkevésbé)
jönnek mondjuk ilyen eredmények:
ABCD
ADCB
ACDB
BDCA
BADC
CDAB
eszerint pl. ha A kasztot veszed, a lenti chart-on 50% lesz a "legjobban félnek tõle" karikában, és 17% lesz a "legkevésbé félnek tõle" karikában
TL;DR: csak az elsõ, és utolsó értékek kerülnek be a chartba, így nem feltétlenül fog 100%-ot kiadni a 2 charton lévõ ugyanolyan típusok száma
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Valaki elmagyarázná nekem azt hogy, hogyan mûködik WvW-n a lootosztás ? Hiába ütök bele a játékosba, nem kapok lootot csak ritkán.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Pl. a "Most feared.." szerint a Mesmertõl félnek a legtöbben, akkor elvileg a a másik grafikonon, annak kellene lennie a legkevesebb %-nak, de nem így van.

GS+S/torch,crit/Dps.Egy clone daze/confusion vagy Evade ha több van akkor már Mind Wrack.
Mantra build nekem idegen.Valahogy nem tudom visszahozni elsõ részbõl a mantra build-et pedig ott erõs volt végig.Ha jól emlékszem már Henchman is használta Prophecies-ben.Staff build ami még jó de nem nekem:-)
Meglátjuk,remélem B2P lesz Teso de itt van most TSW is még ami megint egy nagyon jó kis MMO😊
SWTOR-t nem játszok az sz@rul fut a gépemen(ez az 1 játék) így az kilõve "sajnos":/
Tes online,hát meglátjuk.Nekem a first person cam.elég egyjátékos sztori módba.Ha lesz normális target+irányítás akkor esélyes online..
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Akit érdekel a sztori, az keressen itt: gw2 tag: Runningwild.4692
Jelentkezés a fórumunk Toborzó topikjában: LINK
Elvárások:
- 18+ életkor
- használható mikrofon, ts, net, pc
- csapatmunka, állandó ts használat, kommunikáció, együttmûködés
jó lenne 18-as ládákat venni, de 2 arany felett vannak, szóval, mi olcsóbb, meg venni õket ennyiért, vagy felhúzni a craftot és legyártani magamnak õket ?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Fixed a bug when previewing racial armors from other races.
Fixed a bug that allowed players to acquire multiple pets summoned by the Ogre Pet Whistle.
Fixed a bug that allowed tonics to be used repeatedly in quick succession.
Ezek jól jöhetnek, az AMD-nek is van (volt) hasonló programja.
Vannak esetek amikor nem segítenek semmit ugyan, de van mikor bizony megéri kipróbálni õket. Enni meg nem kérnek ... (Ez olyan mint Win7 alatt kikapcsolnia az Aerot és társai ...)
@MaRee: Proci , proci és proci ... PvE-ben X4 3,2GHz, 4 majd 8GB RAM és 6970, szépen futott a játék (Persze nem a Hallowen eventre gondolok Lions Arch közepén ...)
WvW-ben viszont nem bírta ... Proci csere I5-re (Meg win8 próbakép), és voila, mindjárt élvezhetõbb a WvW ... Bár a proci alapon megy, de már így is jobb, mert nem 5-7 FPS-em van hanem olyan 20 ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Pve-hez eleg altalaban egy kozepes proci es egy kozepes VGA is.
RAM 8gb 64bites rendszerhez, tobbnek nincs tul sok ertelme.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Egyébként mitõl függ a játék futása a legjobban, mit érdemes beújítani? Tegnap errõl egy kb negyed órás flame volt ingame chaten hogy most cpu vagy memória kell több/jobb, de nem lettem okosabb <#conf>#conf>
És végre sikerült átmennem deso-ra, összehasonlíthatatlanul jó a wvw a gandarához meg fõleg a whiteside-hoz képest, nagyon élveztem a játékot, várni is kb 10 percet kellett csúcsidõben. <#eljen>#eljen>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak