63345
-
azifjutitan #57647 Pikenen az Rp-s klán az Army of Adoran (AOA). A vezetőjük Drawo, vagy Őt vagy Zepp Flok-ot keresd ingame. -
Niflheim87 #57646 Én megtaláltam a variancos klánt be is vettek eddig nagyon kedvesek:) -
FNightWalker #57645 Rendben, köszönöm a válaszod. Amint lesz kedvem visszakeresgélek. Gondoltam már arra is, hogy alapítok egy sajátot. Az elképzelés megvan, csak fel kellene építeni. -
#57644 variancon volt valami cikk, hogy van egy rp-s klán alahol, olvasd vissza -
FNightWalker #57643 Egy olyan kérdésem volna, Piken Square szerveren mennyire népszerű a szerepjátékozás ? Annak idején rengeteget játszottam RPG játékokkal és szeretném kipróbálni a Guild Wars 2-ben is. A karakterem már fejben el van "készítve" már csak azt kell eldöntenem melyik szerverre menjek HA megveszik/cserélik az Bnet accountom. -
#57642 Félreértettem elnézést, az utóbbi időben már annyian rámkattantak, minta valami vérdíj lenne a fejemen. -
FNightWalker #57641 Igen, szeretnék. -
#57640 visszatérsz? -
Niflheim87 #57639 Picen Squarre mentem Shaenis ha online leszel add meg a neved ami a játékban van hogy feltudjam venni a kapcsolatot lenne pár kérdésem már rögtön igy az elején. -
FNightWalker #57638 Sziasztok!
Battle.net accountomat cserélném Guild Wars II accountra.
Battle.net accountom tartalma:
- Diablo II
- Diablo II - Lord of Destruction
- Diablo III
- World of Warcraft
- World of Warcraft - Burning Crusade
- World of Warcraft - Wrath of the Lich King
- World of Warcraft - Cataclysm
- World of Warcraft - Mists of Pandaria
Diablo II-vel és III-al nem játszottam sokat, így semmi lényeges/értékelhető tartalma nincsen az accountnak/karaktereknek. WoW-val viszont játszottam, körül-belül három hónapot, van egy 90-es monk és egy 90-es DK az accounton. Semmi "extra" tartalma nincsen, összesen 7,500 arany van a bankban + egy-két száz arany a "tarsolyban". Az accounttól azért válok "el" mert nincsen annyi időm a játékra, amennyi kellene.
Az account töltve van, 2013.08.08.-ig azaz addig érvényes a játékidő, addig lehet játszani utána fel kell tölteni vagy bankkártyával vagy GC-vel. Az account HU-s nem UK-s így a RAF-os feltöltés nem elérhető és a velejáró "extrák" sem (gondolok itt: mount rewardokra, instant 80-as szintre, stb). A bnet e-mail cím cserélhető, de ahhoz személyi igazolványra van szükség, e-mail címet adok. A személyiről csak akkor adok képet, HA az "üzlet" megtörtént. Titkos kérdést és kódokat (serialokat) is adom. Egyszóval: mindent odaadok, ha a leendő "ügyfél" is.
Amit kérek érte, az egy Guild Wars 2 account, amely dobozos legyen, csak arra vagyok hajlandó cserélni. Külön örülnék annak, ha az account tartalmazna egy-két extra dolgot, aranyat meg esetleg egyéb "nyalánkságokat". Tisztában vagyok vele, hogy a Bnet account többet ér mint egy Guild Wars 2 account ha az árat nézzük, és ezért bizonyára sokakban felmerül a kérdés, hogy miért cserélem, biztosan átverés. Nem, nem átverés, annyi áll az egész mögött hogy nincsen időm és nem is lesz arra hogy WoW-ozzak. Hamarosan jön a munka ezerrel, 12 órázás... így raidelni nem nagyon tudnék. De, minimális kikapcsolódásra vágyom/vágynék így munka után, természetesen a napi teendők elvégzése után. A lényeg, hogy az én részemről teljes őszinteség és korrekció amit nyújtani tudok. Skype elérhetőséget tudok adni DE! itt PÜ-ben is lehet érdeklődni!
Skype elérhetőségem: connor.kenway0101
(Annyit hozzátennék, HA digitális accountod van és tartalmaz extra dolgokat, abban az esetben megfontolom azt, hogy cserélem-e digitálisra vagy sem).
Majdnem lemaradt, a dobozokról, stb képeket skypeon küldök ha igényt tart rá a "vásárló"/"érdeklődő.
/vagy pénzért is elvihető az Bnet account (20.000Ft-ért).
További szép napot mindenkinek. -
Shaenis #57637 Látod Running, ez a baj veled. Olyasmit is személyeskedésnek veszel, amiben semmi rossz szándék nem volt, a humorérzéked nulla. Nem értem minek moderáltad ki, amit írtam.
Egy szóval sem állítottam, hogy rossz házigazda voltál, annyit hogy Wolfy sem lesz rosszabb. Ezt tulajdonképpen dicséretnek szántam, mert nagyon sok rosszabbat is el tudnék képzelni mint te vagy Wolfy. (Neveket szándékosan nem mondok, mert nem személyeskedek, de tudjuk hogy megfordult itt néhány troll.)
Részemről Wolfynak jár a "+".
PS: ha netán ez a hozzászólás is bántaná az önérzeted, legalább az utolsó sort hagyd meg belőle a plusszal. :) -
#57636 mi a desolation-on vagyunk T1 wvw szerver. a guildem pedig örömmel lát új, értelmes tagokat. főleg akik olyannal nyitnak, hogy legyen TS :)
szeretjük ha valaki följön beszélgetni -
#57635 + -
#57634 Úgy látom személyeskedés nélkül nem ment, talán próbáljuk meg újra. Aki Wolfy-t szeretné Házigazdának, írjon plusszt neki! -
#57633 Wolfy ez a te feladatod:
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra. -
#57624 MC Wolfy jelentkezett a topik házigazda jogára, kérnék tőletek ide, pár támogató hozzászólást a részére, köszönöm. -
Shaenis #57623 Én a Piken Square-t ajánlom, szerintem elég jó a társaság (ezt a teljes nemzetközi populációra értem), viccesek a szerepjátékosok beszélgetései, kiegyensúlyozott a wvw viszonylag kicsi sorbanállással, és bőven válogathatsz magyar guildek közül. -
Niflheim87 #57622 Na nagy nehezen de sikerült megcsinálni:) töröltem volna elözö hsz-t nemtudom hogy kellna mind1.
Kérdésem akkor az lenne melyik szerverre menjek hol van aktiv segitőkész csapat akiknek van ts3 is? -
Niflheim87 #57621 Megvettem letöltöttem, de a belépés kicsit nehézkes elvilg aktiváltam mégis ezt irja hibának:
You are attempting to log in with an account that does not have Guild Wars 2 registered to it. Please
register a Guild Wars 2 serial code to this account.
Ha valaki találkozott már ezzel légyszi segitsetek amit mutat support oldalon hogy regisztrálj add meg a neved codot telefont stb megvolt mégse jó valami:S -
#57620 Én ha jól emléxem a green man gaming-en vettem. Ott vannak időnként kuponkódok, azzal olcsóbb (akár 20-25%, néha több). Persze biztos ajánlanak még olcsóbb helyet a srácok... -
Niflheim87 #57619 Hát adok egy esélyt a játéknak és megveszem akkor:) nemtudom hány szerver van de akkor amelyiken vagytok arra megyek. Még olyan kérdésem lenne, hogy ha digital akarom megvenni tudtok valami olcsó oldalt vagy csak simán az officialon vegyem meg? -
#57618 viszem, ha kell -
#57617 Itt is van közösség, illetve vannak magyar guild-ek is, attól függ melyik szerverre megy az ember. Természetesen vannak magas szintű insták ahol lehet gyűjtögetni a tokenet. Mindig lesz mit csinálni PVE-ben is, hisz elég sok idő mire valaki mindenből a legjobbat megszerzi, de közbe vagy utána a wvw is jó móka pl, ott is van token és (world) xp. Hála a jó égnek nemsokár új rendszer szerint kerülnek össze a szerverek akik egymás ellen harcolnak 1 hétig. -
#57616 Mivel a játékkal a közeljövőben nem fogok foglalkozni, így a topikot is alig látogatom, nem látom értelmét annak, hogy továbbra is én maradjak a házigazda.
Ezért megkérném a kedves fórumozókat, hogy aki érez magában valami lelkesedést, az jelentkezzen a pozícióra. -
#57615 Ez azért így elég sarkos. Én kezdetektől játszom, nincs csak egy lvl40-es altom, ritkán WvW-zem, de teljesen jól elvagyok PVE-ben. Jah, hogy nem ülök a gép előtt reggel 6-tól éjfélig, nem remegek, hogy még 10 power és akkor én leszek a világmegváltómindenkitleverőistenember. Napközben dolgozom, este barátnőzöm, a kettő között pedig játszom (itt ezt kiemelném), JÁTSZOM!!! rendszeresen egy-két órát. Casual vagyok, és élvezem a játékot, hiszen nekem/nekünk készítették, casualoknak. -
#57614 meg legendary, ascended, ilyesmi :) -
HyperMonkey #57613 De kérdésedre konkrétan válaszolva, az endgame csak a PvP-ről szól. -
HyperMonkey #57612 Ha visszaolvastál akkor láthattad, hogy nincs PvE endgame. Vannak 5 fős insták, amikből jönnek tokenek amit gear-re vagy fegyverre költhetsz, gyorsan összejön a maxos cucc. Az endgame a WvW, ami egy mass PvP dolog, olvass vissza ha érdekelnek a részletek. WoW, Rift szintű endgame, raid nincs. Ha PvE játékos vagy, akkor a fejlődés tetszeni fog, de max szinten semmit nem fogsz tudni csinálni. -
#57611 desolationről tudok nyilatkozni, mi ott vagyunk. az én guildem most 130 embert számlál, a reso pedig 200 környékét karcolja. ez csak egy szerver. mi a magunk részéről fölosztottuk a hetet. van wvw, pvp, dungeon, fractal és guild mission nap. van nálunk egy party akik folyton dungeonokat farmolnak. ma este spec pont a 80-as endgame dungeon lesz terítéken. -
Niflheim87 #57610 Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy aki most venné meg a játékot annak érdemes e belekezdeni van még élet van jó segítőkész magyar közösség? ja és end game csak a pvpről szól vagy vannak instancék ahova lehet menni haverokkal bossolni vagy ilyesmi? -
HyperMonkey #57609 A karakterlapodon felül van egy szinező, ott látod a palettát. Amit unlockoltál az bekerül a palettába, nem kell megvenni újra. -
#57608 Valaki elmondaná, hogy hogyan megy itt a dyeolás? Azt írja ugye, hogy unlockolom a karinak, viszont az nem tiszta, hogy az unlockolt szinek között hogy válogathatok? Valamint az sem, hogy ha unlockolom X dyet, aztán Y-t, akkor bármikor szabadon váltogathatok a két szín között, és nem kell újra szereznem olyat? (és hogyan változtatok a színen, ha így van?)
-
#57607 egyébként köszönöm mindenkinek -
#57606 nightfall -
Shaenis #57605 Igen, szerencsére bármikor válthatsz :) Ettől függetlenül armorsmith és weaponsmith a legjobb guardiannak, én is azt vettem fel. Ha netán egyszer szeretnél legendary greatswordöt, ahhoz pont ez a két szakma kell hozzá. -
#57604 van egy zerg, van 2-3 partynyi csoport, akik campeket, suply karavánokat szednek le és páran egyedül, párosával vadásszák a magányos embereket. ez háború -
#57603 csak az pénz -
#57602 nvm, látom felvehetem mindet és válthatok h melyik legyen aktív. -
#57601 Értem köszi.
Annyira mondjuk engem PvE-ben nem zavar, legalább nem döglik le a gép. WvW meg pont hidegen hagy, high ra tolva a 2 wvw-s dologgal 4 fps-em volt zergnél. Szóval.. majd megnézem lehuzva, ha ugy jobb akkor lehet adok eg yprobát wvwnek még.
egyébként ez ebből áll? zergelni orrbaszájba, vagy azért elvétve lehet találni kissebb groupokat is?
más, guardiannak mit érdemes, armor és weaponsmiths, vagy van valami, amivel jobban járok? -
#57600 Rohattak. Nekem ne ők döntsék má el. :D