Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Viszont szvsz ez egy idõ után unalmassá válhat 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Fel kellene húzni 80-ra, csak ha bent vagyok szivesebben WvW-zek, warival pedig Pve-ben gyorsabb a fejlõdés ...
Személy szerint a wvw nagyon tetszik, azokat az idõket hozta vissza bennem, mikor még 2005ben a wowban mentek a Tarren Mill vs South Shore csaták, ez hatalmas élmény volt számomra, de sajnos ez a BG bejövetelével elhalt. Nagyon jó volt ezt most újra átélni, a várvédés pedig már csak ráadás 😊.
Az én warrior altom 47-es szintû, szinte csak wvw-n fejlõdök vele, és egyáltalán nem érzem rossznak. Ostromnál erõdöt védeni nagyon hatékony longbow-val, egy traittel meg lehet növelni a longbow range-t 1200-ra, és nagyon szép területi sebzéseket valamint burninget oszt. Közelharcra pedig rengeteg használható set van. Én csak azért sem álltam be a greatsword-ös hundred blades-es trendbe, bár sokan nyomják azzal. Viszont nagyon ütõs akár hammerrel, akár dual wield mace-szel, és a sword+axe sem rossz.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
De majd otthon megnézem köszi! 😊.
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
X
Sárkány Lovagrend
X
Sárkány Lovagrend
X
mit szólnál, ha
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
- 1g necroval ~10 óra játék alatt jönne össze (nyersanyagot nem de minden más lootot eladok a vendornak). Persze azért blueprintet szoktam venni meg 5s-10s összegû fejlesztéseket még indítok néha (fõleg campben a supply duplázást) így ritkán van vele 1g-m 😊
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Azért ez nem éppen "közvetlen" inventoryba pakolás ...
És ha monduk le van programozva egy item: "bag of loot", ami megnyitáskor ad random valamit ... és ezt kellene mondjuk átmókolni, hogy az eddzsim csinálja ... egyszerre 500 embernek? Az is belefér 100 sorba?
És én NEM vagyok programozó ... csak olyan iparban dolgozom, ahol 984754753245 különbözõ szempontból kell a dolgokat megvizsgálni, nem pedig 2-bõl ... Lehet hogy egy adott probléma megoldása elsõ körben qrva egyszerûnek tûnik, csak nemes egyszerûséggel 16 más dolog miatt nem megoldható. Amíg nem ismerjük a dolgot megfelelõen addig el kell hinni amit mondanak. Ez van ...
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Maga a játék viszont így is köröket ver az elõdökre, kár lenne ha elszúrnák. A WWW, spvp, kaszt balansz, party-alli funckiók fejlesztésekkel már most nagyon szarul állnak, és ha febr-márciusi update nem ad hozzá valamit a játékhoz, valami normálisat, egy újabb hullám fogja jegelni a játékot. Az Elder Scrolls online is egyre közeledik... mi is várjuk...
Na de kár ezen pörögni, open source AAA mmo nincs, és nem is lesz valószínûleg. Addig is reméljük, hogy egyszer utolérik magukat a fejlesztésben.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Óránként a gold simán becsurog, ebbõl már levontam a javítást, meg a fejlesztéseket....
Megint csak ugyan azt tudom mondani, valami miatt nem lehet, különben megoldanák, nekik is csak jó lenne, meg csomó plusz pénz, ami ugye a legjobban számít.
Csapattársakkal pl azt beszéltük, elféne a mount a játékban. Csak gemért lehetne venni, pl 2000-ért. Arra még én is költenék, nem is keveset, lehet még valós pénzt is. Szerintem sok befolyna nekik a kasszába és a kutyát sem zavarna, hogy most nem waypontozol, hanem átkocogsz lovon, vagy bármi máson.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
-- wow-ban elég volt csak néhány grafikai cuccot megváltoztatni a saját gépükön, hogy elõnyhöz tudjanak jutni (legalábbis nekem ez jött le 1-2 nagyobb port felverõ csalás után)
-- állítólag gw2-ben is vannak csalók (cheater), na most ugyanezt elképzelni sem merem nyílt forráskód esetén. Ez pont egy olyan terület ahol nem érezném magam biztonságban a játéktól ha nyílt forráskódú lenne
"azok az emberek akik egy ilyen cégnél dolgoznak, azok tudnak valamit, nem is keveset"
Nem vonom kétségbe az arenat programozóinak kvalitását, sõt, én is szivesen jelentkeznék oda, ha usában élnék. De ugye azt nem vonod kétségbe, hogy a világon még rengeteg jó - és jobb - programozó van rajtuk kívül is. Hatalmas húzás lenne, ha egyszer kitalálnának egy olyan üzleti modellt, ami megérné egy MMO fejlesztõ cégnek áttérni nyílt forráskódra, amellett hogy az üzemeltetés és a mikrotranzakciók bevétele persze az övék maradna. Úgy gondolom, hitetetlen fejlõdési lehetõség lenne egy ilyen játékban.
-- kevesebben járnának wvw-re (loot sincs, wtf?)
-- helyek fejlesztése akkor mibõl menne? Ha az továbbra is pénzbõl akkor azt honnan lehetne elõszedni ha az egyik alapkoncepció szerint "itt semmit sem kötelezõ csinálni" ?
- én személy szerint örülök, ha javításra elég a wvw-n összeszedett loot + pénz, fejlesztésre már régóta nem futja. De csak azért nem fogok dungeonba járni vagy a piac királya lenni, hogy fedezhessem a wvw-s költségeket