Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te szerintem a GW2-t megunnád két hónapon belül 😛, mondjuk van egy olyan gyanúm, hogy a többi MMO-t is unod már...
Mindenesetre megéri az árát a játék.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
"spvp meg tournament ami ugyan az mint wow-ban a bg/arena"
Ha jól olvastam, spvp-be lehet menni random emberekkel, viszont tournamenthez arénához hasonlóan dedikált csoport kell, így nálam ahhoz hasonlóan kilõve.
"De késõbb lesz elvileg 1v1,2v2 stb lehetõség a pvp-re."
Csak ha nincs cél akkor ennek sincs értelme. Egy ideig elszórakozik vele az ember, de ezért feleslegesnek érzem megvenni, ez ugyan úgy igaz egy flash játékra.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Nekem ami igazán kellene az a cél, meg a rohadt jól kinézõ szett, csillámpóni ott feszít a homlokomon (tegyük fel, hogy mégis érdekel), akkor minek mennyek le egy új instába?
Eleinte újdonság, meg más környezet, de 1-2 hóna után egy casual játékos is kiütést kap tõle. Persze ezt képes elviselni, ha kap érte valamit.
"Más MMO-ban mit csinálsz?"
Ott is ugyan ezt, csak ott van egy cél. Magasabb szint, jobb gear. Nem támogatom a gear farmot, viszont van valami amiért megéri szenvedni. PVP-ben egybõl megkapsz mindent, PVE-nél pedig 1 szettet kell kiütni ami testszik.
Nem ez nem a wow 2.0 és nem is lesz soha. Sok tekintetben hasonló mint ahogy az alma és a körte is gyümölcs, de nem ugyan az. Ergo sok sírást elkerülhetõ lenne ha a vásárló/játékos mielõtt megveszi megnézné utána olvasna és akkor nem érezné átverve magát. Holott nem vert át senki csak egyszerûen tévképzetei voltak a dologgal kapcsolatban.
Olyan mint amikor egyszerû Józsika megveszi a hibrid üzemû takarékos jármûvét és zokon veszi, hogy még így is tankolnia kell 3-4 litert üzemanyagot 100km-re.
Ez amint írták egy casual/apa/család barát játék, nem egy wow.
Amire te vágysz, gondolsz az teljesen más. Neked semmi nem tetszene a gw-ben, telesírnád a fórumokat, hogy ez milyen szar az milyen szar. Ne ölj bele pénz mindenki jól jár. Neked megmarad a pénzed, nekünk nem lesz még egy sírós user-ünk. Peace. 😊
Csapattal való mozgás wvw-n van ugye ott elég nehéz leszólózni egy várat egyedül.
De késõbb lesz elvileg 1v1,2v2 stb lehetõség a pvp-re.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ha ezek nem számítanak, milyen jutalomra gondolsz?
"Nekem sajnos eddig leírásokból az jött le, ez a játék kb arról szól, hogy belépsz haverokkal levágtok pár szörnyet, noobpistikét, majd kiírja a rendszer, hogy ügyes vagy."
Más MMO-ban mit csinálsz? 😊
Annyiban igazad van, hogy ez egy casual játék, belogolsz, és fél-egy-két óra latt is jól tudod érezni magad, aztán kilogolsz. Nincs olyan tartalom a játékban, amelyekhez órákon át kötelezõen a gép elõtt kell ülnöd.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
WOW-ban a BG-k, DF rendszer nekem való, bár ott is hiányolom az 1v1-et ahol igazán kijönne mit tudsz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Ott a Skyrim és társai ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
-Utálja a guildeket, vagy folyamatosan 1 csapatban mozogni. Ebbõl kifolyólag fõleg a szolózást preferálja.
-Szereti ha a beleölt idõt, szenvedést jutalmazza a játék (csillámpóni tetkó, más színû ruha stb. számomra nem az)
Nekem sajnos eddig leírásokból az jött le, ez a játék kb arról szól, hogy belépsz haverokkal levágtok pár szörnyet, noobpistikét, majd kiírja a rendszer, hogy ügyes vagy.
Tehát számomra mennyire lenne értelme beleölni pénzt? (véleményre vagyok kíváncsi azoktól akik játszanak vele)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ezzel azért vitatkoznék, mert óriási különbség van a kettõ között. Mégpedig abban, hogy itt hiányoznak a "kötelezõ" dolgok, míg a wow nagy részt ezekre épül. Így a játék sokkal kötetlenebb. A többivel egyetértek.
Ha a /map-ra beírod hogy "Csokicsõ, magyar van?" akkor az elsõ 10 aki elhajt a pics@ba az tuti magyar lesz xD
Viccet félretéve sajnos a chat funkció nem a legjobb a játékban, emiatt nincsennek (Nem igazán értem, hogy egy ilyen funkció, ami már a MUD-okban is volt, hogyan hiányozhat egy AAA MMO-ból manapság ... o.O) külön chatek
- Nincs mount, de penzert ugy kozlekedsz mint gw1ben
- mindenkinek saját harvestje van a térképen, nem bányászod el a másik elõl mondjuk a rezet
- A cuccolás egyszerûbb, akár a rétrõl is azonnal a bankba kerülnek a collectible cuccok.
- a craftolás nem igényel akkora inv helyet, a bankból is kiveszi ami kell.
- Van sell junk gomb
- küldetéseket mutatja térkép
- a küldetést nem kell felvenni, a közelébe kerülsz és már csinálod is, leadni sem kell
- ha egy küldit csinál már valaki, és mondjuk a vegeszornyet oli, nekilatsz olni teis, meglesz neked is
- group eventet akár "megcsinálod" úgy, hogy csak a közelben vagy
- a másik szörnyébe ha beleütsz mindkettõtöknek esik loot (ha amugy esne), nem a lasthit dönt
- a fentiek miatt nincs anyazas, mindenki haver
- A targetelés a GW1bõl maradt.
- Az instak viszonylag rovidek (apukabarat)
a lista tetszes szerint folytathato, nekem ezek a fobb pozitivumok
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
As we've previously said, the AOE target limit on player skills is currently set to 5. That means that any given player skill will hit at most 5 players regardless of how many players are in the area of the skill. Unfortunately I think this has led to some confusion about siege weapons which are not, in fact, bound by that same limit.
So, in an effort to eliminate all confusion about AOE target limits for siege here is a list of the individual target limits for all siege weapons in WvW:
Arrow Cart: 50
Ballista: 10
Cannon: 50
Catapult: 50
Ram: 50
Mortar: 50
Oil: 50
Golem: 10
Trebuchet: 50
Please note that these are currently superior siege has the same target limits as regular siege.
Happy hunting!
:habib
Huhh erre már régota várok 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ha normális MMO lenne, akkor hasonló utat járna be, mint a mostani MMO-k többsége amik nem váltották be a hozzájuk fûzött reményeket. De abban egyet értek, hogy jelentõsen megváltozott...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A guild wars 2 jatek felepitese maradt hasonlo az elso reszehez kepest?
Gondolok arra, mondhatni cooperative jatekban viszed elore a fo szalat, nincsenek ismetlodo palyak, csak a varosban latod a tobbi jatekost, persze van kulon pvp, de az nem erdekes szamomra.
Vagy teljesen megvaltozott az egesz?
szerintem
2. Guesting almost here (not new but update)
3. WvWvW Bonus Abilities (new)
4. WvWvW new rewards/prestige (Vague but new)
5. Improved LFG tool (not new but confirmation)
6. Variable Dailies (new)
7. Achievement points as currency for new rewards, with specific rewards listed (new)
8. Profession specific armor (new)
9. Guild missions (new)
10. Culling improvement (vague confirmation)
11. PvP improvements (vague but new info)
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Cikk
- 10-es szinten véleményt mondani arról milyen lesz 80-on ... az eddigi néhány karakterem legalább 6x hatékonyabb lett 80-on wvw-n miután néztem nekik egy használható buildet és hozzá sima zöld 80-as cuccokat
- tõrös ele ... attunement váltáskor (F1-F4) kapsz valami jóságot pluszba, elnyomod a hosszabb CD-jû dolgaidat és már váltasz is át másikra. Nekem nem sikerült még közel hallhatatlan eleként rohangálnom de nem panaszkodom mert így is elég hatékony pvp-n, wvw-n meg jó vele rohangálni. Sebzése nálam nem akkora, hogy simán kinyírjak vele másokat de tudok vele kellemetlenkedni
- ranger ... necroval megyek legtöbbet pvp-n és jó mesmer mellett az a ranger aki nem enged közel magához szokott legtöbbször leölni. Wvw-n még mindig van néhány hely ahova csak ranger tud ellõni hosszú íjjal (longbow)
- necrot nem érzem bonyolultnak (igaz, azzal mentem a legtöbbet) csak egyedül lassan öl (legalábbis azzal a conditionos builddel amivel használom). Wvw-n jó a staff markjait a kapura rakni vagy a buffos camp fõnökre pakolni. Pvp-n mostanában lerakom a foglalási körbe az összes markot én meg beleállva várom a thiefeket (btw, ma volt 4 thief a saját csapatomban 3 meg a másikban ... érdekes volt)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
A jó rangert, akárcsak a jó elét szinte lehetetlen utolérni, egy sikamlós dög, ami mindig kicsúszik a kezeid közül, közben teszi rád a kondit, nyaggat a petje, Te pedig közben elfogysz...
Kevés jó ranger játékost látni, de kétlem, hogy ez miatt általánosítani kellene, hogy a rangerrel a legkönnyebb játszani.