63345
  • Faki
    Nálam is volt hasonló furcsaság, amit az oldott meg, hogy elkezdtem törölgetni a leveleket (pedig nem is volt teli a postaládám) és megérkezett a gemstore-ban vett pakk.
  • rage
    Vettem egy black lion chest kulcsot. Na, mondom nézzük mi van a bezárt ládában. Viszont egyszerűen sehol sem látom a kulcsot az inventoryban, a láda is azt írja, kulcs nélkül nem nyitható. Hol találom a megvásárolt kulcsot, ha az inventoryban nincs?
  • MaRee
    Valaki tudna valami peccs nótot vagy összefoglalót adni/írni, hogy kb a karkás event óta milyen főbb változások voltak? Azóta nem nagyon játszottam, és akkor is csak spvp-t(így az ottani változtatásokat tudom), de most megint neki akarok ülni.
  • FNightWalker
    Bocsi a tripla postért... de a leglényegesebb lemaradt: nem utolsósorban szeressék az RP-t is.
  • FNightWalker
    Oh és a legfontosabb egy jó társaságot, akik aktívak, szeretik a WvW-t, PVP-t és a guild-el való szórakozgatást és a Pikenen vannak. :)
  • FNightWalker
    Köszönöm. :)
    Már megvan minden, elterveztem mindent. :) A szettemet (páncélt, fegyvert)... 80-ra. Már csak a felfedezésre kell koncentrálnom. Szépen végighaladni a mapon, mindent megnézni... :P
  • MaRee
    PVP Whispers Mask / Order of whispers medium mask
  • FNightWalker

Ezen a képen, milyen fejes látható ? Tudja valamelyikőtök a nevét esetleg? Illetve azt, hogy milyen dye-okal van színezve?
  • FNightWalker
    Tudom, játszottam már pár hónappal ezelőtt. Nincs egy erős gépem, de közepes beállításokon elment... kicsit akadt, de akkor is csak azért mert EPIC tömeg volt körülöttem.
  • JaSoN HuNTeR #57718
    jó a WvW csak erős vas kell hozzá. MErt Epic csatáknál nagyon leesik az FPS.
  • FNightWalker
    Piken Square mennyire rendezett (taktikailag, stb) WvW szempontjából ? Lehet WvW-zni ? Van értelme ? Azért mennék a PS-re mert ott sok a szerepjátékos... meg nincs is akkora tömeg, mint Desolationon. Érdekelnének információk a szerverről.
  • spybot919
    Megvolt nekem a GW1 összes része. Csak eladtam régen de megbántam. megvettem a GW2 őt aztán újítottam gépet és még így se birja. Most megválnék alig használt GW 2 accountomtól vagy cserélném Gw1 -re. Azt még viszi.
  • Mc Wolfy
    most akarsz gw1ből collectorst? ebayen olantól kell venni, akinek már van pár ezer, jól értékelt tranzakciója
  • spybot919
    Azután érdeklődnék ,hogy lehetséges a Gw1 ből collector's editiont beszerezni ebayen kívül? és mennyi az esély hogy ott átvernek vele?
  • FNightWalker
    Kíváncsi vagyok, mi lesz majd a kiegészítőben... :)
  • kastil
    ja, na hát azért minden egyes betűt nem néztem meg :)
  • Shaenis
    gulldwars2.pw neked hihető domain? ^^
  • kastil
    Aham, jelzett is h adathalász, link pedig viszonylag hihető helyre mutat

http://en.support.guildwars2.com.account.verification.loing.entvasss.gulldwars2.pw/

hálistennek másolni akartam a https://account.guildwars2.com/account/login- support.html

kéretik megmondani, hogy ha böngészőben biztonságos visszalépésre nyomtam amikor jelzett, szal nem nyitottam meg az oldalt, akkor kell e valami biztonsági tevékenységet végrehajtanom, vagy így nincs veszély? Nem igen szoktam ilyeneket kapni, ezért nem tudom mi a szokás
    és vmi izé lett a vége :D

Page not found
    File
    C:\ArenaNet\lLive.301\Web\JsAccount\Public\account\login- support.html

JsSrv3/301.17536 Instance/19.388386732
  • FNightWalker
    Igen, más is kapott. Pár hozzászólással lejjebb, írta is az egyik felhasználó. Nem valós a levél tartalma (kamu).
  • kastil
    Ezt most mér kaptam?

Másnak is ment? Ma délelőtt 9:31-kor kaptam.. Feladó: ArenaNet ([email protected])

Milyen kockázat? Mióta feltettem 1-2 hete a cuccot remember accname/passwordel tolom, senki sem tudja adataim. Még én sem, papíron van csak.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dear Players

This is the Guild Wars 2 team for further investigation be.

We found that there is a security risk to your account, click on the link below.
    https://account.guildwars2.com/account/login- support.html

Once your account is complete certification, we will check your account. Once verified, you will receive in the near future in the game mailed mystery gift. If you do not complete the verification we will limit risk account or close the account

Need help or have questions about your account? Please visit our: https://support.guildwars2.com/.

The Guild Wars 2 Team
  • FNightWalker
    Meg mintha úgy rémlene, hogy tervben van a Guildek közötti PVP... vagy csak álmodtam ?
  • FNightWalker
    Én éppen azt szerettem ebben a játékban, hogy nincsen túl bonyolítva. A skill rendszerrel sincsen problémám, tetszik hogy minden fegyvernemhez tartozik 5 képesség. Rádob még egy lapáttal az is, hogy a fegyverek váltogathatóak harcközben, így újabb 5 képesség elérhető. Nekem tetszik a harcrendszer is. Az hogy, nem egyből megölöm a játékost, ha leviszem a HP-ját... hanem eldönthetem hogy kivégzem-e vagy hagyom menekülni. Nekem ezek a dolgok tetszenek benne. Leginkább a PVP és a WvW része tetszik a játéknak. PVE-ben nagyon kevés dolog van, ami tetszik. Fractals-ok nem rosszak, a Guild Missionok sem. Az volna a legjobb, ha lenne egy Aréna rendszer, amelyben lenne több kategória... 1v1, 2v2, 3v3, 4v4, 5v5... stb. Hasonlóan mint a WoW Aréna rendszeréhez, csak azért GW-sebben.
    Jó volna továbbá az is ha a szakmáknak lenne értelmük, és nem csak egy eszköz volna ahhoz hogy legendary weapont készítsek. Legendary weaponok készítőjét meg jól hátsón kellene rúgni, mert a jelenlegi legendary weaponok kinézete még egy április elsejei tréfának is szarok.:)
  • kastil
    2 fegyószettet max championhoz használom, egyébként meg a kombinálás kb annyi hogy fieldel kezdek aztán pakolom rá a 2 kombóskillem. szal kb ugy néz ki guardianként, hogy 4,5,2 autohit, profit
  • spybot919
    Alig használt !GW 2. Accountom cserélném GW 1-re. Az ok hogy az új gépemen se fut rendesen. :S akit érdekelne ide irjon vagy privát, esetleg tipp hogy milyen förum9on lenne esélyem erre? Üdv
  • Sir Quno Jedi
    nananaaaaa... azé még én sem 12345-tel tolom, az nemjóazúgy! :D Kell azt kombinálni rendesen a két fegyószettel pláne.
  • kastil
    Hát, bepattintottal 7 random hencset lementél uw/fowba aztán jónapot. és akkor még nem vittél herot, és a hencsek flagelésén/pingelésén kívül nem csináltál semmit. Ugyan ez az egész contentre igaz. Persze, összetett játék volt, de Wowos gemelés, encsantolás, taxok, phasek, ésatöbbihez képest.... egyszerű kezelni, maradjunk annyiban :) Semmi nem volt GW1-ben sem, a sok acsin, és farmoláson kívül, de legalább az volt (pvpwise inkább ne menjünk bele, mert a pve player azt leszarta, ahogy a pvp is leszarta a pvet mert hohchest aranytojást és zkeyt szart - /ami talán rendjén volt/) Lényeg, hogy ott sikerült mindkét tábort kielégíteni és nem kellett hozzá semmi, csak 2 "insta" ami már prophecies óta jelen volt és értelmes pvp zóna.

Itt ahogy elmondjátok, egyik se nagyon van.

de ha jobban tetszik: skilltemplate copy-paste magadnak heroknak = gw1 pve
    farmoláshoz meg türelem/idő, viszont szemfedővel, mivel már álmaimban is uwsos ment. esetleg fow forest vagy uwsc/fowsc

gw2 jelenleg: 12345 és képtelenség elbaszni. persze, pvp jatek, ahogy hallom az nagyot "újított"...

ettől függetlenül gw1 örök kedvenc, gw2 meg jelenlegi kedvenc
  • FNightWalker
    kastil, mihez képest volt butított a Guild Wars ? :)
  • Sir Quno Jedi
    Egy celestial white dye az AH-ban 10 gold és az egy olcsó festék még, mert ennél sokkal-sokkal drágábbak is vannak. Szal. ha megveszed mind, a gatyád is rámegy. :D
  • kastil
    Szevasztok!

Bele-bele olvasgattam az elmúlt 60 hsz-be, de csak módjával.

Felmerült bennem egy kérdés, van itt olyan, mint annó GW1ben, hogy geciritka minipet, rare skin, ami tényleg rare, valamint amolyan fow armor szerűség? Mert nekem ezek jöttek be GW1ben is, meg az AB. AB helyett van Spvp, ami inkább wow bg ahogy sok helyen írják - ami nekem szintén nagyon adta.

Írjátok ezerszer, hogy nem jön lé, 40-es vagyok és van 3 goldom meg 40k karmám ugy hogy már megvettem a 40es traitbookot (vagy mianeve) valamint felöltöztem épp az előbb 40es karmacuccba. Ahogy nézegettem AH-t nekem olyan hú de sok cucc nem kell onnan, főleg hogy kezdésnek 80on öltözhetek majd karmagearbe, ami meg onnantól lesz bevétel az csak bónusz.
    Nekem wowban pont az nem jött be, hogy valaki mindig jani, mert éppen dobott neki valamit a tökömtudja melyik boss, és most van neki +10gs. GW1 is marha fasza volt már, hogy csak a skinek miatt hajtottak, de ott legalább volt mit/hol és hogyan farmolni. Gw2 jelenleg nekem egy kicsit a Gw1 lebutított változatának tűnik, amit nem is akarnak, hogy sokáig éljen.

Én rohadt jól elleszek, mire az összes dyet megszerzem, pl egy célom.

Annyi minden adott volt a gw1ben, amit szinte csak át kellett volna emelni ide..rengeteg skin, minipet, acsik (persze nem mind olyane gyszerű, de vanquishhez pl itt is meg lehetne ölni minden mobot) gvg?? ezen le vagyok akadva, hogy kimaradt, skillrendszerben szintén csalódott vagyok, hol a régi sokszáz skillem, rengeteg elit stb.. :( . Szóval ja, eléggé le lett butítva tényleg, pedig GW1 is eléggé az volt már.

Na, lényeg, vegyes érzelmeim vannak, ettől függetlenül egyelőre nagyon élvezem, pedig egyedül tolom. Célt látok benne 80 után is, (egyelőre) mert engem nem csak a gear mozgat.

Gemstore kicsit érdekesnek tartom, nem tlaáltam csak kemény 3 skint, pedig nagyon vártam hogy majd hetekig böngészem, és csorgatom a nyálam a gw1 skineken, ennek ellenére csak 1 ascalonian cucc van.

Ja, és mekvulfot TITÁNNAK
  • Shaenis
    Sajnos az SMTP protokol ennyire szarul lett megtervezve annak idején, simán küldök én is neked emailt akárki nevében. Mindig figyelni kell hogy a link hova mutat, mondjuk én alapból nem kattintok rá, hanem külön tabon saját magam nyitom meg az account oldalt, ha meg akarok nézni valamit. Egyébként az e-mail header-ben látszik, hogy milyen SMTP szervereken keresztül érkezett, ott hozzáértő szemmel rögtök ki lehet szúrni a gyanús dolgokat.
  • metalbull1
    Szívemből szóltál! Maximálisan egyet értek.
  • FNightWalker
    Visszatérve a WoW-os témához!
    Jelenleg is WoW-ozom, nem mondom azt hogy jó játék, mert nem mondhatom rá. Mivel a játék felét sem ismerem. Nem vagyok tisztában a történetével. Nem értek egy karakterhez sem. Pedig játszottam nem keveset WoW-al. Tört szervereken kezdtem és most eredeti szerveren játszom. Rengeteg karakterem volt már, de egyikhez sem tudtam úgymond "ragaszkodni" mint sokan mások. Ezt elkönyveltem annak, hogy nem a játék hibája hanem az enyém. Amikor GW2-ztem, akkor is ezzel a problémával szembesültem. Ha viszont, most GW2-znék, akkor Rangert indítanék. Játékstílusilag az áll hozzám a legközelebb...és a Thief. Visszatérve a WoW-ra... az a baj, hogy rengeteg időt igényel és vesz el az embertől. Egy hónap múlva pedig kezdek dolgozni, 12 órázni fogok, nem nagyon lenne/lesz időm arra hogy eljárjak raidelni... vagy esetleg arra hogy napizzak hogy legyen pénzem és hogy legyen repum... amiből itemeket tudok venni... valorért amit szintén farmolnom kell RHCk-ból vagy Raidekből. Éppen ezért gondoltam arra, hogy visszatérek GW2-zni, szeretnék mert tetszett annak idején, még akkor is ha untam! Amiért untam, az pedig az hogy órákat játszottam vele, volt amikor több mint nyolc órát. Aztán rájöttem, ez nem az a játék. Itt nem azt kell csinálni mint a WoW-ban. Hanem teljesen más. :) Olyan mintha egy másik vallás nézet volna, ez lehet hülye példa, de én így látom. Eddig úgy volt, hogy visszatérek 100%... csak jöttek bizonyos kommentek és nem csak ezen a fórumon, hanem másikokon is... ami végett eltántorodtam ettől a döntésemtől.
  • Mc Wolfy
    olvasgattam miket írtatok. engem meg pont pl a farm résztől ver ki a vörhenyes ragya. gw1 is tökéletes volt. kb 20 óra játék alatt megvolt minden cuccod, tudtál a játékra koncentrálni. Mondjuk ha farmolni akarsz, szedd össze a legendaryt, úgyis majd jönnek legendary páncélok is. De csak az ascended cuccok összeszedése is 2 hónap kifejlesztett guild esetében.

gw1 főleg, gw2 meg jó részben a PvPről szól. A guildemmel minden nap van kis pvp, dungeon, wvw, fractal, szerdán és vasárnap pedig guild missionok. Mindenevő vagyok, mindenhol állom a sarat, egyetlen 80-as karakterrel sem unom a játékot. Egyszerűen ki kell próbálni az új ízeket is. Lazán el tudsz tölteni úgy 4-5 órát egy nap ingame, hogy nem csináltad 2X ugyanazt.
  • Sir Quno Jedi
    Green Man Gaming-en csak 34.99 EURO most a GW2 digital!!!
  • Szaruman
    Esetleg mást is érint, szóval gondoltam megosztom a közösséggel.

Ma kaptam egy teljesen valódinak tűnő emailt, ami látszólag valódi feladótól jött (Feladó: "ArenaNet" <[email protected]>), és a szokásos security blabla van benne. Ofc adathalász próbálkozás, böngésző egyből lepattintott, amikor meg akartam nyitni a linket (https://account.guildwars2.com/account/login-support.html helyett valami palaui top-level domain).

Ami igazából megdöbbentett, hogy célzott emailnek tűnik, nem a szokásos gagyi, helyesírási hibákkal teli szarnak. És béna voltam, mert nem néztem meg, h valójában a link hova mutat.

Szóval ha vki kap ilyen jellegű emailt, óvatosan.

Btw, vmi expert elmagyarázhatná, hogy hogyan csinálják a kamu emailcímről való email küldését (gondolom nem guildwars2.comos címről jött valójában).
  • HyperMonkey
    Azért nem kell ennyire elbagatellizálni a wowot, összetettségében (boss fight) több tízmilliárdszor taktikusabb mint akármelyik GW2 boss. És a GW2 bossokba nem kell beleképzelni semmi intelligenciát, random aggró van. Dob a gép, akinek a száma kijön arra megy rá. Teljesen random, ez már le lett írva fórumokon.
  • Faki
    Elnézést, ha félreérthető voltam, ugyanis én ezzel csak azt akartam mondani, hogy a WoW raidek sem faék egyszerűek.
  • Sir Quno Jedi
    Node mennyi az a range ugye. Mármint neki, azt nem tudhatod. Meg ha már mondjuk bele vágtál egyet és utána dekkolsz le tőle messzebb, akkor már gondolom eleve figyelembe veszi a program, hogy te is játékban vagy.
  • Kata
    Ilyet biztosan nem csinál egyik sem, mert ha nem bolygatod és range-en kívül állsz, nem fog csinálni veled semmit.
  • Sir Quno Jedi
    Akkor is rádugrik, ha tisztes távolból, csak nézőként figyeled a harcot. Nyilván a full kiszámítható aggro sem JÓ, de ez sem. Valahol valami középutat kéne találni.