63345
-
Berin01 #57767 Whiteside Ridge szerverén is akad még pár aktív magyar guild ebből 5 alliancet alkot. -
#57766 Far Shiverpeaks-en is aktívkodunk páran. -
#57765 mi deson vagyunk, de máshol is vannak aktív guildek, egész biztos -
Kryon #57764 Nem nagy, hanem aktív guildet keres. -
#57763 pikenen nagy guild tudtommal variance van. desolationön vagyunk pl mi. minden nap dungeon, fractal, wvw, tpvp -
FNightWalker #57762 Nem esik le, mire gondolsz :D -
#57761 van valami egyáltalán az utolsó sorban?:D -
FNightWalker #57760 Üdv.
Néhány hónap kihagyás után, úgy döntöttem visszatérek a játékhoz.
Egy olyan klánt keresek, ahol aktívak a tagok... vannak programok (akár WvW, akár PvP, akár Fractalsok) és nem utolsó sorban szociális tevékenységek/programok (rendezvények: versenyek, fogadások, szerepjátékozás) és nem utolsósorban az aktív és jó fej/segítőkész társaság. TS használata nem akadály, viszont beszélni nem mindig lesz alkalmam. Fontos, hogy a klánnak legyen normális neve, felépítése... és nem utolsósorban története! És egy jól összerakott stabil vezetőség. A guildet a Piken Square szerveren keresem.
Játékban megtaláltok Valaar Rhaeros néven. -
Shaenis #57759 Egyetértek, guardian gs skilljei sokkal jobbak. Kizárólag a traitektől függ, hogy mennyire erős support kari, lehet kemény dps tankot is csinálni guardianból, persze akkor kevesebb supporttal.
Warriornak amúgy olyan fegyvert adsz, ami tetszik. Fogpiszkálóval is tud ölni. Amikor nincs szükség távolsági fegyverre (pl CoF endboss), akkor váltogatni szoktam a gs-t és sword+axe-t. Sokan használnak dual axe-t is. -
CortezK2 #57758 Frankó az a vajazókés + jók a színek is -
#57757 Srácok, guardian dungeonben menynire supportkaszt? Nem tudok dönteni warrior és guardian közt.
Guardian fasza meg minden, de a pure dps inkább bejönne, viszont a warrior gs skilljei meg rohadtul nem jönnek be. Gondolom hammer build pvere warriornál is ki van csukva?! -
samuka99 #57756 javitva:
hátul -
samuka99 #57755 ha már itt tartunk akkor én is mutatom:
elöl
hátul
fejes nélkül
Már csak Twilight fegyó kéne
Szerintem én vagyok a legszebb! -
ha már divatolunk
-
CortezK2 #57753 Az a baj hogy úgy általában kevés a normális ruha, van amit megnéztem rajta, és olyan "vastag" lett a csaj, mint egy sumo+súlyemelő+pankrátor keverék. A Columbo kabátok alja tényleg furán mozog, de legalább ez bejön valamennyire. Amúgyis még csak fejlődgetek vele, a végső cucc még nincs kitalálva Az engi fickód frankó, van hova rakni a csavarhúzót, meg a szögeket -
MaRee #57752 Öhm az első képnek nem tudom hova lett az alja, mindegy. -
MaRee #57751 Jól néz ki, de nem túl vadászos. Pont ez a bajom a ruhákkal, szinte minden köntös, meg szoknya.
Nekem az engim a legjobb szerintem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez pedig a démoni asura hunterem, hát ez se túl vadászos
-
CortezK2 #57750 Tényleg jó lett Itt a vadász a tegnap leírt cuccokban(ha nem bénázom el a linkelést, ami megesik) :
Rascal:
http://www3.picturepush.com/photo/a/13173776/img/Anonymous/gw026.jpg
Most pedig ez van:
http://www3.picturepush.com/photo/a/13173781/img/Anonymous/gw163.jpg
http://www2.picturepush.com/photo/a/13173780/img/Anonymous/gw159.jpg
-
#57749 Wow! Marha jól néz ki!
Human vagy norn?
Dobhatnátok még képeket egyébként, bejövősek -
#57748 nemisrossz -
#57747 Kinek van legendary iteme? -
Shaenis #57746 az igért képek (sajnos kicsit sötét lett, mert a játékban beállított gamma korrekció nem látszik rajta):
Elölről
Hátulról -
CortezK2 #57745 Képet most nem tudok felnyomni + amúgy is 79-es, még tervezgetem hogy a végén mi lesz, de az eddigi cuccokban is bőven elrohangálnék 80 után is. Fölső az Rascal volt sokáig, most épp a Riveted jacket nevű van. Vállvédő/kupak kilőve, gatyó az valami sima, semmi xtra, cipő meg amit lehetőleg eltakar a nadrág, és nincs bohóc orra Még a cultural Tier 1 cucc is bejön (kupak/cipő nem), abból maradhatna látható a vállvédő is. Szetteket egyben tuti nem raknék rá, valami mindegyikben hülyén néz ki Ezekhez meg ugye nem kell Dungeonban rohangálni és nem kerül 15 aranyba sem, vadásznak nekem bőven jó lesz. Ha oda jutok azért megpróbálok majd képet feldobni, úgyis kevés van itt belőle -
#57744 képet tegyél pls mit sikerült kihozni. néztem armor szetteket de azok...broafok nagyon. -
CortezK2 #57743 Nekem van egy tulok vadásznénim, szerintem lehet találni hozzá egész normális szerkót (bár kinek mi a normális). A többi kaszthoz sincs több az tuti -
#57742 Van pár gemem, gondoltam, megnézem, mi van egy ládában. Hát, nagyon sok hasznos nem volt :-D
De igazából a többi dolog sem tűnt túl hasznosnak, amiket gemekért lehet venni, viszont minden jó drága. -
#57741 Nem jó, ha női karin kevés a szabad bőrfelület, mer komolyabb akciókban még beizzad, vagy bőrpír ilyesmi, vagy mi. :D -
#57740 pont emiatt nem kezdek rangert. gw1ben main volt, itt nem lesz. röhejesen néznek ki ezek a szoknyás csávók.
esetleg norn csaj rangert, de még ahhoz is győzködöm magam egyelőre -
FNightWalker #57739 Nekem az Azureflame Longbow nagyon tetszik, meg is fogom szerezni. :D -
#57738 Dettó. Pl. nekem egyik legendary sem tetszik, meg sok drága fegyver és armor is rondább mint az olcsók. Meg ahogy látom, az a divat, hogy a női karaktereken minél több bőrfelület látszódjon, nem számít milyen ocsmány a ruha maga. Meg nem szeretem a hosszú szoknyákat, teljesen kitakarják a karaktert, hiába nyitott elől, meg a hosszú szoknyák mozgása nekem furcsa, olyan mintha merev kereten lennének kifeszítve (abroncsos szoknya). -
Shaenis #57737 ok, majd este otthonról -
#57736 képet -
Shaenis #57735 Nem szeretem az aktuálisan coolnak kikiáltott skineket, amikből annyi van, hogy kb minden harmadik szembejövő emberen azt látom. Ezért sem költök rá, meg azért sem mert orcátlan rablásnak tartom. Ehhez képest én kb 7-8 goldot költöttem az armor és a gs skinemre, valamint 17g-t a festékekre, és sikerült olyan designt összerakni, amiből még egy sem jött szembe, viszont kaptam már néhány whispert, hogy jól néz ki. -
#57734 Azért drága, mert az aktuális fegyverskinek onnan eshetnek, mint pl a Fused Weapon skinek. Ezekért a nép nagy része elég sok pénzt is elkölt, nem hogy gemet, mert a lángolóvasdarab skin nagyon cool, a cicahátizsák meg mégkúlabb... -
#57733 ezek lehetnek benne
ehhez képest sztem röhejesen drága a gemstoreban -
#57732 Random szarokért??? Én nyitottam párat, mer esik kulcs azé, node kéééérem... :D -
#57731 És mi van a ládába? Érdemes kulcsot venni? -
#57730 Köszi, ez bejött. -
#57729 Jaja. Első két meccs szerintem jó volt. :) -
moNTo #57728 Nézitek?
http://www.mmorpg.com/streams.cfm