Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Mivel accountot mozgatsz, marad minden.

Szia!

Igen, Warból jöttünk. Emlékszem is Rád. 😊
Kereslek mindjárt játékban.

Sárkány Lovagrend

Szia!

bocsi, hogy nálad érdeklödök a sárkány lovagrend a warhammer onlinos csapat ?
ha igen megkernelek szolj mar nekik, hogy keressenek ram.

koszonettel: Reiki

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

oké, ez tiszta, akkor még azt szeretném megkérdezni, hogy ha költözök akkor a karakternél lévõ pénz illetve motyók plusz a "saját bank"-ban lévõ nyersanyagok, mini petek stb. megmaradnak? jönnek velem? vagy ezeknek is pápá...
Mc Wolfy
minden szerveren külön kell kifejleszteni mindent. szóval ha egy guild több szerverre szétköltözik, abból sincs nagy baj, egyszerûen minden szerón lennie kell legalább egy embernek, aki tud fejlesztést indítani.

Never underestimate the power of the dork side!

Running
Ha rendelkeztek 10+ aktív taggal, azért nem egy horror felhúzni a fontosabb fejlesztéseket... nekünk a lényeg kb 1 hónap alatt meglett újra. Az elején mi is ezen töprengtünk, de aztán annyit nyertünk az új szerverrel, hogy kb mindenki leszarta, hogy újra kellett indítani a fejlesztéseket...

Kösz, ez nem valami jó hír..:-(, bár logikus, de akkor sem guild barát...
A helyzet az, hogy akik pvp / wvwvw orientáltabbak azok lépnének, akik meg pve-sek azok maradnának...ez nehéz "csata" lesz...
Running
Ha új szerverre költöztök, akkor minden fejlesztést újra kell kezdeni, de a csapatot nem kell újra létrehozni, a tagok is maradnak, meg minden, csak a fejlesztések nem.
A régi szerveren marad minden a régiben...

Skacok, ha egy guild összes embere átköltözik egy másik realm-re akkor az "otthagyott" guild törlésre kerül? Illetve, ha a guild összes tagja átköltözik mondjuk a Pikenre, akkor a WR-en hagyott guildnek tovább tudnak gyûjteni? Használhatóak maradnak a guild funkciók, és elérhetõek lesznek a másik realm-rõl is, vagy ott újra / nulláról kell kezdeni?
Csak mert most egy páran mennénk, de a guild bank, és az ott kifejlesztett funkciók miatt a csapat egy része meg maradna.
Igen.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

ha én a whiteside-on vagyok egy guildbe, de átmegyek pl a pikenre, attól még tudok representálni a wr-es guildembe és ugyanugy írni/olvasni?
Privátban persze, ezt sikeresen melléütöttem. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Szia!

Érdekelne az account. Gondolom az email fiókot is adod mellé. Írd meg a részleteket, hogy fizessek, pl. paypal, stb.

Üdv:
Ninn

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

cataflam02
GW 2 account sürgõsen eladó! 5k huf

One more story

A guildem végül megszavazta a Pikent, tegnap este elkezdtünk átköltözni. Kb 4-5 órát wvw-ztem este, eddig jók a tapasztalataim. Fõidõben kb 3 percet kellett várnom a saját borderre való bejutásra, aztán éjfél körül megszünt a sor, de volt bõven ember, szép kiegyensúlyozott csatát vívtunk a másik két féllel.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

SirAlo
En azert mentem at Pike-ra mert lattam a szavazatbol hogy legtobben oda fognak menni, es nem akarok majd egyedul maradni egy olyan szerveren ahonnan elvandorolnak , az lenne a legjobb ha eldontenenk es mindenki egy szerverre menne

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Running
Mivel a játékban január 28.-tól fizetõs (gem) lesz a szerver váltás, így akinek még van kedve csatlakozni a The Expendable Horde (ExH) guildhoz, jelentkezzen a megadott címen. DESOLATION szerveren tanyázunk. WWW, dungeon pörög ahogy kell...
A Vén Kecskék és a Sárkány Lovagrend guildekkel együttmûködve, együtt, alliban játszunk egy TS-en, egy szerveren!

Jelentkezés a fórumunk Toborzó topikjában: Toborzó

Elvárások:
- 18+ életkor
- használható mikrofon, ts, net, pc
- csapatmunka, állandó ts használat, kommunikáció, együttmûködés

Terawatt
Egész héten menne a wvw. 😄

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Mc Wolfy
spec örömmel olvasom, ha más szerveren is jót játszanak az atyafiak, azt meg külön remélem, hogy összekerülünk és egymásnak is tudunk okozni pár aranyas javítási számlát 😄

Mephike
Na errõl beszéltem... Szegény emberek meg vannak vadítva, azt se tudják hova menjenek. Mivel azt írtad, hogy Te mentél át, és nem a klánod, ezért azt mondom, hogy totál mindegy hová mész, mivel egyedül vagy. Gyanítom minimális WvW ismereted van (ez nem gond), és heti egy, max két alkalommal felmész WvW-re. Ehhez bármelyik szerver jó.
Oda mész, ahova akarsz, de csak azért a Pikenre vagy a Desora mennie senkinek sem érdemes, hogy utána itt a fórumon mesélhesse mellkasát döngetve, hogy mekkora király szerveren van...
Ha nincs klánod, keress egyet, illeszkedj be és velük járj el WvW-re, vagy ahova szeretsz, többet érsz el vele, mint hogy itt egy fórum alapján próbálsz dönteni, és oda mész, ahova éppen a szél sodor.

Ha WvWvW érdekel, akkor maradhatsz Piken-en. Ahogy lejjebb olvashatod mindkét szerveren jó és szervezett a WvWvW. Ha a PVE érdekel, akkor megintcsak maradhatsz, mert a hamarosan bevezetésre kerülõ Guesting rendszerrel, bármelyik másik szerveren vendégeskedhetsz és járhatsz dungeon-ökbe.

Terawatt
Szerintem rosszul biztos, hogy nem döntöttél. Mind a két szerver jó. Guildek terén szerintem a Piken pvesebb, de nincs kizárva, hogy magyarok szintjén összeállunk itt is. Lentebb nagyon jól összeszedték a két szerver helyzetét, tovább nem is nagyon lehetne ragozni.

SirAlo
En par napja Pike-ra mentem mert a szavazasba az vezet, szerintetek maradjak ott vagy inkabb Deso ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Terawatt
Egyet értek az egyik lenti hozzászólással miszerint pangás van valamilyen szinten. Gw1 is ilyen volt, hogy amikor jött valami újdonság jött vissza a nép. Ez az elõnye az elõfizus játékokkal szemben.

Mc Wolfy
ez a jó vita. engem sem akarnak meggyõzni, én sem akarok meggyõzni. de jó hallani, hogy azért pikenen is beindult az élet. az tényleg szörnyû volt, ami ott volt.

Nekem a karma / cof set jön be a legjobban.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Mephike
Más téma, szerintetek egy charron melyik heavy armor mutat a legjobban?
páncélok

Running
Szeretem mikor ilyen "értelmes" vitákat nyomtok. Semmi személyeskedés, semmi anyázás, csak érvek, ellenérvek, élmények. Csak így tovább és köszönöm.

Így gyorsan visszaolvasva senki nem írta, hogy a Pikenen szar lenne a www. Akkor sem volt szar amikor még ott voltunk. 😊

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

0Fritz0
Akkor is az én apukám az erõsebb.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Annyit még hozzá kell tennem, hogy az sem véletlenül történt meg, hogy elõzõ héten a Gandarat és az Auguryt lenyomta piken igen durván. Mivel az a két szerver erõteljesen pug vezérelt, elsõsorban nem a létszámban hanem a szervezettségben múlta felül a két szervert a Piken.

Természetesen nagy valószínûséggel a Piken vs Deso meccset a Deso nyerné meg most, mert itt nincsenek olyan guildek mint amikrõl az elõzõekben írtam, de egyáltalán nem rossz a wvw jelenleg a Piken Squaren sem.

Ráadásul egyetlen guild sem tervez költözést Piken-rõl, azaz a jelenlegi állapot valószínûleg tartós marad a fizetõs transzfer idején is. Ez nem reklám mint az elõzõ írásom sem annak szántam, mindössze azért született, hogy a reálisabb képet kapjon mindenki a kérdésben.
Nem akarok bele szólni de nem tudom megállni a dolgot.

A piken-en is van szerver összhang, van szerver honlap is. Hetente összejönnek a nagyobb guildek vezetõi egy állandó napon megtanácskozni mi legyen a terv következõ hétre ts-en élõszóban (talán péntekenként ha jól emlékszem). Igen természetesen ezen a meetingen sajnos csak akkor tud valaki részt venni ha tud is angolul. Nem csak a hetesek vannak akik masszívan wvw-nek. Amikor elmentetek akkor egy teljesen más piken hagytatok ott mint amit ma találnátok. Van legalább 5-10 guild akik masszívan tolják a dolgot nem kis csapatokkal.

Azok a guildek akik felmennek a megbeszélésekre azok szépen megosztottan tartják a bordereket. Plusz minden napra egy egy klán nagyobb megmozdulást is hirdet, ezek is idõponttal ellátott úgy nevezett "raidek" 30-40 fõ egy klánból plusz a csatalakozó pug. Van éjjeli raid + (õrjárat) is egy oroszok guild szervezi + még valakik, meg a pug. Tehát éjjel is találni commandert és embert. Nem az van már, hogy minden elbukik éjszaka.

Igaz itt nincsenek olyan guildek mint mint pl az aki 300 + player 23 commander és tartják állandóan a deso home borderjét. Meg van még pár igen masszív guild a deson pl , - ezek oroszok pl. meg a . De azt állítani, hogy a pikenen szar és szervezetlen a wvw az nem igaz. Amúgy az az idõszak amikor ti azt mondtátok, hogy tiszta wr majdnem igaz volt, de akkor kb. a honlapon is le volt írva nagyba tojt a játékra, meg a wvw-re is a jó nép. De ez az ünnepek elmúltával és a karácsonyi event lecsengésével teljesen megváltozott.

Ezt le kellet írnom mert nem igaz az, hogy csak a deson és az elsõ három szerveren van szervezett és mûködõ nem pug vezérelt wvw. Amúgy a piken-en is sor állás van wvw-re de nem elképesztõ méretû 5-30 perc között.

Másrészt meg ha szervezeten akar valaki részt venni a wvw, sajnos vagy nem, de nem megkerülhetõ az angol kommunikáció. Mind írásban, mind ts-en élõ szóban fõleg ha egyeztetni akar más guildekkel például az ember fia.
Mephike
Elég értelmetlen vita ez a gyere erre vagy gyere arra a szerverre dolog. Aki WvW orientált már rég lépett vagy ide, vagy oda. Aki most akar költözni, az WvW szempontjából érdektelen, hiszen már a komoly WvW játékosok már döntöttek egy szerver mellett.
Az is parttalan vita, hogy a deso vagy a piken-e az erõsebb, egyértelmû, hogy a deso. De ugyanakkor az is igaz, hogy a deso most gyengélkedik, a piken meg jó szelet fogott ki magának,de ha most összekerülne a két szerver a deso nyerne. (Pikenen játszom.) Persze ez a jövõben változhat, szerintem egyik szervernek sincs szégyenkeznivalója.

csuszi
sziasztok. egy boltban vásárolt (dobozos) gw acc eladó.
az accon egy 40-es warrior van.
külön email-el menne a biznic.

MJ rulz Pink Team The Only One

Mc Wolfy
Indokot mindenki maga választ, a magam részérõl pedig nem fogok más helyett dönteni. MI azért mentünk át, mert itt tényleg vannak wvw guildek, pikenen volt a hetes, de õk is elmentek, mostanában annak az ellenségnek a sorait bõvítik, amit mi ritkítunk. 😄
Tudod elképzelhetetlennek tartom, hogy pikenen vagy ws-en elsõ héten fölkérjenek minket a legnagyobb klánok, hogy vegyek részt egy megbeszélésen, ami a szervert sorsát meghatározza, majd mikor nem érek rá, másnap összejön az összes elérhetõ nagykutya, csak hogy velem is tudjanak beszélgetni. Ma meg az oroszok leraktak 10 katát, amikor elrohantak mellettünk, hogy segítsenek bevenni egy várat, másik kommander pedig mielõtt kilépett, megkérdezte kell-e pár blueprint, mondom igen. hozzám vágott vagy egy tucatot. Engem emberileg is meggyõztek, nekem ez számít.

Mondhatnám azt is, hogy pikenrõl menjünk desora, de egy full szerverre full wvw-vel nem biztos, hogy szerencsés lenne több száz embert átterelni. Részletekbe nem látok bele, de amennyire tudom, az ottani közösség akkoriban azokból jött össze, aki úgymond nem akartak egy 2. bloodscalpot, ezért kerülték WR-t. De miután az eltelt idõ, és a pikenre vándorlás megszûrte az ottaniakat, ezért ez már annyira nem helytálló indok. Ráadásul mióta elindult a népvándorlás WR-rõl, desora is szép számban mentek, így "házhoz ment a bloodscalp", tehát ezért sem indokolt már a megosztottság.

Szerintem most épp egy "pangó" idõszak van, és bármi újat tesznek a játékba, azonnal megugrik majd a népesség, így a mostani sorok csak nõni fognak (szerintem).

DummyBoy
Nem azért jó a WvW Deson, mert T2-T1, hanem mert inkább WvW orientált guildek vannak rajta, akik tudnak jól összejátszani 😊 Nekem fõleg szempont a sorbanállás, mivel "casual" player vagyok, akinek van hogy 1 órája van játszani ... De az nem jelent semmit, hogy most mekkora a sorbanállás, mert nem tudhatod mi lesz mondjuk 1 hónap múlva. FS-en voltak 2 órás sorok is, aztán meg perma-outmanned ...

Ez a "kettévágjuk a magyar közösséget" meg egy érdekes kérdés, a novemberi szavazásnál Desolation volt a 2-ik legnépesebb magyar szerver ... WR után 😉 Szóval hagyjuk ezt a közösség "kettéosztása" dumát, mert kicsit érdekesen hangzik így a tények tükrében 😊 Ha a közösség "egyesítése" olyan hihetetlen fontos cél lett volna, akkor most nem kellene mirõl beszélni ... és mindenki Desolation-ön lenne xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

"mások is komolyan becsatlakoztak hozzánk. és nem feltétlen nekünk kell megnyerni valamit"

Mert eddig egyedül nyertetek mindent, az a néhány ezer többi játékos a szerveren csak a helyet foglalta 😄

Láttam VAR oldalán is, hogy te valamiféle "vezére" szeretnél lenni az ottani magyaroknak. Nem akarok ebbe belerondítani, ha úgy érzed jól csinálnád, akkor sok szerencsét hozzá. Amikor viszont mindenkit próbálsz meggyõzni arról, hogy desora menjen mera az a megagigaüberbrutal, akkor nem bírom ki, hogy meg ne jegyezzem, hogy igazából pikenen sem marad le senki semmirõl, csak max a fél órás sorról, és a hajnal 4es transzferrõl...
Lesz még az a sor hosszabb is meglásd. Bejönnek az újítások, tódul vissza a nép, majd csak néztek.

Továbbra is azt állítom, hogy akinek nincs deson ismerõse, vagy nem csak a "készbe" akar beleülni, annak semmi sem indokolja, hogy piken helyett desot válassza. Illetve ehhez még hozzájön, a közösség kettéosztása, ami a helyezéseket elnézve kezd értelmetlenné válni.
Persze maradjatok, ha jól érzitek ott magatokat, de érdemes lenne megfontolni a közösség egyesítését is, van még egy hét, és ez a szerver nem full...

Mc Wolfy
kinek mi jön be. itt van az elsõ alkalom, hogy mások is komolyan becsatlakoztak hozzánk. és nem feltétlen nekünk kell megnyerni valamit. pár nap után megkerestek a legnagyobb guildektõl, hogy ejtsünk meg egy személyes beszélgetést és szövetséget, támogatást, együttmûködést ajánlottak föl. ha lentebb, ha föntebb megyünk (ja most nincs föntebb), akkor is jó helyen leszünk még egy jó ideig.

Arra értettem, hogy eddig az egyetlen igazi érv az volt deso mellett, hogy ott van az igazi wvw mert T1/T2 nagyon durva. Miután ez az elõny is megszûnõben van, nem maradt olyan lényeges különbség ami indokolná, hogy ketté vágjuk a magyar közösséget, amikor 1 helyen is lehetnénk.
Sok a wvw-s pikenen is, de míg itt csak "full közeli" sokott lenni, vagy max 5 perc sor van, nem kell várakozással tölteni az idõt, ha eszedbe jut, hogy wvw-zni akarsz, már bent is vagy.
Nem hiszem, hogy akkora tömeg árasztaná el a szervert mint desot, mert 28-án lezár az ingyen transfer, és ha csak jövõhéten kerülnénk T2-be, kevés idõ maradna egy nagyobb ide vándorlásra. Ha nem lesz meg T2 akkor meg nem indul el a nép. A lényeg, itt nem hiszem, hogy mostanában fél órás sorok lennének. Van akinek ez szempont.

DummyBoy
Ha a lagolás alatt a szaggatást érted akkor sajna rossz hírem van: A procid miatt lehet. Alapból jobban megy az inteleken a GW2, ráadásul mivel a 6 mag itt nem elõny, ezért tapasztalatból mondhatom, proci gond lesz, nekem anno a Phenom II X4-est WvW megette reggelire.

@Kyron: Miért is lenne több értelme átmenni Pikenre? Amikor az is felfelé lépdel? Amikor mi átmentünk Desolationra, akkor az is lentebb volt, nem voltak sorok, stb ... aztán kiderült milyen jó kis brigádok vannak, értelmes commanderek, összedolgozó guildek, és elkezdett szállingózni a nép, egyre jobb lett a WvW, egyre többen lettek, egyre nagyobb lett a sor, egyre fentebb került a listán és most fellépett T1-be, és majdnem mindig fullon van a WvW ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Szerintem nem elég. Az a proci már nem mai darab. 6 mag is csak akkor érne valamit, ha ki is használná a játék.

Mert wvw csak T1-ben van ugye? (ahonnan kiesõre álltok)
Várjon a sorban fél órát stb stb...
Miért nem jöttök át ti pikenre? T3, haladunk felfelé, jövõhéten már talán T2. Itt is nagyszerû a wvw, ráadásul pve is. Külön érdekesség, hogy sok az RP-s, jókat nevetek néha 😄
Mivel lassacskán leolvad a különbség a wvw helyezésben, így mostanra kb. semmi sem indokolja deso választását piken helyett. És akkor még a nyilvánvaló hátrányokról nem is beszéltünk (sor).
Igazából akik nem direkt a magyar közösség elkerülése végett mentek desora, azoknak akár onnan is érdemes lenne átjönni pikenre, és együtt lenne a nép. Akik pedig direkt elkerülésbõl mentek oda, legalább örülnének, hogy nem árasztották el a szerverüket 😊

Tatyla
a lag meg a szaggatás az nem ugyan az...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hali!
hd 7870 2 GB vga-val full maxon nem kén laggolni a játéknak nem?
1100T 6 magos processzor mellett..

Vagy még az sem elég a maxhoz? 😄
Mc Wolfy
vagy gyere desora, ha érdekel wvw 😊

Kata
Köszi, akkor benézek majd oda is. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Running
Ascend gyûrût, meg lóvét farmolnak...

Unknow
Pénz, fractal fegyók, skill pont meg ilyenek. Meg szerintem kevésbé unalmas mint a legtöbb insta. Meg ugye végtelenségig lehet menni. (Ha jól tudom..)
Kata
Azok nem a profession armorok lesznek? Akkor elõreszaladtam kicsit az idõben . Akkor mi a nyüvet lehet Mistben kapni, hogy mindenki ott farmol?

[/cserf][/fülünyúl]