63345
  • HyperMonkey
    "longsword helyett nekem axe-warhorn van"

Ez a longsword ez longbow vagy greatsword akart lenni?
  • MaRee
    Ott van a videó elején, de az enyém így néz ki:

Marksmanship: semmi
    Skirmishing: VI - I
    Wilderness: VI - VIII
    Nature: semmi
    Beastmastery: VI - VII - XII

Skillek: Healing spring, lightning reflexes, signet of the hunt, signet of the wild, entangle

Petek: Jaguár és farkas, jaguárt stealthben kell tartani mindig, mert nagyon nagyokat tud crittelni.
  • Prof William
    Mi a helyzet jelenleg? Sokan vannak még...
  • HyperMonkey
    Értem. Belinkelnéd ezt a buildet?
  • kastil
    értem, köszi
  • kastil
    ó az egyetlen dolog amibe bele tudsz kötni. de, van, csak a hivatalos gépigényeket kicsit elírták hozzá, anno 2 maggal 30-40 fpsem volt med-highon, most 4 magon van 50-60. wvw zergen 4-7. shadow behemothon 15 (deso szerver) vga-t akár ki is vehetem, mert üresjárat szinte, kell az fxaa shader meg shadowra, mást nem csinál

ajánlott felett van gépem. szóval nincs pvp, legalábbis élvezhetetlen. még jó, hogy worldbosson autoattackolok és elemgyek közbe szarni, mire visszajövök meg nyithatom chestet. acsik meg, szedj ki x matit, ölj meg x mobot, kraftolj x hulladékot, szóval elég buták, inkább csak kapod őket arra, amit amugy is csinálnál. pvp acsik amik talán (bár bevallom annyira nem merültem bele az átolvasásukba, de nem tűnik túl kreatívnak)

túl nagy volt a hype, de nem baj, megérte az árát, wildstarig pont jó
  • MaRee
    Ez pvp / wvw build, nem pve, ott nem próbáltam. Én ezt használom egy-két változtatással( longsword helyett nekem axe-warhorn van, plusz két trait máshova van rakva ).

• Shaenis
    A letörölt karaktered neve 24 óráig foglalt marad neked, utána szabad préda lesz.

A leszintezett területeken is a valódi szintednek megfelelő lootot kapsz többnyire, de becsúszhat pár alacsonabb szintű fegyver/páncél drop is, valamint a material és salvage item dropok mindig alacsony szintűek.
  • Strayhand
    Értem, szóval a GW2-ben nincs pvp, meg achik meg ilyenek...
  • HyperMonkey
    Ezt részleteznéd kicsit? Mármint ezt a brutál ranger BM buildet. Mert küldizés közben még oké a pet, de world bossoknál meg instákban döglik a pet gyorsan.
    Plusz a ranged pet is közel megy a targethez. Én max range-ről tudom lőni a gaz ellent, de a ranged pet sokkal előrébb megy, nem tud onnan támadni ahol én vagyok. Ezen kívül ha arrébb csusszanok mert aoe baj van, a pet nem jön hanem ott áll, üt/lő és beledöglik.
  • kastil
    maree, téged nem zavar, hogy én gw2-vel játszok, csak megprobaltam elfogultság nélkül hozzászólni a "témához"? - még ha elfogultnak is tűnök, ezek tények. - egyébként jah, jellemző, hogy az mmo szerverek megjelenés után 1-2 évvel szoktak beindulni. no offense

olyan ez mint a nő, a legjobb nőt is megunod és az újdonság miatt beéred egy kevésbé jóval

mellesleg köszönöm, akkor marad guardian.
  • kastil
    ja, eszembejutott még néhány dolog. dailyk hogy mennek, random válogat össze acsit, vagy körbeforog néhány séma vagy hogy?
    másik, annó trial accon csináltam ugye karit, és most szeretném használni a nevét, van valami módszer annak törlésére? olvasgattam forumot hogy lehet, hogy honapok is mire ezeket törlik. accra nem emlékszem szóval support kicsukva.

másik, törlök egyik accomon egy karit, jakab istván néven, másik accon miért írja azt, hogy a jakab istván foglalt? az accon amin eredetileg volt, ujra adhatom a nevet, viszont a másik accon nem engedi. van neki pár napos átfutása, hogy nehogy lenyúlják a nevet vagy miez?

valamint, ha 80on visszamegyek egy 15ös zonaba, akkor milyen itemet fognak dobni a random mobok illetve chestek? 80 v a zonának megfelelő? azt észrevettem h a worldbossok szintbe szórnak kb.
  • HyperMonkey
    Valószínűleg körberöhögnének egy rifle + Longbow kombóval warriorként.
  • MaRee
    Hát ha iszonyat damaget akarsz osztani a bowval, akkor jelenleg szerintem a warri a legjobb. Viszont a rangernek most van egy nagyon durva BM buildje, rendesen lehet aratni (vagyis inkább a pet arat )

kastil téged meg nem zavar, hogy a gw2 kint van egy éve se, a wow meg 2004 óta? nyilván többen játsszák azt. Nem mondom, hogy a gw2-vel valaha is annyian fognak játszani mint a wow-val, de nem is kell. Számomra amúgy sem túl mérvadó, hogy ott 8 millió játékos pandázik, mert szerintem a Cata óta szar a játék.
  • kastil
    na igen csak azért kérdem, hogy pl értelmes warrior lb/rifle build van é? valamint körberöhögnének e vele?

warriornak örülnék legjobban, de csak ha van neki build ami gyakorlatban is megy, nem csak gw2build.comon. plussz élvezet lenne, hogy nomrális armort tehetnék rá, nem ilyen koszoruslanygöncöt
  • HyperMonkey
    Hohó a régi dilemma, remélem maniac001 koma is hozzászól :)

Kérdésedre válaszolva, a játékban nincs igazi íjász kaszt. Annyi, hogy a ranger tud longbow és shortbow fegyókat is használni, a warrior csak LB, thief csak SB. Iszonyatosan el van szeretkezve az íjászat a játékban.
  • HyperMonkey
  • kastil
    Inkább valaki mondja meg, hogy ha bowt szeretnék használni, akkor ranger warrior vagy thief?

rangert teljesen kihúztam szinte, nevetségesek a skilljei bowhoz szvsz... warrior longbow skilljei rangeresebbek
  • HyperMonkey
    Egyetértek, és az erről szóló postjaim is kiemelik hogy aki nem szereti a wvw-t az unatkozni fog. Engem meg a wvw nem érdekel, így unatkoznék ha játszanék. Most a Neverwinter leköt. Igaz hogy borzalmas csőjáték, de a questek nem rosszak, az insták is érdekesek és a pvp is. És ez mind a jó harcrendszerének köszönhető. Ha a NW target lock rendszerű lenne, el sem kezdtem volna.
  • kastil
    De, van, arena bg, worldpvp 649millio craftinglehetőség értelmes dolgokkal, ezer féle repu, acsi, og-feszengés. kár összehasonlítani mert szerintem wow grafon kívül (szninte) mindenben odakurja gw2őt, még a pvpt is jobban adja. az más kérdés, hogy egyik sem tökéletes és szarráunható. nem hülyeségból játszák _annyian_ wowot és _ennyien_ gw2őt.

persze, gw2 casualbarát. wowban se nehéz raiden néha idefutni odafutni meg nyomkodni a jobb esetben is 5 gombos rotát.

pveben gw semmit nem nyújt, van egy szép single player része 80ig azt cső, mennyé pévépézzé ha bírja géped.
  • HyperMonkey
    Semmiben nem nyújt többet. Dögunalom mindkettő. Az előző postom a játékosállományról szólt. Aki nem akar szervezett, 5 fősnél nagyobb létszámú endgame-et annak semmivel nem jújt többet a wow a GW2-nél, és ez fordítva is igaz.
  • MaRee
    Attól, hogy te unatkozol 80-on, más még élvezheti. Én (és még rengeteg 80-as) nagyon jól elvagyunk pl wvw-n, meg spvp-vel, engem a pve nem érdekel. Unom már, hogy állandóan a wowhoz van hasonlítgatva ez a játék, ez nem wow. Akinek wow klón kell az menjen pl Riftezni, mindjárt ingyenes.
  • Strayhand
    Ennyi erővel mondhatjuk azt is, hogy a WoW-ban a raideléssel el lehet bohóckodni egy darabig, más meg nincs. Egyébként elég sokan nem raidelnek normálisan, csak max LFR-eznek, a lá world bossok a GW2-ben. Én az utolsó fél-egy évemben ha nem volt muszáj, raid insta közelébe se mentem, mert ha be is mentem segíteni, 1 órán belül kapartam a falat az unalomtól. Annak, aki bármilyen okból nem raidel, mégis miben nyújt többet a WoW, mint a GW2?
  • HyperMonkey
    Nem mintha bármi közöd lenne hozzá, de azért, mert ha valaki kérdezi hogy esetleg érdemes-e visszatérni, akkor vannak olyan válaszok hogy peeersze, de a döntéshez kell más vélemény is. Egy kezdőnek érdemes, egy lvl80-asnak meg nem érdemes.

Rendben?
  • MaRee
    Akkor minek irkálsz ide?
  • HyperMonkey
    Hát azért ez elég blőd következtetés a wow-al kapcsolatban, főleg hogy 8 millió előfizetője van a GW2 pár százezres játékosállományához képest.

Ahogy egy régebbi postomban írtam, ha szereted a wvw-t akkor még el lehet benne bohóckodni egy darabig, más meg nincs. De te RP-t említettél, azért mondtam hogy a legtöbben végigjátszották.
    Fractalt is végig lehet játszani, mivel ugyanazok ismétlődnek csak magasabb szinten. Az egyedüli dolog ami nem lehet végigjátszani az a wvw, ami egyrészt ezer sebből vérzik, másrészt egy idő után dögunalmas.

• CortezK2
    Nem igaz milyen értetlen népség vagyunk, miért nem értjük már meg hogy abba kéne hagyni a játékot?Kezdem is hülyén érezni magam amiért én még elvagyok vele, miközben mindenki más abbahagyta. Csóri Anet meg mennyi BOT-ot berakott, csak hogy azt higgyük van még fönt más is
  • FNightWalker
    Nem hinném hogy leáldozott. Tegnap találtam egy guildet, 20-30 aktív játékos. A kezdőterületeken állandóan van ember... nem is kevés - a nagyobb területeken még nem jártam -. :) és ez csak a Piken Square ami medium populációs szerver... mi lehet akkor egy olyanon ami high ?
    Egyedül a PVE-t lehet végigjátszani, személyes történet + dungeonoknek a story modeja... WvW-t, PvP-t hogyan játszod végig ? Sehogy. Fractals-t sem lehet végigjátszani...
    WoW-on kezdőterületeken alig találkoztam egy-két játékossal itt találkozol 10-20-al... mindig van ember az eventekre... WoW-ban sokszor azt hittem egyedül vagyok a szerveren, hogy egyedül szintezem... mert volt olyan, hogy két órán keresztül nem találkoztam senkivel. És ez nem csak a low leveles területekre igazak, hanem a 90-esekre is. World Bossoknál szokott nagyobb tömeg összegyűlni, meg néha napizás/farmolás közben találkozok játékosokkal. De akkor sem sokkal. :)
  • TomStorm
    Variance/Reloaded esetleg.SG-s Guild is van 2 ha visszaolvasol
  • Mc Wolfy
    rangerednek valami nagyon csúnya szájbetegsége lehet
  • tegla
    ranger
    mesmer
  • Mc Wolfy
    hogy lehet végigjátszani a pvpt?
  • JaSoN HuNTeR #57775
    Neked áldozott le és a hülyeségeidnek :)
  • spybot919
    Úgy érted GW1 nek :D
  • HyperMonkey
    Tessék megérteni, hogy a GW2-nek leáldozott. Akit érdekelt az már végigjátszotta. Egy kiegészítő még biztos életet lehel bele, de most nem sokan tolják. Ezt külföldi fórumokon is meg fogják erősíteni.
  • JaSoN HuNTeR #57772
    Van egy felesleges digitális GW2 accountja a haveromnak akit érdekel írjon. 5000 ft.
  • spybot919
    GW1 teljesen kihalt :( amerikai és inter szerverek üresek. Eu meg már nincs :(
  • FNightWalker
    Tegnap, nézegettem a WAR fórumot... azonbelül a GW2 Klánok fórumot, találtam is két szimpatikus guildet...az egyik az AOA... amit itt is ajánlott valamelyikőtök a másik pedig a Ködpáholy. Az AOA-sok közül sikerült tegnap felvennem a kapcsolatot az egyik taggal - utólag kiderült, hogy már csak egykori tag -. Megkérdeztem tőle, mi a helyzet a guild-el, aktív-e még, stb. Sajnálattal olvastam a sorokat, melyben azt írta hogy az AOA inaktív, senki sem reprezentál. Amilyen nagy reménnyel indultam, azzal kapcsolatban hogy találok majd olyan játékosokat - magyarokat - akik RP-znek... mára már minden reményem szertefoszlott.
  • Kata
    handsome
  • Mephike
    Itt az én rangerem is, extrát nem kell keresni rajta.