Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
[/cserf][/fülünyúl]
Inkább csapassátok a condi revenantot addig amíg 5 nap múlva le nem nerfelik... 😛
Utoljára szerkesztette: R34N, 2016.01.21. 16:16:31
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Csak sajna kieg.még nem lett meg.
Never underestimate the power of the dork side!
- sima lövés: 3 lövéses ciklusa van, az első kettő sebez és tormentet stackol az ellenfélre, és minden harmadik lövésnél egy illúziót hoz létre
- a második skillnél 1-2 másodpercre beáll védekező pozícióba a karaktered, ha ezalatt támadás éri (akár melee akár projectile), azt blokkolja (0 sebzés) és visszaküldi a feladónak (a cc-zős, knockbackelős moboknál élvezet használni), grátisz egy illúziót is létrehoz a mob mellett. Ha a pozíció közben nem ért támadás, akkor a várakozás után a célpontodat megvakítja.
- a középső skill 6 sebzésciklusú, jól sebez és stackolja a confusion-t, amivel a pve-ben minden mob feldarálja saját magát. Na meg pvp-ben azok akik nem tudják vagy nem figyelik mi az a confusion.
- a focus első skilljét sokan csak futáshoz, meneküléshez használják, merthogy téged gyorsít, az ellenfelet pedig lesántítja. Harc közben viszont nem ezt a hatását kell alkalmazni, hanem a lerakott "függöny" még egyszer rákattintva shatterelhető. Ilyenkor a mobokat odarántja a "függőny" helyére. Amikor nagyon szanaszét vannak a mobok, én lerakok egyet, betöröm és az összes mob ott van egy kupacban, lehet rá tolni az aoe-ket, meg betörni az illúziókat, így mindegyik sebződni fog.
- a focus második skillje egy phantasmot rak le ami hundred-blades-el mindenkit kaszabol a környezetében, ráadásul védőbubit rak magára és a körülötte álló ally-kra. Ja, ez is illúziónak számít, tehát shatterelhető.
Utoljára szerkesztette: Kata, 2016.01.19. 12:09:57
[/cserf][/fülünyúl]
Esküszöm ki fogom gyűjteni még a GW1-es flameket innen, jó móka lenne visszanézni taknyos korunkban mennyire értelmetlen dolgokon tudtunk órákat vitázni.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Ha távolság és sebzés, akkor greatsword. Keményen pakolja a sebzést, de csak 1 célpont ellen megy, nem igazán van aoe értéke. Javaslom mellé váltó szettnek többszereplős csoportok ellen a staffot, vagy a wand-focus kombót. A wand-focus kombó kifejezetten shatteres build, azaz folyamatosan gyártod az illúziókat és töröd be őket, azok meg mindig aoe-ben fejtik ki a hatásaikat.
[/cserf][/fülünyúl]
Ezt pontosan meg tudták volna csinálni csak leszarták.Így az egyszerübb ahogy most van.
Jövőre kijön megint egy kiegészítő akkor megint megvesszük az egészet?Alapjáték+HoT+az új??
GW1-nél csak kiegészítőt vettünk anno ugyebár olcsóbban,külön volt az alap game.
Vedd meg megint akár csinálj új account-t vagy tedd rá alapjátékra az új alapjátékot kiegészítővel.Fantasztikus az egész lol
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
...
meg most sem ertem hogy miert vannak kiakadva az emberek. megvettek? meg. jatszottak vele? igen. megerte? nezopont kerdese, de csak azok sipakolnak akiknek megerte, nyilvan, mert meg mindig jatszanak es/vagy jatszananak a kieggel.
mondom. hulyeseg. a kiegert fizetnek, nem az alapjatekert es a kiegert.
imho.
...
[/cserf][/fülünyúl]
mellesleg megeri azt a penzt.
...
Na mindegy megrendelem,keddre itt lesz
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Szintlépő tekercset vennék ha van valakinek,sokat😊
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Egy teljesen kezdő játékos melyik szerverre menjen ahol lehet találni olyan klánt aki a kezdőket is szívesen fogadja?
Köszönöm
Azzal, hogy itt törpözöl, magad minősíted ISMÉT.
Az, hogy Te állítasz egy dolgot, és én nem értek egyet azzal (még még jópáran rajtam kívül) vitának hívják, az hogy Te személyeskedsz, az engem totál nem érdekel, hidegen hagy. Érveltem több dologgal is legutóbb, de Te egyetlen épkézláb választ nem adtál rá (vagy csak gondosan elfelejtettél reagálni rá). Olvass csak vissza. Csak fröcsögni jársz ide, ami engedélyezett, csak ne várd, hogy ettől én majd hasra esek.
nyílván nem lehet számosítani a játékélményt, de ha 6-800 órát játszok egy mmo-val én akkor már szivesen gondolok vissza rá később
Valamit meg tudtál cáfolni azok közül amit írtam, vagy csak okoskodsz itt össze-vissza?
Na pörögjél vissza gémelni, okoskatörp<#taps>#taps>
mondtam neki hogy, ha elfogadja hogy napi 6-8 órát játszik még munka után akkor igen 😄
Ne vedd meg a kieget, még véletlenül se, főleg, hogy egy egész játék árát képesek elkérni érte, és mellé adják szintén az alapjátékot. Ne vedd meg, mert úgy jársz, mint én, hogy mióta megjelent a kieg, napi szinten játszok a játékkal. Ne vedd meg, mert nekem és sok másik embernek tetszik, és főleg ne vedd meg, mert valaki azt mondja, hogy nem jó.
Jah és ha kipróbáltad az alapjátékot, ami ha tetszett, akkor meg végkép ne vedd meg a kieget, mert az szintén tetszeni fog...
Bárki szerezhet ilyet Lion's Arch-ban/Kamadan-ban, csak 100 candy canes-t kell adnia 1-1 embernek (2 küldetés van), akik adnak érte 1-1 Frozen Accessory Tokent, amit a téli sapkaárusnál lehet beváltani Wintersday Grab Bag-re.
PM itt, ha árulnál ilyet.