63345
-
Figaro25 #62865 Acc nevem: asdf.9146, karim neve: Alligiant, Ring of Fire EU -
#62864 melyik szerveren játszol?és acc név?
-
Negritis #62863 ah? -
Figaro25 #62862 Sziasztok! Kieg nélkül játszom és szükségem lenne egy superior sigil of bloodra twilighthoz :D aki adna írjon rám egy PM-et és egyeztetünk :) -
#62861 wvw-n nem egyedül kell mászkálni, hanem találni egy csapatot :) deso elég jól áll belőle, minden este van nagy buli. ha kell build, akkor less rá metabattlera -
Niflheim87 #62860 Hali! megvettem a HoT kieget és el is használtam a 80as boostot revenantra viszont most kicsit bajba vagyok mert nemigazán tudom mit kellene tennem hogy tovább fejlödjek pl hogyan tudnék jobb fegyvereket és ruhát szerezni mert wvw-n lecsapnak 5 sec alatt valamint a herald skilleket nincsenek unlockolva és ha jól láttam 250 pont kell és nekem van 15 pontom rá ezt hogy lehetne gyorsan elérni? ja és bár kicsit fejlödgettem revenantal mégis ugy érzem hogy a skilleket vagy rosszul nyomogatom de nemigazán látom hogy érnék valamit nagyobb csatákban ha tudna valaki egy buildet vagy guide-ot revenantra azt elfogadnám. desolationon vagyok ha van ott magyar guild aki bevenne egy kezdőt azt is megköszönném. -
savior666 #62859 Black Desert online accountomat cserélném olyan gw2 accountra, amin van vásárolt HoT, vagy HoT serialra.
Többi privátban.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2016.07.22. 15:24:25 -
#62858 azért írj egyet supportnak. játék elején rengeteg ilyen volt, lehet visszakapod. egyébként vanilla warrior és gua teljesen jó -
#62857 Cső. Nem kell valakinek egy HoT serialér cserébe? :D Gold, meg ami látszik, srsly. kb 1700g. gem to goldnál kicsit jobb bolt.
Utoljára szerkesztette: kastil, 2016.07.21. 11:05:08 -
Negritis #62856 én se értek egyet azzal hogy ne lehetne kieg nélkül élvezni a játékot, de nyilván egy idő frusztráló lesz
viszont a kieg júli 27ig leárazva -
#62855 mondjuk ez ez jó nagy baromság.
rengeteg dolog van pvpn kívül. vanilla warrior simán odabasz pveben, dungeon, fractal, leggy, open world, jps, asc gear, wvw zerg vanilla guard, necro, BÁRMI.. ezer meg egy dolog van. hot előtt is volt mit csinálni, az meg az egész elérhető jelenleg f2p accoknak.
ráadásul most hivatalos oldalon 50% akciós a hot
Utoljára szerkesztette: kastil, 2016.07.20. 07:57:48 -
Cassell #62854 Helló!
A melyik classot válasszam részhez nem tudok érdemben mit hozzáfűzni, de a másikhoz igen ha visszaolvasol pár hónappal ezelőtt már volt téma ez a topicban mikor kijött a Heart of Thorns, szóval level 80-ig remek a játék fantasztikus hangulat dinamyc event és a többi DE ha nincs kieged akkor abban a pillanatban, hogy elérted a level 80-at onnantól kezdve exp bár full de semmi reward nincs nem kapsz ún. mastery pontokat, nem lesznek ún. elite skilljeid - pvpben simán összecsomagolnak - tehát akkor vagy quiteolsz vagy akkor muszáj leszel megvenni ha tovább is akarsz játszani. -
Niflheim87 #62853 Sziasztok! Egy olyan problémám van, hogy még a legelején megvettem a játékot, de kb 1 hét után abba is hagytam ott pihent a "polcon" most gondoltam visszanézek erre az fogadott hogy az accom terminatedezve lett mert goldot árultam igazi pénzért és hogy ez permanent dolog ugyhogy gondolom ez ellen már nincs mit tenni kezdtem egy free accot. A kérdésem pedig az lenne hogy milyen karival érdemes játszani ami jó endgémben szóval ne legyen papír legyen jó damage és hasznos taga legyen egy csapatnak. szemeztem az új kieg új classával a revenantal de ugye most akkor újra megkéne vennem a játékot nemtudom érdemes e ebben is kérnék tanácsot köszi a válaszokat! -
Negritis #62852 épp akartam linkelni :D -
#62851 Végre jön valami újdonság. :) -
#62850 huh... jó kérdés. szerintem official fórumon kérdezd meg, mert ez időnként előjön, és ott tudják rá a megoldást -
#62849 sziasztok.közek 1 éve játszom a gw2-vel.az első pár hónapban csak mástól hallottam,hogy állandóan dcznek.de autóbbi hónapban nekem is napi rendszerességgel 2k-3k latency mellett a lost connection (7:11:3:189:101) hibakóddal 5-20 percenként kidobál.erre tud valaki megoldást.persze egy másik játékon és pcn kívül.mert már nagyon idegesítő.olyan érzés mintha tört szeveren játszanék.kösz
Utoljára szerkesztette: torrente111, 2016.07.08. 14:01:49 -
#62848 Lvl 80-ig bőven elég a zöld cucc. Annyira gyors addig a fejlődés ha aktívan játszol, hogy nem éri meg anyi pénzt kiadni, mert hamar már kevés lesz rád. Ha elérted a lvl80-at kezdj el exo ruhára gyűjteni. Ott már megéri körbenézni, hogy mit javasolnak az okosok. -
#62847 sárgákkal ne foglalkozz. lvl80-ig elég a zöld, utána meg exo
metabattle.com -ra nézz rá buildekért, és hogy biztos jó-e abba ajátékmódba az, amit választottál -
Negritis #62846 felesleges venni, menj "kisebb" zónákba ott a szinteződés miatt nemlesz gond a cuccokkal
lv80 alatt kb mind1 utána meg gyorsan összerakható a gear -
Vascsotany #62845 Sajna az ingyenélés hátránya hogy az AH is korlátozva használható. Fura de 35 fölött mintha lehetne spécibb dolgokat is venni (sárga) nem csak a szokványosakat. Addig valahogy elvergődök! :) A nevem Vascsotany és Nemfogfajni. Utóbbi egy Thief amiben tetszik hogy lehet vele trükközni. Van még aktív magyar klán valahol ahova lehetne csatlakozni, tudtok ilyesmiről? -
#62844 AH-t ajánlom. pár ezüstért zöldbe, sárgába öltözöl, ami 80-ig bőven elég, utána meg jól fog jönni a karma a lvl80-as cuccokra.
ha adsz egy ingame nevet, adok egy kis pénzt, ami elég lesz 80-ig -
Vascsotany #62843 Köszi a tippet! :) Warhorn-t még eddig nem használtam de kipróbálom. Egyébként érdemes karma pontokból venni a cuccokat vagy inkább azt gyűjtögessem és sima árusoknál vegyek jobb cuccokat? -
#62842 kezdésnek warrioroknak ajánlom a GS / sword + warhorn kombót, hogy gyorsan tudjatok egyik helyről a másikra száguldani, és legyen rendes sebzésetek :) -
Vascsotany #62841 Sziasztok!
Régóta nézegettem ezt a játékot, de csak most jutottam addig hogy bele is kezdjek.
Indítottam egy rangert aztán olvastam itt a hozzászólásokat és váltottam warrior-ra. Eddig tetszik! :)
TTSS ha van kedved keress meg játékban, én is kezdő vagyok lv 10 környékén.
A kezdő rész környéki questeket csinálgatom, így fejlődgetek. -
Negritis #62840 https://wiki.guildwars2.com/wiki/Account#Free_accounts -
stalker001 #62839 Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy most ugye free lett, ez mivel másabb mint az eredeti?
Ez is olyan mint az aion pl, hogy nem lehet tradelni?
Szint is korlátozott?
-
TTSS #62838 Köszi a válaszokat.
A fő küldiken indultam el, ezek szerint nem csináltam hülyeséget. Közben 10-es lettem, szóval az exp is szépen csordogál, igaz az egyik küldin egyelőre nem jutok túl (Nolani Academy). Lehet, itt már nem elég az elején kapott armor és fegyver? Utána kell ennek is néznem, ezen a téren mi van. Amúgy egy wari/ele karitval tolom, még a skillek negyedét sem használom. Zabálják az energiát és ennek sem olvastam utána (build, új skillek, rota stb.)
Szóval lenne mit tanulnom, kár, hogy ennyivel később kezdem a játékot. Nem csak az eltűnő leírások miatt, de a játékos társak alacsony száma miatt is. -
dregnarr1 #62837 A tutorial Pre-Searing Ascalon területről három-négy quest után tovább lehet állni a tényleges játékrészre. Csak akkor érdemes lvl4-nél tovább maradni ott, ha meg akarod szerezni az ottani, egyetlen title-t (Legendary Defender of Ascalon, ami +1 pont a Honor Monumentben). Ha ez nem kell és meg tudod szerezni máshogy a pontokat, akkor nyugodtan menj tovább (kövesd a fő Questet).
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2016.06.20. 14:53:28 -
#62836 ja bocsi. eonnal ne nagyon foglalkozz, amíg nem vagy 20-as. alap játékban a küldik végig visznek a szinteken. de ha nagyon akarsz szinztezni, amikor kijössz eonban a kezdő barlangból. ott vannak kukacok. vegyél be xp buffer cuccokat és azokat csapdosd :) -
TTSS #62835 Lehet félreérthető voltam, elnézést. GW2-ben nincs gondom. GW1 az, amiben meg vagyok lőve, el vagyok tévedve. -
#62834 elsőnek is keress szerintem egy guildet, mert ott általában azért rögtön válaszolnak.
Fejlődni első karakterrel úgy tudsz gyorsan, hogy megcsinálod a szíveket, becsatlakozol a környéken lévő küldetésekbe, és dungeonozol, ha elérhetővé válnak. Ha adsz egy fórum nevet (azt aminek a végén a 4 jegyű szám van, hogy pl verpistike.8264) akkor küldök pár aranyat, amivel vidáman elvagy 80-ig. azokat a cuccokat hordjad, ami sebzést ad. trading postrol ( O-betűt kell nyomni) vedd meg a szintedben lévő zöld cuccokat.
ha jót akarsz, ne ranger legyen az első karaktered, mert könnyen meg fogod utálni az egész játékot. azzal játszottam én is 2 évig, tudom mit beszélek :P indíts elsőnek valami heavy karaktert. -
TTSS #62833 Üdv,
Mintegy 7 hónapja játszom a második résszel, 6 napja HoT kieggel. Kedvenc karakterem a ranger és szeretnék minden petet megszerezni neki, így pár napja az első részt is megvettem Platinum kiadásban. Ebben viszont eléggé el vagyok tévedve. Ascalon környékén mászkálok, de baromi lassú a fejlődés. Több féle megoldást olvastam a gyors fejlődésre, mint death leveling- lövésem nincs, ezzel hogy fejlődök; a Northlands rész okés lenne, ha lenne legalább egy karakter a környéken, aki kaput nyit. Egyszer bejutottam ide valakivel de sajna mint kiderült, nem tudtam újraéleszteni, így inkább kilépett s ott hagyott. Olvastam olyat, hogy ne küldizzek, csak 9-10 között, de olyat is, hogy a küldikkel gyorsabb.
A lényeg, el kellene érnem a lvl 10-et, utána az Eye of the North húzna tovább gondolom. Lövésem sincs, melyik küldiket kellene csinálnom, ami előre visz a sztoriban és melyik az ami csak mászkáltat. Ezekre van valami tipp, leírás valahol? -
#62832 http://metabattle.com/wiki/Ranger
ranger az még mindig elég másodrangú, kivéve pvpben a bunker druida buildje -
#62831 ranger longbow/greatsword jó mindenre.a ranger nagyon jó prof
Utoljára szerkesztette: torrente111, 2016.06.17. 05:39:08 -
#62830 Igen ezt értem, csak combat után az a pár másodperc mintha x és y között bármikor lenne.
Egyébként longbow használható endgame? Raid nem érdekel, casual fractal meg dungeon, vagy azonnal elmehetek picsába, ha archerkedni akarok? -
#62829 opening strike akkor frissül trait nélkül, ha kimész combatból (utánapár másodperc), traittel pedig ha furyt kapsz -
#62828 Hali
Valaki elmagyarázná ranger opening strikeot? elvileg nem ír cd-t se ingame se wikin, mégis combat után valamikor azonnal felkerül, valamikor 5-6mp de már volt, hogy fél perc után rakta csak fel icont. Bugos, vagy mi? -
Pilutika #62827 power rangert meg warrit tolok az alappal. -
#62826 vagy warriorral. azzal is jól elvagy az alappal