63345
-
#58169 Asszony mekkora egy máker, nem kiesik neki kb 15 perc után a wing egy utolsó szutyerák random event közben?
egyébként nem kicsit pénzcsináló event, csak tegnap bejött 34g a cofferekből.. -
Berin01 #58168 Whitesidevel nincs semmi baj csak WvW terén van nálunk jobb szerver is csak ezt itt mindig elfelejtik hozzátenni.
Van ott azért 6-7 magyar guild ebből 5 szövetségben egymással. -
#58167 Whiteside nem a legjobb választás, elgondolkodnék esetleg a nem túl késői váltáson. -
Negritis #58166 https://www.facebook.com/groups/402934359800199/
javaslom ezt a csoportot -
Mestro #58165 Whiteside Ridge szerveren keresek magyar guildot!
Most kezdeném el majd a játékot és szeretném megérdeklődni hogy a szerveren van-e magyar guild. -
Whysper #58164 Amúgy véletlen nem Beta driver van fent mert azoknál szokott ez lenni ,hogy ,ha BETA-t raksz fel akkor xarakszik és nem indig jó! de mindig a legutolsó teljes nem beta azok jók szoktak lenni. Én pl 2 éve zúzom a a6850-et de egyszerűen még msot is 30 ezer körül van használtam is pedi g én 35 ért vettem újonnan ,de annyira jó még mindig ,hogy csak na! Símán megy 6870-et órajelben! Sosincs bajom vele! -
Whysper #58163 Neki az a file kell nem ami fel van telepítve hanem amikor letöltöd az exe filet és egy amd könyvtárba kicsomagolja. nézd emg melyik van fent azt szedd le mikro lejön nyomj az exe-re kitömöríti a c meghajtóra és utánna uninstall!!!! Aztán mehet az új! -
Whysper #58162 Figyu csináld azt nekem nem engedte ugyan így . -
#58161 Aha, azért kurva jó, hogy egy AMD uninstall bekékhalálozik, aztán startupnál csak azt adja, csökkentettben meg nem engedi törölni, mert nem talál semmit... még jó, hogy csak gw2 volt gépen, 2 hét alatt 2 win7 install.
Na de majd most biztos highresfoliage lesz....vagynem -
HyperMonkey #58160 Sehogy :) -
#58159 Najó, csak szúrja a szemem... nem tudja valaki, nem lehet valahogy motion blurt varázsolni a játékra? Inkább mosom szarrá, mint ez -
Whysper #58158 Az En 6850-em tokeleten megy arrol nem is beszelve hogy Bf3-ba es most nagyon sok jatekba qz ato sokkal eroaebb es jobb ar ertekben is. Haza ettem majd kildok jepet . Mindig nvidiam volt de 6850 ota soha tobbet atit radasul hogy a consoleokba most amd ati fog kerulni igy a jatekok erosen atira lesznek irva nem ufy mint eddig hogy nvidia orientalt volt minden game. -
#58157 Nincs ini, az ilyesmit tudtommal a gw2.dat tárolja dokumentumoknál, viszont az kynai.
Driver csere sem segített, gondoltam feldobom eredetit lemezről, viszont nem találom.
Most leszedem a AMD Catalyst™ 13.6 Windows® Beta Drivert , azt annyi, marad akármilyen is. -
HyperMonkey #58156 A game könyvtárában kell lenni egy .ini file-nak ami tartalmazza ezeket az értékeket. A TERA-ban jártam úgy, hogy a CC-ben bekapcsoltam a forced v-sync-et és nem hatott, mert az ini-ben a v-synce=false volt beírva. Ezt true-ra írva már működött. Az SWTOR-ban volt ingame AA de ATI kártyák nagy részénél nem vette figyelembe, így CCC és forced AA. Csakhogy az sokkal jobban fogta a gépet mint egy alkalmazás vezérelt AA.
ATI… én ilyennek utállak :)
-
HyperMonkey #58155 Majd írd már le ha az előző jó lesz hogy melyik az a driver plz. Hátha a Rift-nél is segít.
Soha többé ATI kártyát... -
#58154 hjah, megnéztem most 2048*1536 felbontásban is supersamplingel, fxaa-val CCC aa-val, ugyan az.
Annyira nem mozgat am, csak hirtelen feltűnt és pont tegnap cseérltem drivert, most fogok rollbackelni korábbira.
köszi azért -
HyperMonkey #58153 Aha akkor neked is ATI kártyád van. Az se olyan jó neki.
A multi-sample sem fog segíteni, a Rif-ben alapból benne van és zizeg. Ilyen a kidolgozottsága. -
#58152 Épp az előbb próbáltam ráeröltetni CCC-ből AA-t, de nem volt hatás. Sziklák nem érdekelnek, nem bassza a szemem úgy, mint a zizegés, főleg a lépcsők, kerítéseken látszik még. FXAA kicsit legalább összefossa, de majd szedek le msaa injectort megnézem azzal is. -
HyperMonkey #58151 Igen, főleg a sziklák néznek ki nagyon gázul.
A zizegést mintrha én is láttam volna, de nem csak itt, a Rift-ben is. próbálj játszani az AA-val. -
#58150 Másnál is ilyen kegyetlen low res a növényzet?
Mozgásnál veszem észre nagyon, hogy "zizeg" fa lombja is, annyira nem vészes, lehet eddig is ilyen volt, csak nem tűnt fel?!
kép spoilerben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#58149 Én mostanában mindig berserker cuccban rohangálok wvw-n. Longbow + axe/warhorn/shield, 2 shout és had menjen a móka. Kicsit oda kell figyelni, de elég jól el lehet szórakozni vele (persze nem kell értelemszerűen belerohanni egy 40 fős kompániába...) -
#58148 emlékszem, az elején ott is mindenki full berzerkerben rohangászott. elég gyors összecsapások voltak :D aztán az emberek rájöttek, nem árt, ha életben is maradnak. mondjuk még mindig van pár alkalom, amikor meglepődök. guardian megfekszik 3 lövésre, pedig nem felszintezett és tsai... -
#58147 wvwben igenis számít gear. berzerk warrival ne akarj túl sokat :D legalább az armorod legyen knight, amúgy kb annyit bírsz, mint egy ele. ellenben rangeremet is buildeltem már úgy, hogy 2 thief nekemugrott és lepattantak rólam. -
Whysper #58146 CSütörtöktől 1,5 hét szabi rágyúrok a warrira aztán ,ah nem tetszek felhúzok mást 8) -
Whysper #58145 pve nem is izgat ebeb a játékba
bemegyek 1-2 kétszer megnézem milyen szép aztán na WvW az tetszene ,ha lenne értelemes grpolás 8)) de arra csinálom inkább...
Warrior bejön tetszik tényleg csak egyszerűen hullik mint a pinty 8) amúgy emg bírom ,hogy azt mondják itt nem a gear számít 5v5-be lehet ,de "WvW-be csak akkor menyj be ha már van geared" 8) -
#58144 de attól még lehet, hogy valami nem jön be neked :D nekem pl egyedül ranger az, ami leköt. na jó, hammer warrior pvpben vicces. -
Whysper #58143 Azért nem akartam váltani mert itt mindig mondjatok ,hogy minden karakter jó és nem akartam 1000 karakterezni 8) -
HyperMonkey #58142 Próbálj ki egy necro-t. nem fogsz unatkozni, jópofa karakter. ranger detto. -
Whysper #58141 Mind1 adok még egy esélyt neki megcsinálom a clerices shoutos warriort hammerrel és ,ha nem akkor felhúzok egy Guardiant vagy egy Elementalsitet és meglátom azzal milyen a játék!! Nem akarok a legejobb lenni minek? annyi időm úgy sincs vele játszani csak élvezni szeretném ,de warriorral nem nagyon sikerült még. insták meg halál unalmasak egy idő után 8) -
Whysper #58140 De félre értesz megint nem az bajom ,hogy lassú a fejlődés!! Hanem Én egy online játékot vettem és csapatba szeretek játszani és 1-80-ig olyan kihalt alig látsz játékost érted. Ha egyedül akarnék játszani akkor sima RPG is jó lenne ,de pont ezért kedveltem meg az MMO-t mert ott többen vagytok mindig nem halál unalom 8) Ölj meg tízet ölj meg 20-at 8) -
HyperMonkey #58139 ha nagyon powerlevelinget akarsz akkor szakmázz. Pillanatok alatt sok szintet húzhatsz. De ne siess a szintezéssel imho. Addig élvezd amíg szintezed. Küldetésekkel, eventekkel. -
HyperMonkey #58138 Ha jól tévedek akkor annyi hogy 1-el kevesebb bag-ed lehet, nem kapod meg a storm legion soul-t és csak 2 karaktered lehet szerverenként. -
Whysper #58137 a Héten 3x töröltem le meg raktam fel 8) asszem Húzni kéne a Guardianaomat,de az egyetlen ehly ahol húzhatom az a WvW. ahol nem éveken át egyedül kell mászkálnom 8) -
Whysper #58136 Tudom nagyon szép igaziból az a baj ,hogy ahol vagyok ott semmi nincsen. bemegyünk WvW-re max 20-an erre megjelenik egy 4x akkor csorda enemy oldalról és még ,ha zergelnénk amod akkor kiválik belőle pár betyár és ennyi! 8) -
Whysper #58135 Nem kezdem újra a Riftet,de nem lesz kül ugyan azt csinálhatod csak asszem kevesebb slotod lesz a táskádba asszem meg nem lehet 6 karid csak 3 vagy valami ilyesmi ,de csak ennyi a hátrányod! -
#58134 Ja kiváncsi vagyok rá én is. f2p miatt nem lesz nagy különbség a fizetős és a free emberek között? -
HyperMonkey #58133 Rift.
Júni 12-től ingyenes és baromi sok tartalom van benne. Endgame is. -
foxxi #58132 Defiance. -
TomStorm #58131 Nemrég összehoztam egy Norn female khm csöcsös:-)Engineer-t mivel még sose volt csajszi karakterem.Az már kiderült,hogy ütős tud lenni,nem gondoltam volna de nem igazán halok vele.
Lehet hagynod kellene ezt a Warrior témát mert mintha az vette volna el a kedved úgy vettem észre.
Kell Alt.karakterekkel játszani különböző sztorira rámenni mondjuk én még Spvp-n ennyi idő után is tuti jól elvagyok.Persze addig még a Lag el nem veszi a kedvem.
Ezt a játékot pihentetni lehet de abbahagyni nem.
Most mi van más ami ingyenes MMO?Tehát nem demo f2p hanem ilyesmi mint GW2,szerintem nincs is:/
Azt viszont nem tudom miért állt le Anet,lehet nincs pénz fejlesztésre vagy betartják itt is a minimum 1 éves várakozást kiegészítőkre.
Holnaptól mondjuk indul megint valami event amiről még semmit nem tudok de most utánaolvasok. -
Whysper #58130 Amúgy mind1 mert uninstall lett a vége. Ez a féksüti ez a GW 2 ami nagyon finom nagyon jól néz ki és ezért meg is veszed és tényleg a grafikája nekem nagyon tetszik sz.tem nagyon szép játék ,de nincs benne kellő töltelék és így a száraz süti részét rágcsálod ,de az a kicsi csokis öntet a közepében meg gyorsan elfogy 8)
Köszi mindent by GW 2. sziasztok