Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
After reading reports in the loot issues thread, we spent more time investigating our rewards system. As I mentioned a few weeks ago, we verified that all loot tables are indeed working correctly in the game. Since then, we continued receiving reports that there seemed to be an issue, so we extended our search to all systems that created opportunities for you to get items from loot tables. Here we found an issue that we were able to verify was consistent across everyone who reported problems:
The rules by which you qualify for credit for an event or for experience when killing a mob are different rules than those used to help determine if you qualify for loot. Some of these were set up to be unintentionally restrictive, and as such you could kill a creature with a lot of health (this was most noticeable on champions) and not qualify for loot, despite qualifying for all other credit.
For the February Flame & Frost: The Gathering Storm release we will be repairing this issue to ensure more players are capable of earning loot credit for kills. This should fix the issue such that you got credit for killing a champion, but received no loot from it. Once fixed, all champion mobs will correctly always drop 1 blue or better loot item, and all veterans will have a chance of dropping loot better than regular mobs as outlined in the November release. Please note, it is still possible to kill a creature and not do enough damage to qualify for loot (which is the only way you won’t get loot for a champion), it is also still possible for veterans to not drop loot at all, since they simply have better odds of dropping loot than normal creatures but no guaranteed drops.
On top of this, we’re also updating some of the loot in various areas of the game for the February release that should make specific areas more rewarding. We’ll cover this is in detail with the February release notes.
Thanks very much for all your feedback and reports, that information has proved incredibly useful!
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
kommanderit meg használjátok, csak zergelésnek nincs értelme, néha húzni-vonni kell a pugot. bepöccinted kommanderit, elviszel 20 embert, csapsz valahova, aztán egyesülni...
Never underestimate the power of the dork side!
A www-s csapat cirka fele lassan kiég, a másik fele meg már keresett más szórakozást, lásd spvp, pve, stb... mondanám azt, hogy erõltessük, de a jelenlegi állapotokat figyelembe véve, ennek semmi értelme. Elnézést, hogy így alakult.
Szerintem ez így logikusabb lenne...<#wave>#wave>
ellenséges borderen megint elmentünk sétálni a haverokkal
egyébként nem lehetne megoldani, hogy kicsit nagyobb összetartás legyen desos wvwsek között? nagyon nem várjuk el senkitõl, hogy hozzánk reprezentáljon, sõt, a több guild elõny, mert az több guild katát meg alfát jelent.
ahány guilddel beszéltem, mind olyan féltékenyen védte azt a pár emberét, hogy hihetetlen.
Never underestimate the power of the dork side!
Talán a játékoson múlik,hogy OP class az amivel játszik vagy sem.Ez miatt is változhat.
Mindegy, nem fikázni akartam, csak szerintem logikusabb lett volna.
Thank you Captain!
Ha szerinted ez hiba...
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Horn az kell a sprinthez és a kedvencem a sólymok hívásához😊
Slot skillek:Heal as one aztán 3 féle csapda és a területes root(entangle).
Markmans:10 -III
Skirmish:30 -VI VIII XI
W.Survival:30 -III IX XI
Nightmare rune(6/6),hogy a condition tovább tartson mondjuk itt sajnos az 5% fear szinte nincs is azt esetleg cserélheted másikra a 6.-ost.
A két fegyverbe corruption Sigil Warhornba meg Blood.
Carrion amulet+Carrion jewel.
Azt leirnad nekem, hogy a jatek kijovetele ota milyen balance valtozott komolyabban, hogy szerinted mindig mas az OP class?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Más: A Konzolok Szervize írt facebookon, hogy mindenestül küldik a játékot, nem csak kód jön. Szóval akkor ez elég jó ár... :-) Holnapra várom. :-D
Thief a stealth miatt van jó játékstílus,ranger a Pet,trap,bow végett mint az Enginer,Warri+Guard survivor class,Caster szintén jó túlélõ/support+AoE.
Legfõképpen azt kell eldöntened,hogy távolsági vagy közelharci stílus fekszik neked jobban,ha ez megvan akkor már könnyebb a választás.
Egy Warrior is meg tud ölni annyi idõ alatt mint egy Thief,egy Element vagy Necro is csak éppen több idõvel.
OP class-t hiába keresel mert balance ebben a sorozatban mindig változik.
Ügyesen bárki verhetõ imo
Én nagyon figyelek a Thief-re külön ha elõjön akkor durván rámegyek.Nem zavar egyáltalán,igaz ki is ismertem mert lejátszottam a class-al jó sok meccset.
Meg tud sorozni szépen az igaz.Annyira már nem érdekelnek a Thief-ek,inkább az Ele aki nem akar meghalni az istenért sem vagy a Necro,hogy ezekbe mennyit kell lõni néha😄
Ranger-el durván vezetem a pontozást mint eddig soha egyik class-al sem,talán a Trap-ek miatt van ennyi Dmg de tényleg az egekbe tud szökni a pontjaim száma meccs végén.
Nagyon átlátható vele a Map vagy az adott harctér és még Longbow-t nem is használok hanem Short+axe+horn.Tehát nem is vagyok olyan messze.Az biztos,hogy csapdákat nem sajnálom teszek én mindenhova😊)
(Itt legalább leszintez a játék, és élvezhetõ a maradék zónák teljesítése is.)
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Sylvari Ranger - lvl80 - Sztori végigdarálva, minden érintett helyszin 100%-ban felfedezve. Az össz MAP mégis csak 60% környékén áll. Gondoltam indítok egy másik karit, és így a maradék 40% sem értelmetlen darálással lesz felfedezve. DE! Az új karinál újra indul a számlálás, tehát karakterenként kell 100%-ra teljesíteni a mapot.
Ez hiba, mert így a lvl80 Rangerem úgy hasít át a maradék mapokon, hogy kvázi semmi dolga nincs ott. Megcsinálgatom persze 100%-ra, mert szeretném az achievmentet, de semmi más motiváció nincs.
Különben pedig, olyat indíts amilyet akarsz. Ne más véleménye legyen már a te játékodnak a meghatározó eleme <#hehe>#hehe>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Végül is csak annyi thief van mint égen a csillag, minden második karakter thiesf.
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
A livekodok-ról van nekem is a kulcs, illetve tõle veszem évek óta a wow gamecardot, abszolult megbízható és gyors.
Amúgy én is megúntam a játékot, a klasszok nem tetszenek, a pve gyenge, a wvw ami tetszik, de az is gyorsan untalmassá válik.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Na de akkor ez a Konzolok Szervizében dobozos, vagy csak a kód?
A Konzolok Szervizébõl már vettem wow gamecardot, de csak a kódot küldték, semmi gond nem volt vele.
Ezt találtam, de nem ismerem a webshopot.
Guild Wars 2 accountomat eladom (8.000Ft) vagy cserélem World of Wacraft Mists of Pandaria accountra. Az accountomon található egy 80-as Norn Warrior. A warrior rendelkezik három szettel, WvW szettet, Dungeon szettel és MF szettel is és egyéb apróságokkal (Abyss Dye, Celestial Dye, stb).
Pár kép a karakteremrõl:
Az accounthoz tudom adni a DVD-ét + a blokkot is. A doboz normál kiadás, sértetlen tokkal, karcmentes DVD-kkel, minden papírral. Leginkább WoW: MoP account érdekelne, legyen rajta játékidõ (minimum egy hónap) de az sem baj ha nincsen. A csere vagy eladás lebonyolítását az alábbi elérhetõségeken tudnánk megbeszélni: skype: connor.kenway0101, e-mail: [email protected], vagy itt Privát Üzenetben. Csalók kíméljenek.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
"vessetek a mókusok közé" :)