63345
-
Whysper #58209 Amúgy arra van valakinek ötlete ,hogy FX 8120-am van 4,2-re húzva egy 8 giga ram emg 6850 ATI és néztem low fps WvW-n ,de a VGA-m nem megy 80% terhelés fölé. rákérdeztem és senkinek se. Akkro krédem Én miért nem megy maxon és több fps? Ez valami program hiba? haveronak i5 meg i7 van és ott se megy ,de nekik is low fps van! -
#58208 2 pontot rakj arrowra, az a legjobb, aztán raktam még 2-t ballistára. a többi szerintem már rajtad áll. arrow cart legyen meg kettesen. annyi. -
#58207 Jogos a kérdés! Warrior - tank, berohan a tömegbe, aprít, kijön, ismét bemegy, trancsíroz. A katapultozás nem az én műfajom, viszont a faltörő kos mindig én kezelem ha lehet, mert nincs az a dmg, ami meg tudna ölni a kapuk alatt Szoktam az arrowcartot is kezelni, de jó lenne supplyt is többet cipelni, hiszen az sosem gond ha van. No akkor mire fókuszáljak elsőnek? (Supply pluszra gondoltam, mert az tényleg jó ha van, de javítsatok ki ha az rossz ötlet.) -
#58206 milyen kaszttal? milyen szerepre? -
#58205 Srácok, kérdem én a nagy WvW gurukat, hogy ki mire osztja el a pontjait? -
bajtokarpi #58204 Sikerült, probléma megoldva. -
bajtokarpi #58203 Sziasztok!
Segítsetek nekem légy szíves. Hiába állom végig a-L.A-ben a tűzijátékot (oda kell állni, ahol a holo kivetítő van ugye?), nem kapom meg a Horns Of The Dragon sisakot, csak nem tudom, hogy miért. Szerintetek?
Köszönöm -
CortezK2 #58202 Köszi, közben benéztem LA-ba megint, ma már képben voltak az emberek, 2 óránként megy a móka, nézni kell ahogy lepetárdázzák a sárkányt :D (A következő 12:20 után lesz) -
#58201 úgy látszik, hogy ez egy olyan dolog, amit ha vársz, nem jön. Barátnőm amíg elment fürdeni, addig kapott cuccot :) -
CortezK2 #58200 A Dragonos tűzijátékról van valami leírás, vagy normális infó? Tegnap 7 körül LA-ban voltam, már tele volt az egész, fél 11kor visszanéztem, még mindig ott dekkolt mindenki és várta a csodát. Az ingyen ládikó jól jönne, de egész nap nem fogok ott denszelni -
Whysper #58199 Istenem milyen értetlen vagy. majd a ..fej ..gg ..ye ...ák szóhasználatnál kicsit előrébb haladtál és szókincs bővítésre is fordítasz időt a farmoláson kívül akkor majd beszélünk. Mister mester! 8) Igazad van és még Én akartam segíteni neked driver miatt. Tényleg elrontottam... várni kellett volna még felpörgetted a topicot 8)) -
#58198 Hosszabban akartam írni, de inkább csak annyi: normálisan leírtam neked, hogy mit csináltam volna helyedben (talán még nem lett volna késő, hogy meggondold) erre te neki állsz fröcsögni hogy neked nincs annyi időd és én milyen ügyes vagyok (persze, érezni lehetett a gúnyt)
reagálok rá, erre ignoreolsz :D fszfej
nem tehetek róla, hogy buta vagy és még tanácsot sem fogadsz el. 2 hét mulva ugyan úgy ragequitelsz majd mert ugyan olyan segg hülye leszel mint most vagy, csak épp körbevesz majd másik 100
az ilyen picsogós kurvák ugatnak le amikor szomorú tényként kezeljük a játék negatív részeit baszki...
mellesleg, legalább pörgött a topik lol. -
Whysper #58197 Kastil ez egy fórum ember. nyugodtan át is ugorhatod és amit ti osztottatok itt süti repecet néven 3 hét alatt az meg tragédia volt szóval pont nek kezd el az okosságot osztani. simán skippelheted egy ember írását nem kell lereagálnod ,ha nem akarsz.. továbbá ,ha arra van időd meg energiád ,hogy oltást leírj ennyi erővel másra is használhattad volna a betűidet. Viszont szavamat adom Én skippelem a reakcióidat innentől és nincs harag csak tárgytalan ! 8) -
#58196 csak legközelebb majd kímélj meg a sütireceptedtől (amit egyébként vmi érthetetlen nyelven írtál le, mint általában mindent) amikor éppen tele lesz a tököd és abbahagyod.
egyébként kurva sok idő kell... egy mmoban az ember általában játszik napi 1-2 órát, annyi idő alatt meg e jelenlegi eventen lazán megvan az 5-10g ha mákod van esik wing akkor az is 20g, de ugye kinek mit ér meg a karija. közben megnéztem, 15g az 500gem, 30as szinten megvolt kb. -
Whysper #58195 Ügyes vagy akkor 8)) Én nekem nincs annyi iőm játszani és amikro bent vagyok inkább WvW-vel töltöm el ha lehet vagy dungeon talán.. pont ezért váltottam wowról mert nincs erre időm.
Na szóval van valakinek ele dagger dagger tapasztalata? Meséljen milyen_? -
#58194 szal törölted az összes karid ezért?:D inkább farmoltam volna kicsit ha már itt az event... pikk pakk összeszedtem 70g-t 3 nap alatt... cofferekben nag ypénz van (volt, már alig ér vmit..) -
Whysper #58193 Na végre megyek Piken Square-ra átmentem már csak az a kérdéses ,hogy warriort vagy elet huzzak még töröm a fejemet rajta. Majd holnapra megálmodom 8) -
#58192 na igen, a this is sparta feeling! :D -
t0xikus #58191 jó volt, bár utána gyors volt a bosszú. mondjuk legjobb dolog az elfoglalt keepünk vistájánál a mélybe lökdösni az ellent:D -
ma reggel gondoltam kommandírozok egy picit. befoglaltuk fél ethernalt.
előző vasárnap, guild missionok előtt wvwztünk, gondoltuk szedjük már be SM-et, ha arra járunk, úgy lett. utána, amíg nyomtuk a küldiket, elvesztettük sm-et, de utána visszamentünk, és megint beszedtük. disz isz hóv ví roll! -
#58189 desolationon mi vagyunk aktív wvws guild, napi szintű játékkal. sajnos az utóbbi 2 hónap rányomta a kezét a wvwre nállunk is, de most megint fellendülőben van a téma. azért 2-3 mapot már megtöltünk megint. Az alkalmat mindjárt meg is ragadom és mutatok is valamit :D -
Berin01 #58188 WSR sajnos főleg PVE beállítottságú , kaptunk két erősebb szervert, meg egy kis új PVE tartalmat , ezzel többek le se néznek WvW-re.
Amennyiben magyarokat keresel másik szerveren akkor Desolation, illetve Piken-t javasolnám.
Amennyiben csak nyerni akarsz akkor meg Vizunah-t bár ott sok magyar nem lesz:)
Alliance szokott rendszeresen WvW-zni péntek este illetve szombat 6 után de nem vagyunk HC WvW-s társaság ha ilyet keresel akkor a fent említett szervereken tuti találsz magadnak megfelelőt.
-
Whysper #58187 Mondanátok egy értelmes servert ahol jó és van is WvW mert elég goldom nincsen a gemhez ,de komolyan nagyon szívesen letörlöm az össze karimat és átmegyek mert Whiteside Ridge siralom ház! az össze Térképet a mások uralják kb 20 ember ,ha összejön akármelyik mapon az csoda!
Szóval hajlandó vagyok tisztára kezdeni az elejéről csak valaki mondjon egy jó servert ahol lehet is rendesen WvW-i légyszi! -
Strayhand #58186 Szerintem ha ugyanarra gondolunk, akkor az a videón nem nagy látszik, de megnéztem ingame, én is látok egyfajta "zizegést" a növényzeten, miközben mozgok, ill. ráközelítve low res a növényzet. Szerintem ez ilyen (fullHD-ban is ilyen). -
#58185 Másnak is csinál ilyesmit? Itt viszonlag jól látható, ahogy "zizeg" a növényzet, valamint a jég is kb ugyan azt csinálja, szinte minden apró dolog. Igen magasabb felbontás és supersampling mellett is, csak úgy kb slideshow lett volna a video.
AMD kártyám van legfrissebb driver, de próbáltam elmúlt pár napban kb 5 korábbit is, azokkal is ilyen.
Előre is thx, ha esetleg vki reagálna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Shaenis #58184 /age parancsot gépeld be a chat ablakba
-
Murmur #58183 /age -
Szuni #58182 Lehet nagyon banálisat kérdezek de hol tudom megnézni, melyik karakterem hány órát játszott? Vagy egyben is, csak némi statisztika érdekelne. (illetve nem engem, kicsit összekaptunk itthon és elejét venném az egész nap a gép előtt ülsz dolognak.. -
Whysper #58181 ----->> parancsolj Night Watchers Hun -
#58180 egy igazi majom vagy x) -
ezustszem #58179 Hyperizet nyugodtan ignorald csak szolok.... -
#58178 Te mindenhol fröcsögsz? :) Engem ugyan nem zavar, de találj most már valami boldogságot is, így nem jó élni :) -
#58177 Rift-et kipróbáltam. Hát így gw2 után nem tetszik :D :D GW harcrendszere nagyon király. -
Whysper #58176 Hjaja Eppen szedem a crelic gear wvw-n mivel ac-be lejutni olyan mintha nem is lenne oda ut. ;) -
#58175 eshet, asszony tegnap 10 percet játszott nálam wvwn és potyogott neki -
Whysper #58174 WvW-n is eshet ilyen lada tegnap ugy lattam. -
HyperMonkey #58173 Mielőtt elkezdenéd, olvass vissza pár oldalt/kommentet. Ez nem igazi MMO, nehogy csalódj te is mint a játékosok nagy része. Csak szólok... -
#58172 van valami konkrét lista arról hogy a sima dragon cofferben mik lehetnek? -
#58171 5silver atm. fegyver token pontos neve pls? -
#58170 Mennyibe kerül most egy ilyen láda a TP-n? Nekem a fegyver token esett ki kb fél óra után.