63345
-
#62905 Az a ranger specialitása, szóval csak neki lehet. -
NiceScream #62904 Kösz srácok!
Még valami. Petem lehet (guardian)?
0Szóval nem ilyen eyecandy mini, hanem olyan valami, mint a rangernek.
-
#62903 Látszik a hero power jobb sarkában egy zöld nyíl, ami lefelé mutat. Tehát egy vagy több szinttel alattad van ez a HP. -
#62902 Az új zónákban csomó pont megtévesztően van felrakva, a térképen kis nyilak jelzik rajtuk, hogy alattad (zöld nyíl), vagy feletted (kék) vannak-e. Néhányat nem is fogsz tudni elérni, míg bizonyos szintre nem fejleszted a gliding mastery-t (updraft és társai). -
Negritis #62901 az új zónában néha elég necces megtalálni 1-1 hero pontot
aminél most vagy oda vagy ismerni kell 1-2 trükköt vagy kell hozzá mastery ha jól emlékszem és a fa közepében van -
NiceScream #62900 Vannak ezek a hero pointok, ezeket lehet valahonnan tudni, hogy milyen szinten helyezkednek el? Vagy hogy a bánatban lehet rátalálni?
Mert most itt állok elvileg előtte, de se híre, se hamva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
NiceScream #62899 Nyilván :) -
#62898 azért egy 80as karakter érezhetően erősebb, mint egy nem leszintezett, a gear és a traitek miatt :) -
NiceScream #62897 Hát igen :D Beleszaladtam már egy-két pofonba :D Jó dolog ez a boost, de aki most kezdi, annak nagy szopacs is egyben. -
#62896 Felülről a negyedik ikon, "Story Journal", és ott a Heart of Thorns első fejezete, a Prologue. Innenről már vezetni fog, mit kell csinálni. De ha még nem ismered a játékot, nagyon nehéz lesz elsőre rögtön a 80-as terület... -
#62895 El kell kezdeni a Maguuma történetszálat, ott majd vezetni fog végig. A Hero panelen, oldalt az ikonoknál a My Story, vagy melyik gomb, aztán az ablakban a Heart of Thorns (?) nevű kampányt kell alapértelmezettre beállítani. Először átvisz a Silverwastes-re, ott lesz egy-két küldetés, után jön Verdant Brink és ott lehet majd megszerezni a gliding-et is. -
NiceScream #62894 Még egy kérdés :)
Az új területre honnan vagy hogyan jutok át? -
NiceScream #62893 Köszi mindkettőtöknek. Akkor az lesz, hogy az elejétől csinálom. Úgy is tök jól ki van találva, hogy hiába 80-as a kari, ha visszamegyek akkor leveszi a megfelelő szintűre.
A fiam játszott sokat a GW1-el. Ezzel már nem túl sokat, pedig nem egy rossz játék, elképesztően jó ötletek vannak benne.
És a kora ellenére sem ronda. :) -
#62892 A régi és az új területeken (Maguuma) is vannak Hero Point-ok. Ezeket kell csinálni, hogy tudjál pontokat gyűjteni, az új területen jobban megéri csinálni, mert ott 10 pontot kapsz egy ilyen pontért. Ha megvan az elegendő pont, akkor ki tudod lockolni a druidát, de a trait ágon be is kell állítanod azt, onnantól tudod a glyph, staff, celestial avatar dolgokat használni.
A glidehoz a story és persze a mastery is kelleni fog emlékeim szerint. -
Negritis #62891 a druidot be is kell tenni az aktív traitek közé hogy tudd használni
EW nem tudom pontosan hol van kb ez segíthet
valamint a glide-hoz kell majd mastery is
érdemes amúgy végigmenni a storykon mielőtt csinálod a kieg sztoriját ahol majd szépen megtanítanak egy csomó dolog használatára -
NiceScream #62890 Köszi! :)
Én most vettem meg a játékot. A csomaghoz volt egy ilyen boost cucc, ami miatt van egy 80-as karim (ranger :D ).
Nekem is az a problémám, mint amit valaki már kérdezett - a druid része nem aktív.
Hány pont kell hozzá? A Train alatt van egy kis jel és egy 30-as összeg. Ennyi pont kell? Most 7 van, ha minden igaz :)
Aztán mennyi a max szint? Mert most 80 végén van az xp csík, de nem megy tovább.
És még egy.
Hogy a bánatban tudok "röpködni"? Ha jól olvasom, akkor a Ensign Wilton nevű palit kell megkeresni a Pact Base Camp helyen. Hogy jutok oda?
Bocs a nagyon amatőr kérdések miatt ;) és köszi -
#62889 Írjad csak, béta óta játszok, csak tudok segíteni ;) -
NiceScream #62888 Srácok.
Játszik még valaki illetve olvassa valaki a topikot?
Kellene egy icipici HoT segítség :)
Csak néhány kérdésem volna. -
BanuQuaggan #62887 Sziasztok! GW1-es accot vennék, legalább 6 HoM ponttal. Többit privátban ha valakit érdekel. :) -
#62886 Hali!
GW2+GW1 accountom cserélném ESO-ra! Ha valakit érdekel, pm-ben efficiency, hom stb linkeket adok. -
Whysper #62885 okés csak ugye munka állomásom van és oda be van lőve a mx518 meg a rajpad és próbáltam,hog yrátoltam egy wirelsses-es logitech bill + egeret, de win 10-be összeqakadt a mx 518 meg a wireless .. ezér tnem akartam csak cserélni 8) -
#62884 azért egy usb hosszabbító már megoldható, esetleg kábel nélküli cucc -
#62883 Vannak, akik kontrollerrel tolják, egész jól. De sokat kell hozzá gyakorolni és megtalálni az ideális kiosztást. Én X360-assal (+Xpadder) próbáltam még azelőtt, hogy hivatalosan is kapott volna kontroller támogatást a játék és teljesen jól működött, de tök béna voltam vele. :) -
Whysper #62882 a kábel méretének hiánya ;-)
Utoljára szerkesztette: Whysper, 2016.12.14. 15:48:47 -
#62881 mint bármilyen mmo-t. szar. ellenben semmi sem akadályoz meg, hogy egeret, billt a tv elé vegyed -
Whysper #62880 Srácok .. Nem tudom van-e tapasztalata valakinek evvel kapcsoaltban,hogy gondolkoztam megvenni a játékot és gondoltam mivel rá van kötve a 49 colos TV-m a gépem re ezért azon agyaltam ,hogy milyen lehet ezt a játékot irányítani egy bill egér helyett XBOX one kontrollerrel? -
Negritis #62879 https://wiki.guildwars2.com/wiki/Heart_of_Maguuma_mastery_tracks#Forsaken_Thicket
Forsaken Thicket[edit]
Forsaken Thicket is unlocked after killing a boss in the Forsaken Thicket raid, or completing the Prison Camp Encounter or Siege the Stronghold events. -
#62878 :-(((((( kösz -
Negritis #62877 igen -
#62876 sziasztok.a masterym megált 162 őn.a raidest unlockolni csak boss öléssel lehet?valakinek valami ötlet?kösz -
zozoalma #62875 Valaki tudna egy Magyar guildet ami f2p játékosokat is szivesen lát megköszönném :)
Higanyos -
#62874 na igen. mmohoz nem a legszerencsésebb egy laptop :P -
zozoalma #62873 Daily pvp-t szeretem csinálni , egész szépek a pályák .
WW-t nemtudom mennyire fogja szeretni a laptopom :)
Egy-egy World boss fightnál már pörög a venti a videokarin rendesen :) -
#62872 de most wvw szempontjából is jó gandara, ha nagy leszel, ajánlom próbáld ki. az egy igazi közösségi elfoglaltság :P -
#62871 szerver wvw szempontbol fontos csak :) -
zozoalma #62870 Sziasztok
Kezdő aktiv játékosok Gandarán keresnének még több aktiv játékost :)
Egyedül nem megy és uncsi :)
Higanyos Human Tank lv 23 -
#62869 hopp! akkor ezek szerint wvw-zel! :)
van guild is (reso pl), és ha kell valami tipp, akkor szólj! rank 3k+ vagyok! :D -
LegV #62868 Sziasztok,
Tradelnék egy "alig használt" elektronikusan vásárolt Standard Edition HoT accountot amire nincs tovább szükség.
Öcsémnek vettem Guával kitolta a HoT Story-t és ennyi, ha valaki érdekel, akkor e-mail: [email protected] vagy PM.
Elsősorban ingame gold/ecto érdekelne ha erre nincs mód akkor persze mehet a jó magyar forint.
Köszönöm. -
Niflheim87 #62867 Hali! Desolationon van magyar guild ahova lehet csatlakozni? -
Figaro25 #62866 Nagyon szépen köszi a sigilt Mini N :)