63345
  • Mephike
    Az a ranger specialitása, szóval csak neki lehet.
  • NiceScream
    Kösz srácok!

Még valami. Petem lehet (guardian)?
    0Szóval nem ilyen eyecandy mini, hanem olyan valami, mint a rangernek.

• Mephike
    Látszik a hero power jobb sarkában egy zöld nyíl, ami lefelé mutat. Tehát egy vagy több szinttel alattad van ez a HP.
  • PetruZ
    Az új zónákban csomó pont megtévesztően van felrakva, a térképen kis nyilak jelzik rajtuk, hogy alattad (zöld nyíl), vagy feletted (kék) vannak-e. Néhányat nem is fogsz tudni elérni, míg bizonyos szintre nem fejleszted a gliding mastery-t (updraft és társai).
  • Negritis
    az új zónában néha elég necces megtalálni 1-1 hero pontot
    aminél most vagy oda vagy ismerni kell 1-2 trükköt vagy kell hozzá mastery ha jól emlékszem és a fa közepében van
  • NiceScream
    Vannak ezek a hero pointok, ezeket lehet valahonnan tudni, hogy milyen szinten helyezkednek el? Vagy hogy a bánatban lehet rátalálni?
    Mert most itt állok elvileg előtte, de se híre, se hamva.

• NiceScream
    Nyilván :)
  • Mc Wolfy
    azért egy 80as karakter érezhetően erősebb, mint egy nem leszintezett, a gear és a traitek miatt :)
  • NiceScream
    Hát igen :D Beleszaladtam már egy-két pofonba :D Jó dolog ez a boost, de aki most kezdi, annak nagy szopacs is egyben.
  • PetruZ
    Felülről a negyedik ikon, "Story Journal", és ott a Heart of Thorns első fejezete, a Prologue. Innenről már vezetni fog, mit kell csinálni. De ha még nem ismered a játékot, nagyon nehéz lesz elsőre rögtön a 80-as terület...
  • PetruZ
    El kell kezdeni a Maguuma történetszálat, ott majd vezetni fog végig. A Hero panelen, oldalt az ikonoknál a My Story, vagy melyik gomb, aztán az ablakban a Heart of Thorns (?) nevű kampányt kell alapértelmezettre beállítani. Először átvisz a Silverwastes-re, ott lesz egy-két küldetés, után jön Verdant Brink és ott lehet majd megszerezni a gliding-et is.
  • NiceScream
    Még egy kérdés :)
    Az új területre honnan vagy hogyan jutok át?
  • NiceScream
    Köszi mindkettőtöknek. Akkor az lesz, hogy az elejétől csinálom. Úgy is tök jól ki van találva, hogy hiába 80-as a kari, ha visszamegyek akkor leveszi a megfelelő szintűre.

A fiam játszott sokat a GW1-el. Ezzel már nem túl sokat, pedig nem egy rossz játék, elképesztően jó ötletek vannak benne.
    És a kora ellenére sem ronda. :)
  • Mephike
    A régi és az új területeken (Maguuma) is vannak Hero Point-ok. Ezeket kell csinálni, hogy tudjál pontokat gyűjteni, az új területen jobban megéri csinálni, mert ott 10 pontot kapsz egy ilyen pontért. Ha megvan az elegendő pont, akkor ki tudod lockolni a druidát, de a trait ágon be is kell állítanod azt, onnantól tudod a glyph, staff, celestial avatar dolgokat használni.
    A glidehoz a story és persze a mastery is kelleni fog emlékeim szerint.
  • Negritis
    a druidot be is kell tenni az aktív traitek közé hogy tudd használni

EW nem tudom pontosan hol van kb ez segíthet
    valamint a glide-hoz kell majd mastery is

érdemes amúgy végigmenni a storykon mielőtt csinálod a kieg sztoriját ahol majd szépen megtanítanak egy csomó dolog használatára
  • NiceScream
    Köszi! :)

Én most vettem meg a játékot. A csomaghoz volt egy ilyen boost cucc, ami miatt van egy 80-as karim (ranger :D ).
    Nekem is az a problémám, mint amit valaki már kérdezett - a druid része nem aktív.
    Hány pont kell hozzá? A Train alatt van egy kis jel és egy 30-as összeg. Ennyi pont kell? Most 7 van, ha minden igaz :)

Aztán mennyi a max szint? Mert most 80 végén van az xp csík, de nem megy tovább.

És még egy.
    Hogy a bánatban tudok "röpködni"? Ha jól olvasom, akkor a Ensign Wilton nevű palit kell megkeresni a Pact Base Camp helyen. Hogy jutok oda?

Bocs a nagyon amatőr kérdések miatt ;) és köszi
  • Mephike
    Írjad csak, béta óta játszok, csak tudok segíteni ;)
  • NiceScream
    Srácok.
    Játszik még valaki illetve olvassa valaki a topikot?
    Kellene egy icipici HoT segítség :)
    Csak néhány kérdésem volna.
  • BanuQuaggan
    Sziasztok! GW1-es accot vennék, legalább 6 HoM ponttal. Többit privátban ha valakit érdekel. :)
  • kastil
    Hali!

GW2+GW1 accountom cserélném ESO-ra! Ha valakit érdekel, pm-ben efficiency, hom stb linkeket adok.
  • Whysper
    okés csak ugye munka állomásom van és oda be van lőve a mx518 meg a rajpad és próbáltam,hog yrátoltam egy wirelsses-es logitech bill + egeret, de win 10-be összeqakadt a mx 518 meg a wireless .. ezér tnem akartam csak cserélni 8)
  • Mc Wolfy
    azért egy usb hosszabbító már megoldható, esetleg kábel nélküli cucc
  • PetruZ
    Vannak, akik kontrollerrel tolják, egész jól. De sokat kell hozzá gyakorolni és megtalálni az ideális kiosztást. Én X360-assal (+Xpadder) próbáltam még azelőtt, hogy hivatalosan is kapott volna kontroller támogatást a játék és teljesen jól működött, de tök béna voltam vele. :)
  • Whysper
    a kábel méretének hiánya ;-)
    Utoljára szerkesztette: Whysper, 2016.12.14. 15:48:47
  • Mc Wolfy
    mint bármilyen mmo-t. szar. ellenben semmi sem akadályoz meg, hogy egeret, billt a tv elé vegyed
  • Whysper
    Srácok .. Nem tudom van-e tapasztalata valakinek evvel kapcsoaltban,hogy gondolkoztam megvenni a játékot és gondoltam mivel rá van kötve a 49 colos TV-m a gépem re ezért azon agyaltam ,hogy milyen lehet ezt a játékot irányítani egy bill egér helyett XBOX one kontrollerrel?
  • Negritis
    https://wiki.guildwars2.com/wiki/Heart_of_Maguuma_mastery_tracks#Forsaken_Thicket

Forsaken Thicket[edit]

Forsaken Thicket is unlocked after killing a boss in the Forsaken Thicket raid, or completing the Prison Camp Encounter or Siege the Stronghold events.
  • torrente111
    :-(((((( kösz
  • Negritis
    igen
  • torrente111
    sziasztok.a masterym megált 162 őn.a raidest unlockolni csak boss öléssel lehet?valakinek valami ötlet?kösz
  • zozoalma
    Valaki tudna egy Magyar guildet ami f2p játékosokat is szivesen lát megköszönném :)
    Higanyos
  • Mc Wolfy
    na igen. mmohoz nem a legszerencsésebb egy laptop :P
  • zozoalma
    Daily pvp-t szeretem csinálni , egész szépek a pályák .
    WW-t nemtudom mennyire fogja szeretni a laptopom :)
    Egy-egy World boss fightnál már pörög a venti a videokarin rendesen :)
  • Mc Wolfy
    de most wvw szempontjából is jó gandara, ha nagy leszel, ajánlom próbáld ki. az egy igazi közösségi elfoglaltság :P
  • ScarY MAN
    szerver wvw szempontbol fontos csak :)
  • zozoalma
    Sziasztok
    Kezdő aktiv játékosok Gandarán keresnének még több aktiv játékost :)
    Egyedül nem megy és uncsi :)
    Higanyos Human Tank lv 23
  • Mc Wolfy
    hopp! akkor ezek szerint wvw-zel! :)
    van guild is (reso pl), és ha kell valami tipp, akkor szólj! rank 3k+ vagyok! :D
  • LegV
    Sziasztok,
    Tradelnék egy "alig használt" elektronikusan vásárolt Standard Edition HoT accountot amire nincs tovább szükség.
    Öcsémnek vettem Guával kitolta a HoT Story-t és ennyi, ha valaki érdekel, akkor e-mail: [email protected] vagy PM.
    Elsősorban ingame gold/ecto érdekelne ha erre nincs mód akkor persze mehet a jó magyar forint.
    Köszönöm.
  • Niflheim87
    Hali! Desolationon van magyar guild ahova lehet csatlakozni?
  • Figaro25
    Nagyon szépen köszi a sigilt Mini N :)