63345
  • Edorn
    Pedig az is megvan, ott csak egy point of interest van...

Akkor beszívtam egy bugot, vagy mi?
    Pedig nem kis idő volt összehozni, hogy mindent felderítsek..
  • Randelz
    A wikiszerint ez tartozik bele:
    -6 város
    -25 zóna
    -4 wvw map
    -és a Chantry of Secrets
  • Edorn
    Hogy lehet megcsinálni a 100% világfelfedezést?

- Minden területet bejártam az alaptérképen. Minden terület 100%.
    - Minden WvW-s területet is bejártam, mind a négy 100%.
    - Mindenhol azt írják, hogy dungeon-okat nem kell felfedezni, így azokat nem ellenőriztem, hogy állok velük.

És így is még hiányzik interest point-ból: 13, waypoint-ból: 6, vista-ból: 6
    Mégiscsak kellenek a dungeonok? Vagy kihagytam valamit, ahol furamód csak a fenti három tipusú pont van?
  • Randelz
    Kösz a választ kiserik és MC Wolfy. Igaz hogy jól néznek ki, de azért így, hogy csak skin úgy elég drágák. Reméltem, hogy lehet valahogy exotic-ot szerezni belőle.
  • Mc Wolfy
    igen, az nagyrészt skin
  • Z33noo
    Köszi, én is ebben a megoldásban reménykedtem, csak még nem jutottam el bankig :D
  • Ati810
    Hello

Pakold be az átadandó cuccokat a bankba, a másik karaktereddel pedig szedd ki.
  • Mc Wolfy
    megjött apuci :)
  • Z33noo
    Ave, amatőr kérdés:
    Hogy tudok tárgyakat cserélni a karaktereim között?
    ... ingyen :)
  • kastil
    Na, egy hónap után dobok én is!
  • kiserik
    Természetesen csak a skinért érdemes megvenni azokat az armorokat.
  • Randelz
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem, megéri cultural armor setet megvenni? Mert ha jól láttam csak rare set van nincs exotic. Gondolom úgy használják mások hogy trasmutation crystal-al átrakják mintha csak skin volna.
  • Savmacska
    istenbarma
  • DarkBlade
    Reklám blokk elnyomta mindegyik fórumot.
  • kastil
    mánsál is szét van baszódva a banner?
  • Nephin
    Ráadásul kb. mindegyikhez van trial vagy f2p az egész.... :D
  • Shaenis
    Van egy nagyon jó hírem, egyáltalán nem kell account az AH mozgások figyeléséhez.

www.gw2spidy.com

Nagyon szépen megfigyelhetők a trendek, illetve a különböző patchek hatása a piacra. A közelmúltból figyelmedbe ajánlom a "Crystalline Dust" és a "Glob of Ectoplasm" árfolyamának változását. Az előbbi régóta hiánycikk (és emiatt drága) volt, viszont pár hete jött egy patch, aminek köszönhetően az ecto-ból dust nyerhető.

Sok sikert a szakdolgozathoz. :)
  • HyperMonkey
    Az eddigi legkreatívabb account lopási kísérlet.

Szerinted majd valaki odaadja neked az accountját?
  • Nefu1949
    Üdv,

Felmérést készítek MMORPG-kben zajló AH mozgásokról, trade szokásokról szakdolgozatomhoz, ezért minél több ilyen típusú online játékot szeretnék megvizsgálni, eddig felhasznált játékok (wow, d3, ln2, rift, aion, everq, lotr, eve).
    Viszont nem szeretnék külön több tízezer forintot kiadni feleslegesen, hisz hosszútávon nincs időm ezekre.
    Mit is jelentene ez a gyakorlatban, egy karakter létrehozását egy minimális szint elérését, heti 5-6 alkalommal AH mozgások változásának és a trade channel-en történő hirdetések megfigyelését.
    Természetesen semmihez nem nyúlok a létrehozott karakteren kívül és maximum másfél hónap után ott marad egy karakter, az AH-ból kihúzott eszközökkel.
    Nem sürgős, októberig fogok keresni, de ha esetleg valaki ki tudna segíteni ezzel, azt megköszönném. Természetesen, valós, vagy megnevezett névvel a szakdolgozatban ha kívánja bekerülhet a neve, mint aki biztosította az adatgyűjtéshez szükséges eszközöket.

E-mail: egyetemek(kukac)gmail(pont)com vagy itt privátban.
  • kastil
    Kapott is :D

Más:

(zerk) Warriorra jön a foseső =/
  • Unknow
    Még akár vicces is lehetett volna,hogy nem csak szimplán szapulni akarsz hanem kifigurázni és stb... Ahhoz,hogy a politikával megfelelően humoros dolgokat tudj összekapcsolni, meg kell tanulnod pártatlanul kiparodizálni valamit és stb... Nem is akarok belemenni. Az fix,hogy tőlem ezért kapnál egy tiltást innen politizálásért.
  • HyperMonkey
    Te szedsz valamit? Most komolyan értékelném ha egy kicsit is vicces lenne, de kicsit sem az, égeted magad ezerrel.
  • t0xikus
    én nem értem miért jó neked,h rommá alázod saját magad
  • FNightWalker
    "Továbbá Orbán Viktor azt mondta: növelni fogjuk a segélyeket hogy a Skrittek békében fejlődhessenek illetve szaporodhassanak..."
    Egy kép Divinity's Reachről, amikor még nem Orbán Viktor uralta Tyriat.

És jelenleg:
  • FNightWalker
    Orbán Viktor elképzelése a Guild Wars 2-ről!
    Azt mondta:
    "Ha megkapnám a játékot... igyekezném teljes mértékben kifosztani majd eladni a nyersanyag ill. más értékes készleteket. Majd az embereket és az egyéb fajokat - kulturált fajokat - száműzné a fővárosokból és egy lelakott táborba helyezné el őket valahol a Charrok földjén. A fővárosokat a Skrittek kapnák meg. A Skrittek lennének a választható faj! Új szakmákat tenne a játékba mint a vassal bokszoló... a kokszos józsi és az érces mari személyében."
    Nos... az Anet kurva anyázta Orbán Viktort az elképzelései miatt... majd megfenyegette hogy ki lesz herélve...
  • FNightWalker
    Azt hittem... legalább TE értékelni fogod a poénjaimat. :D
  • HyperMonkey
    Szerinted ez egy hangyafasznyit is vicces?

Inkább a szánalmas kategória.
  • Szuni
  • Cobra.
    Most már be lehet lépni, wiki is megy.
  • Cobra.
    Lehet valami karbantartás van, mert a wiki oldal se jön be.
  • Szuni
    Nem tudok belépni reggel óta, szabvány hibaüzenet van..
  • Unknow
    Ha a géped bírja, még single player játékként is megér annyit amennyiért hozzád vágják.
  • Mc Wolfy
    tudtommal éppen nincsen, de nagyon sok mód van, ahogy rosszabbul is elköltheted a pénzedet :)
  • Fehercsoki
    Van most valami trial vagy hasonló amivel ki lehet próbálni a játékot?
  • kastil
    bzdmeg whysper, mi lesz most veled...

[i]And if i go to WvW any WvW i have got very low fps 5-13...[/]

És nem, hiába veszel másik kártyát, ugyan olyan szar lesz. Fx-et meg húzhatod orrbaszájba, nem játékra van.
  • Mc Wolfy
    nem nagyon használnék külső progikat...
  • TomStorm
    Nem lehet sehogy különböző karakterekhez a beállítást testreszabni(controll option)?Külső pogi vagy másképp esetleg?
  • Mc Wolfy
    amikor még a szerverek is beállnak... jó kis masszív 300 fős csaták SM közepén... :) olyan skil laggal, hogy még wowban is érezhető :P
  • JaSoN HuNTeR #58211
    szvsz nincs masina ami elvinné. HA van, linkelhetne valaki WvW gameplayt Youtuberól.
    [30fps min]
  • Mc Wolfy
    egy masszív wvwn minden gép sziliciumot izzad