Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
Nekem egyre jobban bejon a jatek, nem tipikus mmorpg, hanem valami ujat akartak csinalni es sikerult is nekik, van benne CTF, King of the hill, etc
meg sima missionok, ahova party nelkul nem erdemes elindulni, nincs benne monoton henteles
Leginkabb szerintem diablohoz all legkozelebb

Jockey
no már tölti a kariválasztó utáni dolgokat
Rend Betesz néven fogok ingame lenni nemsoká, valaki üzenjen rám😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

DarkHorSe
Dark Horse Hun a nevem a játékban

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
a char armor set darabjait merre találom ?

Swedish people are albino monkeys

shala
én is megyek az a nevem hogy Akuma Sha

non potest pluere aeternum

friendlist oldalt van a chat menüben, nem kell parancs. Whisper(ha éppen mûködik😊 /w name, msg
Amúgy meg a listában rákattintasz 2x a névre és beírja a parancsot.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Ferro_TwL
Evil Ferro neven leszek mindjart fenn is vagyok😊
(Ja a whispet jo lenne tudni😄)

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Jockey
no volt már itt szó róla, de végül is senki nem írta be:
ha ahaaérek, ne kelljen ezzel szarakodni, mik a privi üzenet parancsok, és a friendlista parancsa?
csak ennyit írjaotk be, többit megoldom..😊

Ferro_TwL
HU en is jovok Ferro neven😄

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

bakker. 1/2 órát gyilkolásztam 3 sráccal erre mikor kifekudtunk csak engem nem hoztak vissza pedig elotte en kb. 3* élesztettem fel õket. csak ott hagytak a porban. :o((( konyorogtem nekik de csak annyit mondtak sorry es elhúztk.

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Oké, mégse az a gond, egyszerüen bugos az adatbázisuk vagy mi. Most megint van valaki zárójelben és õ rá meg nem tudok üzenni mert offline, pedig itt áll elöttem 😊

ja ez jo h. lehet a szerverek kozott lépkedni. lehet partyt keresni.

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Ja és akinek nem tiszta a District fent a sarokban külön szervereket jelent, külön világ. Mint pl CoHban.

Inditsd újra a klienst, szerintem letöltötte az úõj verziót és te nem indítottad el újra, Maneaternél is ez volt a gond, már nincs ott zárójelben más név neki.

Gorii
😊)

Hát furcsa, felvettem azeket a neveket a friendlistbe(újra müxik) de zárójelben mellette más nevek vannak és ha üzenetet akarok küldeni akkor a zárójelben lévõ nevet használja. Ja meg most offline mind. Pl Master Gori után zárójelben (Mikerley Woman). Nagyon érdekes.

Ivan Pjodr
Nekem Selestis Hun a nevem, ha valakit érdekel.
Van még velem Avenger Hun és Countess Myra is

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Lacc
Kicsit érdekes rendszre van... A harcrendszer tetszik, íjász vagyok meg mágus, elég élvezetes stb. stb. Viszont az utazások... Odaklikk és ottvagyok.
Tényleg bugos a whisper és a add friend, nem tudtam elérni senkit. A játékban is ezt mondták hogy nem 100% még ez 😊

shaba23
mármint 4 íjjász 4 harcos ellen
húú már én is bent vagymuk

shaba23
na szarrá lettem verve...legjobb, amikor berak a játék 4 íjjászt 2 harcos ellen...sok esély nem volt 😊
Gorii
tombs of drascir ba lehet kenni tobben questet, ott vagyok

Gorii
arenaba kenek 4v4 et de eleg bena... 😊

Jockey
woahooo, este fél6kor jövök én is, akkorra érek haza, a nevem Rendbetesz lesz😊

Gorii
master gori ^

Kinek mi a neve a játékban? Megpróbálom friendlistbe felvenni meg whispelni mert nálam mind2 bugos.

Valaki rájött hogy lehet normálisan whispelni?
a /w name, msg nem megy
legalábbis magyarokra nem tudok whispelni

Az elöbb nyomtunk egy 4 vs 4-et. Kicsit kaotikus volt. De úgy néz ki nem csak nekünk 😊, mert a végén mi nyertünk 😄 Csapat pvp-t csak összeszokottan jó csinálni.
Amikor elmész az arénába akkor lehet választani társakat vagy véletlenszerûen rak be egy csapatba?
Lacc
Én is még csak most próbálgatom. Nem tûnik rossznak, grafix rendben van, tényleg hajaz kicsit a diablora, de még majd meglátom.
Nalam nem engedi ramenni a karinal(nem karigeneralasnal, mer odaig nem jutok el) a nextre.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Na megnéztem gyorsan én is. Igy 5 perc próba után:
Szép a grafika, meg minden, de zavar, hogy be van határolva a mozgásszabadságod. Nem járkálhatsz hegyen, völgyön, vízben mint pl a L2-ben. MmoDiablo-nak tünik így elsõ ránézésre. Bár ez még nagyon alfa változat.
Az újat is a online tölti le a régi klienssel. Nincs külön letölthetõ új kliens.

toMpEr
nemugy gondoltam, volt valami patch, szoltak a jatekban,hogy mindenki lepjen ki es jojjon be ujra

Az oldalon meg csak 1 klienst talalok. Tompi, nem adnal az ujra 1 linket?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

toMpEr
valaki nemtudja,hogy a gyemantokatokat hogy lehet megtanulni?

Faszan felupdatelte a regi klienst(50mega) de nem enged be vele😛

Nemtom, nem néztem de nem vészes.

Nekem a regit updateli...

toMpEr
van valami uj kliens

Hany megat szed le?

Nagyon hangulatos a játék csak a játékmenet még nagyon ködös. GOndolom mert alfa aztán nincs meg a komplett rendszer.
Master Dago néven futok.

shaba23
Csak valamiért szétkapcsolt és azt írta próbáljam késõbb 😞
Francba hogy pecsel meg vmit.

Bazmeg komolyan lehet mar jaccani???????????
Akkor hagyom a francba a nagyhazik beadasat meg a potzh-kat😊

shaba23
akkor már énis egyet 😊

toMpEr
meseljek meg? 😊

toMpEr
tehat gyakorlatilag annyi a jatek,hogy felnyitod a terkepet kivalasztod hova akar menni, pillanat alatt ottvagy, enter mission aztan olod a szornyeket

toMpEr
Mondok meg parat: nemtudsz fejlodni ebben a verzioban, 15-rol indulsz es 15 a maximum szint is
ha bemesz egy varosba es kijosz a szornyek ugyanugy megjelennek a megszokott helyukon, stb.