Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs idegesítõbb mikor megszabják mit csinálhatsz
amugy ficsörök alapján nem csak errõl kéne szólni, sikerült felhuznod rendesen, ami elég szemét dolog, mert nemtom tesztelni 5ig meló miatt😊
addig rakj már bemég pár screent, meg amit tapasztalsz, nagyon kivi vagyok..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
A varosban tudsz beszelgetni, tudtok partyt csinalni, aztan enter mission onnantol kezdve mar csak ti es a szornyek lesztek a palyan.
lehet kinézetre hasonlít, de amit írnak hogymi lezs benne, hát azért az picit más mint egy ratyi diabló😊
eddig nemvettem eszre,hogy mmorpg lenne, egy emberi jatekossal se talalkoztam...
én még csak leszedtem és ennyi, nem frissített semmit, de ma elindítom😊
jelenleg ez a progi jobban felkeltette az érdeklõdésem mint bármi más mmorpg, akár wow akármi😊
sok kerdes es valaszt itt
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Ennek ellenére megpróbáltam bejelentkezni, és sikerült. Aszonta majd próbáljam meg 12.-én, mert akkor leszek jogusult 😊
A lényeg, hogy úgy néz ki a confirm akkor is megtörténik, ha én nem látom...
Debob - Lvl 2 Wizard
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
A GW meg azért lesz 2 napos, mert a készítõk meg akarják adni a lehetõséget a kipróbálásra azoknak is, akik nem látogatnak el az E3-ra, ennyi, nem több😊 a bétának is meg lesz ideje😊
Debob - Lvl 2 Wizard
ez egy sima pr fogás, maygarán szólva elhuzzák a mézest, ezzel lehet majd jó kis reklámpénzt, és további támogatókat szerválni
egy biztos, az az alpha oylan lesz mindeki be fog fosni, ebbe 100%ig biztos vagyok, szal azután a 2 nap után wow-l2 fórum megy süllyesztõbe, csak ennyi a cél sztem
ügyes srácok ezek😊
Talán azon a 2 napon mindneki által elérhetõ lesz, aztán meg kiválasztanak x %-ot, akik tovább tesztelhetik zártkörûen.
Hat en is remelem, hogy meglepeteskent bejelentik a hosszabbitast.
Ennek sok ertelme nem lenne...
Ilyenre meg nem nagyon volt pelda...
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
...vagy hülye vagyok???😄DDDDDDD
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Ez a kétnapos beta nekem valahogy nemkóser...ilyen volt már más játékoknál is??? (titkon arra számítok hogy miután mindenki játszani akar majd vele a béta rövidsége miatt, a készítõk vigyorogva bejelentik hogy "változott a terv, még két hónap")...vagy erre semmi esély?
Az, hogy van egy kiado, az meg nem biztos, hogy ök hatarozzag meg a penzügyeket.
Ha a ceg nem akar a terjesztessel foglalkozni, akkor megbizzak a kiadot es megmondjak, hogy ök mennyit kernek. A kiado rarakja a sajat hasznat es terjeszti.
Ez gondolom a szerzödestöl függ, hogy kinek milyen beleszolasa van. Nem mindig a kiado az isten.
Ha mar ugyis meg van a technologia, miert ne keressenek hozza egy kis mellekest....
Gondolom valami ilyesmi lehetett az alapötlet.
A kiegeszitökben lesznek az uj cuccok, amit persze meg kell venni. Ennyi.
Többet nem lehet rola tudni, mert az oldalon sincs semmi info.
Szoval a Lineage-esek csak irigykednek, hogy nekik 15 dolcsit kell pengetni havonta.
Max olyasmi fog kialakulni, mint a Diabloban, hogy a jatekosok penzert aruljak a jobb a cuccokat.
Vagy megveszed, vagy megkeresed magadnak. Több nem lesz.
Egyebkent nem neztem legelöször, mennyit töltött le, szoval azt hittem, annyi eleg neki :-)
Amugy ne szamits nagy dologra szerintem, mert ket napra 68 megaval nem fogsz egy SWG stilusu jatekot kapni az biztos :-)
En kb olyasmire szamitok max, mint a RYL betaja vagy meg annyira sem.

😄...azé írtam hogy megtudjam hogyan vélekedtek róla...