Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
the wall of ascaronban vagyunk district 13..
nevek oni moon pindur pandur
gyertek, ott fogunk kulon állni.
non potest pluere aeternum
district husz periolus north
ottvagyunk hárman macros oni moo és még vki , elfelejtettem a nevét 😊
gyertek
vagy egy 9-xx sebzésû kardnak is tudnék örülni. Meddig fog ez a game tartani?
Annyi a lényeg hogy a végén ahol a sok mob össze kell rakni a katapultot és aztán használni.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

ilyen hibat ad:
*--> Crash <--*
Exception: c0000005
Memory at address 0000000c could not be read
App: Gw.exe
Build: 4957
When: 5/12/2004 17:11:11
Flags: 0
pindur pandur , sanca hun és oni moo névvel.
siessetek 😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
district 9 the periolus north cityben vagy hol
a nevem oni moo itt van velem egy másik magyar is az övé pindur pandur
gyertek
a térkép jobb oldalán,nemtudom mi a város neve..kimész és rakattintasz az enter missionra, ez egy elég jo moka, csak kár hogy abszolut random melyik csapatba rak be, mondjuk megfigyeléseim alapján ha egy team nyer akkor legalább az csapat megmarad , nekem sikerült 6:0 ig eljutnom,aztán kiléptem 😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
najo a cuccokat a gép kiosztja körbekörbe, csak az tudja felvenni akinek ép ledobta 😊 akárki csinálhat csapatot, és annyian lehetnek benne amennyit megenged a küldetés 😊 aranyat elosztja szépen . Szerintem azt a missiot csinálja a team,amelyiknél ép a csapatkreátor tart
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
nem vágom
meg ezt a mission felvételt sem, ki cssinál csapatot hány emberest, és milyern missuóionre megy
nekme tök káosz volt ategnapi nap, játszottam sokat, de a parytrendszerbõl semmi nem jött le
szal továbbra is tök hülyének érzem, egyedül a karikat ismerem már kb, meg az elsõ pár missiont..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)