Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Debob - Lvl 2 Wizard
meg kitudja meg mit talalnak ki a veglegesig, a beta teszterek szerint rengeteget valtozott a jatek az utobbi fel evben.
Vannak benne jó ötletek, pl. az arena, meg a csapat-csapat elleni foglalgatós henterész feltámasztó papokkal.
Szóval egész kellemes kis játék szerintem, ha majd kicsit olcsóbban is lehet itthon kapni lehet hogy ráharapok.
tehat szerintem ennek is megvan a maga hangulata.
Nagyon hent jellege van, télleg diablos. Meg ez a hülyeség, hogy nem lehet városon kívül másokat látni...hát kiábrándító. Még egy bétateszten kaphat jobb véleményt, sztem ez semmi nem volt 3 nap alatt.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Valami vélemény??? benyomás?? gyerünk ki vele!! nehogy bent maradjon!! még valami szövödménye lesz!Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
War. War never changes.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman