Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
Nekem bejott, szerintem rengeteg uj otlet volt benne. Viszont sajnos ez a "betateszt" is csak 3 napos lesz, szoval igazabol a szervereket akarjak szerintem letesztelni, meg hogy fut-e mindenkinel. Ez amolyan vegso-teszt lehet, mivel mar szeptembertol elo lehet rendelni a jatekot

Lacc
És már be van fejezve? Ja miket gondolok bétateszt szóval majdnem. Lehet hogy még teszek egy próbát, mert az elõzõ elég langyos volt.
toMpEr
megint lesz nyilt betateszt, mint az E3 idejen

toMpEr
LOL. ezt kik csinálták. GM-ek?

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

toMpEr
toMpEr
hat innen nem volt nehez tovabbjutni, mert meg kellett varni amig lejar az ido

Itt voltam. Egyel jutottunk még tovább. A dobozról nem is tudtam 😄 Mondjuk az is csoda hogy innen továbbjutottunk (itt már csak 6-an voltunk).
toMpEr
valaki volt ezen a pályán? volt rajta egy csomo szellem meg 1 doboz amit nem lehetett kinyitni, egyeb dologra nem jottunk ra 😊

Lacc
Maniac 😊
Lazarus
az szép... 😄
3 nap alatt közel 56 órát jáccottál? azigen😊

Debob - Lvl 2 Wizard

toMpEr
amugy vegul idaig jutottam a betaban 😊

toMpEr
igen, a kuldetesek eleg kiritikus pont lesz, de valoszinu lesznek durvabbak, amiket nem tudsz olyan konnyen vegigvinni, valamint valoszinu folyamatosan jelennek majd meg az ujabbak.
meg kitudja meg mit talalnak ki a veglegesig, a beta teszterek szerint rengeteget valtozott a jatek az utobbi fel evben.

Lacc
Nagyon zsírul nézett ki, gördülékeny, gyors volt a játékmenet, a harc, és kellemes ki hack'n'slash 3D-s kis mmorpg. Nagyon jól tették a készítõk, hogy nem raktak rá havidíjat, mert így még szerintem meg is éri azt az egyszeri pénzt (na jó majd még lesznek kieg.ek, de azt megveszi aki akarja).
Vannak benne jó ötletek, pl. az arena, meg a csapat-csapat elleni foglalgatós henterész feltámasztó papokkal.

Szóval egész kellemes kis játék szerintem, ha majd kicsit olcsóbban is lehet itthon kapni lehet hogy ráharapok.
Szerintem jó. Mert: Gyors, egyszerû, élvezetes a játékmenet. Nem viszik el a cuccot elõled, nincs kill lopás a privát hunting miatt. Könnyû csapatot találni magadnak (nem biztos hogy jót is, de ha nem jó gyorsan keresni tudsz egy másikat). Nem kell órákat gyalogolni egyik helyrõl a másikra (ami ugye idõpocsékolás más mmorpg-be). Azoknak jó akik játszani akarnak és nem mobot farmolni egész nap. Viszont a történet jellegébõl fakadóan lehet hogy hamarabb megunod (végigviszed a küldiket).
toMpEr
igen, elsore fura volt nekem is de utanna belattam,hogy nem olyan szornyu, csak nyitottnak kell lenni az ujra, eleg sok elonye van ennek a rendszernek is, igy lehetnek sokkal jobb missziok mint a legtobb mmorpg-be, nemkell aggodni,hogy mas veszi fel eloled a lootot, vagy leolik a szornyeket.
tehat szerintem ennek is megvan a maga hangulata.

toMpEr
szerintem ezse jobban hentjellegu, mint a legtobb tobbi mmorpg.

Cactus
Grafika szép, FPS alacsony 😄
Nagyon hent jellege van, télleg diablos. Meg ez a hülyeség, hogy nem lehet városon kívül másokat látni...hát kiábrándító. Még egy bétateszten kaphat jobb véleményt, sztem ez semmi nem volt 3 nap alatt.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Szamomra gyonyoru, de uncsi diablo 3d.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hahóóóóóóóóó. Valami vélemény??? benyomás?? gyerünk ki vele!! nehogy bent maradjon!! még valami szövödménye lesz!

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

toMpEr
lehetne valami utolso napi 8szemelyes catacomb akcio, ha valaki jonne szoljon

Lacc
Hát még ma tudsz vele játszani 😊
Érdemes még leszedni? Vmi olyat olvastam vhol hogy "join us between May 12-14"

War. War never changes.

toMpEr
fu kiraly most volt egy kb 1.5 menetem az arenaba 25 gyozelemig jutottunk

igen . hol vagy?

Bakutyin
já..ha most jáccol.

én jó leszek?

Bakutyin
jajj emberek. kéne vki aki átmenekítené a cuccaimat!...én odadnám neki..õ+visszaadná miután beloggoltam a másik karimmal😄...ugyhogy ha vki tudna az jó lenne.

da Flava vagyok ha jön valéaki wisp

Bakutyin
na... Mad Bakutyin H U N -néven vok fenn asszem.
necro/cleric...😄DDD

toMpEr
bocs, sulyos egesszegugyi problemaim akadtak, nevarjatok :/

Lazarus
8. szintet léptem eddig és úgy érzem ezt az e3-at kijátszottam
shala
hol a geccben vagy ?😊 várjunk vagy ne?

non potest pluere aeternum

shala
gyere megvárunk

toMpEr
en 2 perc mulva ottvagyok, ha addig nem lenne meg a 4.

shala
egy ember köll még 😊

shala
na mi district 10 város meg the wall of asca....on , gyertek akkor

Jól befagyott, eddig partiban nem volt ilyen nálam.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

shala
nekivágunk ujra?

toMpEr
ja, hova menjunk?

shala
beszart a szerver

néztétek már a jungle és a mountain részeket. na az is beszarás egy grafika. már azt hittem ilyen lehangoló helyek vannak csak. :o)

Gorii
ott vgyok

ok. nézem. köszi.

toMpEr
memory timing neven fut

ok. legalább megnézem.

toMpEr
biosban lehet, de ha nemtudod mit allatasz, akkor inkabb hagyd

hogy is van ez a memora?

shala
ketten vagyunk gyertek 😊