Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shala
na igen, én vazsi + monk voltam, próbáltam gyogyitani,de baszki állandoan nekem ugrottak a mobok, szegény srácok hiába probálták lefogni öket, mindig engem szurtak ki 😊
volt hogy lemaradtam fél mérföldel, de akkor is , 4 szörnyböl 3 minimum nekem ugrott.

non potest pluere aeternum

toMpEr
de nem azt kerdezem, mi is vegigmentunk rajta, de nem irta ki,hogy vege lenne, szoval mikor irja ki?

Hát nem elsõre 😄. De aztán összejött egy egészenj jó kis party. 2 warrior 1 ranger 1 cleric. A kulcs az hogy a cleric jó legyen (én voltam😊 de kell a két warrior aki megfogja az ellent, mert rámennek a healerre a mobok. És ha a cleric meghal a többiek sem huzzák sokáig 😊 Próbáltuk más felállásban is, de 1 warrior nem volt elég.
shala
jaja,azt irtják hogy ezt megveszed azt játszol, nem kell havonta perkálni érte, mondjuk egyenlöre nem ugy néz ki mint egy real mmorpg, de nem rossz nekem bejön
szerintem a guildwars.com-on lehet regelni mg letölteni, mindössze 25 mega a cucc, próbáld ki

musha
viszont egy olyat olvastam a hivatalos oldalon a FAQ-ok között, hogy nem lesz fizetõs. ez lehetséges?!?!

musha
ez nem béta, hanem az e3 ideje alatt próbálható ki (még ma meg holnap él).

Meddig tart a beta?Érdemes még kiprobálni?
Hol tudok accountot regelni?

shala
😄
gyertek játszani 😊

phalanx
szerintem ez a játék úgy szar ahogy van 😞

toMpEr
5-ot hogy vittetek vegig, mikor van vege?

5 után nincs már semmi nekünk legalábbis még nem volt 😛
Holnapra talán frissitik bár nem hiszem.
PTW
eszmeletlen a hangulata a jateknak!!!!!

tatott szajjal maszkalok a kiegett sivar tajakon ....zsenialis!!!!.. magavalragado!!!!

az egyetlen amit sajnalok hogy hack n slash ...

musha
ez a játék istencsászár! 😊

toMpEr
shala
hehe, mi most hagytuk abba, megakadtunk a kettes végénél az ijászcsordánál 😊

toMpEr
most akkor hova kell menni?

toMpEr
kiraly megcsinaltuk a 4. missziot, az otodik ilyen havas teruleten zajlik, de szinte lehetetlen megcsinalni a szornyek eleg durvak, meg jokat is dobnak, mar van 2 relicem egy long bow meg egy axe

shala
melyik distre rakott benneteket?

ja de nemmegy a wisp pedig ott eregetsz melettem

Na, midnenki 21es serverre, a varosba, a lepcso aljahoz. Bearrel mar ottvagyunk

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

shala
akkor gyertek a 14 re the periolus north

nem bírok 15ösre csatlakozni azt írja closed át kéne menni máshova😊

Debob - Lvl 2 Wizard

shala
sanca az a sanca hun
shala az a oni moo
des meg a onizuka san
már csak közös district kéne

Da Flava

Nah irja le a nevet mindenki meg1x😊

Sanca Hun

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

neveket mondjátok 15 son vagyok

Jah, melyik distbe menjek des?

shala
de basszus most meik rézen vagytok ha nem a 15 son?

holnap reggel 7 kor kelek siessetek =D

des te mijen néven vagy?

/w név,(vesszõ kell) szöveg

nem bírok 15ös districtre csatlakozni aszongya district is being closed. de már tudom hol a kút😊

Debob - Lvl 2 Wizard

Gyertek már ehhez a kuthuoz vagy mihez Á=D

Ja mer off vagyok. De hogyan kell wispelni???

évagyok Flava =D de most wisp sem megy

mijen néven vagyotk?

Bear te vagy Da Flava? Hogy is tok msg-lni?😊

shala
najo köze nincs egy toronyhoz, inkább aféle hely ahová a nöket cipelik éjjelente 😄

shala
van egy olyan kis hely ami a város szélén van, olyan mint egy nyitott toront vagy mi afasz, nemtudom, na ottvagyok én.. a kuttol nem messze

Jockey
no, hát nemtom
érdekes is meg furi is
asszem a prince-s questig jutottam el, ott kihaltunk 6ára is
mai nap tesztenk jo volt, én ma már nemleszek, holnap egy össznépi maygar groupt kéne kenni, mert ezeka külföldiek szó nélkül kilépnek ha kard egy kis gond
amugy monk/messmer vagyok atm: csiribi csiriba néven😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Én ittvagyok valami kutnál,ti hol?

shala
én is bent vagyok
oni moo néven
district 15
viszpeltem des de azt irja nem vagy online
te sem sanca 😊)

akkor most hol? =)

Nekem nem megy a wisp, des, most megyek be, wispelgessel ram, sanca hun

shala
neken nem szokott müködni a whiszp,de indulok most

nemtom hol a kút mindenesetre whispeljetek rám ha bent vagytok, Onizuka San a név😊

Debob - Lvl 2 Wizard

shala
amugy a mostani küldetésrendszer lineális, vagyis hogy ha én még nem csináltam meg az elsö küldetést,akkor betudok joinolni olyan crewba amelyik a harmadikat kezdi el?

shala
több dist van ugyanarra a helyre

az nem a 21. dist?😊

Nekem mind1 hogy hol