63345
  • Mc Wolfy
    először még lehet élvezni a sztorit és a környezetet, kitölti az időt, ne hagyd ki. mindig csináld meg a szintedben lévő personal storyt és a dungeonokat. a második karidat már tudod szintezni.
  • Valaar
    Szakmázás nem nagyon kivitelezhető van összesen 2 aranyam.
    Ebben a játékban a legrosszabb a szintezés! valaki nem akarja nekem megcsinálni ? :'D
  • Mc Wolfy
    velünk fogod a legkönnyebben megérteni :D egyedül nem lesz sikerélményed és meg is fogod unni. adj egy ingame nevet, behívlak. csak gyere majd TS-re, mert a nélkül macerás
  • kastil
  • kastil
    Én is 1 hete kezdtem mesmert, és szerintem ez elég jó. én Sword/focust használtam swiftness miatt, 80on meg átváltottam Pistolra, mert a centaur rúna nagyon király.

Lazy Kai

Fejlődés: rántsd meg magad gyors 20-ra, 1 nap, akkor húzd fel cooking és JC-t (legolcsóbbak) És meg is vagy 40, onnatól Harathi hinterlands eventfarm, 1 nap alatt 50 vagy, onnantól meg szerintem WvW és mire 80 vagy visszajön a pénzed is amit szakmákra költöttél.

Ha a szakmák nem kivitelezhetőek, akkor heart/event, szokásos... explore-ra is szépen adja xp-t. Napi acsit se hagyd ki soha szerintem.

Blink, decoy szerintem kötelező utilityk healnek meg én mantrázok 80on amikor megtehetem, mert perma swiftness, többivel meg igazából úgy tökölsz ahogy akarsz, elitnek soloban mindegyik szar, nagyon, én Mi-t tolom néha jól jön meglépni ha para van
  • Valaar
    Segítségre volna szükségem. Egy Mesmerhez szeretnék tanácsokat/tippeket kérni. Ami érdekelne az az hogy milyen fegyvereket használjak fejlődésre és milyen utilityket. Továbbá szívesen fogadnék tanácsokat/tippeket a gyorsabb fejlődéshez.
  • kastil
    Köszönöm, lehet hozzátok csapódok majd néhanapján mert deson vagyok, egyelőre még próbálom megérteni az egészet, mert néha a commanderek egymás után 15x kamikazeznak EBn - egyébként melyik borderlanden szoktatok harcolni?
  • Valaar
    Andar.9215
  • kastil
    ilyen nevet nem tudok friendelni, valami nem k vele. mi az id? felveszlek azalapján és megnézem a nevet ha feljössz vele
  • Valaar
    lidifjkjkgoflfé
    Vettem az accountot... voltak rajta karakterek mindegyiket tudtam törölni kivéve ezt.
  • kastil
    biztos nincs ott valami olyan karakter a névben amit nem jelenít meg mert nincs telepítve nyelvi csomag? mi a név amugy?
  • Valaar
    Segítségre volna szükségem. Van az accounton egy karakter amit nem tudok törölni! beírom a nevét pontosan és a delete opció továbbra is OFF. Többi karaktert gond nélkül tudom/tudtam törölni eddig... csak ezzel az eggyel van probléma. Ötlet?
  • Mc Wolfy
    melyik szerveren vagy? ha nem akarsz gépekbe trónolni (ami pedig fun), akkor supply. ha deson, akkor velünk jöhetsz, minden nap 2-3 partyval megyünk wvwzni.
  • kastil
    Már megint ez a kurva gép téma amugy.

Asszony gépében van egy e6600, 512es gyenge VGA és 2 giga ram, 7200as vinyo 30fps minden minimum 1280x1024, native és medium shader post process. Tömegben 7-15. Ha nincs tömeg, akkor is legalább 2x annyit tölt, mint az én gépemen, később jelennek meg objectek, textúrák.

Beletettem multkor az én karimat, mert terveztük, hogy vegyünk neki egy ugyan ilyet, de csekkoltam, hogy megérné e. Válasz: ugyan úgy futott, annyi különbséggel, hogy texturákat highra engedte húzni. Tömegben ugyan ugy slowmo volt. GW2 nagyon proci igényes és optimalizálatlan, nem tudom 1 év után egyeseknek ez miért ilyen hihetetlen.
  • kastil
    Valaki megmondaná, hogy WvW pontokat mire érdemes kiosztani? Napi szinten WvWzek, leginkább csak zergekhez csapódok, mivel nincs egyéb társaság, akikkel mehetnék. Siege gépeket nem használok.

Meso vagyok, ha ez számít
  • Mc Wolfy
    nekem egy dual 3.2-es provim van, 2 éves, akkor se a legjobb volt. tökéletesen megy. izmosabb (értsd 40k magyar forint) vidi kártya kellett alá, hogy a tömeget is bírja. egy hete elszállt az egyik memória foglalatom, 2 napig 2 gia 1333 mh-es kárttyával nyomtam. nem volt gond. ami viszont nagyon érződik: a merevlemezt folyton terheli, annak a kihasználtsága 100%. kell alá a 7200-as, most nem olyan van még...
  • Cobra.
    Eddigi tapasztalataim szerint a legtöbb MMO-nak inkább CPU és ram kell. Persze kell egy alsó közép kategóriás VGA, de nem annál fog elvérezni a játék, mert minimum grafikán 1366*768 körül még egy jobb integrálttal is mennie kell.
  • TomStorm
    Mármint a minimum FPS számon
  • TomStorm
    Igen meg processzor.Teszteltem már pár konfigurációval,erős proci nélkül nem sokra mész.Ha nincs jó akkor SSD se segít sem a VGA
  • Mc Wolfy
    gwnek pont vga kell, meg gyors vinyó.
  • Szaruman
    Online játék alatt MMOt értettem.
  • kastil
    az online játékokat ne keverjük össze a GW2-vel, két külön fogalom. Mellesleg általában innkább a proci kell, mint VGA. Persze a csillivilli effekteknek kell a VGA is, de nem emiatt olyan amilyen.
  • Valaar
    Azokat amiket mondtak neked más fórumokon meg ajánlottak az Euronics-be... vagy hol... azok semmit nem érnek, internetezésre jók.
  • Valaar
    Mivel egy olyan eszközt akarsz vásárolni, amit lehet több éven keresztül fogsz használni... érdemes rászánni többet 120.000Ft-nél... egy normális LAPTOP! amin játszani lehet az olyan 300.000Ft felett van.
    Nézd meg a Lenovo IdeaPad Y510-et. Ezen már elfutnának a játékok nagyon jól :'D

• Tusy
    - nem reklámozni akartam, csak volt régebben egy kérdésem amire itt nem kaptam kielégítő választ
    - a következő fél évben 3-nál többször szeretnék belépni a játékba, de mivel sokkal többször nem fogok haza jutni erre laptop nélkül nem sok esélyt látok
  • Szaruman
    120-140k egy számítógépért, amivel játszani is lehet. Persze. Nekem a videokártya volt 65k (asztali gépbe), és az online játékokban még azzal is kell kompromisszumot kötni (tömegjeleneteknél azzal is 10-15 fps van). Egy 120k forintos notebookkal mi a bánatot akarsz? 1-2 éves játékokkal low/minimumon szarakodni?
  • Terensz
    Amúgy én is laptopról játszom
    Majd ha lesz sok goldom és ectom, összerakok egy legendary asztali számítógépet
  • Mc Wolfy
    aki laptopról játszik az nem lehet sikeres ember
  • Terensz
    Lowgrafon eldöcög velük, ha nem mész wvw-re. Amúgy elég fostrombita mindkettő.

Te most reklámozol?
  • Tusy
    prohardver fórumon ezt a laptopot ajánlották gw2-re. Vagy egy kicsit jobbat
  • Terensz
    Szerintem nem nehéz thieffel sem szintezni pve-ben. Azt gondolom, hogy szintezés közben toughness-re, vitality-re és condi damage-re érdemes gyúrni. Az elején célszerű kirakni a dodge-os caltropsos traitet, később pedig a legalsó soron a +3 initative-ot. Azt hiszem, 40-en lehet. D+D/SB tökéletes. 3 x death blossommal érdemes indítani, majd válts sb-ra. A dodge is szépen rakja a bleedet.
  • Robe77
    Ezt még folytathatnánk egy darabig, de szerintem jobb ha befejezzük. Túl sok lenne az off. :D :D
    Lényeg, hogy Te eladod a bageket Én meg nem. :P
  • Mc Wolfy
    ha eladom, akkor kell nekem, mert ha nem kellene, akkor nem tudnék mit eladni :D
  • Robe77
    Ezt mondtam először. Eladod = nem kell neked. :D Direkt zavarjuk össze egymást? :D
  • Strayhand
    Ebben a játékban a kihívás pve-ben csak explorer-ekben meg fractálban kezdődik, addig nincs benne nehézség...

Semmi nagyon nehéz nem volt a thief szintezésében, én még az elején szinteztem fel, amikor pl. Orr állítólag nehezebb volt meg ilyenek. Ahogy McWolfy is írja, SB-val elég durva aoe-t tud tolni (közelről spameled a CB-t, közben azért dodge-olgatsz hogy elkerüld a sebzést). D/D-vel is lehet szintezés közben szép bleed aoe-t tolni, a Death Blossomnak van egy dodge része is, szóval szép nyugodtan feldotolod a mobokat pár pörgéssel, majd félreállsz míg meghalnak. D/P felállással meg folyamatosan vakítasz és backstabelgetsz. Sworddal vagy stunolgatsz stealthből (offhand tőrrel) egy mobot aki így szinte hozzád se tud érni, vagy offhand pisztollyal megintcsak vakítasz miközben egy kisebb 100blades-et tolsz (a kard meg cleavel is, szóval ezt aoe-ben). Mondjuk thiefen kívül csak egy rangerem van 80-on, az a pet miatt tényleg kicsit talán könyebb volt, de a thiefben meg pont az a jó, hogy sokat kell mozogni, nem egyhelyben állva lövöldözni, így - szerintem - élvezetesebb a harc (bár én rangerrel erősebbnek találtam a GS-t így azzal is inkább melee-ben szinteztem). Érdemes kipróbálni 15 pontot Acrobaticsra hogy többször tudj dodge-olni (Acrobatics talán inkább pve-re jobb, Shadow Arts meg pvp-re, mint védekező ág).

WvW mondjuk más tészta, de ott meg mindenki a portyázó thiefek miatt sír, nem?:) Ha xp-t farmolsz akkor meg úgyis a zerggel mész, ott meg nem tök mindegy, mivel vagy? Spameled az aoe-t és kész...
  • Valaar
    Ráadásul arra gyűjtök hogy WR-ről PS-re költözhessek.
  • Valaar
    Én is gondoltam rá hogy szakmázni kellene, de nincsen rá keret.
  • Mc Wolfy
    sb thiefnél izom tápos aoe fegyver, 3-4k-s autoattackkal. 20-30-as szint szerintem kicsi lesz húzz föl pár szakmát, én is azt fogom tenni guardianommal
  • Valaar
    Azt tervezem a Thief karakteremmel hogy vagy 20. szinten vagy 30. szinten elkezdek WvW-zni. Viszont segítségre volna szükségem, milyen utlityket oldjak fel és mire traiteljek ? Jó volna ha tudnék kezdeni valamit és nem halnék annyira könnyen. Dagger/Dagger + SB jó lesz ? SB-nek ugye vannak AOE támadásai.
  • Mc Wolfy
    én eladom nagy tételben :D valamit nagyon félreértettél