Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
elõbb ruhát festettem, inventoryban az egész ruha átszínezõdött rajtam csak pár csík, hogy van ez?😊
tök jó,. hogy rájöttem ki lehet cuccokból szedni a materialokat, na miután eladtam kb az összes cumómat (kb 50-60 db mindenféleség) megtudtam, hogy ezekbl is lehet értkées alapanyagot szedni😊
mostmár a lószart is széttúrom az expert salvage kittel, mindjárt kraftoltatok egy zoknit
๏̯͡๏﴿
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
Szeretném a ruháimat + fegyveremet upgradelni.
Ruhához kéne rengeteg Hides + Scales. Erre késõn jöttem rá sajnos, és elég sokat eladtam belõle. (Már végigcsináltam az összes questet nincs kedvem újrakezdeni)
Azt szeretném kérdezn, hogy a Salvaging tool-al milyen cuccokból lehet hides-t csinálni?
A másik az ízam upgradeje. Azt írja string kell hozzá. Azt honnan tudok szerezni?
Dana Dyner E/N20 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
๏̯͡๏﴿
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
most az egyik legjobb "inygenes"emmo😊.vki elmondana hogy akkor
hogy tudok vele jatszani?marmint nemcsak holnap hanem 3-4honapig?

Ha a játék ingyenes, akkor 3 nap után miért nem játszhatok tovább?
SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
6 mission, 4 féle pvp, meg a townokbol initható felfedezõ küldetések... nagyon eltalálák, hogy ne unatkozzon senki ez alatt a 3 nap alatt 😊))
(amugy engem Pannonia Hiro, vagy Sir Factorio Factor neven talaltok meg)
Jajdekevés ez az 1 nap
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
én most épp 6. questel szenvedek, mert nincs egy normális party (sem ember akikbõl party lehetne ^^)
elõzzõ party nagyon fasza volt... már majdnem megcsináltuk, amikor egy 3 emberes kis sereg kinyir minket 😄DD (addig ilyen 6-7 es seregeket gyilkoltunk simán, pedig ugyanaz a mob/lvl ^^)
légyszi segítsetek hogy kell?
2.kuldit vmilyen csontvazakat nyirunk nagyban meg vmi szemet kell elvezetni vhova.rohatt jo lenne penzt szerezni mert unom azokat a vackokat ami van rajtam😊😛

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Általam imert magyar karik: (Plz bõvitsétek a listát)
-Fritz Hun
-Wor Tex
-Kis Gyik
-Hun Clay
-Pemack Hun
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
De ahogy az elején nem tetszett ugy egyre jobb let SÖT😄
majd esetleg késöbb. de sztem vannak itt még akik játszanak vele.
akkor maris tolto mert sztem tok jo gém.szal akkor inygenes vagy mi?
3 honapig is jonekem😊.valaki vlaszoljon koci
Kérdés: hogy lehet fegyvert upgradelni?
Elõre is köszi