Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
áh bocs, nem stringem, hanem wrappingom van, azt szedtem botból ki

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
nem jut eszembe hirtelen, ja megvan Tengu armorból lehet hideot kiszedni, a string az meg ilyen cucc hozzávaló., én egy botból szedtem ki egyet, +1et ad a curseokre (magyarul ez jó ritka, mert eddig csak egy ilyen botom volt amibõl kitudtam szedni stringet)

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
na megöltük a hülye disznót, szeretnék szintet lépni, aztán mehetünk hentelni is akár😊

elõbb ruhát festettem, inventoryban az egész ruha átszínezõdött rajtam csak pár csík, hogy van ez?😊

tök jó,. hogy rájöttem ki lehet cuccokból szedni a materialokat, na miután eladtam kb az összes cumómat (kb 50-60 db mindenféleség) megtudtam, hogy ezekbl is lehet értkées alapanyagot szedni😊
mostmár a lószart is széttúrom az expert salvage kittel, mindjárt kraftoltatok egy zoknit

๏̯͡๏﴿

GregSB
ízam=íjam

Outlander
Nah ha valaki feljön, whisperezzen nekem(Hellx A Magyar)

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

GregSB
Lenne pár kérdésem.

Szeretném a ruháimat + fegyveremet upgradelni.

Ruhához kéne rengeteg Hides + Scales. Erre késõn jöttem rá sajnos, és elég sokat eladtam belõle. (Már végigcsináltam az összes questet nincs kedvem újrakezdeni)

Azt szeretném kérdezn, hogy a Salvaging tool-al milyen cuccokból lehet hides-t csinálni?

A másik az ízam upgradeje. Azt írja string kell hozzá. Azt honnan tudok szerezni?

SDana
Egy partiban, ami felfedezgeti a vidéket, vagy egyszerûen csak az utolsó pályán végigmészárol mindent benne lennék.
Dana Dyner E/N20 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Lynx_TWL
én negyedik küldetés bossával szopok, a sok hülye faszláma nem érti meg, hogy monk nélkül a partyban nem szabad elindulni..

๏̯͡๏﴿

Lacc
Scythe Tokfozelek, szinten nekro csaj 😊
Outlander
Valaki jön fel mostanság játszani? Én egy "Hellx A Magyar" nevû nekró csajjal játszok. Gyertek, már csak 1 nap van hátra!

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

Sugam
mi?!akkor hogyan jatszhatok tovabb 3 napnal?factor sztem is kurvajo😊
most az egyik legjobb "inygenes"emmo😊.vki elmondana hogy akkor
hogy tudok vele jatszani?marmint nemcsak holnap hanem 3-4honapig?

Factor_007
Most lettem lvl18-as az element/monk karimmal. Ténleg rohadt jó, fõleg ha zenére játszol 😊 pl.:Nightwish, Raphsody,v valami lightos trance) Én ma egész nap GW-ztem, és nagyon élveztem.

senki nem fog elõfizetni, mert nem elõfizetõs... ^^

Sugam
na mara ennyi:lvl 17 warrior/necromancer:rohatt jo eza gém!!!
kifog elo fizetni?😊

ime itt vannak hát, a fémkatonák... ezért csillognak ennyire 😄DD

mert ez csak egy 3 napos próba ajándék teszt... majd csak jövöre fog megjelenni...

Nekem valami nem kattant be:

Ha a játék ingyenes, akkor 3 nap után miért nem játszhatok tovább?

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

nem gamerõl, beszélek, hanem screenshotokról, gameben csak agyonhasználják a real fény effektet ^^ (fõleg karaktereken... errõl pont tudtam is csinálni egy jókis képet)

Lynx_TWL
az a homályosító az egy szép kis effekt, sztem nagoyn királyul néz ki vele a gém( bár egyébként is gyönyörû, még az én szar videó kártyámmal is)

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
vki van ost online? mennék partyzni, eddig csak külföldiekkel nyomtam, abban meg semmi élvezet nem volt

๏̯͡๏﴿

egyébként, hiába mondják azt, hogy a screenshotok az ingamet mutatják, mert arra ráhúz valami homályosítót ^^

Sugam
hogyan tudok olyan mellenyket magamra szervalni?😊

nah, örvendetes, hogy mennyi bejárható terület van 😊
6 mission, 4 féle pvp, meg a townokbol initható felfedezõ küldetések... nagyon eltalálák, hogy ne unatkozzon senki ez alatt a 3 nap alatt 😊))

Miert van az megcsinaltam kildiket, mar a 3. varosba jartam es amikor ma ujra beleptem ugyanazzal a kareival megin berakott az alapvarosba es megin csak az elso kuldit tudom megcsinalni?!?!

Factor_007
Mit lehet kezdeni a craft charmokkal??
(amugy engem Pannonia Hiro, vagy Sir Factorio Factor neven talaltok meg)

Kiprószálom...
Jajdekevés ez az 1 nap
Gnome
jah és az én nevem Megiddos Flame

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Gnome
nah a mai nagyon jó volt....összejött egy jó csapat és quest helyett a 3mas quest helyén lévõ Kalandozós területen kiirtottunk egy egész zombi hadsereget😊...kb mindannyiunk lépett szintet én most lvl 18 vagyok...és találtam egy csomó kardot ijjat meg hammert ami számomra használhatatlan de másnak értékes így összeszedtem vagy 300 aranyat + crafting dolgokat már csak egy kevés hide kell és végre vehetek egy új páncélzatot...szal emberek kereskedni kell(nem NPC-kel emberekkel!!)

igéretes, hogy mennyi mission/felfedezhetõ terület van benne 😊)
én most épp 6. questel szenvedek, mert nincs egy normális party (sem ember akikbõl party lehetne ^^)
elõzzõ party nagyon fasza volt... már majdnem megcsináltuk, amikor egy 3 emberes kis sereg kinyir minket 😄DD (addig ilyen 6-7 es seregeket gyilkoltunk simán, pedig ugyanaz a mob/lvl ^^)

magus
nem lesz fizetos? vagy az elso chapter ingyenes es utana havtona uj chapter es az mar fizetos?

én nem tudom megcsinálni azt a küldi amikor egy csomó élõhalott megtámad egy flaut mert ne mtudok összeszedni embereket
légyszi segítsetek hogy kell?

Sugam
hallod honnan van penzed????nekem 14 em van most csinalom partyban a
2.kuldit vmilyen csontvazakat nyirunk nagyban meg vmi szemet kell elvezetni vhova.rohatt jo lenne penzt szerezni mert unom azokat a vackokat ami van rajtam😊😛

I.C.ram
Kegyetlen szép grafekja van. 1280*1024-ben nyomom minden maxon, kivéve antialias, de azt amúgy sem szeretem, és a faluban is süvít a játék.
0Fritz0
Próbából regisztráltattam egy Céhet (potom 50 pénz) és kaptam hozzá egy ilyen szép kis elõkét (Sajna a kutyák túl gyorsak, hogy bõrbõl legyen):

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Hát, ha végre rászánod magad és a kocsmát hátrahagyva végre elkezdenél kalandozni, akkor szvsz a harcokan egész jól fejlõdne karid... 😊

Általam imert magyar karik: (Plz bõvitsétek a listát)

-Fritz Hun
-Wor Tex
-Kis Gyik
-Hun Clay
-Pemack Hun

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sugam
merre lehet penzt szerezni meg jol fejlodni egy vll 15 os
wariror/necromancernek?

Banyapapa
Állitolag márciusban jön, pedig ugy volt hogy idén ösz a cél de még ügyködnek rajta.
De ahogy az elején nem tetszett ugy egyre jobb let SÖT😄

Sugam
aham.gnome en bent vagyok.😊

Adam5
asszem várni kell pá mp-t, én feléledtem a kezdési helynél

Gnome
jah énis mennék már magyarokkal...nagyon ritka az igazán jó csapat😊

Sugam
ahallod meghatlam hogy lehet feleledni?😊

Adam5
most sajna nem tudok menni mert öcsémnek igértem hogy hálozok vele 😞

majd esetleg késöbb. de sztem vannak itt még akik játszanak vele.

Sugam
aham oki.megyunk eggyut?csinaltam egy rouge+varazslofelet😊
merre vagy?

Adam5
3napig lehet most kipróbálni nem 3hónapig

Sugam
most szedem ugynezki lesz egy warriorom meg vmi elementaristom😊

Sugam
haliho!akkor ezmost letolthetem ingyen gémelhetek vele?mert
akkor maris tolto mert sztem tok jo gém.szal akkor inygenes vagy mi?
3 honapig is jonekem😊.valaki vlaszoljon koci

Factor_007
köszi 😊 Az a baj hogy legszivesebben az összes variációt kipróbálnám, de akkor egyik se fejlõdne.

Adam5
volt egy csajszi miután megmentettem a fegyvereim sebzését feljavitotta.

Gnome
próbálgassd..én egy necro-elemental vagyok és a necro részét csak átkokra és bone horror megidézésre használom...a pusztítást meg a firestorm, inferno, stb elvégzi....véleményem szerint a necrot nem lehet nagyon támadásra használni...egyébként menyj ki exploratible area-ra és ott is találsz majd egy skilltanítót

Kérdés: hogy lehet fegyvert upgradelni?

Factor_007
nem nyomja valaki necroval mert segíthetne, hogy milyen skilleket vegyek, v használjak. Mert az igazság az hogy a skillek leirásából, kb a felét értem meg, aztán lehet hogy közben teljesen mást csinál, mint amit én akarok. Most csak egy lvl15-ös necro+monk karim van amit szeretnék fejleszteni.
Elõre is köszi