Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha grafikát nézzük akkor jobb mint a woW az igaz...De ha everquest2höz viszonyítunk? :-) igaz az fizetõs..

sztem is jobb a gw ezerrel a grafika ,az élmény és a hangulat 😊
Haverok, buli, Guild Wars 😉

Sziasztok.Nem sok MMORPG multam van,de játszottam a GW-vel és most nyüstölöm a WoW-ot és nekem a GW sokkal jobban tetszik inkabb csapat orientélt mint a WOW.És a grafika is jobb és látványosabb ami manapság nem elhanyagolható.És ha megnézzük a GW-t megveszed játszol vele ingyen a WOW pedig 3000ft ami megint nem hagyhatunk figyelmen kivûl.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

semo1
Mikor lehet vele ujra játszani?

mmorpg-nél nem a grafika a lényeg, nem csak azt kell figyelni..számomra a gw egy sima diablo 3ds környezetben, semmi több..engem nemnagyon fogott meg, igazából nincs semmi háttértörénete

0Fritz0
Azért remélem nem azért nincs havidíj, mert még a legnagyobb csaták közben is elõjön majd egy ablak, hogy: "Ödön-Lux, nincs többé folt, csak ragyogás". <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Egyébként én is nyomultam mindkét hétvégén a GW-val.Elsõ MMorpg-m de nagyon megfogott. Most rendesen hiányzik. Azóta kipróbáltam a DAOC-ot is, háááát... És még havonta fizessek érte? ezek meghibbantak.
Mi lesz a többi mmorpg-vel?
Azért az újgenerációsok most betesznek a régieknek. Szerintem be is zárhatják a szervereket.
SDana
De misszó közben is írta... asszem 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

toMpEr
misszio kozben nem szerintem irta ki, csak a varosba

SDana
Ja, ápdét van, légyszi lépj ki... Ha éppen nem áll módodban, mert a mob elejtett egy sárga tárgyat, hát vedd fel nyugodtan... Ha esetleg egy nehéz küldi végén van a csapat, nyugodtan csináld meg elõbb... Ráér a frissítés, amikor neked jólesik... Kb ilyen volt 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Es az orankenti szerverleallasraol nem is szolok!
GW-be ugy tudtak frissiteni,hogy nem kellet a szervert kikapcsolni.Szepen kaptunk egy uzit,hogy update volt restartoljuk a gemet ami kb 5 mp alatt megvan!

SDana
Én leginkább a béta mûködését, ápdétet és letöltést említeném meg... 😊
Abban GW tényleg fényévekkel ver bármit.

Most neztem meg a WoW open betat.

Meg kell allapitanom, hogy megsporoltam havi 3000 ft-ot 😊))

Hat GW klasszisokkal veri, mindenbe. Iranyithatosag, grafika, efektek, zene, karaktergeneralas. Egyszeruen szinte semmit nem tudok a WoW melle allitani, amiben jobb.

Legyen mar Dec 4 😊 Sot Feb 5 ! 😊)

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Akkor felesleges a felhajtás.Majd szépen kivárjuk a sorunkat 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

SDana
Fura is lenne ha CDn adnák ki a játékot... 60 KB telepitõ a CDn 😊

toMpEr
ha preordereled kapsz egy dobozt benne poszter, beta-cdkey, terkep, ilyesmi
amikor megjelenik a jatek a preorder arat levonhatod az arabol

Február 5. jelenik meg ha jól tudom. addig csak béta teszt van minden hónap elsõ hétvégéjén.
SZEG007
Tehát a haverod semmit nem tud venni, mert mégcsak le se gyártották a játékot.

SZEG007
Preorder

SZEG007
Ugye vágjátok mi az hogy pr-order?

"Preorder

This product is available for preorder. By preordering you can receive new products soon after the manufacturer releases them. You will not be billed until the product has been shipped. For the estimated manufacturer release date, check the Product Description page (from a search listing, click on the name of the product)."

Sugam
na ezma kafa

Tehat ha a lentebb + adott linkröl rendeljük + akkor
tudunk játszani a megjelenésig amikor csak lehetöséget adnak rá!
Ill. UTána is!
Irtam mailt a barátomnak...várom a válaszát!
Szerintem ha lehetõsége van rá, akkor aprócska haszon ellenében
több db. ot is hoz!
Várjuk + a válaszát.
Ami ellenünk szól,hogy semmit nem ért a gépekhez sem nemhogy a játékékhoz..(neten is max e-mail)
Ami mellettünk, hogy a legjobb barátom 22 éve
<#eljen>

szoiktatok wow-zni?
ha igen egyeztetni kéne hogy melyi kserveren milyen néppel gémelnénk együtt
vagy nem?

0Fritz0
Ha ezt megnézed, láthatod hogy két fajtát lehet rendelni (Igazából hármat, de gondolom mindenki a bonus disk-eset kéri. Pláne, hogy ugyan annyiba kerül 😊. A kérdésem az, hogy az elõrendelõk most is játszhatnak, vagy a 10 dolcsis presale-es CD-vel csak annyit érsz el, hogy ha kijön a gém, akkor annyival kevesebbet kell fizetni? (Asszem ezt már írta is valaki)
Nekünk, madzsaroknak sajna meg kell várni, hogy legalább ezen a kontinensen meg lehessen rendelni, vagy Pampalini ismerõsének kamionnal kéne hazajönnie. <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hát fogalmam sincs...jó lenne ha valaki felvilágosítana!

SZEG007
De ez a preorder kit tartalmazza a CD-keyt a végleges verziohoz?
Mert ha nem, akkor érdemes megvárni a játék kijövetelét.

Köszi.
Beszélek vele és + látjuk mi sül ki belõle 😊

Sugam
vááá

0Fritz0
Rendelni egyelöre a www.guildwars.com-on megadott cégektõl lehet LINK és amelyik hozzánk is szállitana (ócsón) az ITT található.

Hol lehet rendelni?
Egy ismerösöm éppen kint tartózkodik és December közepe-vége fele jön haza!

Sugam
jaja.vki nagypapa ismeros?😊 mert ha van akkor sztem az egesz
gw forumnak kene rendelni megvenni😊.vagy halljatok uygis karacsony😊
(lesz)megkéritek ra a gwt.😊)))(lol:😊))

Nem lesz havidíj. Kifizeted a játékot, telepíted és start games 😊)

Õööö. Lentebb olvastam, hogy vki azt írta, nem lesz havidíjas. Ez komoly? Csak megveszem a játékot, és addig nyomom, amíg akarom? Ez tuti? Már a bétát is lehetetlennek tartottam abbahagyni, és ha nem lesz havidíjas, huhú.....

Bandee
lol. az sok 😛

Neked van amerikai ismerõsöd?

0Fritz0
Most igazán jól jönne egy gazdag amerikai nagybácsi... <#smile>

Gnome
20k egy játékért??😛...nah akkor kösz de nem😊 inkább a valaki által említett amerikai ismerõs trükköt vetném be..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Én mindig Warrior vagyok Elementalistával párosítva!
Valószínüleg marad is. (W biztosan)
Gyógyítsanak a Monkok így mindenki megússza 😛

0Fritz0
A játékot kis hazánkba is meg lehet rendelni, csak mivel a száll. költség az Airborne Express International-el $52.20, a DHL-el meg $135.44 peták, ezért a legolcsóbb megoldás is 102.19 ropogós dolcsiba fájna. Dupla annyiba, mint a $49.99-be kerülõ gém.
A dollár kb. 190Ft-os árfolyamát nézve ez durván 19.500,- pénz.

SDana
Warrior monk a legtápabb harcos, ha jól csinálja, jószerivel elpusztíthatatlan... 😊
Egyébként fire resistes lénnyel már én is találkoztam, de cold resistessel még nem... Azért is lettem hideges, mert a sok tûzellenállásos már zavart 😊

Én meg kipróbálok egy Worrior/Monk párosítást 😊 Úgy vettem észre, kevés a harcos, pedig néha elkelne...

Az nem manna, hanem mana 😊

Mit csinálsz, ha cold resistes az ellenfél? Én már találkoztam olyannal, amin 13-mas fire skillel 0 damage-eket nyomtam...

Persze, ez szubjektív, nekem a több skill változatosabb. Viszont decemberben hogyan fogunk játszani? Nekem most megvették a Jeux magazint, de nem akarok több szívességet kérni. Ti elõrendeltétek? És hol?
SDana
Nekem a jég bejött magában. Van 4 erõs varázslat, mindegyik ugyannyit sebez, lehet õket folyamatosan nyomni (amíg van manna...) Az egyik egyre hat és knockol mozgás közben, a másik egyre lassít, a másik kettõ meg területre lassít 😊
Mellé még pár vérszívás és tele is kvikbar... Felesleges kettõt használni 😊

Egy skill szerintem nem elég. Én biztos kettõvel fogok menni. Fire + Air arénában bevált.
SDana
Hát igen... a négyféle elem elementalistáknál eleve elég meghatározó... Még keverni is lehet, ha valakinek az jön be (csak legyen elég hely a kvikbarján 😊.
És ráadásul elementalista második klassznak mindenkinél más lehet. Pl harcosnak a föld ajánlott, rangernek mondjuk a jég, monknak meg villám, stb 😊

Azért a GW-ben elég sok féle karaktert lehet alkotni, többféle koncepcióval. Pl. elementalist - mesmerbõl legalább 4 érdekes combo lehet. Ez hiányzik a WoW-ból, többek között. Na meg a grafika 😊
a jo az egeszben hogy valoszinu nem hiaba van ez az 1 honapos intervallum, nameg akarik torlese... az egy hetes szunet utan is, aki figyelt erto szemeivel eleg valtozast lathatott a jatekban. 1 honap alatt sztem sebzesek, talan meg varazslatok is valtoznak, uj fejlodesi szakasz is lehet kitudja 😊, minden benne lehet a pakliban... de most nem e/n hanem e/m karit csinalok amire oly reg ota vagytam 😄... sztem izgalmas lesz es remelem annyian leszunk partyra legalabb mint multkor 😊.

WOW meg sztem kiraly, el lett talalva a jatek, a hangulat, rengeteg fejlesztesi lehetoseg... tok mas mint GW, mivel az a kokemeny akciora lett hegyezve... ezert vagyok en is oda erte iszonyatosan.
most hogy igy kiderult ingyenes lesz, csak drukkolni tudok, nagyon remelem 😊.
Iceman
Mindegy Iván! Legalább hosszú páré lesz<#vigyor2>

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Legalább régi Ascalon is kihívás lesz. Nem lvl 20-s karikkal fogunk szambázni max lvl 10 karik ellen 😊)

akkor tudom milyen karit fogok készíteni 😊