Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Haverok, buli, Guild Wars 😉
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mi lesz a többi mmorpg-vel?
Azért az újgenerációsok most betesznek a régieknek. Szerintem be is zárhatják a szervereket.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
GW-be ugy tudtak frissiteni,hogy nem kellet a szervert kikapcsolni.Szepen kaptunk egy uzit,hogy update volt restartoljuk a gemet ami kb 5 mp alatt megvan!
Abban GW tényleg fényévekkel ver bármit.
Meg kell allapitanom, hogy megsporoltam havi 3000 ft-ot 😊))
Hat GW klasszisokkal veri, mindenbe. Iranyithatosag, grafika, efektek, zene, karaktergeneralas. Egyszeruen szinte semmit nem tudok a WoW melle allitani, amiben jobb.
Legyen mar Dec 4 😊 Sot Feb 5 ! 😊)
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
amikor megjelenik a jatek a preorder arat levonhatod az arabol
"Preorder
This product is available for preorder. By preordering you can receive new products soon after the manufacturer releases them. You will not be billed until the product has been shipped. For the estimated manufacturer release date, check the Product Description page (from a search listing, click on the name of the product)."
tudunk játszani a megjelenésig amikor csak lehetöséget adnak rá!
Ill. UTána is!
Irtam mailt a barátomnak...várom a válaszát!
Szerintem ha lehetõsége van rá, akkor aprócska haszon ellenében
több db. ot is hoz!
Várjuk + a válaszát.
Ami ellenünk szól,hogy semmit nem ért a gépekhez sem nemhogy a játékékhoz..(neten is max e-mail)
Ami mellettünk, hogy a legjobb barátom 22 éve
<#eljen>#eljen>
ha igen egyeztetni kéne hogy melyi kserveren milyen néppel gémelnénk együtt
vagy nem?
Nekünk, madzsaroknak sajna meg kell várni, hogy legalább ezen a kontinensen meg lehessen rendelni, vagy Pampalini ismerõsének kamionnal kéne hazajönnie. <#hehe>#hehe>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mert ha nem, akkor érdemes megvárni a játék kijövetelét.
Beszélek vele és + látjuk mi sül ki belõle 😊
Egy ismerösöm éppen kint tartózkodik és December közepe-vége fele jön haza!
gw forumnak kene rendelni megvenni😊.vagy halljatok uygis karacsony😊
(lesz)megkéritek ra a gwt.😊)))(lol:😊))
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Valószínüleg marad is. (W biztosan)
Gyógyítsanak a Monkok így mindenki megússza 😛
A dollár kb. 190Ft-os árfolyamát nézve ez durván 19.500,- pénz.
Egyébként fire resistes lénnyel már én is találkoztam, de cold resistessel még nem... Azért is lettem hideges, mert a sok tûzellenállásos már zavart 😊
Mit csinálsz, ha cold resistes az ellenfél? Én már találkoztam olyannal, amin 13-mas fire skillel 0 damage-eket nyomtam...
Persze, ez szubjektív, nekem a több skill változatosabb. Viszont decemberben hogyan fogunk játszani? Nekem most megvették a Jeux magazint, de nem akarok több szívességet kérni. Ti elõrendeltétek? És hol?
Mellé még pár vérszívás és tele is kvikbar... Felesleges kettõt használni 😊
És ráadásul elementalista második klassznak mindenkinél más lehet. Pl harcosnak a föld ajánlott, rangernek mondjuk a jég, monknak meg villám, stb 😊
WOW meg sztem kiraly, el lett talalva a jatek, a hangulat, rengeteg fejlesztesi lehetoseg... tok mas mint GW, mivel az a kokemeny akciora lett hegyezve... ezert vagyok en is oda erte iszonyatosan.
most hogy igy kiderult ingyenes lesz, csak drukkolni tudok, nagyon remelem 😊.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6