Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sugam
<#nevetes1><#nevetes2>

0Fritz0
Hû, az gáz ha az átlagom már most is 5 perc? <#banplz>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sugam
loool<#nevetes2>

Gyerunk dolgozni, aztan az asszonyt megtekerni...aludni! Es megin elment 1 nap. Mert ha eljon a nagynap, nemdolgozunk..asszonyt 5 perc alatt tekerjuk...es aludni se fogunk!!
<#idiota>

Vicc.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Outlander
Hamarosan talán nálunk is elõrendelhetõ lesz..bízzunk benne..

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

LSC
szerinted a jump to lightspeed ingyen van?

Ja<#szomoru1>

olyan késõn? <#zavart2><#rinya>

Aztmondjak 2005.februar.05

mikor jelenik meg?

Vannak uj hirek a guildwars.com-on a tesztel kapcsolatban!

Jockey
hát majd meglássuk
kiváncsi vagyok milyenek lesznek ezek akiegek...
mindenestre nálam nem a pénz számít, nem az alapján választok gammát menniybe kerül egy mmo esetén😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

toMpEr
azert nem teljesen mindegy, en pl fel evnel tobbet ugyse fogok vele jatszani, tehat nekem csak a jatekot kell majd megvennem, amit megvehetek mason keresztul is.
Mas mmorpgknel fizetnem kene a havidijat valamint illene hozza sajat dombornyomott hitelkartya is.

SDana
Jaja... Lásd EQ, SWG, satöbbi (mind soe-s 😊. Ez inkább olyan, mint a la2, ahol a havidíjért kapod ingyen a kiegészítõket. Itt meg ingyen játszol és veszed. Lényegében mind1. 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

toMpEr
mas mmorpk-hez is jonnek ki kiegeszitesek amikert meg a havidijon felul fizetni kell

Jockey
ugyanúgy szart sem fog érni kieg nélkül a GW, maradjunk ennyiben😊
ha nem mehetsz be az uj küldikre, új fegyókat nem akpod meg, akkor mi értelme?😊
ez egy jó kis üzleti húzás, sok ember azt hiszi majd így milyen jó mert inygenes, közbe meg ugyanúgy füzet mint más mmo-rt😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

SDana
Persze. Csak nem jutsz hozzá az új területekhez, képzetségekhez, kasztokhoz, fajokhoz.
Max csak majd látod, hogy 'némá mik rohangálnak itt a vározsban?' meg 'azannya, hát engem meg hogy öltek meg az arénában?'.
Szerintem érdemes megvenni, de nem kötelezõ, ugyanúgy lehet nélkülük is játszani.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

ha nem fogok megvenni kiegészítõket, attól még fogok tudni játszani a gémmel?????????

Sugam
ja.marcsak aza dolgunk hogy kivarni mig kilyon😊

6-9 honap lesz a kiegek idoszaka. Igy azert olcsobbra jon ki 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Amugy a Gw-t okosan kiatalaltak igy is,hogy nem kell havonta fizetni erte.Ugyanis 4-6 havonta uj kiegeszitoket adnak ki hozza!kiszamolva havi lebontasra az arat kb 2000ft\ho ha 4-6 havonta megveszel egy kiegeszitot 8000ft-ert.Igy legalabb folyamatosan megdolgoznak a penzukert,mi pedig sohasem fogjuk megunni,mert rendszeresen lesznek ujdonsagok benne.

Talán jobb is.... Ennyi nagyágyú megjelenésekor (HL2, Vampire, WoW stb) (+vizsgaidõszak) már tényleg idõmilliomosnak kellene lenni, hogy mindegyiket kipróbáld. <#confused>

Feb 5 a megjelenes.

majd a mátrixban lesz :-)

https://www.interactcd.com/shipping/
toMpEr
En csak linearis szerepjateknal tudok elkepzelni rendes sztorit es mint tudjuk az mmorpg-k nem ilyenek.

Még nem láttam, de remélem majd fogok látni hamarosan :-)

toMpEr
Hat nemtudom melyik mmorpg-be lattal te eddig komoly sztorit...

1. Story
2. GamePlay
3. Grafika

Legalábbis nálam ez a sorrend, szerintem mindenkinek más az elsõ szempont.

Egy MMORPG-t szerintem nagy részben a story határozza meg...Ha nincs jó háttértörténete a játéknak, tõlem aztán lehet überbrutális grafikája, nemfog lekötni...Ez az én véleményem :-)

SDana
Szerintem nem nagyon kell komoly háttértörténet egy olyan játékhoz, amiben minden eszköz (jóval több, mint eddig bármely mmorpgben) megvan egy történet elmeséléséhez... Aki játszott a hétvégéken kveszteket, az szerintem tudja mirõl beszélek 😊 Nem kell elolvasni soksok oldalt, hogy tudd, hol vagy. Játszol és szépen minden kiderül. Egyenlõre csak két nagyobb sztori van benne, a Charr ostrom és a fehéringesek képmutatása. (szó sincs világbékérõl 😊
Azt mondták, hogy minden kiegészítéssel lesz újabb sztori (nem papiron, végigjátszhatóan... 😊. Valamint mindegyikben éesznek új játszható fajok is, amikhez az adott sztori kapcsolódik.

toMpEr
azzal megtobbet, ha 2 nap alatt vegigjatszahato a jatek...

Nagy fanok azok várnak...,de van aki megvenné karácsonyra...fan ide vagy oda! És sokan vannak õk is.

úgy 10-20 ezer közt 😄

Aki nemtud várni rá pár hónapot annak nemis igazán tetszik annyira a játék. A nagy fanok úgyis várnak rá :-)

Hát ez valószínû. Viszont ami készvan az elég kiadhatónak tûnik...közben mehetne a javítgatás,készítés!
Ráadásul máris pénzhez jUTnának!
És mi is jól járnánk.
Sok vevõt veszítenek a "rossz" idõzítés miatt.

Hmmm világ békét nemértem, ugyanis van benne pvp :-) Nagy Noob vagyok vazzeg :-)

Zsolo007
Várhatóan mennyi pénzért lesz kapható a gém?

Azt olvastam 2005 elején jön,de szerintem úgy is tudni fogsz róla :-)

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Persze:Legyõzni a gonoszt és világ béke :-)

toMpEr
gondolom azert nem jott meg ki, mert nincs meg kesz

Van háttértörténete a játéknak? Nem találtam róla semmilyen anyagot...

Azért látszik,hogy az ex Blizzardosok csinálták a GW-t õk tanultak a diablóból.Megveszed a gamát és ingyen jászol aztán majd nyomjak a kiegészitéseket.Én letszem a voksom a GW mellett.

Most úgyérzem soha! 😊
Majd jövöre valamikor + kis csúszás!
Üzleti szempontból most kellett volna...,de ezt õk biztos jobban tudják!

mikor jön ki a játék amit meg lehet majd vásárolni?

EQ2 meg tetszett is volna, azon is gondolkoztam, hogy majd azt veszem meg (1 mmorpgt mindenkeppen akartam) Az abranditott ki, hogy az szinte az osszes pancel/lancing ugy nez ki benne, mint egy kotott pulover 😊

Csicsa, de nem jo. GW lesz a megoldas 😊

December 4

Sugam
eq2 nek jobb a grafja?sztem egyenlo vagy egy kicsit joobb az eq2 oé nemtom