Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért mert GW nem havidíjas az még nem azt jelenti hogy jobban megéri a játék, számomra fontosabb a játékélmény, igaz, nagy összeget én se áldoznék rá de aki dolgozik az megengedheti magának szerintem. Mondjuk igazatok van ízlések és pofonok.

Szerintem próbáld ki WoW-ot és megtudod hogy mirõl beszéltem.

Sugam
jaja gw gw rulzzz😄

b-type

vazz de akkor minek írtad le hogy sokkal 'komplexebb'?
meg 'dinamikusabb'?
meg 'egyértelmüen'??
sztem már a kérdés is ehhh kategoria, de azért 10perc játék utan összhasonlító véleményt nyomni....

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

toMpEr
no comment...

SZEG007
Pedig a legtöbb MMORPG-t a PvP miatt érdemes játszani szerintem

Nem nyomtam az igaz, bevallom mindössze 10 percet játszottam vele és nem tetszett. És nem csak a PvP miatt (utálom PvP-t), hanem a feelingje nem olyan mint WoWnak legalábbis nálam.

SZEG007
Figy Spined Aloe dob Fibrius Tangle-t, és még mit irjak oda, mert dob még valami cuccot amit Salvage kit-tel lehet szétszedni, de nem tudom, hogy mi a neve.

télleg valaki leírhatná a helyes válaszokt, mert nincs kedvem keresgélni ^^

SZEG007
Na te se nyomtál Guild Wars-ba Guild vs Guild csatát....

WoW egyértelmûen. Hogy miért? Dinamikusabb világ, több játékbeli lehetõség, sokkal komplexebb, PvP sokkal jobban van megoldva 😊

Sugam
gw.nincs indok kesz gw gw rulzz.😄

0Fritz0
Nah emberek (és egyebek), egy ecccerû kérdés:
A bétatesztek után/közben kinek melyeki jött be jobban és miért, a WoW vagy a GW?
Kéretik nem heveskedni, csupán a tények és a tapasztalatok érdekelnének.

Köszi

(Ezt az üzit bekopiztam a másik fórumba is. És ha belejövünk, akár nyomhatnánk is egy Fórumok Háborúját) 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

zippofcy
Nemtom ... a 42õt próbáltad már? (angolul fourty-two) <#vigyor1>

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

SZEG007
Question 3:
Provide the profession, skills used, and two of the items dropped by the Spined Aloe monster
Question 2:
Name the NPC that will take your pets, where to find him/her, and where his/her patron is

Mi a válasz erre a két kérdésre?

zippofcy
Ja Debrecenben személyesen átvehetõ.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Van egy eladó Pre-order pakkom, van benne kulcs az ÖSSZES béta eventhez, meg egy másik ami egy eventhez (bármelyikhez) jó. Ezenkívül nemtom mi van még benne mert emailben kaptam meg ma a kódokat meg azt hogy postára adták a dobozokat.
Hármat rendeltem, de csak kettõ kell, szóval 1 kimaradt.
Ha vkinek kell akkor írjon nekem aztán felad a címemre 3500 FTot postautalványon, elküldi emailbe a lefotózott vagy beszkennelt képet, megkapja rögtön a kódokat aztán ha megjött feladom neki a dobozt is (ezért nem 3 hanem 3500 FT.)
Ha senkinek nem kell megtartom, nem ebbe fogok tönkremenni <#vigyor1>

Outlander
A GWOnline.net angol nyelvû rajongói oldalon keresztül lehetõség nyílik kulcsot nyerni a decemberi béta hétvégéhez...

Picit bõvebben: http://guildwars.try.hu
Nevezés: http://beta.gwonline.net/

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

AZt mondják lehet még kulcsot szerezni erre a hétvégére is, de azt nem írják honnan. "Majd lesz info", de mikor mindjárt itt a hétvége?
toMpEr
hat aki megrendelte annak jo lesz, a gamespotos csak arra a hetvegere mukodott

Jolesz az elozo kulcsunk! Nehogyma nyocfele cdkey-t kelljen beirni.

Outlander
Valszeg télleg akkor lesz, úgy legyen, bár ha nem tudunk kulcsot szerezni akkor tök mind1..

midnight pacific= szombat éjfél (a reggeli éjfél)
gmt 08.00 az meg gmt+1 ben is csak 9 óra szombaton...

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

miért kezdõdne vasárnap?

toMpEr
vasarnap kezdodik

Sound
legyen már szombat😊 esküszöm pénteken idõbe lefekszek, hogy startra kész állapotba nyomhassam 😊

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Nem is idegesítem magam...majd ha jön a végleges!
Addig minek izgassam ha nem dug6om + 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

mintha ez most 1 nappal kevesebb lenne mint a múltkor...

Sugam
azjo vasarnap.csak honnan lesz kulcsom😄

Basszus.

Az tenyleg vasarnap 9.

Tiszta hujje vagyok 😊

😞(((((

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

"Midnight Pacific (08:00 GMT) on Saturday"

Baratok kozt is GMT+1 idozonaba vagyunk. Vagy te nem Magyarorszagon lax?😊

Szal szombat reggel 9 tol banzai 😊

Outlander
Az idõeltolódás miatt, az nálunk vasárnap reggel 9-kor lesz. Egyébként a gamespot-os key 99% hogy nem lesz használható, a gamespot tudomásom szerint csak azt az 1 hétvégét szponzorálta.

toMpEr
a videorol van szo, nem a mostani jatekrol 😊

Jo,legyen!Nyertel!

igenis jobb

Wow grafikaja jobb? Valoszinu reszeg voltal mikor a wow-ot probaltad! Loaal

Sugam
sztem si

Szerintem igen.

Az elõzõ béta "kulcsa" jó lesz a dec. 4.-i hétvégére is?

Sugam
a video grafja pontosan olyan mint most a wowé csak a wowé kicsivel jobb.

"The next Beta Weekend Event will start at Midnight Pacific (08:00 GMT) on Saturday, December 4th. Please watch www.guildwars.com for more information. Future starting dates include January 8th and February 5th."

Naszoval, Akkor szombat reggel 9 tol kezdodik a beta?

0Fritz0

Persze a GW grafikarol beszelek!
Videjo

Wow-ba mennyit szopnak es meg fizetnek is erte!Remelem nalunk nem lesz ilyen!Amugy tudjatok,miert ne jott ki osszel ahogy tervezve volt?Mert lattak,hogy az a grafika amivel keszitettek elavult lesz 2004-re ezert gyorsan atdolgoztak az egeszet egy uj grafikai motorra.Ebbol is latszik,hogy igenyes emberek keszitik a gamet!Nezzetek meg az a videot milyen grafikaja lett volna eredetileg!
http://www.guild-wars.com/layout.php?page=media/gameplay/index
bocs linket nemtok beszurni
<#idiota>

Sugam
ja lehet.de enmost la2 zok nagyban😊

Passz! Szerintem a jovohettol lesznek folyamatosan hirek a hetvegi gyakrol.

Sugam
sztem amit adott egyszer azzal betudunk majd lepni a decibe is vagy nem?

En nemtok semmit, de figyelunk minden kis neszre! Barmi van szolunk!

SarkanyfuaRUSH
Lehet esetleg tudni, hogy a gamespot megint ad-e kulcsokat a decemberi teszthez?