63345
-
#58451 Staff kezdettől fogva nem jött be.. Fire: 20, Air-Water: 10-10.
A legerősebbet ami elérhető áron van, többnyire zöldeket, amik lehetőleg sorozatban is vannak. Most 2-2 Dolyakos és Lyssa-s cuccom is van, bár ritka, hogy pont egy sorozatból találok két egész jót. -
#58450 na ez a baj. pve-re staffot szoktak általában vinni. build: trait pontjaid szétosztása
a lehető legjobb nálad mit takar? milyen fajta? berserker, clarion, etc. -
#58449 A cuccaim 3-4 szintenként lecserélem az elérhető legjobbakra. Próbálok mindig kialakítani egy sorrendet a varázslatokban, nagyjából ez menni szokott, a probléma ott van, ha több ellenfél jön és nincs lehetőségem kitérni előlük, akkor azonnal leütnek.
Jelenleg scepter-dagger (korábban dagger-dagger, de nem vált be). A buildet ha elmondod mi, elmondom milyen. :D -
#58448 sok dolog lehet probléma. az egyik, hogy még nem igazán tudsz a karaktereddel játszani, a másik, hogy béna cuccaid vannak. a harmadik, mivel leszinteznek a küldi szintjébe, ha béna cuccod van, az még bénább lesz.
megoldás: kérdezd meg a guildedben, hogy valaki segít-e :)
amúgy milyen cuccaid és builded van? -
#58447 Hali, az miért van, hogy 50-es karakterrel 30-as sztorit nem lehet megcsinálni ? Belépek egy helyre ahol valami artifact van, megjelenik 6-7 mob, a kisérő npc az első másodpercben meghal, és pedig a másodikban. Kb. egy órát és 7-8 próbálkozást szántam rá, de nem az első eset, hogy vért izzadva csinálok meg egy sztoriküldetést, ami fele azon a szinten van, mint a karim. Úgy érzem most lett elegem belőle, az elemental ennyire hitvány, vagy a sztori van ennyire hülyén megcsinálva ? -
#58446 Jó lenne érteni is amiről beszéltek.csináltam egy necro asurát imba lehet? -
#58445 az healre jó. mace auto attack healel, és van skillje ami területre regent ad, traittel meg kapsz egy raklap healing powert ha mace van a kezedben -
Valaar #58444 Már én sem tudom mit csinálok. Mace+Shield milyen WvW-re ? -
TomStorm #58443 Szerintem ő is végigmegy mindegyiken mint sokan mások:)
Mondjuk ez nem baj mert megismeri 'nagyjából az osztályokat.Előnyére fog válni az biztos. -
#58442 staff mindenképpen kell, másodiknak vagy kétkezes kard legyen, ha abálni is keményen akarsz, vagy pajzs és mellé valami, ha inkább szemétkedésre mész (lökős bubi troll) -
#58441 Nem warriorozol? Vagy mesmer?
Egyébként szinte mindegyik staff/gs amivel én találkozok, bár én a hammert csípem. -
Valaar #58440 A Guardianok mit használnak WvW-n ? milyen fegyverösszeállításokat. -
TomStorm #58439 Ok de majd csak este leszek és írok,köszi! -
#58438 souls of the warhorn (war)
adj egy ingame nevet, bevszlek -
TomStorm #58437 Milyen néven is van a Guild?Most már tényleg nekem is ideje belépni Magyar klánba:) -
TomStorm #58436 Brutál mit tud egyébként.Csak ne nagyon hangoztasd Dev.tracker közelében még a végén hozzányúlnak:D
Én is közelítek max.felé csak Necro-m is közbeszól azt se hanyagolom -
#58435 felhúztam guardianomat 80-ra, felszereltem. asadsadfhafagf ez nagyon kemény :D 19 stack mightot fölrántok magam körül egy pillanat alatt, 200 fölött gyógyít tickenként mindenkin, csak mert ott vagyok, perma swift, 500+ sebzés területre maga előtt a leggyengébb sebzésével 1-es skillel (5*500=2500) buff nélkül... inkább nem is írom tovább -
#58434 chefet felhuzhatod belőle, minden szakma 10 szintet ad. transferhez meg inkább töröld akkor jah. deson tömegnyomor van, minden 5. magyar, jó hely, néha talán kicsit sok is a player -
#58433 csak szólok, ha minden karaktered törlöd, ingyenes a transfer -
Valaar #58432 Bár előbb a költözésre kellene összespórolnom az aranyat. Még azt sem tudom melyik szerverre akarok/szeretnék menni... PS-re terveztem de támadtak kétségeim a szervert illetően... lehet jobban járnék egy HIGH populációs szerverrel. Ötlet? -
Valaar #58431 Sajnos nincsen. Ez az egyetlen karakterem van... meg amit nem tudok törölni az accountról. :) -
#58430 nincs nagy karaktered? bankon keresztül átküldöd pénzt -
Valaar #58429 Még csak 11. szinten tartok :) nem tudok COF-ba menni. -
#58428 Ez az eddig talált, talán legjobb craft útmutató.
menjél catedral of flames dungeonban pár kört 1-es és 2-es úton. körönként egy arany, + a tokeneket váltsd be 70-es sárgákra, azokat pedig törd össze ectoért a sárga salvage kittel. -
Valaar #58427 Van most 6 aranyam! Úgy döntöttem hogy 20. szintig elviszem a karakteremet és onnantól szakmázom. Ennyi aranyból a Chef-et és a Jewellert megtudom csinálni 400/400-ra ? vagy teljesen esélytelen ? vagy ha ennyiből nem is... de legalább egyet igen akkor, melyiket válasszam ? és ha csak egyet tudok - ekkora összegből - akkor mennyi szintet "ugranék" vele ? Megvolna a 20-ról 35. szintre ? vagy ha mindkettőt megtudom csinálni akkor az 40-45 megvolna ? -
TomStorm #58426 Egyébként durván a team setup számít a játékban vagy Zerg.Teljesen mind1 mivel játszol,egyedül semmit nem váltasz meg bármivel vagy(thief Open world kemp kivétel néha:) -
TomStorm #58425 Warrior kegyetlen jó lett DE minden fegyverrel.Heavy skin best sz.tem a legszebb az összes közül(na jó lehet azért dark thief-t is összehozni azért az is egyedi) -
TomStorm #58424 Irány PvP.Ne foglalkozz a semmitmondó Pve résszel.Open World-n felhúzod simán vagy Spvp szintek.
Hosszú időre le tud kötni.A PvP az igazi itt:)
Mesmer meg az EGY OP Class a játékban de mind1:) -
Valaar #58423 Folytatom inkább a Warrioromat! :) Az Hammerrel a kezében + Mace/Shield... halálos bármire ami mozog! De még arra is ami nem! :)
Nem mellesleg egy behemót Charr Warriornál nincsen félelmetesebb látvány Tyria-n. :) -
#58422 full berzerker light armorral ne csodálkozz :D -
Valaar #58421 Egy kicsit felidegesítettem magam a játékon. :)
-
#58420 hogy a faszba hal meg a meso 2 másodpercenként? baszki, én szerintem simán olyan könnyű húzni mint warrit, főleg 40től... mirror blade, izerker mind wrack azt csókolom bármi sima mobnak, veteran championokról meg ne is beszéljünk, bármit lesoloztam ami nem csapott sűrűn rangedet...dodge. strong gear precision meg pwr miatt, traiteknek phantasmal fury mental torment és precise wrack, utilitynek beteszel egy blinket, mirror imaget meg decoyt, nemtom mit lehet ezzel meghalni, temporal curtaint már nem is említem.
fejlődni meg ja, én is untam ezért besegítettem 2 szakmával de most is ugyan azt csinálom amit kis szinten is csinálhattam volna.. wvw zergtaggin, xp, lootbag -> bódottá, majd ha jobban kiismertem a játékot/kaszot illetve countereket akkor megyek solo roaming meg spvp. játék többi részével meg már volt dolgom ezer másik mmoban; dungeon -
#58419 Bizony, mert pont a GW2 az az MMO, ahol kevésbé számít a szinted. Persze PVP-re ne menj alacsony karakterrel, de ha a PVE idegesít, akkor inkább menj COD-ozni. -
#58418 te valamit kurvára rosszul csinálsz -
Nephin #58417 Itt 80-on ugyanazt csinálod, mint 1-79-ig... :D -
Valaar #58416 Én abbahagyom ezt a játékot... mert elegem van már belőle! ez a b... mesmer meghal két másodpercenként... alig sebzek valamit... ráadásul tököm ki van a szintezéssel is... állandóan frusztrál az hogy kis szinten vagyok és hogy nem tudom csinálni a 80-as dolgokat... mégpedig én azokért akarok játszani nem azért hogy ... az időmet a ... fejlődéssel...ami annyira idegőlő hogy elmegy a kedvem az egész játéktól.,. -
#58415 Nekem dobna valaki egy wvw meso buildet? Jelenleg full zerk phantasmal tolom, de kb sokat fekszek.
Valójában bármi jó lenne, csak GS legyen main és ne condi (staff lenne még boldogság secondaynek, valamint aranyközépűt a toughness vitality és dps között. -
#58414 én is utálom, ezért van 1 80-as és a másodikat most húzom. kraftolással másfél nap volt az 50. bár ha leülök, és csak azzal foglalkozok, akkor valószínűleg egy délután. -
Valaar #58413 Minden MMO-ban rosszul voltam a szintezéstől... itt sem változott... pedig itt a GW2-ben főleg ezekkel az új dolgokkal iszonyatosan jó volna játszani. -
Valaar #58412 Sajnos nem ez az első karakterem. Ez már a 100. karakter körül-belül. Ebből a 100 karakterből csak kettő érte el a 80. szintet a többi maradt 20 alatt... egyszerűen nincsen kedvem/türelmem a szintezéshez... sokkal jobban leköt a 80-on való "élet".