Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Ha lesz patch, bár Running azt írja nem lesz, de hátha csak viccel.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Hát biztos,hogy nem volt.Nem tudom mit látnak de ehez nem volt még hozzányúlva.Nem csinálják meg😞
Kell vegyek egy GW1 account-ot.Nincs valakinek még GW1 acc amin legalább 25 a HoM ami még nem volt hozzárendelve új részhez?Fizetek vagy adok érte fullos GW2 account-ot!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Magyar guildet keresek! Régebben a Whiteside Ridge-n játszottam, a transzferelés nem tudom hogy mûködik, de ha simán át lehet menni akármelyik szeróra akkor bármi klán jó lenne 😊
20 éves vagyok és van már 80-asom meg voltam már instákba is.
Olyan uild érdekelne igazából akik TSelnek is.
Nyáron a régi AMD athlon x2 5600+os procimmal volt 25-30 átlag fpsem és nagy ostromnál 2-4.
WoT: Nishizumi77
Az Arenanet szerint. <#action>#action>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Never underestimate the power of the dork side!
Mivel akkor mar ertelmetlen es veget nem ero grindelesse fajul a jatek... <#rolleyes>#rolleyes> <#bee1>#bee1>
wvwvel kapcsolatban pedig azt várom, hogy végre valami értelmesre is föl lehessen használni a badgeket. pl ascended cuccot venni belõle, vagy valami legendary szerû fegyvert... mert az vicces, hogy béna páncél skinre lehet becserélni, aminek a statjával rendelkezõ armort karmából is meg lehet venni templomokban... meg asszem dungenbõl is jön, de abban így elsõ tikkre nem vagyok biztos.
Sziasztok!
A Pázmány Péter Katolikus Egyetem 3. éves pszichológus hallgatója vagyok, s Személyiségpszichológiai Kutatásomhoz keresek kitöltõket!
Szakdolgozatom a motiváció és a személyiség fõbb dimenzióit vizsgálja; s az online videojáték szokásokra is rákérdez (mindenképp értékes számomra a kitöltésed, nem számít, hogy szoktál-e játszani).
Természetesen a legnagyobb hozzájárulást a kitöltés jelenti, de a ha megosztjátok ismerõseitekkel, azzal legalább annyira támogathattok! Maga a kérdõív nem tart sokáig (Kb. 8-14 perc), de az adatok megléte kulcsfontosságú a munkám szempontjából.
Hálás vagyok a kitöltésért, s További kellemes játékot és napot kívánok nektek!
https://docs.google.com/forms/d/1zk2S9SAj4ZGs2qEM37rX6G-2LNVEdsFqkqo4RTfuzwI/viewform
Viszont van itt valaki aki nem high populációs szerveren játszik? kellene pve-társ mert egyedül unalmas a fejlõdés 😞
Az idõtállóságot pedig nem arra értettem, hogy meddig bírja. Ez amúgy sem Ati Nvidia függõ, mert õk csak a GPU-t tervezik benne, még csak nem is õk gyártják. Vannak gyártói referencia kártyák, de a többség nem hiszem, hogy olyat használ. A jövõben megjelenõ játékokra értettem, mivel az új generációs konzolokban AMD lesz, a játékgyártók arra fognak optimalizálni (abban van a pénz), PC-re pedig onnan veszik át. Innen azt hiszem érthetõ, hogy a következõ években csak az fog direkt nVidiára optimalizálni, akit õk szponzorálnak.
Ettõl függetlenül az újabb mmo-kban egy picit jobb az nVidia, de nem annyival, hogy Ati kártyával játszhatatlan lenne. Általában driver gondok szoktak lenni, az meg mindkét gyártóra jellemzõ. Egy idõben jellemzõbb volt Ati-ra, hogy a régebbi kártyákról "megfeledkezett", de miután vélhetõen jó sokáig a GCN-re épül majd az összes új kártyájuk ezért a jövõben nem hinném, hogy ezzel gond lesz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Amúgy én használtam vettem.
Én mindig azt veszem ami ér/értek arányba a legjobb 50e forint körül.
Rossz szériát nyilván minden kártyából kilehet fogni, és minden gyártónak van olcsó megoldása is, ami nyilván sokszor nem olyan minõségû mint a drágábbak típusok. Ilyen alapon én is érvelhetnék azzal, hogy milyen érdekes, hogy a 4850-esemnek mégsincs semmi baja azóta se, pedig egy idõ elteltével már meg kellett volna adnia magát, hisz nem mai darab, és újonnan vettem mikor még gyártották, ami nem tegnap volt.
Én nem vagyok elkötelezve egyik gyártónál se, volt nvidiám is. Számomra az a fontos, hogy adott idõben melyiket érdemesebb venni. Ha ez közbe netán megváltozott volna, akkor kész vagyok elfogadni, de ilyet még egyelõre nem olvastam, illetve ugyanazokat a kártyákat látom kb mint 1 éve..
Es en azt irtam, hogy MINDEN amd/ati kartya meghal 2-3 ev utan? :p
"2x annyit fogyaszt mint az ati"
Ne regi kartyakat hasonlits mar ossze az ujakkal...
"idõtállóság" Jah. :p
Egyszer vettem gepekbe 10 darab ATI/AMD-t kb 2-3 eve (5850), abbol mar 3 kifingott (4. most haldoklik) pedig nem voltak agyonhasznalva.
Nvidia kartyaknal a sajat tapasztalat, hogy inkabb csak kb 4-5 ev utan kezdik megadni magukat.
Es ezutan is aranylag nagy esellyel javithatoak nem tul dragan a garancia lejartaval.
Prohardveren / hardverapron van egy srac aki VGA-kat javit es a legtobb ATI-ra azt irja, ha barmi baja van akkor sajna kuka, de Nvidiaknal megoldhato a legtobb hiba. Egyszeruen igy vannak osszerakva. :p
"általános számításokban mutatott teljesítmény"
Nekem is volt jo ATI-m es a legtobb jateknal hajamra kenhettem a szamitasi es tesztprogramokban elert szep teljesitmenyt ha gameknel nem jott ki rendesen. :p
Ugyanaz van mint 6-8 magos processzoroknal. Ha ugy irjak meg a jatekokat, hogy 2-4 magot hasznaljon erosen, akkor kb semmit nem er a sok mag.
Ettol fuggetlenul nem mondom, hogy nagy gaz az AMD/ATI.
Par ismerosom elvan vele. Olcsobbak is picit ar/teljesitmenyben mint az NV-k (nem veletlen). :p 😊
En biztos maradok Nvidia-nal egyelore.
Vegyetek AMD-t. 😊
Jo dolog a konkurencia, mivel akkor megy az arharc is. Olcsobban tudom majd megvenni a kovetkezo Nvidiamat. 😊
GTX 690 na az jó,azt én is megvenném,az alatt semelyiket.
Minden Geforce túl van árazva,nem éri megvenni.Logo-t játékok elején felejtsétek el,ha jó a PC akkor mind1 mit mutogatnak logo-t az elején.
Ezért aztán az mmok általában jobban mennek GF-on. Eközben az AMD jócskán megelõzte már mûszakilag az nVidiát, így technikai paraméterei alapján az Ati kártyák sokkal többet tudnak és kevesebbet is fogyasztanak. Ráadásul az új konzolokról portolt játékokban is vélhetõen jobbak lesznek, mert alapvetõen ugyanaz a hardver (GCN).
Ezek után döntse el mindenki, mi a fontosabb neki. +5 fps, meg valami lényegtelen nVidiás extra, vagy az alacsony fogyasztás az idõtállóság, általános számításokban mutatott teljesítmény. Szerintem középkategóriában (HD7850 vagy 560 Ti) vagy fölötte nem nagyon van észrevehetõ különbség, nyers erõbõl megesznek mindent a kártyák, inkább belépõ szinten lehet érdemes jobban megfontolni, mivel akarsz játszani, mert ott már elõjönnek a különbségek, GW2-ben SWTOR-ban egyértelmûen a GF-ok elõnyére.