Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy kell menni? 😊
Bocsi mégegyszer <#szomoru1>#szomoru1>
Amennyiben csatlakozni szeretnétek, adjátok meg a karineveteket.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Örömmel közlöm, hogy a régi HeAr tagjai megalapították a Fanaic Heroes nevû céhet. Eddig 10 név szerepel tagjaink névsorában 😊
Mindenkit várunk a céhbe. Régi, új tagokat és mindenkit akit érdekel a dolog. A Céhvezér Lord The One. Délután mindenki lesz, gyertek ti is. Üdv: Fanatic Heroes - FaHe
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
<#idiota>#idiota>
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
"Normális" páncélról ne is álmodj, félúton járok, sehol nem árulnak. De még véletlen se találhatsz az árusnál, ugyanis amit más elad, az egyszerûen eltûnik, nem veheted meg csak a default szarokat amit hozzárendeltek az összes boltoshoz.
elsöre sikerült a herceges küldi is 😊
Yo lesz a mIRC-en: qnet / guildwars.hu -csatin ma úgy dél felé?

kösz
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Amúgy sikerült már valakinek normális cuccokat kraftolnia? Semmi használható dolgot nem lehet venni/találni, röhej, hogy 9. szinten még azzal a warhammerrel kell nyomulni amit lvl3 körül szereztem. Páncélokról nem is beszélve. Más mmorpg tele van jobbnál jobb, és változatos holmikkal itt meg mindenki ugyanolyan, legfeljebb a haja más. Az összes árus ugyanazt a semmirevaló vackot árulja, 1 aranyat kapsz mindenért legyen az rongydarab, vagy egy fullos kard.
A legnagyobb fejlesztésem eddig, hogy dupla annyi vasbogyó van a bõrszerkómon, meg zöldre szinezhettem a sisakom, lol. Láncingre, netán teljes páncélra meddig kell várni, 20. szintig??
Skilleknél ugyanez, már van 4 fel nem használt skill pontom, de nem jelennek meg új képzettségek a trainernél, amik vannak azokat meg nem éri meg felvenni, mert más fegyverhez valók.
Aki szeretne partizni, annak Danagor Doombrginger néven vagyok most, 7es harcoska 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Gyertek csak gyertek 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Itt már fontos, hogy értelmes társakat válassz magadnak, ne rohanjanak fejjel a falnak. Monk létszükséglet mindenhol, a henchmen se rossz, csak rohadt idegesítõ amikor közelharcban vagyok és heal area-t castol, amivel gyógyítja az ellenfelet is...
A következõ nagyobb küldetés viszont qrva nehéz. Hülye NPC herceget kell követni egy eldugott várba amit persze körülvett az ellenség, plusz kritérium, hogy nem halhat meg a herceg. Nekünk is csak úgy sikerült, hogy az egyik partitag emlékezett az elõzõ tesztrõl, hogy mit nem szabad csinálni.
(ne nyisd ki a kaput a hercegnek amíg nincs kitakarítva belül, különben berushol a szörnyek közé, és nincs az a monk aki meg tudja menteni)
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Talán holnap...
Ráadásul az elsõ cooperative missiont rohadt nehézre változtatták még mindig nem sikerült megcsinálnom:-(
Még bele se néztem. Talán holnap!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nekem még semmim sincs se key semmi =/
/ha már válaszoltatok erre a kérdésre akkor bocsi...kb 5000új üzim van../
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Akkor nem vagyok hülye, mert egybõl úgy éreztem, hogy valami nem stimmel és rosszabb, mint eddig...
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
amúgy meg 2 külön müfaj a kettõ