Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ma láttam elõször Guild Warsot <#vigyor3>#vigyor3>, és nagyon bejön a gém, van valaki aki nemrég kezdte és akivek nyomulhatnék együtt?
Mellesleg eddig nem sokat láttam belõle, de van egy olyan sanda gyanúm hogy jobb mint a World of Warcraft, de 1 órányi jáék után ezt még korai kijelenteni <#vigyor5>#vigyor5>.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
1 ora mulva leszek csak kb.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Pedig az eddigi béták nagyon jók voltak
<#help>#help> Ha valaki meg tudna dobni egy kóddal annak örök hála <#help>#help>
kira már ki is probáltam de lényegesebben csak estétöl merüéök bele vagy holnaptól 😄
Ujra letre kene hozni 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nekem se megy!
Meg buzeralnak valamit es kesnek kicsit az inditassal!
Nyugalom.... errõl beszéltem :-]> még páróra...
Na nembaj, tudasanyagom gyors vizsgat sejtet. Jovok minnya😊)))
köszi 😊
Valamint szeretettel várunk mindenkit a beta idõtartama alatt meg 1ébként is IRC-n #guildwars.hu @ irc.quakenet.org
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
csak jön mellette a bnöm is és itt is alszik szal lehet hogy este kihagyok majd 1 órát <#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
már csak 1 hét 😛