Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
Az a fekete lebernyeg teljesen tönkrevágná a szép kis ruhámat! 😄
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
amugy galériámban van 1 pár db 😊
akor épp questeltem 😊
te nem vagy benne a céhben?
Fél nap után már elvonási tünetek jelentkeztek. 😄
De az erõsebb öngyógyítós monszták legyõzhetetlenek egyedül.
Nekem egy monk/ranger karim van, akit 7-es szint után már 3-4 monszta sem bírt lenyomni, viszont én sem a bosst, ha egy keményebb öngyógyítós volt.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

én ott ficegek középpen hátul 😄

😄
Krisz The Dark - ha netán olvasod a fórumot keress meg ircen #guildwars.hu -n köszi.
Ha Lion-Archból kimész és ott keletre mész akkor van egy olyan hely ahol található egy skill trainer aki ráadásul még Ritka skillet is árul!!

De kevesebb idõ is elég arra a ráérzésre. A fejlesztés logikája sem túl bonyolult sztem, soxor ki lehet következtetni.
A csapatjátékra pedig egyenesen rákényszerít, mert néhol lehetetlen szólózni.
Egyre dragabban 😊))
Az egyedi kinezetet a cuccok osszevallogatasa es a szinezes adja. Kesobb biztos lesznek meg benne cuccok.
Ha expert salvage kittel salvagezol, akkor ad extra cuccokat idonkent. Ezekkel lehet a fegyvereket es a pancelokat egyedive tenni.
Ja, es van a jatekba boron kivul, lancing,lancszoknya!!! lanccsuklya, es persze teljes vert is.
Csak sokat kell vele jatszani, hogy megtalald, es hogy osszeszed a nyersanyagot.
A job pancelok darabja (5db bol all egy set) 150 arany 😊 tehat a full vert teljes szethez 108 iron ignots es 32 steel ignots es 750 arany kell 😊
Jo ez a jatek, de hogy raerezzen az ember kell kb 30-40 jatekora, olyanokkal, akik mar jol ismerik.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
megnéztem amiket csináltam tök jok lettek 😄
holnap felrakom öket.

A karim neve "The Kabala"

Amúgy azt a sok nyersanyagot mire lehet használni? Tele a tatyóm mindenféle komponenssel, de eddig csak vasat tudtam craftolásra használni. A scale, pelt, roll of parchment vagy mi mire jók?
ha a kezembe fogom, akkor cipelhetem. 😊
mert még csak a nolani academyáig vagyok meg.